1- Konserleri sevmem. Kalabalık ortam aşırı derece o yüzden rahatsız olurum. 2- Kızı omuza alırsam %90 ihtimalle arkadan k*ç kısmından frikik verecektir. Haliyle taşımam. 3- Biz kızları taşıyacaksak kızlar niye bizi taşımıyor? Hani kadın erkek eşitliği !
ikinci fotodaki adama yazık değil mi mk. sonra ben kimseyi taşımak için fıtık riskini göze almak istemiyorum. ya da kimsenin at gibi kokan apışarasına yaklaşmak istemiyorum.
sen kızmısın? sen? kız? sen nasıl bı erkeğe/sevgılıye/kocaya laıksın bılıyormusun? senı hergün döven.. sana ütü temızlık yemek yaptıran.. kendısı kahveye gıdıp okey oynayan bı erkek!!!
yine saçma sapan bir kalıplaştırma işte. Umrumda mı? değil tabi ki. Kimse niye sevgilini taşımıyon diye hesap soramaz zorla da yaptıramaz zaten. Bunu yapmayınca gene erkek oluyorum var mı lan bir diyeceğiniz? Bazı salakların mal mal bizi kalıba sokmaya çalışmasından başka bir şey değil bu.
Böyle şeyler yapmayınca bize erkek demeyenler ne kadar bencil ve egoist olduklarını gösteriyorlar. O zaman sevgilisi isteyince ilişkiye girmeyen kız da kızdır ama çift cinsiyetlidir oldu mu?
Benim kalp problemimden dolayi agir kaldirmam yasak şimdi ben erkek deilmiyim? Bunsoruyu sorani cok merak ediyorum. nasıl . biri diye cunku aşırı sacmalamis
ben tasımam sevgılımın konserde ne ısı var interneten istedıgı sanatcıyı dınlesın ıla gitmekte ısrar ederse erkenden giderız ön sırada yer alırız omuzumda tasımam
Aynen yaa son donemde iyice kizlara sinir olmaya basladim cok bencilce sorular cvblar bak inan erkekler daha az yasiyir biliyormusun ortakam ömurde sirf bunda bence surekli erkekler bir kaliba sokulmaya calisiliyor
Baksana ankete kizlarin yarisi tasimazsa escinsel demis ya şok oldum... sen ben gelmiyoruzda kizlarin pesinde kopek gibi dolasan erkekler olunca hic umursamiyorlar bizi
Ne esiltigi yaa gecen bir soru vardi bir sekilde erkek arkdasin birisinden dayak yerse ne yaparsin diye birakirim diyor cogu dayak yedi diye dayak atana sempati gosteririm. bile diyen olmustu.. siddeti karsi deiller sadece onlara. bisey olmasin erkek erkegi dovebilir mantik. bu
erkek her türlü konserde hammal rolünü üstlenir ve şanslı bayan o bacaklarını erkeğin boynuna dolayıp omzuna çıkar üstten izler konseri erkek eziyet çekerken.
En İyi Cevaplar