Ben kulaktan gelme bir kaç şeyle yargıladıklarını düşünüyorum 

Karşılaştıkları kişiler tarafından yapılan ama bir o kadar da doğruluk olasılığı yüksek olan genelleme kurbanı İzmir . Halk dilin de "Gavur memleket". Genelleme her zaman için kötüdür.
İzmire gavur diyeni kordonda s. k. cez 35 dakkada bu sahneyi çekicez <3
İzmitliyim ama İzmir candır :D
<3 <3
Mükemmmel istanbula laf atan daha çok tek sorunu kalabalık olması ama onun dışında hiçbi yerle kıyaslanamaz
İzmir çok güzel bir şehir ama orayı güzelleştiren gerçek izmirlilerdir onun bunun çocuğu olanlar değil
Cevap
22Cevap
Valla sevmeyen varsa gelmez olur biter :) biz şehrimizi çok seviyoruz.
Gavur dedikleri İzmir'de kaçak elektrik oranı %2 iken, peygamberler şehri Urfa'da %98'dir. ;)
:D Ha İzmirliysen ne olmuş insanların yaşadıkları yerler benim anlam ifade etmiyor :D Başka ülkelerde yaşıyorsa başka yani :D
İzmir'e otobüslerle AKP mitingine getirilen tiplerin, sokaklarda gezerken gerçek İzmirlilere laf atmaları geliyor aklıma.
Kedi - Ciğer kombinasyonu.
Kendi tarihiyle Atasiyla barisamamis cahil insan grubudur. Dikkate almayınız
basit sağcı kafasıdır laf atanlar kadınları adam sıfatındadır kıskanırlar rahatdırlar koyunlar kıskanır
öyle İzmir başkadır onlar konuşup dursun gavur diyen varlıklardan daha insan İzmir halkı
Bu şehrin aşkını bir tek biz bilicez
İzmir e gavur diyeni kordonda
İzmirliler rahat sexxx yapmak için solcular vatan la falan alakalari yok dinden bir haberler
hadi lan gavur
Sizin İçin 2 kere 2 = 5 eder neyine kendimi yorim
@Topraki35 Sizin içinizde var mı çağdaş düşünürler
@Topraki35 Yav He ben yobazim sen seks yap çağdaş çağdaş
izmirliler cagdasiz rolünün altında zina yapmıyor mu? sizin çağdaş dan anladiginiz zina yapmak eşini aldatmak vs vs bütün pislikler orda sorunca ne bunun adi= çağdaşlık oluyor. sikmm sizin kafanizi
@Topraki35 bacim yok olsada cesedi gider ancak
@Topraki35 Anadoluluyum yiğidin harman olduğu Anadolu'dan... Siz anlamazsiniz, ayağınıza babet çorap kulaginiza küpe altiniza kısa daracık pantolonlula anlayamaz! !!!
@Topraki35 yav He He
Hadi uza medeniyet abidesi. Hayvanlar bile sizden daha medeni bana medeniuetten bahsediyor zevk için soyunan abideler
@Topraki35 banane ula izmirden para verseler gelmem. Bence İzmir Yunanistan'a baglansin orda rahat rahat sikosirsinizzzz
@Topraki35 medeniyetsizlerle ilgilenmiyorum yorma bni
Duyduğu kadar konuşan insanları takmıyorum
Kim niye laf ediyo ki
İzmir candır cann herkes İzmirli olamaz 🌸
Izmirde yasayan arkadasim anlatiyo ve gidipde gordum kulaktan dolma yargi degil
İzmirli degilim ama katılıyorum
Olmak isteyen de yok zaten😘
ızmirin hayalini kuranlar anca laf atarlar
Kardeşim kim neden laf atsın
İzmirli kızlar sabah uyandığında napar 🤔
Laf atmak için bir sebep görmüyorum.
izmirin kızları bir başka