Aslında bu paylaşım sitedeki nadir gizli kullanıcı olarak yaptığım paylaşımlardan birisi. Açıkçası bunu yazmak bile utanç verici fakat gerçekten yardıma ihtiyacım var. Bundan dolayı lütfen dalga geçecek olanlar yazmasın.
Bundan 1.5 sene önce bir kedi sahiplendim. O zamanlar psikolojim çok yerinde değildi ve sürekli eziyet ediyordum. Maalesef çok dövüyordum onu. Düşünsenize yavru bir kedi dayak yemeye ne kadar dayanır. Her dövdüğümde pişman oluyordum fakat ertesi gün bir daha aynısı yaşanıyordu. Psikayatriste gittim. bir şekilde düzeldi durumum. Şu an çok güzel anlaşıyorum. Bir kaç saat görmesem dahi özlüyorum güzel yavrumu. Her geldiğimde suratımı yalıyor. Fakat kedi deyip geçmeyin, ben çok ağlattım onu. Çok aç bıraktım, çok eziyet ettim. Belki kedim beni affetti, belki Allah'da bağışladı beni. Ama ben affedemiyorum kendimi. Yavru kediye hayvan gibi vurduğum günleri, sinirimi bozduğu zaman tekme atmaktan kaçınmadığım günleri, açlıktan miyavladığında umursamadan işime devam ettiğim günleri unutamıyorum...
Çok pişmanım. Kedim benim her şeyim. Ben tek yaşayan biriyim. Derdimi anlatabildiğim yakınımdaki tek arkadaşım o. Ona bir şey olursa gerçekten çok ağır gelecek. Hele bu günleri hatırladıkça, kendimden zaten iğreniyorum. Daha da iğreneceğim. Bu kadar kötü biri değilim ben. Bunları nasıl yaptım diye soruyorum kendime... Cevabı yok maalesef. Sizden gerçekten ilk defa tüm kalbimle görüş bekliyorum. Belki kötüsün iğrenç birisin diyeceksiniz. Belki geçti gitti diyeceksiniz. Ama inanın çok pişmanım. Yoksa bu şekilde bir günah çıkarma yapmazdım. Gerçi bu günah benden hiç çıkmayacak gibi ama...
Bu kedi, senden mahşer gününde davacı olabilir.. affeder mi , o bilinmez ama.. Allah hayvanlar için, onlar benim sessiz kullarımdır, şimdilik susuyorlar ama mahşerde konuşacaklar , onlar benim size emanetimdir şeklinde buyuruyor.. tabi , tam metin bu değildir.. ama anlamı bu.. hayvana işkence çok büyük bir suçtur. ama Allahın da kedinin de, pişmanlığından ve tekrarlamayacağından ötürü, seni affedeceklerini ummaktan başka çaremiz yok.. ama anlattıkların da yenilir yutulur şeyler değil... Allah yardımcın olsun.. işin zor.. dua edelim ki , Allah , o kediye, seni affetmesi karşılığında bir şeyler teklif etsin.. yoksa işin gerçekten yaş.. iyi niyetli düşünmek istiyorum ama, ne kadar hasta olursan ol geçmişte, senin psikopat olduğunu düşünüyorum.. bir insan bir yavru hayvana bunu hasta olsa bile yapmaz..
6
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
psikopat değilim. Geriye kalanların hepsinde haklısın kardeşim.
@Zeyneppsps kardeşim bu cevabi yazanın dini bir bilgisi olmadığını düşünüyorum Allahın affetmeyecegi günah yok Allah isterse o kedinin gönlüne ferahlık getirir ve o kişiyi affettirebilir kediye kendi rizasıyla o yüzden çok kötülemeye gerek yok.
Tövbe ettiysen Allah affeder İnşallah. Bundan sonra da onunla çokça vakit geçir , oyun oyna ve sık sık okşa. Sevdiğini göstermeye çalış. İyi ki ölmemiş. Ölseydi çok daha kötü olabilirdin. Benim de sürekli aklıma geliyor. Zararlı sanıp bir sineğe zarar vermiştim. O günden sonra sık sık aklıma geliyordu ve resmen depresyona giriyordum. Resmen ağladım bir gün. Ondan sonra hiçbir hayvana zarar vermemeye karar verdim.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ölse inan bana o psikoloji ile kendimi öldürmüştüm. Kendime vereceğim zararı ona veriyordum. Her gün oynuyorum artık. İstemesem de oynatıyor zorla zaten :) Hayvanlara zarar verilmemesi gerekir zaten. Annem hamam böceğini öldürmeye kalktığında bile böceği korumaya çalışıyordum bazen öldürdüm diye yalan söyleyip alıp camdan atıyordum aşağı.
