Kız gitmiş nikahsız gebe kalmış. Utanmadan TV ye çıkıp ailesini rezil ediyor. Buna kurgu diyenler var ne yani bu kız nasıl gebe kaldı? midem bulanıyor. Bunlardan
çocuğun işi gücü yok bide evlenmiş üstüne dedigin gibi cocuk da yapmışlar. Benim işim gücüm yerinde evlenmeye korkuom gecinemem diye millet ilk geceden cocuk yapio 🙄
K bakma ben canım yazmadım oraya KS ta argo kelime kullanınca canım diye hemen değiştiriyor. Biliyorsundur belki. konu işi gücü değil kurguysa çocuk nasıl yapıyorlar konu bu benim icin
sorun yok anladim, az cok izindeyken annem izliyordu bende bakardim. Sacma sapan bi program zaten. Kiz harbiden hamile diolar genelde sedanin programlari kurgu oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kurgu değil böyle şeyler çok oluyor. çok itici tipler
Kurgu rezil insanları seciyorlar masrafları karşılıyorlar yevmie gibi de bi para veriyorlar bizim burada biri vardı 2 sene ekmek yedi 🙂
kurguluk bi durum olacağını düşünmüyorum çünkü tr coğrafyasında gayet rastlanabilen şeyler bunlar
Yalandan kavga ediyorlar aile boyu para alıyor lar galiba
Basbayağı gitmiş yapmış çocuğu işte kurgusu nerede bunun ahlaksızlık diz boyu artık
Tamam yapmack gerçek bir evlilik gibi gelmiyor
aynen öyle gerçek değil zaten
Cocuk yastık değilmiş ama
Seda Sayan ın kendisi kurgu ki programlari nasıl kurgu olmasın 😊
Kurguda bebek yaoms kz bu canım
çocuğun işi gücü yok bide evlenmiş üstüne dedigin gibi cocuk da yapmışlar. Benim işim gücüm yerinde evlenmeye korkuom gecinemem diye millet ilk geceden cocuk yapio 🙄
K bakma ben canım yazmadım oraya KS ta argo kelime kullanınca canım diye hemen değiştiriyor. Biliyorsundur belki. konu işi gücü değil kurguysa çocuk nasıl yapıyorlar konu bu benim icin
sorun yok anladim, az cok izindeyken annem izliyordu bende bakardim. Sacma sapan bi program zaten. Kiz harbiden hamile diolar genelde sedanin programlari kurgu oluyor
Evet
Bu program da her şey iğrenç ya rtük niye el atmıyor bu kurgulara
Rutuk Bi işe yaramıyor zaten boş
Çok boş tipler ya, bu kanalları direkt geçiyorum, millet nasıl izliyor anlamış değilim
Babasına annesine yazık neymiş bide Esef Eray koyacakmış. Adamı rezil etmiş ma.. l
Toplumun ahlakını böyle yudum yudum bozuyorlar amaç başka.
Toplumun ahlakını böyle yudum yudum bozuyorlar amaç başka
Babası annesi kızlarını yalnız bırakmasın, torunlarına büyük ebeveynlik yapsın.
Ben bu kadar canım bir toplum olacagini zannetmiyorum bu tarz seylere inanasim gelmiyor
Yalan ya kurgu tabi sirf kamera arkasında ne paralar dönüyor reytingler olsun diye
Bunlar canım ya Maraşlı demi bide bunlar kendilerini rezil ettiler
Vala Karaman dan bahsediyorlar. Para için ne hale giriyor bu insanlar ya
Rezillikten başka bir şey değil
Kurgu ysa kz nasıl hamile onu çözemedim. insan bir oyun içindeyse nasıl o adamla beraber olur
Yastık falan koyarlar onuda beklerim😅
Yok ya ultrason a girdi
O kadarindan haberim yoktu nikah falan önemli değil artık pek bu devirde alışmak lazım bunlar
Ne bilim çok yapmacık tavırlar nasıl ciddiye dönüp çocuk yaptılar analmadm
Çocuk yapmakta kolay artık biliyosun
😂😂ee tamam anladm bunlar rol gereği çocuk yapmış
Rollerine kendilerini vermişler işte 😅
Aferim müthiş oyunculuk 😂😂
Kesinlikle Oscar'a aday
Tam rolüne kendini kaptrmıs 😂😂
Evvet 😅😅
Neyse benimde kızım var kınadigimi yaşamayayimda
Başına gelirse ne gülerim 😅
Evlatlıktan reddederim. Tv çıkmam ben
Büyük konuşma bence canım
Müslüman kadınlar kültürden dolayı hatalı evlilik yapıyor, bunlara gülenler kendi yaptıklarına baksınlar, uydurma din sizi bu hale getiriyor.
Uydurma din derken dine uysa bu sa.. lak zaten TV de işi olmaz
Derdin mi yok kuzum? İşsiz misin?
İzleyen malak 🤣
İzlemiyorum ki ben Facebook de gördüm. kurgu diyorlar. Nasl hamile kaldı onu merak ettim. Gecerken gördüm sormak istedim
Ben sana demedim zaten. Saatlerce bi soytarilari izleyenlere dedim
Aynen onlarda malak
Bizim iş yerinde temizlikci abla var surekli kiziyorum ona bu programlari izliyor
😂😂😂 Allah akıl versin
Aynisini bende ona dedim 🤣🤣🤣
Onun gibiler izlemese ben geçerken bu canım gormicem 😂😂
1 sfer izledim kadinin şok oldum inanmadim olaylara. Sonra da hic izlemedim, gerci cohu yapmacik geliyor bana
Kurgu ya
Ne bilim çözemedim