Kuru sıkı bir silah alıcam merak ettim soruyorum :D
hayir
evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurusıkı silahların namlu içerisinde turuncu bir halka var. O turuncu halka gerçek silahla ayırıyor. Zaten kurusıkı silahların ucu açtırılarak gerçek silaha da dönüştürülebilir.
eski kurusıkılarda yok o turuncu halkalardan
çok profesyönel silah uzmanı olmak lazım bazıları görüntüden direkt anlar ama sokakta ki kekoları kovalıycaksan su tabancası bile yeterli olur =P
aynen abi :D Hahahaha keko savar :D
tabi ki kekoların hepsinde zaten bıçak mutşa var emanet yok sa ve teklerse atar yapmazlar bak şimdi güzel kardeşim seni çok sevdim hani hiç sorun çıkarmaya gerek yok ve ya başını aşağa eğer yüzüne bile bakamaz bizim okulda şöyle yaparım böyle yaprım diye bir çocuk vardı yanın da 40 kişi varken sokakta gördüm göz bebeğinin içini deldim resmen gözlerimle başı aşağı eğdi bakışlar mehlülleşti felan adsdsadsa
yani sürüden güç aldıkları için bir tabancı o gücü sıfırlar
aynen abi bunlar it sürüsü gibi arkalarına güveniyolar hepsi laf ta adamlar bunlar
tabiki o yüzden baktın 8 kişi önünü kesti çıkar tabancayı =P
Kullanan ilgilenen anlar. Ama sokaktaki amcayi teyzeyi durdurup sorsan bilmez tabiki
böyle artislik yapanlara belimdeki tabancayi gösterip yusuf yusuf etmelerini izlemek güzel olur :D
Makbul olani silah olmadan yusuf yusuf ettirebilmektir bence
silah taşımak cesurlluktur bence bana göre o zaman polislerin silahları olmasa suçluları nasıl durdurucaklar?
Cevap
5Cevap
Silaha bağlı ama ayıramazsın. Mermiler kuru sıkı olur. Silah değil.
biliyorum aga
E işte o yüzden ayıramazsın genelde
Anlayamaz çoğu kimse ama kuru sıkı taşımak yasak diye biliyorum. Bulundurmak yasal olması lazim
çapulcuları korkutmak için alıyorum
Sen milleti onunla korkutacaksın anladığım kadarıyla. İnşallah gerçek tabancası olan birine denk gelirsin. 😂
keko ları kovalayacam :D
Hertürlü
anlayamam
Anlarım
neresinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar