Kedimi dövdüğüm için kendimi affedemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar,

Aslında bu paylaşım sitedeki nadir gizli kullanıcı olarak yaptığım paylaşımlardan birisi. Açıkçası bunu yazmak bile utanç verici fakat gerçekten yardıma ihtiyacım var. Bundan dolayı lütfen dalga geçecek olanlar yazmasın.

Bundan 1.5 sene önce bir kedi sahiplendim. O zamanlar psikolojim çok yerinde değildi ve sürekli eziyet ediyordum. Maalesef çok dövüyordum onu. Düşünsenize yavru bir kedi dayak yemeye ne kadar dayanır. Her dövdüğümde pişman oluyordum fakat ertesi gün bir daha aynısı yaşanıyordu. Psikayatriste gittim. bir şekilde düzeldi durumum. Şu an çok güzel anlaşıyorum. Bir kaç saat görmesem dahi özlüyorum güzel yavrumu. Her geldiğimde suratımı yalıyor. Fakat kedi deyip geçmeyin, ben çok ağlattım onu. Çok aç bıraktım, çok eziyet ettim. Belki kedim beni affetti, belki Allah'da bağışladı beni. Ama ben affedemiyorum kendimi. Yavru kediye hayvan gibi vurduğum günleri, sinirimi bozduğu zaman tekme atmaktan kaçınmadığım günleri, açlıktan miyavladığında umursamadan işime devam ettiğim günleri unutamıyorum...

Çok pişmanım. Kedim benim her şeyim. Ben tek yaşayan biriyim. Derdimi anlatabildiğim yakınımdaki tek arkadaşım o. Ona bir şey olursa gerçekten çok ağır gelecek. Hele bu günleri hatırladıkça, kendimden zaten iğreniyorum. Daha da iğreneceğim. Bu kadar kötü biri değilim ben. Bunları nasıl yaptım diye soruyorum kendime... Cevabı yok maalesef. Sizden gerçekten ilk defa tüm kalbimle görüş bekliyorum. Belki kötüsün iğrenç birisin diyeceksiniz. Belki geçti gitti diyeceksiniz. Ama inanın çok pişmanım. Yoksa bu şekilde bir günah çıkarma yapmazdım. Gerçi bu günah benden hiç çıkmayacak gibi ama...

Sevgilerimle.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim pişmanlığımı anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Anlamayanlar ve hâlâ ısrarla küfür eden arkadaşlar, siz de haklısınız bir şey söyleyemiyorum maalesef.