Evet. Bahsettiğim sinek öldü ama tehlikeli sanmıştım ben de. Allah , içimi biliyor. İnşallah affeder. Hamam böceğinden çok korkuyorum. Ben de çıkarmaya çalışıyorum evden ama pek yapamıyorum. Annem hiç korkmaz. Ona söylüyorum
Keşke kendine zarar verseydin hastalıklı bide bundan yazmış manyak kedin insallah kaçar iyi insanların yanına gider senin gibi bir yaratığın yanında durmasın kendine zarar veriyorsan ver de başka canlılardan ne istedin canım mal?@?@? Sıktır git hayvanları rahat bırak!! bunu hayvana yapan herkese yapar bence en yakın zamansa bir klibine kapatil insallah bidaha da cikama pislik
Öncelikle onlar benim sessiz kullarımdır der Allah.. Hayvanı sahiplenmekten çok vicdan ve merhamet eksikse olmuyor o iş.. Yaptığının öyle böyle tutar bir yanı yok.. psikolojin iyi değilse hayvanı sahiplenicek kadar burda başlamış yanllış.. Öfke kontrol problemn vardı sanırım.. tedavni olmuşsun.. ama hıırsını öfkeni ondan ya da ufacıkkk canlıdan çıkarman çok çirkin çok iğrenç bir hareket.. sende sanırım bunun doğruluğunu savunmuyorsun artık konuşmandan öyle anlıyorum.. Tövbe ettiysen ne mutlu.. samimiyetle ve gerçekten ettiğin bir tövbedir umarım.. Eğer öyleyse Allah affetsin.. Zira bu şirin surata bakmaya sevmeye doyamaz insan.. eğer en ufak merhamet eksikliği varsa içinde hç vakit geçmeden onu emin ellere emanet etmelisin her anlamda..
Allah senin canını çıkartsın o yaptıklarının bedelini dilerim ki hiçbir zaman affetmesin hayvanı sokağa sal birdaha da asla o iğrenç ellerini sürme! bu cevapta provakatif degildir ben bu yaratığa pskolojik destek verme zorunluluğunda değilim! Allah seni kahretsin tependen baksın hiç olmicak belaları versin yüzünü güldürmesin 2 yerdede. AMİN ! işte o kadar!
Yeryüzündekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin." Diyor peygamber efendimiz Allah affedilmeyecek günah yok diyor adam pişmanlığını dile getirmiş sen daha neyin lafını ediyorsun?
Olum siz ne tür hastalıklı bir manyaksınız la allahın yer yüzünde affetmeyeceği günah yok adamda belli ki vicdan azabı duyup pişman olmuş tövbe etmiş bu kişiyi hoş karşılayıp bir daha kedisine şiddet uygulamaması için hoş karşılayıp bunun yanlış olduğunu söylemeniz gerekirken adama bedduaları savuruyorsunuz Allah affettikten sonra siz kim köpek oluyor da adama beddua ediyorsunuz hastalıklı ruh manyakları sizi.
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soyle dusum yaptiginin hata oldugunu anladin ozur dilwdin ve simdi ona hk etigi sevgiyi ilgiyi veriosun. Ne babalar var senin o minik kedicige yaptigini minnacik bebeklere yapiOrlar.. asil kotu olan o biliyormusun.. lutfen ofke kontrol konusunu ihmal etmw tedavi ol iyi bir es ve baba ol
4
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşım. Ama bir kedi de bir bebek masumluğunda. Başka babaların yapması benim vicdanımı rahatlatamıyor ne yazık ki. Benim yaptığımı doğru kılmıyor yani maalesef.
@Aylinnn95 Kocan var mı bilmiyorum muhtemelen yoktur evde kalmışsındır diye düşünüyorum Allah o kocana sabır versin dicektimm de senin gibi ruh hastası küfürbaz bir manyağı kimse gelin diye almaz yoksa adamın elinde kalırsın bu kafayla sakın evlilik yapma tamammı
Kıyamam ben sana ve kediye. Demekki çok ağır şeyler yaşadın. Geçmişte bende çok eziyet ettim aynı durumdan muzdaribim yapacak bir sy yok ya napalım olmusla ölmüse care yok canınu sıkma
Birini üzdüğünde kırdığında napıyorsan onu yap bence sana iyi gelir. Nasıl vurdun konuşamayan bir şeye derdini bile anlatamıyor ki yazık... cok üzüldüm.
Bence kedini mutlu edicek şeyler yap mesela yumak al onunla oyna mesela ona arkadaş kedi getir. Kedinin eğlendiğini gördükçe belki sende kendini iyi hissedersin
çok güzel kedi. Sen pismansan tovbeni etmissen Allah da kabul etsin inşallah kinayamam Günahını öğrendik ama tovbeni bilemeyiz. Bu şekilde düşünüp düşünüp kendine de eziyet etme geçip gitti.
Kardeşim buraya yazdığına göre belli ki için rahat etmemiş huzursuzsun hala artık önüne bakmalısın pişmanlığını yaşamışsın tövbeni etmişsin kendini düzeltmişsin bu halin için şükret demek ki Allah sana bu fırsatı verdi aklına o günler geldiğinde bir insana ya da bir hayvana iyilik yap bu seni daha da iyileştirecektir buradan atıp tutan küfür eden hayvansevicilere hiç aldırma masum hayvanları savunmaya gelince basbas çıkarlar ortaya dünyadaki onca ölen katledilen masum bebeklere gelince sosyal medyadan paylaşım dahi yapmazlar onlar insan sevici değil hayvan sevici onun için birkaç dengesize aldırış etme yoluna bak I hayvana ölene dek güzel baktığın müddetçe onun mükafatını da alacaksın zaten buralarda böyle şeyler yazmanıza bile gerek yok kişisel gelişiminize önem verin en doğrusu yolunuz açık olsun sevgiler
Hay ağzına sağlık tüm duygularımı dile getirmişsin bende yorumları bi okudum ağzım açık kaldı adama edilmeyen beddua kalmadı bunlar insan olamaz ipe götürür adamı şu hâle bak. Adam efendi gibi pişman olmuş vicdanı hala rahat değil ve çok pişman olduğu aşikâr Allah'ın affetmeyeceği günah yok ama bu ruh hastası aşırı hayvansever denyolar gelmiş burada adama saydırıyorlar bunlar yüzünden adam intihar etse daha mı iyi yemin ederim sabah sabah sinirlerim bozuldu şu canım ruh hastası manyakların beddualarını görünce.
hayvanları mal yeirn e koyup her insana verirlerse olacağı bu hayvan sahiplendirirken insanların psikolojisi değerlendirilmeli nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum bakamadığın hayvanı niye alırsın neden eziyet edersin bilemiyorum söyleyebileceğim bişey yok pekde yerinde olsam bende kendimi affetmezdim
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birinden sahiplenmedim. Sokakta peşimden geldi. ben de aldım. Yakın hisettim. Hala da öyle hissediyorum.
merhaba. öncelikle bunu yazabilmek için gecenin 12sinde üye oldum. ben de çok sinir hastası olan biriydim hâlâ bunu yaşıyorum. Bugün aynı olay yaşandı ve benim durumumda olan birisi var mı diye araştırırken sizi gördüm. Kendi dertlerimi anlatarak sizi yormayacağım fakat benzer şeyler yaşamışız. Direkt sadede geliyorum. Kedi size bağlanmış. Siz şimdi sahiplendirseniz dahi duramaz bunu kendiniz bile belirtmişsiniz. Yapılabilecek tek şey ona çok iyi davranıp ölene kadar mutlu etmeniz. Ya da illa sinirinizi atmak isterseniz (asla ve asla önermem sadece beni rahatlatıyor) kendinize ufak çaplı zararlar verebilirsiniz. ama bunu ondan uzakta yapın ki görüp üzülmesin. Mesela kolunuzda bir jilet izi olsun ve her sinirlendiğinizde ona bakıp dersinizi alın. Iyi geceler.
