Annem Gey Partnerimle Yazışmalarımızı Gördü?

Az önce internetteki bir paylaşımı göstermek için telefonumu anneme vermiştim. Annem de hemen WhatsApp'ta gey partnerimle yaptığım yazışmaları okumuş. Çok pişman oldum telefonumu verdiğime. Ne bu dedi, ben de bilemedim ne diyeceğimi, pek yalana alışkın biri olmadığım için lafı ağzımda geveledim. İşte o arkadaşla aramızda şaka falan dedim. Annem ikna olmadı. Dindar biri ama öyle olumsuz bir şey de söylemedi bana. Sakin karsiladi. Bu geylik konusunu bana internetten bul, okuyayım dedi. Ama ben konuyu kapattım. Sonra öyle kahvaltı yaptık işte bu konuda konuşmadan. Ne düşünüyorsunuz bu konuda, sizce bundan sonraki süreçte nasıl davranmaliyım? İtiraf etmeli miyim? Bu konuda bilgi almasini saglamali miyim? Lut kavmi but kavmi muhabbeti yapacaklar az ötede oynayın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse mecburen inkar ettim. Gerginlik istemiyorum çünkü. Her doğru her yerde söylenmez diye bir laf var. Ayrıca ben bir bireyim ve kendimden sorumluyum. Bu da benim kimseye zararı olmayan özelim.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi öğrendim ki meğer annem gece benim telefonumu karıştırmış ve yazışmalarımi baştan sona okumuş. Yani zannettiğim gibi bir dakikalık öyle gelişigüzel bir okuma değil. Yani özel hayatıma araştırmış resmen. Bir de bu yetmezmiş gibi ablama söylemiş ozelimi. Ablam da deminden beri benimle diyalog kurmuyor. Annem bir de seni psikoloğa götüreceğim diye tutturdu. Ben de bunun hastalık olmadığını söyledim dayanamayıp, bu konudaki bilimsel yazıları okuttum, videoları izlettirdim.
Annem Gey Partnerimle Yazışmalarımızı Gördü?