Işığımı karartacak tek kişi var, Yaradandan sonra, yine kendim karartabilirim ancak. Kimseyi o denli hayatıma sokmuyorum. Hayatımı aydınlatan insanlara gelecek olursak, Ailem. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorum. Her derdime ve sıkıntıma bir gülümsemesiyle deva olan Annem 🙏 her zorlukta arkamda dimdik duran Babam ve Duaları. Işığımız hiç sönmesin, her daim pozitif olalım
Işık benim elimde💡 Bir yaşa kadar ışık insanların elinde olur ama yinede o ışığın kaynağı benim. Soruya gelecek olursak; Her elinde ışık olan aydınlatmıyor... Belki de itmek için güzel bir yer arıyordu? Kimin ne olduğunu bilemeyiz En iyisi kendi ışığımızı kendimiz üretelim :)) Her ne kadar zor olsa da insan inanarak yaptığı bir işte ışığını üretebilir ✨✨✌️
23 yılda bir şey öğrendiysem eğer oda benim ışığımı yakma ya da karartma iznini kimseye vermemem gerektiğidir. Başkaları bizim hayatımız üzerinde haddinden fazla kontrole sahip olunca o artık bizim hayatımız olmaktan çıkar.
Aslında en büyük karanlığı kendime ben yapıyorum. Daha net kararlar verip bazı konularda peki diyip gecisistiriyprum. Daha dik duruşlar sergilersem kimse ışığımı karartamaz