Ankaraya gel hallederiz. Ayrica bedende cin var ise rukye ayetlerini dinledigin zaman rahatlamaz aksine rahatsiz olursun.
518 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyorum kendim okuyorum
Soran+1 yılKardeşim bak geçen bakara suresini baştan sona okudum 3-4 gün rahattım sonra geri eskiye döndüm bu cinlerin çıkması gerekiyor 3-4 belki daha fazla sırtımda aynı anda 4 farklı nokta ağrıyor ensemin sağı ayrı olarak ağrıyor sanki bişey hareket ediyor kafamda ayrı ağrılar var bazende kasıklarımda ağrı oluyor mantığım beni yanıltmıyorsa eğer 5 ten fazla cin var
- +1 yıl
YA bu çocuk ta büyü filan yok eğer olsaydı şu an yazamadı bu kendini beğenmiyor aslında kafasında bişiler kurmuş büyüden oluyor diyo büyü yü yapmak için o kızın iyi bir köydeki hocalara gitmesi lazım kendisini bradpıt gösteryr arkdş
Soran+1 yıl@Papatyalar__ ya sana bir laf dedim diye saçmalıyorsun bişey bilmiyorsun beni kötülemeye çalışıyorsun benim sana bişey kanıtlama gibi bir derdim yok boş konuşma o yüzden özelden küfür yazmak da sana yakışmıyor terbiyesizlik yapıyorsun birde çocuk gibi engelliyorsun beni boşver sen kendi hayatına bak benle işin olmasın
Soran+1 yılDeybac kardeşim bak bilmediğin şeyler var okumaya başlıyorsun bir süre kötü oluyorsun ama bir süre sonra rahatlamaya başlıyorsun bilmediğiniz detayları var bak sana özelden anlatayım deybac kardeşim
- +1 yıl
Yav he he
Soran+1 yıl@Papatyalar__ boş yapıyorsun yapmaaa
- +1 yıl
Merhaba Ankara nin neresindesiniz bizede yardımcı olun lütfen 4yildir çekiyoruz bundan biz hastamız 24 yaşında artık kendine etrafına zarar veriyor geçen hafta kendini bıçakladı konuşuyor görüyor dua açtırmıyor okutmuyor aklımız dan geçeni bile bize söylüyor
- 1 yıl
Bak kardesım anlamazlar yasayam bilir o duaları kendı basıma okumaya calıstım cın cıkarma ayetlerini akrep sokmuş gıbı rahatsızlandım can havliyle bı tanıdıgımı aradım onun tanıdıgı varmıs okudu bi anda rahatladım sonrasında okuyacagın dualar var yanlışı okudugunda iyice karışırsın oyuden bilmeden okuma bana deli dedıler yahu boş muhabbete gelen inssna takılma
- 6 ay
@Sedat3435 merhaba, bana numarasını gonderebilirmisin
- 3 ay
@Ankarakızı06 özelden yazabilir misiniz
- 2 ay
bnde alti aydr hstaym nfes alamiorm boguyolr bni uyku uyuyamiorm agr musallt wr nden oldgnu blmiorm hocalr okuo bkac gune yne geliolr npcm bna yrdm edrmsnz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay babo korkuttun beni Allâh yardımcın olsun
Ancak bir Hocaya gitmelisin125 Yorumla
Soran+1 yılReis beyninin içinde düşün negatif enerji yüklü bir varlık bazen engel oluyorlar yapamıyorsun üzerimde çok tesir güçleri yüksek
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorlar mesela
Soran+1 yılHaşa Allah’ı sorgulatıyor kötülük yapma isteği zina alkol içme isteği geliyor sanki Allah düşmanımmış gibi düşünceler geliyor namaz kılamıyorum karıştırıyorum ayetleei okurken dilime bişey oluyor okuyamıyorum dini bişey olunca sinirleniyorum bazen kurandan Allah tan nefret eder gibi oluyorum sonra Allah’a sığınıyorum normale dönüyorum ama sonra gene aynı
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum Allâh yardımcın olsun
-Kardeşim bende çekinik biriyim kötü olmaya başladım Son dönemler hatta sigaraya başladım bırakacam ama derslerim kötü asosyalim
-zina falan yokta her genç gibi Video izlediğim oluyor namaz bende kilamiyorum Allahı ve dini sorguladigim oluyor
-cinlerle falan çok şükür konuştuğum falan yok ama benim sormak istediğim bende de bir gariplik var mı
-ama daha önce musallat falan olmadı çok şükür
Soran+1 yılÇok basit abdest al 15 dk aralıksız ayetel kürsü oku kötü olmaya başlarsan esneme uyku rahatsız olma gibi bilki sende de vardır
Cevap sahibi+1 yılKardeşim zaten 15 dk ayetel kursi okusam benim zaten uykum gelir bu cin olduğunu nasıl kanitlar ki
Soran+1 yılSaçmalama 15 dk ayetel kürsü okuyunca niye uykun gelsin millet saatlerce okuyor sen okuma diye uykunu getiriyor mantığı bu
Cevap sahibi+1 yılBeyin aynı şeyi tekrar ettiği için yorulur düşünme olmadığı için sen mesela 15 dk boyunca bir yere odaklan bak seninde uykun gelir bu sende cin olduğu anlamina gelmez gayet normal bir şey yani
-Ha senin gibi bende konuşsam ki Allâh muhafaza o zaman he derdim
Soran+1 yılBak sende cin varsa şayet bu seni doğru yoldan alıkoymaya çalışır sende bazı belirtiler cin Musallatı olabilir diyo bana ama herşeyi cine bağlamamak lazım yıldız düşüklüğü de olabilir yaz internete yıldız düşüklüğü nedir diye
Cevap sahibi+1 yılOkudum kardeşim peki seni bende cin olduğunu düşünmeye iten sebep nedir?
Soran+1 yılYaşadığım çocukluk senin anlattığın şeyleri bende yaşadım
Cevap sahibi+1 yılKardeşim Son zamanlarda yalnız takılıyorum hep sigara içiyorum çok depresifim dersler zaten berbat namazdan uzaklaştım biraz ama oruç tutuyorum az da olsa kendi kendime konuştuğum oluyor insanların gözlerine bakınca iyi biri mi kötü biri mi anlayabiliyorum
Soran+1 yılEğer cin varsa o sana fısıldıyor sen kendin anladığını zannediyorsun bana çok olur bana kimse yüzüme yalan söyleyemez mesela hemen anlarım o aşık olan söylüyormuş bakımda çıkmıştı bazı faydaları var ama zararı daha çok
Cevap sahibi+1 yılMusallat var mı yok mu nasıl anlarım?
Soran+1 yılKanka basit banyo yaparken birisi izliyor hissi oluyor mu? İşlerin ters gidiyor hep yanlış kararlar veriyorsun sana faydası olan şeyleri yapmıyorsun asosyalsin çok uyku hali depresif olma ilişkilerin uzun sürmez gibi gibi
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor diyemem...😃😂 E emin olduk mu?
Soran+1 yılKanka sessiz bir odaya geç gözlerini kapar hissetmeye çalış yalnız olmadığını hissedersin Kuran oku hırz ayetleri var araştır o ayetleri oku normalde okuyunca nurlu huzurlu hissetmen lazım ama öyle değilde bir tuhaf farklı hissedersen bilki vardır he Şunuda söyleyim eğer varsa sana vesvese vererek sende olmadığına inandırmaya çalışır ama hayatını mahvetmeye devam eder 5 vakit namaz kılmak sadaka vermek iyi gelir hergün Kuran okumak lazım ben namaz kılamıyorum kıldırtmıyorlar dilime bişey oluyor okuyamıyorum ayetleri rekarları karıştırıyorum zaten namaz kılınca zarar veriyorlar ruhunu daraltıyor kötü yapıyor seni kalp çarpıntısı oluyor ölücem zannediyorsun dini bişey yapmayınca rahatlık oluyor ama bu seferden vesvese oluyor Allah’ı dini kötülüyor sana ben alıştım neyin vesvese neyin gerçek olduğunu ayırt edebiliyorum kuranda diyor zaten şeytanın adımlarını izlemeyin o sizin apaçık bir düşmanınızdır diye
Cevap sahibi+1 yılDine sarılarak kurtulabilir miyim bu işten?
