Aile & Toplum Hayalleriniz, neye ya da kime emanet? ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayalleriniz, neye ya da kime emanet?Kimisinin hayali bir işin olması ile, kimisinin bir insana, kimisinin de henüz hiç tanımadığı birisine emanet ama hepsinin ortam noktası var ki; Hepsi dualara emanet değil mi? Hayalleriniz, neye ya da kime emanet? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Hayallerimi gerçekleştirmek için çabalamak gerektiğinden önce bana emanet. Ötesini bilemeyiz ama. 1 0 Yorumla
gülzadehatun Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Hepimizin O'na emanet olduğu gibi hayallerimde Allah'a emanet.. 1 1 Yorumla gülzadehatun +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Elveda1993 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Hayal mi ben onları sessiz geminin derin sularına göndüm 1 0 Yorumla
Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sana knk :D 1 2 Yorumla ArtistSerserii +1 yıl yaw asjaha :D Yorumla Dropgun +1 yıl Eyw :D Yorumla
E-Lewies Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Herkes nasıl Allah'a emanet ise hayallerimde Allah'a emanet 1 0 Yorumla
Sinsirellanız Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Nasip ettirmeyecegi şeyi hayal ettirmez Rabbim 1 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı. Allah a emanet 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar