Sizde aynı şekilde mi tepki verirdiniz?
Ortamı sakinleştirmeye mi çalışırdiniz?
Hayırlı Cumalar. ☺
Ortamı sakinleştirmeye mi çalışırdiniz?
Hayırlı Cumalar. ☺
Bir kadından bahsediyoruz. Sinirlerine hakim olamayabilir, gerçi kezban bir eşim olmazdı orası ayrı ama geldi, vurdu kırdı diyelim. Kendimden fiziksel anlamda zayıf olan birine vurmak haddim değildir. Sokaktan birisi de değil, eşten bahsediyoruz. Özel hayattır bir yerde. Sadece buna yeltenmesine engel olurdum. Konuşmaya çalışırdım.
Vay aslanım şizo, sana da hayırlı Cum'alar
Benim karı bana atlasa,
Hiç düşünmedim bunu..
Yok benim aile ilişkilerimde hayvanî boyutlar olmaz.
En fazla kıçına kıçına yastıkla vururdum
Al sana dayak al sana sopa
Hoşuna giderdi zillinin
Ah ah
İnşallah valla çok tatlı şeyler bunlar sevdim bunu 😄
Kadın olduğumuz için aynı şekilde tepki veremeyiz :D o anki şokla ortamıda sakinleştiremem ağlarım üzülürüm kahrolurum herhalde.. Allah öyle insanlarla karşılaştırmasın.. Hayırlı Cumalar :)
Şiddetin kralını gösteririm diye düşünüyorum ama Allah yaşatmasın çok kötü bir durum.
Aminnn
Cevap
55Cevap
Karşıma alır insan gibi konuşurdum. Anlamıyorsa ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini söyler ve bir şans verirdim. Baktım hala devam ediyor. Boşanırım. Tabi bu şiddet bir erkeğe gösteriliyorsa genel olarak fiziksel değil, duygusal duygusal bir şiddet olacaktır.
Kimse kimseye gosteremez siddet ama gosteren kadinlarda var herne kadar basininizda erkeklee. gosteriliyor olsada.. siddet gosteren karim olursa ilk kendimimkorurum sonra evi terk edip. polise basvururum
Şiddet gösteren ellerini kırarım.. Konuşarak çözmek yerine şiddete başvurursa, vuran başını ezerim..
Çok mantıklı 😄
Şiddete iki taraflı da karşıyım kız erkek farketmez..
Maddi ve manevi şiddette buna dahil.. ;)
#Vesselam
Allahtan kork derdim :( bir canım bir allahım var derdim :( olmadı kolunu bacağını kırarım ömrü boyunca bana mahkum kalır
sanada şizofrencim😄
sanirim muhammet ali ile mıke tyson maç yaparlardi😄
Ahaha güzel 😄
Gösteremez ama kadın olsaydım şiddet görseydim ilk ve son olurdu bir daha 100 metre yanıma yaklaşamazdı
bir kadın size vuruyorsa bilin ki haklı sebepleri vardır... ama erkek olarak asla bir kadına vuramam... dayağa gelince eğer ona şiddet gösterirsem beni boşama hakkına sahiptir...
#ŞiddeteHayır
O şiddeti durdururum bir şekilde.
Onu terk ederim çünkü bu olay aramızdaki saygının bittiğini gösterir. Zaten saygı bitmişse sevgide çoktan yok olmuştur..
O harakkette bulunacak kadar ileri gitmesine izin vermezdim
Aşk ilk kavgada biter diye düşünüyorum o noktaya gelmemeye çalışırım.
Beni Ayşe annemizin Peygamber efendimizi itmesi hep düşündürmüştür. Evin huzuru erkeğin elinde iş erkekte biter.
Ne vururum nede vurdururum inş hayat arkadaşımla böyle bir durum yaşamam
İnşallah 😄
Sana diyorum bunu unutma 😁
Şiddet uygulayacak bende ortamı sakinleştirecem bana göre bir tavır değil, tepki gösteririm çeker giderim pişman ederim yaptığına
uyurken paket :) :) :)
Sakinleştirmeye çalışırım, dinlemezse biter herşey.
pankartla sokağa çıkarım 5 senedir eşimden şiddet görüyorum nerde devlet nerde adalet derim
erkeğe şiddete hayır.
gerçi bana vursa eli ağrırda kıymama ona :D :D
Aynı şekilde tepki verirdim. Yani şiddet gosteririm. Bana vuramaz
Şiddet gösteriyor ha? Ne ortamı? Ortam mı kalmış? Kaçar canımı kurtarırım. Bir daha da o eve gitmem.
Hayvanlar bile disisine siddet uygulamiyor , Allah akil fikir vermis insanogluna.. bosanirim
Karşılık verir ve anında boşanma davasını açarım tabiki
Bir tokatsa ayrılırım, fazlası varsa uyumasını beklerim.
Benim hayatımda olan kadın bana elini kaldıramaz. İnsan içinde sesini yükseltemez. Sorumluklarını bilir böylece sorun olmaz.
Aklıma, karısından dayak yiyip karakola şikayete giden adamcağzın videosu geldi 😕😢
Orta okulda bana vuran kıza kafa atmıştım. Şimdi ne yaparım bilmiyorum.
Şiddetin boyutuna bağlı, sadece tokat atarsa bir şans daha veririm. Ama o tokat büyür daha ileriye gider, o zaman boşanma sebebi
Eşim bana şiddet gösterse daha hızlı aşkım, daha sert bebeğim demezdim tabiki asdaf :D Sakinleştirirdim.
ahahahaha bak cevap burada :D
garı dediğin vurdumu duvara yapışmalı taktımı koluna yakışmalı.
napayım yani döveyim mi ufacık kızı? elbet vurmaktan yorulacak.
şiddet gösteren erkek acizdir ve acizliğinin farkındadır
Benim kaldıramayacağım bir şey şiddet çok büyük tepki gösteririm.
Adam bana şiddet göstercek bende sakinleştiricem oldu yani ortalığı ayaga kaldırırım valla
kendimden zayıfa el kaldırmam bu yüzden karşıılık vermezdim
Sakin olurum ve gece onu yataga bağlayıp işkence yaparım ilk kollarını keserim sonra bacaklarını sonrada torbaya doldurup çöpe atarım :-P
Hahahaha onun şiddetini yerim ben. Kaldırır alırım kucağıma bir şey yapamaz
Ağzını burnunu kırarım ağzını burnu.😂
Bende onu duvardan duvara çarparım
iki tane de ben cakardim elim armut toplamiyorya ama ben kadina yatakta siddetten yanayim o da siddet sayilmaz yani anladin sen onu 😂
kadına şiddete hayır !!!
Ya o katil olurdu ya da ben 😎
Boşarım. Hayırlı cumalar..)
eşden gelen şiddet
bize olur ciklet :/
çakarım yumruğu ağzına..
tatlı bir dil ile çözerim bir bayana asla vuramam
ağzının ortasına yumruğu geçiririm
boşanma davası
Çıkartırım malafatla döverim.
Sakinleştirmeye çalışırım ama içten köpürürdüm.
Son sözü bem söylerim; Tamam karıcım 😍😍
Kahve yapsana bana derdim 😎😂😏😏
benim sinirli tarafımı görmek istemez :)
Şiddet göstertme bana derim ostururum
Kadindan dayak yerdim.
bürokrasi ile çözerim ☺
Boşarım şikayet de ederim
olmasın öyle şey aramızdaaaa
İnşallah olmaz. 😄
ahahahah
Şiddet ayrılık meselesidir.
zevk almaya bakarim
yasasin bdsm ruhu
Bir şey yapamaz ya kız sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?