Musallat olmuş cin bedenden nasıl çıkar?

Arkadaşlar çocukluktan beri musallat sorunu yaşıyorum 3 ay öncede eski kız arkadaşım büyü yaptırdı bedenimde şu an büyü kaynaklı ve normal musallat olmuş 3-4 tane cin var nasıl çıkartabilirim bunları hayatımı mahvediyorlar konu gerçek gerçekliğini tartışmicam sizinle çözüm önerisi olanlar yardımcı olabilir mi çok şey denedim üç kağıtçı şarlatanları da biliyorum Kuran okuyorum ama geçici rahatlama oluyor namaz kılamıyorum bu gece 1000 aydan hayırlı biraz daha zorlicam hırz ayetleri var onlar iyi geliyor ama tam çözüme ihtiyacım var sigarayı bırakamıyorum sigara içtikçe onlar dahada güçleniyor içmemem gerek ama yapamıyorum bıraktım diyorum sonra istemsiz alıp içiyorum sırtımda dolaşmalarını hissediyorum dinden Allah tan uzaklaştırmaya çalışıyorlar çok fazla vesvese var kötü birisine dönüşüyorum bazen bazı zikirlerle normale dönüyorum tam çözüme ihtiyacım var bilgisi olan?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum kendinizi test etmek isterseniz abdest alıp 15-20 dk ayetel kürsi okuyun tuhaf hissederseniz uyku esneme sinir falan bilinki sizde de kafir cin var demektir
Musallat olmuş cin bedenden nasıl çıkar?