Ucu açık mı derken bilye atması için tornacının matkapla değildiğini biliyorumda.
Demek istediğim şu ucu açık mı yani? namlusu yani
Demek istediğim şu ucu açık mı yani? namlusu yani
Namlunun içi delik ama içinde bir çubuk var o deliğin. Çıkartmak baya zor yani...
Çubuk mu nasıl yani dostum
Yeni yasal düzenlemeye göre namlunun ucuna böyle fosforlu turuncu renkte birşey koyuyorlar. Ama herhalde sökülebiliyor o. Çubuk dediğim ince yassı bir çubuk bir kaç santimlik namlunun içine geçirmişler nasıl yaptılarsa. Bende 3 tane var. Şimdi açtım baktım da hepsine sadece Dessert Eagle olanın namlusunun içinde var bu çubuktan. Diğer 2 tanesinin namlusunun içi boş. Ama o boşluktan ufak bilyalar bile geçmiyor...
Açık oluyor fakat mermi kavzadan çıktığında ilerlemiyor. Olay ses sadece
Biliyorum hacı ses olduğunu da bazıları ucu kapalı diyor bazıları açık
Açık açık. Evimde var bir tane
Bir ara bendede vardı polise kaptırdık. Onunda açıktı ama onu aldığım kişi açtırmıştı yani kurusıkıdan bozmaydı zaten.
Bugün eğer açık olursa bir silahcı gidip sorup ayrıntılarını öğrenip alacağım, Desert Eagle düşünüyorum. Hayır bazılarının ucunu kapatıyorlarmış yeni kanunla falan diyorlar. Öylede iyice oyuncak tabanca gibi durması kötü olur
Eagle yi nöğürcen la? Ayı falan mı vurcan? Fil?
Yok be hacı güzel duruyor zaten kurusıkı napabilcen ki :D
Seri katil çıkmada başımıza :D
Cevap
2Cevap
Olmaz Direk namlu kapalıdır ama tornada namlu açılınca gerçek tabancaya dönüştürülebilir
tabikide acık oluyor
diyorum ben!
Emin misin hacı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar