Astroloji & Burçlar Kimin rüyaları çıkar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bazı insanlar olacak bir şeyi önceden görüyor rüyasında ve oluyor bu neyden kaynaklı? Güncellemeler+1 yıl ölecek bir insanı da önceden görüyorlar ve bir kaç ay kimi zaman 1 gün sonra o kişi ölüyor Kimin rüyaları çıkar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% Yengeç +1 yıl Ermisler 1 12 Yorumla Soran +1 yıl ermiş olduğu nerden anlaşılacak Yorumla Mertizm2834 Yengeç +1 yıl Ruyalardan Yorumla Soran +1 yıl Peki gördüğü her rüya çıkıyorsa mesela ölecek insanı bir kaç ay önceden görüyorsa hasta bile değil o kişi diyelim kimi zamanda 1 gunde o kişi ölüyor Yorumla Mertizm2834 Yengeç +1 yıl Inanmiyorum abi ben filmlerde oluyor o Yorumla Soran +1 yıl inanmıyor musun bana inan ben görüyorum dün gece yine bir kadını gördüm öğlen de selasini verdiler Yorumla Mertizm2834 Yengeç +1 yıl Haftasonu ts gs maci ne olur onu soyle o zaman Yorumla Soran +1 yıl Onu bilemem ben rüya ile görüyorum Yorumla Mertizm2834 Yengeç +1 yıl Kac kill var Yorumla Soran +1 yıl şimdi 3 Yorumla Soran +1 yıl yanlis hatırlamıyorsam 3 kisi Yorumla Mertizm2834 Yengeç +1 yıl Bana bakma Yorumla Soran +1 yıl saçmaladın.. Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% Kova +1 yıl Çakrası açık olanlar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl açılır Çakra Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Çakrası açık olan değil, durugörüsü olanlar ama altıncı çakra önemli Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Hayır Yorumla
Slavex Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% Boğa +1 yıl Durugörü 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak nedir her insanda olabilir mi? Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Herkeste olamaz. Önceden hissetme, rüya yoluyla ya da içine doğma dediğimiz durum Yorumla Soran +1 yıl neden o insanlar da var o Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Bende de var, psişik güçler deniyor buna Yorumla Soran +1 yıl bunlar nasıl gelişir daha da Yorumla Soran +1 yıl Sen herhangi bir şey yaptın mi Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Sende var mı önemli olan o Yorumla Soran +1 yıl Ben dün yine bir kadın gördüm öldüğünü bu öğlen de selasini verdiler Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Sende de var o zaman Yorumla Soran +1 yıl Buna benzer çok şey yasadim Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Konuşabiliriz yazarsan Yorumla Soran +1 yıl 1 senedir görmediğim insanı bir gün düşünmüştüm sonra ikindi de bana Instagram da istek atmisti o kişi Yorumla Soran +1 yıl sevgilim veya akrabam değil Yorumla Slavex Boğa +1 yıl Telepati yapmışsın Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% İkizler +1 yıl Annemin de çıkardı ama alkolikti xd 1 1 Yorumla Mertizm2834 Yengeç +1 yıl Alkolden degildir o olsa bilirdim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olabiliyor böyle şeyler psişik görüdür bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki bu her insan da olur mu kendi kendine mi yoksa bu bir hediye midir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her insanda olmaz 100 insandan 1 inde olur belki yüzdesi daha fazladır bir yandan kafa yorar çok yorulursun bir yandan da önceden bilmek güzel ama seçenek olsa olmaması daha iyi çünkü dediğim gibi çok kafa yoruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ermisler
ermiş olduğu nerden anlaşılacak
Ruyalardan
Peki gördüğü her rüya çıkıyorsa mesela ölecek insanı bir kaç ay önceden görüyorsa hasta bile değil o kişi diyelim kimi zamanda 1 gunde o kişi ölüyor
Inanmiyorum abi ben filmlerde oluyor o
inanmıyor musun bana inan ben görüyorum dün gece yine bir kadını gördüm öğlen de selasini verdiler
Haftasonu ts gs maci ne olur onu soyle o zaman
Onu bilemem ben rüya ile görüyorum
Kac kill var
şimdi 3
yanlis hatırlamıyorsam 3 kisi
Bana bakma
saçmaladın..
Çakrası açık olanlar
nasıl açılır Çakra
Çakrası açık olan değil, durugörüsü olanlar ama altıncı çakra önemli
Hayır
Durugörü
Tam olarak nedir her insanda olabilir mi?
Herkeste olamaz. Önceden hissetme, rüya yoluyla ya da içine doğma dediğimiz durum
neden o insanlar da var o
Bende de var, psişik güçler deniyor buna
bunlar nasıl gelişir daha da
Sen herhangi bir şey yaptın mi
Sende var mı önemli olan o
Ben dün yine bir kadın gördüm öldüğünü bu öğlen de selasini verdiler
Sende de var o zaman
Buna benzer çok şey yasadim
Konuşabiliriz yazarsan
1 senedir görmediğim insanı bir gün düşünmüştüm sonra ikindi de bana Instagram da istek atmisti o kişi
sevgilim veya akrabam değil
Telepati yapmışsın
Annemin de çıkardı ama alkolikti xd
Alkolden degildir o olsa bilirdim
Olabiliyor böyle şeyler psişik görüdür bu
Peki bu her insan da olur mu kendi kendine mi yoksa bu bir hediye midir
Her insanda olmaz 100 insandan 1 inde olur belki yüzdesi daha fazladır bir yandan kafa yorar çok yorulursun bir yandan da önceden bilmek güzel ama seçenek olsa olmaması daha iyi çünkü dediğim gibi çok kafa yoruyor