Cevabın nedir?
+1 yılduşun içine ilk plastik bir naylon serdikten sonra bunun kolunu bacağını ayırırım fosforik asit dökerim sabaha kadar asitin içinde bekletirim etlerini erimeye başlıycak kemikleri yumuşıyacak sonra tıpayı açar asit gider giderden aşağıya sonra blendır gibi bişiyle ya da bir testere vb aletlerle cesede dalıp iyice ufak parçalara bölerim sonra naylondan tutup bir poşete koyarım poşeti 4 kat yaparım içinede bol bol toprak ve gübre koyarım diyiceksin bu kadar işlem nedne laızm insan vucudunda 5 litre kan ver hepsi boşalmış olucak ve küçük parçalara bölünmüş olucak belli olmıycak yani bir trafik çevirmesi felan olursa asla belli olmaz neyse onu öyle çuvallarım sonra duşa bol bol çamaşır suyu dökerim giderin üstünde ki demiri söker orda saç kıl tüy kalmadığına emin olurum giderden aşağıya 20 lavoba aç dökerim arkasından da bol bol kaynar su ve çamaşır suyu dökerim sonra banyoyu komple çamaşır suyuyla yıkarım sonra hazırladığım gübreye benzer cuvalı sırtlanır arabbaya koyarım bagaja sonra bu şile yollarına çıkarım ıssız olur sabahın 5:30 da 6 sında rahat giderim sonra şile vvardıktan sonra bir yerde kahvaltı ederim ve bir çicek saksısı alırım ya da bir fidan sonra şile yollarında ıssız bir yere ilk çuvalımı boşaltır arkasından da fidanı koyarım sonra arabayı direkt iç dış yıkamaya götürürüm tekerlekleri değiştiririm sonra küreği çöpe atarım
228 Yorumla- +1 yıl
bravo bir cinayet şube polisi olarak seni tebrik ediyorum :) en kısa zamanda şubeye de bekleriz :D
- +1 yıl
@samanalevi342 aman abim üni kazancam sonra onu bitiricem ordan çıkıcam askere gidicem ordan evlenicem çocuk yapıcam karakolda felan ne işimiz var aman aman allah göstermesin =D =D =D cidden polis misin? (ıçtık ıçtık )
- +1 yıl
Hahaha 😂 cocugun adini benim adimi koy almayalim
- +1 yıl
:D ahahah ulannnnn adam resmen potansiyel katil. Tüm bunları daha önceden düşünmüş müydn yoksa doğaçlama mı takıldın o değil polise de yakalandın :D
- +1 yıl
@samanalevi342 şube polsiiyim dedikten sonra ben İŞLEMEDİĞİM YAPMADIĞIM cinayeti işledim gibi suçlu hisetmeye başladım ürküyorum şu an neyse SAYGILAR...
- +1 yıl
Yarin karakolda verdigi ifadeyi paylascam burdan 😂 heyecanla bekleyin 😂
- +1 yıl
valla doğaçlama 5 dk da planladım =D =D
- +1 yıl
Ne ürküyorsun ya napabilcek sana sanki :D
- +1 yıl
gerçekte yapsam polis yaklaayamazdıda burda çok ulu orta yazdım sanırım
- +1 yıl
Haha 😂 urkme ablani dinle sadece misafir edicez 😂
- +1 yıl
cinayet planlamaktan içeri alırlar valla @Fight4FreedomOrDie üni kazancam derken karakolu kazandım sanırım
- +1 yıl
Karakolun en basarili cinayet yazari oldun 😂
- +1 yıl
@samanalevi342 =D =D sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum =D =D
- +1 yıl
hani ppolis olduğunu söylemesen =D mutlu olabilirdim
- +1 yıl
Sevin nur topu gibi bir cinayetin oldu 😂
- +1 yıl
@samanalevi342 oh oh maşallah
- +1 yıl
Hemde cinayet buro amirligi 😂
- +1 yıl
@samanalevi342 umarım trolsündür =D =D yoksa başım belaya girebilir sanırım
- +1 yıl
Korkma 😂 sadece ifade alip savciliga sevk ederiz 😂
- +1 yıl
@samanalevi342 ben bir cesedin olduğu yeri kontrol ediyim geliyim
- +1 yıl
ya tut ki gerçekten polis cinayet hikayesi yazmaktan asla bişe yapamaz bu bir ikincisi dediği gibi sadece ifade alıp savcılığa sevkediyorlar :D
- +1 yıl
neyse ya cesedi kontrole gittim arabayla cesedin yeri sağlam kimse bulamaz duşta ki çamaşır suyu kokusu da gitti şu an rahatım
- +1 yıl
Kasin sen kasin :)
- +1 yıl
ahahahah adamsın :D
- +1 yıl
teşekkür ederim beni eig seçtiğin için sana bir kıyak yapıyım eğer birine çok sinirlenirsen bana söyle onu ben öldürürüm hemde ücretsiz
- +1 yıl
:D ahahaha anlaştık
- +1 yıl
polis abi gelmeden ben uzaklaşıyorum sen beni bulursun ;)
- +1 yıl
:D yürüüü şebek seni
En İyi Cevaplar
+1 yılkanka asit dolu küvet'in içene atar eritirim cesedi. daha sonrada levye yardımı ile küvetin tıpasını yerinden çıkartırım suyu gidere boşaltırım daha sonra yeni bir küvet sipariş ederim küveti değiştiririm 😂
not: azılı bir seri katilin yaptığı gerçek olaydır28 Yorumla- +1 yıl
Uuuuuuu beybi kan kokuyor buralar 😂
- +1 yıl
ama kanıt dizisindeki gibi bir ekip varsa işin içinde ''kanıtsız cinayet olmaz" 😂
- +1 yıl
Beni alakadar etmez sırada sen varsın 😂😂
- +1 yıl
ne sırası beni ihbarmı ettin yoksa 😱😱
- +1 yıl
Hayır seni kesicem kıtır kıtır 😂😂
- +1 yıl
özel harekat'çıyım ama ben dikkat et 😂
- +1 yıl
Hıııııı ben de bordo bereli. Resimde bere gözükmüyor, kuru temizlemeye vermiştim 😂
- +1 yıl
şaka yapmıştım sadece jandarmayım özel harekat falan değilim :D 25 gündaha jandarmayım ve sonra özgürüm :D
- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılyere muşamba sererim, cesedi onun üstüne yuvarlarım, üstüme de muşambadan kalkan yaparım, cesedin kafa kol bacak gövde pıtı pıtı parçalara ayırırım, o kan dolu muşambayla beraber bütün parçaları teker teker çöp poşetine koyarım, sonra o çöp poşetini bim poşeti içine koyarım, ağzını bir güzel sıkıca kapatırım, sonra konteynıra atarım teker teker
32 Yorumla- +1 yıl
ama yapma sen bunu. günah.
- +1 yıl
Psikopatttt kanım dondu😂
Saklamam. Ulu orta bırakırım. İbret alsın herkes. Öldürdüysem vardır bir nedeni.
11 Yorumla- +1 yıl
Wouwwwwwww @Fight4FreedomOrDie bunu sevdi 👍
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
54Cevap
+1 yılCinayet işleyeceksem zaten temiz bir plan hazırlardım. Kan çıkartmazdım öldürürsem sonra kendi özel alanıma getirir özenle yıkar ve vücudundak kanı pompalama çalışması yapardım. İç organları tek tek her bir parçasını şehrin, ülkenin bir yanına koyardım. Saklamaktan çok önemlisi onu yapana kadarki gayret ve o an önemlidir bence. (Ve sakin olun daha kimseyi öldürmedim :D)
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 emin değilim
- +1 yıl
Yazarken bir ara ben de emin olamasam da dedim ki yok yapmadım. :D
- +1 yıl
😂😂😂 inş yapmak zorunda kalmazsın
- +1 yıl
😂😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. hayal gücüne gerek yok depo gibi yerin varsa muşamba ser ölüyü getir onun ustunde parçalara ayırın sonra onları hintliler gibi ateşte yak tabiki naylonlarıda yakacan en son kemikler kalacak onları da çekiç yardımı ile ez toz haline gelecekler sonra toprağa göm al sana cinayet tabiki arabanın plakasını da değiştir kamera filan çektiyse yakalanma 🙊🙉🙈
12 Yorumla- +1 yıl
Sen çok "kanıt" izledin galiba 😂
Eğer öldürdüğüm kişiyi tanımıyorsam yani benimle bir ilişiği olduğu anlaşılmayacaksa onu apartman boşluğuna atardım. 10 kayı bina kimin üstüne kalırdı acaba :D
11 Yorumla- +1 yıl
İşlerin böyle yürüdüğüne emin misin dostum 😂
çöp variline keser parçalar koyarım üzerinde beton dökerim gider baraja atarım barajda kolay kolay bulamazlar ayıkss
22 Yorumla- +1 yıl
Hemen bir kenara not edelim şunu 😂
+1 yılBen birini öldürsem saklayamadan kendim ceset olurum😣
32 Yorumla- +1 yıl
Sen kimseyi öldüremezsin minik kuş.
- +1 yıl
aynan kanka
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cesedi elleyemem ki saklayayım..
Bir anlık öfkeyle birini öldürmüş olsam bile, ceset öylece kalır ortada..15 Yorumla- +1 yıl
Aha da yakalandın 😂😂😂😂
- +1 yıl
Saçmalama lütfen biz gırgır yapıyoruz sanki merhametsiz seri katillermişiz gibi hepimiz 😂
- +1 yıl
sen de haklısın :D
+1 yılNitrik asidle yapılan bir karışım var Kral Suyu derler ona.. Cesedi onunla yakarsan toz halini alıyor ceset... Sonra aç suyu gitsin kanalizasyona..
12 Yorumla- +1 yıl
Uuuuu beybi 😂
- +1 yıl
araştırma bunlar hep :)
+1 yılKıyma makinesi alıp çekerim, sokak köftecilerine satıp paraya ceviririm.
Ne pis bir şey oldum ben ya gidiyorum kusucam 😒11 Yorumla- +1 yıl
Tövbeler olsun😂
Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. En garanti yolu inşaat temeline saklamak bir yolunu bulup. Kimse ceset var mı bakmak için koca binayı yıkmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
İnşaat bulcan da tam temel aşamasında gitcen de suç ortağı ds bulman lazım of of of yakalandın 😂😂😂
+1 yılKimseyi öldürmek istemem ama farzı misal öyle bir halt ettim. Kemik 800 derecenin üstünde yanmaya başlar iş yerinde ısıl işlem fırını var 1200 dereceye ısınıyor içine rahat sığar tüm beden kül haline gelene kadar yakılıp kül toprağa karıştırılabilir.
10 Yorumla
+1 yılPişirir yerdim
Aklıma geleni yazayım dedim de kendimden tiksindim üf :D12 Yorumla- +1 yıl
öğğğğ :D
- +1 yıl
😂😂
Mumyalarim gomerim sonra define ararken buldum derim yetkilileri çağırıp müzeye bağışlarım.
23 Yorumla- +1 yıl
Sen hemen enselenecek cinsten katilsin 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 wouw iddialı
+1 yılEtleri kemikten sıyırır etleri pideciye götürür kıymalı pide yaptırırım konu komsuya dağıtırım adagım vardı diye kemikleri de gömerim bir yere
22 Yorumla- +1 yıl
:D hiç utanmadın demi bunları yazarken tı tı tı
- +1 yıl
utanacak ne varmış ki :)
özenle öldürülen kişinin kesilebilen kısımlarını küçük küçük dilimledikten sonra...
14 Yorumla- +1 yıl
Eeee 😂
- +1 yıl
Allah seni kahretmesin 😂😂😂😂
yasadigim evin icinde cok derin cukur kazar oraya saklardim
11 Yorumla- +1 yıl
Yatır mı yapıcan kız.😂😂
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bir gün böyle bir suça karışırsam sosyal medya hesaplarımı inceler polis dolayısıyla yakayı ele veririm ahbap o yüzden söylemeyecem:/
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 ihtimal var yani?
