Kız kardeşim, sevgili yapmış haberim yok. Aşkım, kaçamak buluşma gibi mesajlarını okudum, Sevgilisi beni tanıdığı halde arkadaşlık isteğimi kabul etmiyor, Bu iş bugün ya çözülecek, ya çözülecek...
Bir Kız kardeş bir yasak aşk ve bir yardım bekleyen ks üyesi abi?
Resmine bakınca örf adet bilen birine benziyorsun gibi geliyor. Kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama belki de önce kardeşinle konuşmalısın. Yani kaçamak buluşma filan varsa bunun sebebi senden ya da ebeveynlerden korktukları içindir. Bu durumda ilişkiyi onlar yönlendirmiş oluyor. Bunun yerine kardeşinle konuş, çocukla tanış. Gidecekleri yeri vs. sana bildirsinler. Uygun görürsen amenna görmezsen bence buraya gidin filan dersin ya da ben sizi buraya götüreyim buradan alayım dersin. İlişkiyi kontol etme şansın olur. Resimlere de çok güldüm bu arada.
Allah razı olsun güzel kardeşim insanca aile ilişki temel koruma içgüdüsünü çok güzel tanımlamışsın. İlaç oldun valla. Hemen eyleme geçiyorum. Resimlerde Türk kız ve abisinin geleneksel ilişkisi.;)
sakın şiddet gösterme gibi bir hataya düşme. Sen onun abisisin unutma! arkadaşı da olmalısın aynı zamanda. kendinden nefret ettirmeden hallet. Al karşına insan gibi konuş. kızı korkutma kaçırma.
Kardeşim "yasak aşk" demişsin kızlar "rahat bırak kızı" demiş. O kadar genişlemişler demek ki. Umarım bu durumu çözersin. Eğer yasak aşk varsa durum kötü. Bu terbiyesizliği engellemen lazım.
En İyi Cevaplar