Soran+1 yılMusallatsa evet nurlu olman lazım buda namaz kılmak özellikle sadaka Çok iyi geliyor bende 3 aydır büyü var büyü namazla geçmiyor büyü daha sıkıntı iyi bir insan olucaksın harama el uzatmayacaksın zina asla yapmayacaksın Allah tan hem korkacaksın hemde seveceksin bu çok önemli sonrasında bamazlarını vaktinde kılacaksın vakit kaçırmayaxaksın anne babaya saygısızlık kötülük yapmayacaksın kısaca kalbine kötü gelen hiçbirşeyi yapmayacaksın musallatı böylelikle yenersin Ayet-el kürsi çok güçlüdür hergün sabahları oku geceleri yatmadan felak nas Ayet-el kürsi oku hergün eğer hergün bubları yaparsan hayatın pozitif yönde çağ atlar ama nefsin ve cinler bunları yapmaman için uğraşacaklar millet gezip tozarken sen bunları genç yaşında yaparsan hem ahireti hem dünyayı kurtarırsın ama namaz kesin olmalı
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim kardeşim elimden geleni yapacam.. sanada acil şifalar diliyorum bu gece hürmetine.. İnşallah kurtulursun😊
Soran+1 yılBu gece sabah olana kadar vakit var git abdest al okuyabildiğin kadar Ayet-el kürsi oku sonra Allah’a dua et herşeyi iste bağışlanma iste yardım iste bu gece cidden çok özel bir gece 2 saat kaldı tavsiyeme uy bence
Cevap sahibi+1 yılŞafak sokene kadar geçerli doğru mu..
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sigara ve malum videolar hakkında ne öneriyorsun?
Soran+1 yılSigara öğrendiğime göre kafir cinlerin rızkıymış yani sigara içince onlar beslenmiş oluyor o Videolar konusunda sonuçta maksat zinayı önlemek amacıyla kendini memnun etmekse hani bilmiyorum sana fetva veremem ama zina yapmaktansa o videoyla işini gör daha iyi bana göre
+1 yılAnnenin veya babanın köyü yok mu? Genelde köylerde bunlardan anlayan hocalar oluyor. Okunman lazım.
16 Yorumla
Soran+1 yılİstanbuldayım ne köyü kendime saatlerce okuma yapıyorum hırz ayetleri var 4 sayfa okuyorum geçici rahatlatıyor bak geçen gece 3 ten 5 e kadar sadece ayetel kürsü okudum 2 saat aralıksız sırtımdan ordan oraya gitti bitanesi kafamda ensemden arkaya doğru gitti hissettim gidişini hareket etmeye başladılar sonra bitanesi alnımın ortasına geldi gıdıklanma hissettim sonra bir anda aşırı uyku bastı bayılmışım
- +1 yıl
Anlıyorum seni. Bizim bir akrabamız vardı. O da Istanbul'da gitmediği yer kalmamıştı. Sürekli okuyorduda. Ama işe yaramiyordu seninki gibi. En sonunda memleketlerinden akrabaları burda bir hoca var gel bir de ona okun demişler bir kaç kez okunmuş muska falan yapmışlar düzelmiş. Ben demiyorum her hocanın ki işe yarar diye. Ama köy gibi yerlerdekiler genelde bu işi para için yapmadıkları için daha güvenilirler. Umarım bir yolunu bulup kurtulursun. Ne diyim.
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim en son 800 lira bayılıp büyü musallat iptali ve koruma amaçlı Vefk yazdırıcam para vermeden çözmek istiyorum
- +1 yıl
Kardeşim bana adını yazarmısınız özelden sana dua edeceğim inşallah, şifa duası okuyacağım içeceksin onu
- +1 yıl
İnanma öyle para isteyenlere bence
+1 yılEvde sesli kuran okuyarak sürekli felak nas sürelerini okuyup üzerine üfleyerek
113 Yorumla
Soran+1 yılArka arkaya 250 felak 250 nas okudum rahatlattı sonra gene aynı ayetel kürsü falan hepsini okudum saatlerce okuyorum tam çözüm olmuyor
- +1 yıl
Kuranla şifa tedavisi var youtubtan bak yardımcı olurlar
Soran+1 yılBak saatlerce okuyorum geçici rahatlama oluyor sanki ben okudukça onlarda tersten okuyorlar benim okuduklarımı yarışıyorlar benimle sanki bişeyler olmadan önce anlıyorum bişeyleri istemsiz biliyorum biri aramadan önce hissediyorum o kişi aklıma geliyor sonra telefon çalıyor
- +1 yıl
Herşey senin beyninde biter sen onları beyin gücünle ve Allahin mucizesi kuranla bitireceksin
Soran+1 yılHaklısın duş aldım gusl abdesti aldım şimdi normal abdest alıp okumaya başlıyorum dua et benim için
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun
- +1 yıl
Kardeşim ordaysan gizliden çıkarmısin musallat hakkında soracaklarim var?
Soran+1 yılTakip ettim seni
- +1 yıl
Adın nedir bir sürü takip isteği var
Soran+1 yılHeroo sonu
- +1 yıl
Tamam
- 3 ay
Özelden yazabilir misiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben 2senedir yasıyorum aynı belirtileri namaza basladım hiç aksatmadan belli dualar var bilen bır kişinin yölendırmesıyle duzenli okuyorum bunları yaparak bedenden çıkma belirtilerinide yasıyorum şu an sabır çok önemli allaha çokca yalvar allaha bedenimle resmen bu musallatın kasıklarımla oynadıgını hıssettigimde cinsel güdülerinle resmen oynuyor abdestsız asla gezme alkol nefis uyandıran ne varsa yapmıyorum ve en kötü musallat var bedenimde yuvam yıkıldı ben farkedebıldım bedenımde oldugunu eşimdede var ona anlatmaya calıstım anlamadı önünde kriz gecırdım hatırlamadıgım düşün gerisini herseyımı kaybettım allaha daha çok sıgın çok az kaldı hıssedıyorum kurtulmama sonuca ulastıgımda sana bana yardımcı olan abinin numarasını yazıcam ama netlesecek yakında insallah isyan etme sakına bu nasıl zor bırsey yasamayan bilemez aklınla oynar ne yedigını ne gezdıgını hiç bırseyı bılemessın şükür farkettmişşin , eşim baba sen delisin dedi ama bedeninde onunla yasıyor haberi yok belırtılerı onda var insanlıktan çıktı o derece ve yuvam yıkıldı allah düşmanda bile varsa yardımcı olsun öyle zordur ama allahın izniyle belkide kurtuldun insallah kurtulmuşsundur kurtulmadıysan sonuca ulastıgımda az kaldı sana yazacam burdan kardesım
34 Yorumla- 1 yıl
Merhaba aynı seyler bende de var düzeldiniz mi hıcaya vs gittiniz mi? Lütfen cevap verin
- 4 ay
Merhaba düzeldiniz mi
- 4 ay
Bana da o duları verir misiniz
- 16 gü
hocam düzelebildiniz mi? ayaklarımda ne düşünürsem karıncalanma oluyor doğru ise sağ yanlış ise sol ayağıma geliyor karıncalanmalar. gece üzerimde bir şey tepiniyormuş gibi bir his oluyor cin musallatı büyük ihtimalle nasıl kurtulabilirim bundan ayrıca bu cin toz falan çıkarıyor sanırım
Sende musallat var bunlardan kurtulman için 4 ay düzenli namaz kılman namaz kılarken biraz sesli dua okuman namazı yavaş kıl secdeye gittiğin de biraz sesli 10 kere subhane rabbiyel alaa de ama vaktinde namazı kilacaksin ezan okunduğunda dışarı çıkıp ezanı dinliceksin boş zamanlarında zikir Çekicek sin tesbihi elinden indirmiceksin 33 lük değil 99 luk biliyorsun bizim tesbihlerimizle bile oynadılar dua ediceksin Allaha ama kalbinle dilinle değil bir insan allahtan başka kendini hiç birşeye muhtaç hissetmemeli ondan sonra allahın izniyle kurtulursuna bu numarayı ara 05453948103 sana yardimci olur ne yapman gerektiğini anlatır sana tecrübeli biri allah razı olsun ondan inşallah kurtulursun dikkatli belli bir süreden sonra beyne hukmediyorlar psikolojinide bozarlar sonra sağını dinle sola kulak verme düşünme hiç birşeyi düşünmeni fırsat bilip seni düşünmeye sürükleyip aklınla oynaya bilirler Allahu akber
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalıh memişogluna git herkes övüyor. Bende benzer şeylerden dolayı gitcem hatta yarın gidiyorum
118 Yorumla
Soran+1 yılNumarasını verirmisin nasıl ulaşırım
Soran+1 yılSen git bana burdan dönüş yap tamam mı işe yarıyormu ne yapıyor
Soran+1 yılHe birde kaç para onuda şöyle burdan
Cevap sahibi+1 yılParayı sormadım ki. Vermem la banane
Soran+1 yılPara alıyor o adam sen yarın gidiyormusun cidden?
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun aldığını. Gidicem evet ama öyle birşey konusmadk
Soran+1 yılNumarasını verirmisin böyle adamlar parayla çalışırlar youtube da videosu var birde beni unutma yarın bana gelince burdan yaz herşeyi olurmu?
- +1 yıl
Hoca harikaa beni çok rahatlattı tüm evhamlarımdan kurtuldum hep geçmmişe takılı kaldım bir ara fal takkıntım vardı sonra tövbe ettim benle uğraştılar idrak ettim anneme gelen vesvese ile direk anneme dedim krizlerim gelydu atak geçryrdm vben hocalarım ezanla beni susturdu salih hocya gittim ya ben böyle bişi demedim herşei söledi ve şu an çok iyim ve namaza başladım eskiden çok değişktm şu an kuş gbiym
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyalar__ bana da zaten siz önermiştiniz bugün gittim. Sende buyuyle alakalı hicbisey yok dedi tamamen psikolojik. Boşuna başka yerlere gidip paranı kaptırma dedi ve hiç para2almadi. Zaten bir dk sürdü çıktım
Cevap sahibi+1 yılHicbisey anlamadım yani bunun için mi gittim
- +1 yıl
Sen iyimisin adam ne güzel yok demiş kafan mı güzzel cinmi olsun istyrsn sana para bile almamış
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyalar__ ne bilim başından sagdi gıbı geldi ya 1 dk durmadım içerde. Tamam yok güzel ama tavsiye verebilir şu derdin var deyip şunları yap desin bari.
- +1 yıl
Senin sorman lazım sen gittin çnkü
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyalar__ ne bilim ilgisiz tavri vardı bende ustwlemdm çekindim biraz
- +1 yıl
Sen sabah git ben sabah gittim bana muska verdi düşün okunmuş sular ve baana dediki senin sinir sistemini çökertmişler dedi şok oldum ve psikoloğuna yönlendirdi beni evhamdan takıntım dan geçmişe bağlı kalmamdan kurtardı kuş gibi oldum sonra heerşei idrak etmeye başladım fal baktırmak yok dedi bana sinirli şekilde
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyalar__ benimde aynı şeyler var bana hiçbirşey demedi ya sinir oldum. 12 de gittim ben. bir de para aldı mı senden
Cevap sahibi+1 yılSinir sistemim çöktü ama neden bilmiyorum psikolojik yani vesveseden dolayı. Ee bu adam vesveseye çare bulamıyor mu
Cevap sahibi+1 yılVe sen bu hocaya ne zaman gittin
+1 yılKis kis cinler kis kis yallah cinler yallah cin cik cin cik cin cik kis kis cinler kiskis
12 Yorumla- +1 yıl
Yavrum
+1 yılKardeşim hoca falan iş değil onlara hiç gitme uzerine korunmuş sır tak bence her şeye iyi oluyor belki duymuşsundur cübbeli Ahmet Hocanın falan diye
17 Yorumla
Soran+1 yılCübbeli hoca dediğin adam yakmayan kefen satıyor bil istedim
- +1 yıl
Ya onunla ilgili değil normal kurandan ayetler sadece o televizyonda satıyordu orda gördüm ben. zaten sadece kuranı kerim satılan yerlerde satılıyor oradan aldım
- +1 yıl
Her türlü zarara iyi gelmiyormuş biz kendi dükkanımıza da fotokopi olarak çıkarıp astık duvara onun hatta tablo da yazılı olarak satılanı da var yani yanlış anlama diye söylüyorum kötü bişey değil kurandam ayetler okusan zaten bilirsin yani
Soran+1 yılŞifayı veren Allah tır senelerdir baskılanmış bir karakterdeydim gerçek kimliğimi bu cinlerden kurtulunca öğreneceğim kendimi bildim bileli böyleyim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun bu mübarek gecede güzelce dualarına devam et kardeşim bende senin için dua ederim
- +1 yıl
Ve namazlarını da çok da zorlansan kılmaya çalış namaz bütün kötülükleri uzak tutar
Soran+1 yılAllah razı olsun sağol
hocam son durumunuz nedir kurtulabildinizmi?
00 Yorumla
+1 yılSalih memişoğlu muhteşem
12 Yorumla
Soran+1 yılDetay?
- 1 yıl
Allah eızası için numarasını verin bende aynı seyleri yasıyorum
+1 yılKulakların sürekli çınlıyor mu?