Bu zamana kadar bir cirmim atmayan issirmayan her defasinda beni cok seven yanimdan ayrilmayan kedime biraz simardigi icin vurdum odaya kostu nasil vurdugumu sorarsaniz elimin iciyle orta bolgesine ama sert vurmadim odada baktigimda yerde yatmis öluyor gibiydi kitlenmis hemen hafif salladim yataga koydum goz yaslarimi tutamadim hemen veterinere kosturdum ic kanamami oldu diye igne vuruldu Şu an veterinerde kontrol altinda kendimi affetmiyorum ben 34 yasinda erkegim agliyorum ben lanet pislik serefsizin tekiyim nasil yaparim lan bunu elim kopsaydi aklima geldikce icim parcalaniyor iyilesmesini Allahdan diliyorum normalde butun hayvanlari severim biranlik sinirle istemeden oldu kendime lanet ediyorum :(((((
Benimde şu an bi yawru kedim var şu çenemin altında boynumda uyuyor. Bende bugün ağzına çok hızlı olmasada bir tane vurdum birtanede kıçına vurdum. Çok bağırdım üstüne gittim el kaldirdim korktu. Hiç durmuyor Diye yaptım. benimde şu an psikolojik sorunlarım var eşimden yeni boşandım çok kötüyüm. Bu siteye de pişmanlığım dan dolayı ne yapabilirim diye araştırma yaparken girdim. Kedime vurduktan sonra kendimi güzelce dövdüm yüzüm felan şişti burnum da kanadı. Hani böyle birşeyi nasıl yaparım o masum yawruya diye. Ancak sizin kadar şiddet uygulamadim Allah'a hamdolsun. Ve kesinlikle aç bırakmadım onun vebalinin altında ezilemem kaldiramam. Sen tevbe ettiysen samimi bir şekilde kedinede bundan sonra iyi davran ama ömrün boyunca Allah'tan af dile. Allah azze ve celle bizleri affetsin
Burayı hortlatmak istemezdim ama gece gece siteye üye oldum bu yüzden. Pişman olduğun hâlde hâlâ sana bela okuyanları görünce içim acıdı. Onlara da hak veriyorum diyorsun ama umarım kendini affedebilmişsindir, pişmanlığın iyi şeylere vesile olmuştur. Başından geçenlere cidden üzgünüm, inşallah tekrar kötü ve zor günlerden geçmezsin. Yaşadıklarımızdan ders çıkarmalıyız, değil mi? Kediciğine benim için sarıl, onu öp olur mu? Ona üzüldüğüm kadar sana da üzüldüm inan. Ağlattınız beni :( Cidden burayı yeniden canlandırıp seni de üzmek istemezdim. Umarım yaşadıkların tekrarlanmaz, kedinle çok mutlu günler geçirirsin inşallah..
Ya allah bildiği gibi yapsın yazık suçlusun sen hayvana yazık bende evde kesi besliyorum psikolojik tedavi gördüm ve arkadaş istedim kedi aldıö bana çok iyi geldi sen hayvana vuruyorsun yazık ben kendi kedim için canımı veririm o derece değerli
Nasıl kıydın lan bu güzelliğe şerefsizinsan. Gel ben seni şimdi bir güzel döveyim. Tekme tokat 1 ay sonra da hiç bişey olmamış gibi sarılayım sana beni affedermisin? İnsan değilsin olm sen...
Senin psikolojik sorunun var o kediyi acil birine sahiplendir insanlarda öyle sorunlar 3 5 yıl sonra tekrar kendini gösterebiliyor
3
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlaç tedavisi görmüştüm. Bitmiştir. Öyle bir şey olacağını anlarsam tekrardan sahiplendiririm ama bensiz yaşayamaz. 1 hafta görmüyorum. Görünce çığlık atıp üstüme koşuyor yalıyor beni.
Dövmek bana eskiden de tatlı gelmiyordu ki. Dövdükten sonra üzüntüden ağlıyordum. Emin ol yaparım. Ben şimdi birine versem duramaz. Çok hassas. Bağırınca bile ağlayan bir kedi.
Vicdanın seni hiç bırakmaz umarım Çok yaşa köpek inşallah kaçar evden bir gün o eziyet ettiğin yavru seni tedavi etmiş
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet beni tedavi etti. Kaçmıyor da. Daha fazla zarar vermek istemeyip dışarı bıraktığımda bile eve geri geldi. Şu anda da kucağımda. Yazılanları beraber okuyoruz.
