"Erkek adam kıllı olur" dusuncesini kim ortaya cikarmis kadinlarin killarini almak zorunda olduklarini almazlarsa cirkin gorunucegini toplum tarafindan herkes kabul etmis ama erkek almasada olur Bence erkeklerde orman gbi dolasmamali
Ya tabii ki abartı olmamalı, ama pürüzsüz de olmaz ki... Hani makineyle kesersin, güzel olur ideal az olması. Yoksa ağda yapınca öyle olmaz. :D Erkek de bakmalıdır kendisine. Ama misal erkeğin koltuk altında kıl görünse fotoğrafta, ayıplamazlar. Ama kadın da 1 tane görünmemelidir... Öyle yani sistem, niyeyse.
Ya kadınlar daha bakımlı olmalılar. Yani salamaz kendisini, insanlar laf söyler. Ayrıca insanın kendine bakması güzel bir şey. Hani çevrenin dediğini önemsemeyin, kendiniz için yaşayın diyorum da. Zaten kendiniz de rahat etmezsiniz... Sıkıyor biliyorum, al ala bitmiyor da bu iş, hep yenisi çıkıyor bunaltıcı...
erkek adam uzun olur erkek adam yakışıklı olur erkek adam kılsız olur. geriye erkek mi bıraktınız lan? Allah beni böyle skiki yarattıysa suçlusu ben miyim? dış görünüşüm igrenç diye erkeklikten vaz mı geçiyim?
hepiniz kısa erkekleri adamdan saymıyosunuz. ulan boyu uzun olsa babyface'de olur diyosunuz. erkeksi olsun diyosunuz ama 10 yaşında ki velet tipinde ki heriflere sırf boyu uzun diye bide kılsız diye hoşlanıyosunuz. sizin erkek anlayışınıza ben...
Belki ben oyle diyilim bunlari soyleyebilmen icin butun kadinlara tek tek sorman lazım 1 kadin seni begenmedide uzun boyluya gitti diye yarandan gocunup bana sarma
beni kimse beğenmiyo sırf boyum kısa diye. hep geri plandayım. aşkı sevgiyi yaşayan uzun erkekler nefreti kini yaşayan ise ben ve benim gibi kısa erkekler. adaletiniz buysa sizin s... mm öyle adaletinizi. fiziksel özelliklerine göre erkek seçmeniz ztn sizin zekanızın kaç olduğunu belli ediyo hiç birinizden hayır gelmez
doğru senin uzun boylu taliplerin bekler dimi? hatta 1.90 boyunda sevgilinde vardır ne güzel ohh valla hayat onlara güzel anasını satiyim biz kısalar ise seyredelim kızlar tarafından nefret edilelim. Allah belanızı versin hepinizin
En İyi Cevaplar