- +1 yıl
Seni gidi potansiyel katil😂
keserek kuş başı şeklinde we bir baraja balıklara yem olarak atarım en Mantıklı si bu geldi birisi öldürdüğü kadını ewin altına betona gömdü onu buldular
11 Yorumla- +1 yıl
her seyı buluyor namussuzlar :D
İssiz bir arazide benzin döküp yakip küllerini savurmak en mantiklisi olsa gerek.
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında akla ilk gelenlerden. Bence bu işe yarasaydı mutlaka yeltenen olurdu. 😂
Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Kanıtları saklamak diye birşey olmaz, çünkü kanıt bırakırsan illaki bulunur :) O yüzden DNA, kan gibi örnekleri bırakmamak için komple tecrit kıyafeti giyeceksin:) Cesedi saklamak da zor aslında, her türlü çıkar birgün, sanırım en iyisi yakmak :)
10 Yorumla
+1 yılksnin yardım sayfasına saklardım nasılsa fazla kişinin uğramadığı ıssız bir yer
13 Yorumla- +1 yıl
:D ılgınc bır yaklasım.
- +1 yıl
hıı doğru unutmuşum bak onu :D :D
yaa ama ama ben sana güveniyordum :( bunu bana yapmazsın dimi kanka :'(
Herkes parçalarım demiş onu yapmak hayvani bir cesaret ister hiç kolay değildir bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Farazi konuşuyoruz.
Küçük küçük parçalara bölerim.
Her gün bir parçasını köpeklere yediririm 😬11 Yorumla- +1 yıl
Öğğğğ kanım dondu. 😂😂😂
+1 yılCeset yoksa cinayette yoktur yakardim veya gomerdim.
13 Yorumla- +1 yıl
Klişe bunlar ya. Kesin yakalanırsın 😂
- +1 yıl
Detay söylemedim yalniz 😂😉
- +1 yıl
Farketmez yakalanacaksın işte bana ne bana ne 😂😂😂
+1 yılCesedi evime saklardım. Kapıyı kitler girmezdim içeri tek yaşarım.
11 Yorumla- +1 yıl
kokmayacak ya o ceset :D hıc duymadın mı kokuyu komşular bıle alıyor yaslı yalnız yasayan kadınların cesetlerı kac kez koktu da komsular anladı :D ahahah
+1 yılEstafirillah 😂 kızım kafayı mi yedin niye katil olalım durduk yeree
14 Yorumla- +1 yıl
:D ahahah nolcak kız iki plan yapalım dedim fena mı?
- +1 yıl
Ben ne öldürmeyi ne yok etmeyi becerebilirdim 😂 oldu ki yanlışlıkla öldürdüm kokana kadar birlikte yaşardık herhalde sfdgsf
- +1 yıl
Anlaşıldı bizden katil olmaz 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bencede 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılbır ınsan 24 saat sonra arannır muhakkak vakıt bulamsssızın saklamya felan dırek takıbı baslıyor kameralardan telefonuna tutta anahtarlıgına kadar banka hesaplarına kadar sosyal aglarına kadar
15 Yorumla- +1 yıl
acaba ortaya cıkmamıs cınayet var mıdır
yanı vardır da tabı acaba nasıl ortaya cıkmamıs? sımdılerde hepsını buluyorlar.
Cevap sahibi+1 yılancak kendı vadesıyle olen ınsanlar uzun surelı sısene kadar kalıyor mısal koyun bırınde oldu adam tala suruyormus taraktorle dere kenarına gelmıs traktor devrılmıs adam altında kamıs bagıra bagıra olmus bır hafat sonra coban bulmus tarlada adamı adam olmus sısmıs hatta sınekler bıle yemeye baslamıs
- +1 yıl
Bunu bilmiyordum. Sen neden gizlisin?
Cevap sahibi+1 yıloyle ıstedıgım ıcın
- +1 yıl
Pekala
- Aile & Toplum konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılKusursuz bir cinayet için once kafama ayağıma galos geçiririm direk kafaya tek kurşunla öldürürüm ki maktül ile bogusma dna izi olmasın diye ondan sonra müsait ormanlık alanda maktulu yakardim kalan kemiklerini ise mezarlığa yakın bir yere gomerdim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsöylersem saklamamın bir anlamı yok :D
tabi ya yakardım ya da hayvanlara yem :D12 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün 😂 Allah katilin de hayırlısını versin 😂
- +1 yıl
Amin 😂
+1 yılSarmısaklasakta mı saklasak geldi aklıma serbest çağrıştım. :)
10 Yorumlahayale gerek yok. kimyasallarla eritip suyla logara gönderirim.
10 Yorumla
+1 yılBen o cesede bakamam kanli kanli 🗡 direk kafayı yerim cinnet geciririm.😱
10 Yorumlagoogle a en kolay cesetten kurtulma yöntemleri yazar ilk 10tanesini kayıt eder ve ortama en uygun olanı uygularım
10 Yorumlakurbani zincir ve agir birseyle baglar pis suya atardim.
10 Yorumlasaklayamayacağımı bildiğim için yakardım, küllerini de denize atardım beni bulamazlardı :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. ormanlık alana gömerek. derin bir mezar kazmalı ama yabani hayvanların eşemeyeceği
10 Yorumla
+1 yılGaranti adam öldürdün
23 Yorumla- +1 yıl
Allah göstermesin ben öldürsem kafayı yerdim ya da haberlerde gördüm gibi parçalar poşetle atardım
- +1 yıl
sırada sen varsın nihahahahaha 😂😂😂
- +1 yıl
Korktum bak şimdi 😂😂😂
+1 yılSöylersem herkes cinayet işlemeye başlar kanka:)
12 Yorumla- +1 yıl
Yok be senden çıkmaz öyle şeyler pamuk kalpli çocuk 😂
- +1 yıl
:):):)
+1 yılHerşeyi görenden nasıl saklıcan :)
110 Yorumla- +1 yıl
Sen önce esraya açıl sonra konuşuruz bunları meeeeeemet 😂😂😂😂
- +1 yıl
Nereye saklıcaktık suçu ben üstleniyim sende esramı ikna et :)
- +1 yıl
O Esra buraya gelecek ulen! 😂
- +1 yıl
O işe bir ara el atcaz biz @hdyye'yle 😂😂😂
- +1 yıl
Allah razı olsun gülümsettin beni :)
- +1 yıl
Ni demek memeeeet gardaşım sevap point kascez 😂😂
- +1 yıl
Esramı getir yatar kalkar dua ederim :)
- +1 yıl
Tanıdığım bir tane Esra var onu getirem mi? 😂
- +1 yıl
Yoo ben kendi esramı istiyom :( ya o olcak ya da hiç :(
- +1 yıl
Tamam ulen tamam 😂😂
+1 yılyakardim en kesin cozum 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Yok kız kemikler yanmıyor. Yakmak çok klişe be. Yakalıyorlar hemen 😂😂😂
- +1 yıl
hmm o zaman cok uzak bir denize filan atardik parcalarina ayirip 😀
- +1 yıl
Bizden katil olmaz zorlamayalım 😂😂😂
- +1 yıl
peki 😁😁
kusursuz cinayet yoktur. öl de ölelim kankii
11 Yorumla- +1 yıl
Kusursuz olan biziz hayağğğğtım 😍 ölme sen kanki 😂
saklayamam korkarim😲😱
11 Yorumla- +1 yıl
:D aman hemen bir korkun zaten.
Cesedi binbir çeşide bölüp köpeklere atardım :D
12 Yorumla- +1 yıl
caniiiiiii! :D
+1 yılKimi oldurmeye niyetlendin kiz 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Hemen bir suçlayın hemen 😂
- +1 yıl
Ne biliyim 40 yil dusunsem bu soruyu sormam sanirim 😕😄
- +1 yıl
Normal biri değilim ben 😎
- +1 yıl
Orasi kesin 😄 waaaa bu kizdan uzak durun!!! 😂
- +1 yıl
😂😂 sağa kalmadi dalaksız
- +1 yıl
😄😁
Ben gider teslim olurdum heralde😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
korkaaaaaaaaaak :D
+1 yılBunu bilseydim coooooktan katil olmustum.
13 Yorumla- +1 yıl
Kıııııız 😂😂😂
- +1 yıl
Hayirdir :) niye bu soruyu sordun yoksa seninde olmesini istedigin insanlar mi var
- +1 yıl
Ölmesini istediğim insanlar var da bu sebepten sormadım. Toplumun yaratıcılık nabzını ölçüyorum. Yine sınır tanımıyorsunuz gençler 😂
Aile & Toplum konusunda 341 cevap paylaştı. Issız bir yere gomerim
11 Yorumla- +1 yıl
Yakalanırsın kesin.
+1 yılGömerim bütün mafya dizileri böyle gösteriyor😂
12 Yorumla- +1 yıl
O çok klişe ya yakalandın eller yukarı😂😂😂
- +1 yıl
Bin tane adam gömseler 1 tanesi çıkıyor ortaya klişe ama etkili😂😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuş başı dograr denize atardim kanitlarida eritirdim
10 Yorumla
+1 yılDenize açılır atardım
14 Yorumla- +1 yıl
Yakalandın!
- +1 yıl
Aman Allahım napıcam şimdi.!! :P
- +1 yıl
😂😂 koğuşun ağası olmaya bak
- +1 yıl
Olar olarabiler 😎
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenden katil olmaz ya
12 Yorumla- +1 yıl
Olmasın zaten 😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yıldaha öncekiler gibi :) :) :)
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha çok komikliiiii
+1 yılpolisi çağırırım onlar saklasın
12 Yorumla- +1 yıl
Teslim olursun yani. O da güzel 😂
- +1 yıl
yani uğraşamam öyle
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılKimi öldürdün katil 😀😀
111 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda karınca bile öldürmedim ben bir tek karanlıkta monitörüme yapışan sinekleri 🙈🙈🙈
- +1 yıl
Birak simdi burda kusursuz cinayet fikirleri aliyosun ona göre ceseti yok edeceksn😀😀😀
- +1 yıl
Sırada sen varsın😂😂😂😂
- +1 yıl
Ben polisim😀😀
- +1 yıl
Polislerin ölümsüzlük iksiri mi var 😂😂😂
- +1 yıl
Tamam karakola gel konuşalım 😀😀😀
- +1 yıl
Tamam gel beni tutukla 😂😂😂
- +1 yıl
Sen beni oldurmicnmi gelirsem ozel timle gelirim senden korkulur 😀😀😀😀
- +1 yıl
😂😂😂 polis korkak olur mu len! Gel hemen tutukla beni 😂😂
- +1 yıl
Tamam ipinden adresini buldum geliyorm 😊😀😀
- +1 yıl
Tamam 😂😂😂
Herkes bir Dexter maşallh
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. amirim tutuklayın @amirmuzo
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılUgrasamam. Kendi saklansin.
10 Yorumla Kiymali borek
22 Yorumla- +1 yıl
konu komsuya dağıtırdın bır de basının gozunun sadakası olsun diye :D
1 yılVücüdündaki tüm kanı aldıktan sonra heryerını toz halına gelene kadar yaktım bitti
00 Yorumla
+1 yılCesedi niye saklıyım mk tekrar diriltmek için mi? :D İlk yıllarım geldi aklıma , bu soruyu sormuştum ben de.
06 Yorumla- +1 yıl
İlk yıllarından bugününe bir şey değişmemiş anlaşılan 😞
- +1 yıl
Bu soru kalkar ama söylüyüm. Benim ki 2 gün sonra kalkmıştı. Bu arada kusursuz cinayet yoktur.
- +1 yıl
Kalkmaz benim sorum. Müthiş 😎 senle ben aynı kişi değiliz şunu da bir netliğe kavuşturalım.
- +1 yıl
Görürüz. :D
- +1 yıl
Al sana dislike kıskanç.
- +1 yıl
Ahh kafama geldi...
+1 yılbirakir kacarim
12 Yorumla- +1 yıl
korkakkkkk! :D
- +1 yıl
zaten birimi oldurmusum bide sucuma suc mu katiyim
- Devamını Gör (26)