Şahsen bende senden iğrendim ve şu an nedense bu konuda anlayışlı davranamıyorum. Umarım trolldür umarım iğrenç bir şakadır.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben senin bu düşüncene hak veriyorum. Ben bile iğrenirken kendimden senin geçti demeni bekleyemem. Maalesef şaka değil. Geçtiğimiz yıl olan gerçek bir olay. Ama güzel kızımın yüzüne her baktığımda hatırladığım için içimi dökmek istedim.
kanka sen bakma bu hayvana yazık kafana senın ver bana ben bakarım vermen için ekstra para verırım sana ıstedıgın zaman gelip sevebilirsin zarar vermeye kalkarsan işte orda o pis ellerini g0tune sokarım İstanbul'da oturuyorum düşünürsen gelip alırım. D
Tek sorunu olan sen değilsin bu hayatta. 2 kedim var ikisinede çocuğum gibi bakıyorum bırak el kaldırmayı sesimi bile yükseltemiyorum. Problemlerini döverek çözemezsin. Umarım diğer hayatta sana hesabını sorar. Pişman olman da gram umrumda değil. Ellerin kırılsın inşallah şerefsşz
aynısını bende yaşadım ve bu vicdan azabını atamıyorum kendimden, bu yüzden internette aramak istedim benim durumumda olan var mı diye, umarım sosyal medyadan birbirimize ulaşabilir ve cidden arınabiliriz tekken çok zor kendimi affetmiyorum asla, yaşadığım kötü şeyleri bile hakediyorumdur diyorum filan.. dertleşmek istiyorum seninle :'(
Sende bir psikolojik destek al mal yaratık hayvanlardan ne istiyorsunuz aynı şeyleri sizin de bu dünya da ve öteki dünyada yaşamınız diliyorum hiç bir neden bu yaptığınızı aciklayazz
Elimde olsa seni öldürürdüm. Allah senin be. lanı versin.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok uzuldum, hem sana hem kediye. derdini bile anlatamayan bir hayvana zarar verecek kadar nasil doner insanin gozu? Zamaninda sevgini vermemissin, pismansin simdi.. ona simdi cok iyi bak, bundan sonra asla zarar verme!
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Artık veremem zaten. Sevgim çok çok ağır basıyor. Kendimden bile fazla seviyorum.
çok depresif bir tablo, ben de yaşıyorum aynı sorunu, gönderiyi okuduktan sonra alta inip fotoğraflarını koyduğunu görünce ağladım, o kadar şeye rağmen o hala sana sadık, o hala seni seviyor, o hala çok masum
maşallah cok tatli kediniz var eger psikolojik biseyse ve duzeldiyseniz üzülmeyin aklinizdan cikarin o günleri hem biliyorum anlayabiliyorum sizi elinizde olmuyor. Benimde kedim var ve sizin kedinizin aynısının tıpkısı 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne yasadin ki ben de ilaç tedavisi gördüm ama bir hayvana yapmam bunları
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorunlu bir İlişki Berbat giden bir okul 24 yaşında gırtlağa dayanan 5000 TL borç Cebinde 1 TL bile kalmayıp bazen 48 saat çekilen açlık İşyerinde zaman zaman uygulanan baskı politikası Sıklıkla yaşadığım düşük şeker hastalığı.
Hayır Troll değil. Keşke olsa ama troll için bu kadar uğraşmam hikaye yazıp. Kimseye zarar vermedim. Ama kendime çok zarar verdim geçmişte. Sonra elime kedi geçince kediye zarar verdim. Ama şu an sorunsuz bir şekilde yaşıyrum. yine aynı sorunların bazıları var. Ama aştım bu durumları.
Allah umarim seni affetmez. Umarim allah belani verir. Umarim o kediye cektirdiklerinin bin katini cekersin. Bu hayatta derdi olmayan insan mi var? Hincini savunmasiz bir canlidan nasil cikarabildin? Pisman olman hicbisey ifade etmiyo icinde o canilik varsa sendenbi bok olmaz. Hayvanlar insanlar gibi degildir tek istedikleri sevgidir. Affeder. Muhtactir cunku. Ama inan o hayvanin o masum canlinin gozlerindeki aciyo gorebiliyorum. Burda iki uc tane yorum gelicek sen sonra kendini iyimi hissediceksin? O hayvana bir iyilik yap ve gercekten bakabilcek birini bul ver. Sen caninin tekisin.
Allah uzun ömür versin senin şu yavruya kıyılır mi psikolojin bozuksa kendine zarar verseydin hayvandan ne istedin aynısını sende yaşa inşallah pislik insanlar
Kadın pişman olmuş siz daha neyin hakaretini ediyorsunuz , yapabileceğin tek şey artik kedine ve kendine cok iyi davranmak tövbe et ve o kötü günleri unut derim
En İyi Cevaplar