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet sürekli hiç susmuyor haricinde kalp çarpıntısı oluyor bazen ölücem sanıyorum
- +1 yıl
Yaa bu belirti ben de de var:/
Soran+1 yılBak zuhruf suresi 36. ayette Allah ne diyor bir bak oku
- +1 yıl
Yaa beni korkutmasana
Soran+1 yılAllah’ı seviyormusun? Seni koruyan kollayan sana bolca rızık veren Allah için ne yapıyorsun sen ne veriyorsun hadi git abdest al Allah için 4 rekat namaz kıl Kuran oku
- +1 yıl
Kız arkadaşın ne büyüsü yaptırmış sana
Soran+1 yılGeri getirme büyüsü Kısmet açma kısmet kapama bağlama şimdi diyeceksin ne alaka hepsi diye çok uzun hikaye anlatamam hepsinin hikayesini ama sana şunu söyliyim büyü yoluyla ya da normal musallat olunca bir anda sinirli birisine dönüşüyorsun kurandan Allah tan uzaklaşıyorsun kötü birisine dönüşüyorsun dini bişry yapamıyorsun
- +1 yıl
Ben bundan nasl kurtulabilirm?
Soran+1 yılSöylediklerimi aynen yap ama abdest al Allah rızası için 4 rekat namaz kıl 71 felak nas Ayet-el kürsi oku baktın tuhaf hissediyorsun bilki cin muhabbeti baktın bir değişme yok kulak doktoruna git
Bende cektim cok anlatiklarinda en son mardinde eski mardin de bir kadin var ismini hatirlamiyorum onu bul alahin izniyle iyilesirsin NoT cektim zamanda bende
11 Yorumla- 1 yıl
Mardin'de kime gittiniz lütfen hatırlarsanız söyler misiniz
Şeh münire mi?
Yoksa başka biri ise evi tarif edermisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılMastürbasyon yapıyor musun, onlara gelir cinler çünkü
00 YorumlaSALİH MEMİŞOĞLUNA GİTMEYİN BİZ GİTYİK OLMADI BİRDE BAYA PARA ALIYOR. PSKİYATRI DR U VAR ORTAK ÇALIŞTIĞI ONA YÖNLENDİRİYOT BİRDE O OARA ALIYOR. BOŞVER BİZ YARAR GÖRMEDİK
30 Yorumla- Sağlık konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli el almış hoca olcak
24 Yorumla
Soran+1 yılCinci çok hepsi kafir cinlerle çalışıyor dinleri imanları para olmuş
- +1 yıl
kuranı dan tesirli ayetler okurak havas limi ile
- +1 yıl
onlar hoca değil
- +1 yıl
bu işi allah için yapanlar var sayısı az
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar duayla geçmiyorsa psikiyatriste git
13 Yorumla
Soran+1 yılGeçici rahatlama oluyor bak geçen bakara suresini tamamını okudum 2.30 saat sürdü Arapçasını okumam 4 gün bişey yoktu rahatladım ama sonra gene aynı ilmini bilmiyorum ne zaman ne okunur ne yapılır
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bir sürü dua okuyormuşsun o kadar uzun uzun okumana bile gerek yok bir şey olsa nas feleakla bile geçer sorun psikoljik te olabilir git bir görün ilaçların faydası olabilir sıkıntıların gider
Ayy gece gece korktuuuum
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluğumdan beri hep değişik bir çocuktum ben niye böyleyim diyordum sevdiğim kızlardan karşılık alamıyordum özgüvensiz içine kapanıktım sonra benimle konuşmaya başladı dişi bir cin aşık olmuş bana öyle dedi sahiplendim seni sen benimsin dedi
Soran+1 yılUlan bir gün başına gelsin o zaman görürüm ben seni
Sorunun geçti mi? Lütfen bana ulaş. intihar eşiğindeyim.
03 Yorumla- +1 yıl
Selamunaleykum kardeşim, benzer sorunlar yaşamıştım. Yardımcı olmaya çalışırım. Hiçbir şey kalıcı değil, lütfen Allah a sığın daim, ilmini arttır. Bana yazarsan, yardımcı olmaya çalışırım. Bak YouTube'ye yaz, "Vanlı Hüdda", kendisi ehli sünnet hocaların yanına gidiyor. İsmailağadakilerle yani güvenilir kişilerle samimiydi. Omu tavsiye edebilirim. Mesaj at. Sakın yanlış güvenmediğin kişilere gitme. Böyle ehli sünnet hocaların onayını almış kişileri bulmaya çalışmalısın.
Arif Coşkun Hoca da vardı. Mahmut efendi Hazretlerinden icazet almış.
Bunun yanında 40 gün boyunca her gün Bakara dinle ve farzlarını her daim yap. Dua edicem İnsallah. - +1 yıl
- +1 yıl
omer. hocam olarak gir instaya, site izin vermemiş bir önceki yorumumda
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikirleri sık sık ceksen çözüm olmaz mi
116 Yorumla
Soran+1 yılBismillahillezi la yedurru measmihi şeyün fil erdı vela fissemai ve hüves semiül aliym zikri iyi geliyor ama geçici rahatlama
Cevap sahibi+1 yılBu yazdiginin anlami ne
Soran+1 yılAllah’ın yüce ismine sığınana yerde ve gökte hiç bir şey zarar veremez! O, her şeyi işitir ve her şeyi bilir.
Cevap sahibi+1 yılBazi hocalar iyi de hocayi bulmak mesele
Soran+1 yıluykuya dalarken kulağıma çok güzel sesi olan bir kız geliyor Emre seni çok seviyorum diyor sen benimsin diyor kafayı yicem şizofren oldum zannettim ama Kuran okuyunca iyi oluyorum demekki cin bu dedim şizofren insana Kuran okununca iyi olmaz herhalde
Cevap sahibi+1 yılBende de olur o Fatiha Ayet el kursi Nas Felak Ihlas okurum esnerim
Soran+1 yılNazar olabilir sendeki
Cevap sahibi+1 yılSanmam
Nazar olanlarda bir ağırlık çöküyor üzerlerine
Soran+1 yılTamam işte esneme diyorsun nazar bedende negatif enerji birikmesidir Kuran da pozitif enerji saçar ikisi çakışınca esneme uyku gibi haller olur ama sen ısrarla kuranı okumaya devam edersen nazar yok olur bedendeki
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılNe demek ben teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBaska belirtisi ne olabilir nazarin
Soran+1 yılYıldızını düşürür bilirmisin yıldız düşüklüğü nedir?
Cevap sahibi+1 yılHayir
Soran+1 yılAura diye bişey var her canlının aurası ve enerjiden oluşan bir yapısı vardır yıldız ismi mecazdır bazı negatif enerjiler çakralar etrafında toplanır buda yıldızı düşürür yıldız düşünce beynin normalde 28 voltluk bir enerjiyle çalışırken bu enerji 18 volta düşer yaydığın enerji azalır Özgüven düşer depresif bir hal alırsın çok uyuma isteği olur karamsarlık başlar beyinde normalde serotonin salgılanır yıldız düşünce bu salgı düşer herşeyini mahveder bak mesela bir ortamda yıldızı düşük birisi konuşsun kimse takmaz ama yıldızı yüksek birisi konuşsun herkes ona odaklanır yıldızı düşük insanı kimse sevmez önyargıyla gıcık kaparlar sebebi pozitif enerji yaymamalarıdır kısmeti kapalı olur yıldızı düşük insanların evlilikten korkar nişan atar mesela hep yanlış kararlar alır gibi gibi nazarda yıldızı düşüren bişey
Cevap sahibi+1 yılÖz güven meselesi saydiklarin
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoutube'da serkan kiremit çıkartıyor güya
11 Yorumla
Soran+1 yılO adama gidecektim 3 seans diyor ama yalanmış milleti iyi ediliyormuş sonra gene kötü olup ona gidiyorlarmış
Hocaya git
111 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün birisini bulamadım hepsi paragöz cinci hoca kendi cinleri var kafir cinler bakım yapıyor sonra o gün bakımdan dolayı şeytani oluyorsun etki bırakıyor üzerinde
Soran+1 yılYok işte gittiklerimin hepsi paragöz üçkağıtçı
Soran+1 yılOnlarda bana iyi olacak şeyleri yapmaman için uğraşıyorlar cidden bak şimdi gidip abdest alıcam sabaha kadar ayet okuyacağım 1000 aydan hayırlı diyor kuranda inşallah rabbim şifa verir
Soran+1 yılAllah razı olsun
- 1 yıl
Hangi hocaya gittiniz acaba mumarası var mı allah rızası için yardımcı olun
- Sağlık konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa git.
00 Yorumla Hala sorunun devam ediyor mu?
00 Yorumla
+1 yılDoktora giderek.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler