AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
25 bin gelirim olsa ona mı bakarım.. Artık sevgiden önce maddiyata bakar oldular..
Ortalama o civar kazaniyor esimde sirf parasi icin yapilan evliliklere cok ama cok karsiyim
4 bin tl ye kötü diyor alın şunu burdan sinirlerimi bozdu
kotu demedim gozlerin mi bozuk anlama kitligin mi var ii para dedim ben
bir deneyeyim dedim dnndn
benim tesktil firmam var ben bile 25 bin kazanmyrm... zaten 25 bin kazanan kocadan hayır gelmez...
bu fotoraftaki teyzelerden biri istiyosa yerinde bir söylem.. şunlara baksana hepsi adriana lima gibi.. hakediyorlar :D
istemenin sonu yok... bende cok şey istiyorum ama olmuyo :))
bunu isteyen kadının bana köle olmasını hiç yaşlanmamasını isterim 😊
Bende 90-60-90, 3 dunya mutfaginin her yemegini yapabilen, 180 boyunda, super anlayisli, inanilmaz kulturlu kiz istiyorum o zaman.
Milletvekili, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı olabilir. Ya da ne biliyim şarkıcı, futbolcu vs.
onlarin o kadinla isi ne 😃😂
ford otosanın genel müdürü nün aldığı rakamı bir araştırın... ama o adamlarında tv. de ben 25 bin goloro olon orkok oroyom diyen salatalıklarla işi olmaz o ayrı.
İstesin. Öylesi daha çok değer görüyor. Seviliyor..
Türkiyede böyle olan erkekler sonrasında yolsuzluktan içeri giriyor ama yine de sen bilirsin 😂 😂
Kırmızı ojem
Kız inan ki o para çok basit
Paran varsa kazanıyorsun
Ben 15.000 kazanıom
Şimdi bir iş daha kurdum
İnşallah başlıyoruz haftaya
15-20 de öyle gelecek gibi
Vee inan helal be dürüst kazanarak
Tek şey şu ki
Para parayı çekiyor
@remzicoban2 nasıl yapıyoruz abim anlatta bizde bilelim 😅
@XoxBurak birader para bulmak gerekiyor
Ver 100.000 ben hemen sana karşılığını vereyim arsa vb ayda kazan 4000
Biz zaten ticaret yapıoz malzeme al sat
100.000 e ayda 20000 kazandığımız ay var
@remzicoban2 pederin varda benim yok ya 😔😅
Valla hayat ticarette, az parayı buluyum bende ticaret yapcam 😊
@XoxBurak aynen birader
Maaşlı çalışmak dar görüşlü insan işi
@remzicoban2 çinden asansör getiriyim diyorum nasıl fikir
@XoxBurak valla beo ben de Almanyaya tekstil işimi araştırcam bu ara
@remzicoban2 kolay gelsin
Milletvekili 17.000 aliyo heralde bide babasi astsubay albay olan arkadaslar vardi baya aliyolardi
Şirket sahibi olmakla da zor her ay bunu kazanmak. Hyr kendimden biliyorum
diyelimki var adam da kendini sömürmeyecek birini arar
Cok haklısın tebrik
O kadına sor bakalım paraylamı evlenecekmiş yoksa adamlamı
25000 isteyen kadınla artık insani değil ticari ilişkilerim olur.
Bu iyiydi. Pazarlikta yapmak lazim boylesiyle 😉
Görgüsüzlük işte. Sorsan en fazla uluslararası ilişkiler mezunudur.
25 bin alan o u alacak mı acaba 😀 bende isterim 25 bin alan hatun istemek sorun değil...
Ben görücü evlenecem. Ve gidip konuştuğumda maddiyat konuşuluyorsa ben o kızla evlenmemeyi tercih edecem inşallah
Millet 1.500 ile aile geçindirmeye çalışırken, kadında ki lükse bak. Daha önce görmüş mü bir arada o kadar parayı acaba
Paraya tapan insanlar onlar. Para için bedenini kalbini ruhunu hatta beynini satan insanlar.
Allahım uzak etsin benden ve benim gibi düşünenlerden
Aylık 25 bin kazansam, aylık 25 bin kazanan bir kadın isterdim yanımda. Hadi bakalım, kadın-erkek eşitliği!
Kadın da bir o kadar kazanıyorsa gayet normal istemesi :) Ancak kazanmıyorsa diyecek birşey bulamıyorum.
25000 geliri olan erkeğin erkek kısmını çıkaralım geriye kalan 25000 tl kadının istediği rakam kafasında böyle bir rakam belirlemiş ama isteklerle piyasa şartları tutmayabilir
4000 e itimat ediyoruz demişsin :D yeni 2500 olduk uçuyoruz
Onlar modern köleler paranın kölesi olmuşlar sorsan özgürlük için para istiyorlardır
Bizde aylık sadece 5.000 kazanan eşimiz olsa yeter diyoruz.
"4 bine itimat ediyoruz" kalanida asgari ucret zaten
Bende 1 trilyan kazanan kadın arıyorum. O yüzden hala bekarım :S
25.000 tl gelirim olsa elinden bir iş gelmeyen tv'lerde sürten bir kızla napayım?
Kadınlar erkeklerin gelirine erkekler kadınların giderine baktıkça olmaz bu iş..
Benim degilde Ailemin aylik geliri 15 bin civari ama onlar gocup gidince miraslari benim olcak hahaha 😂
Çoook, Oracle dba tanıdığım var 18 alıyor, Telekom direktörü var 30-35 falan alıyor, Borusan şube müdürü var kezza oda öyle alıyor
kadın haklı.. bizim fabrıkada muhendısler bu ücretı alıyor zaten. işci 10 binden fazla alıyor
ama kadin diyo para asktan daha onemli illa o gelir olacak bir erkekle tanisinca giydigi kiyafetin markasına bakiyom kalitesizse gule gule diyom
para varsa aşk var. parasız aşk olmaz. daha dogrusu hiç bişey olmaz..
Para Karakter de sağlıyor mu acaba parasız olmaz zaten ama 25 bin gelir beklemem kimseden 3000 bile yeter
para sadece güçtür.. bu kadın 5 para etmez zaten bunu bılesın sadece cok cok cok fazla cekıcı guzelse. herkez istedıgını alır. çeker gider. bu kadının koynuna para takar giderim.
Sizin fabrika nerde abi işçinin 10 binden fazla aldığını okuyunca şaşırdım
Kendini mal gibi yüksek maaşlı erkeğe satan zihniyette erkeğin bekaret araması, yani 'sen kendini satıyorsan eğer bende ikinci elini istememe hakına sahibim' demesi yadırganmamalı.
bir akrabamizin aylik 150 milyar kira geliri var sadece kira toplamak icin dukkan acmis aksama kadar orda oturuyo sabah kalkip spora falan gidiyo oyle yani
Kadinin ailesi zenginse ayni sekilde istiyodur. Ona gore normaldir, zengin kizi genellikle zengine gider.
Millet 1300 ile ev gecindiriyo en azindan gecindirmeye calisiyo
günde 1500 tl gelirim var tabi şimdilik bunu arttırmak ise benim elimde
bak sen
Herkesin durumu maşallah iyi. Allah bereketli kazançlar versin. Aranızda bana geri ödemek şartı ile 2000 tl borç verebilecek varsa bolca duacısı olurum... :(
Yekta Harmanlı gibi bir beyin cerrahı isen olur, daha fazla bile olur :)
4bin de çok iyi sayılır. Asgari ücretin 1300 olduğunu düşünürsek.
:) 25bin tl geliri olan adam evlenmez hayatını yaşar :)
Benimde olcak ilerde inşallah, yazılımcı olmak ayrıcalık :d
bzim mahallenin torbacısı kazanıyordur kendimden biliyorum :D
aylık 25 bin gelirim olsa o kadınlara neden takılıp kalayım günlük takılırım 😀
var tabi niye olmasın çokta büyük para değil dediğin
Çok varda, öyle paçoz, varoş kadına bakıyorsa ağır şakirt, tipsizdir.
Illaki vardır galeri sahipleri falan avukatlar olabilir
büyük bir firmada çalışıyorum
ltd şirketi
3 kardeş sahibi
3. kardeş 15 bin alıyo :D
Var babam ve annem açıklamıyayım şimdi ama bahsettiğin gelirin kat kat üstünde gelirleri var ama bana bir kuruş koklatmıyor zalımlar :(((
25 bin geliri olan adam gelişine tekme atar o kadına
😃😂😂
kira gelirleri olan bir adamla evlenebilir ancak...
o kadar gelirim olsa sadece bir kadınla yetinir miyim bilemiyorum...
aylık 25 bınden fazla kazanıyorum ama bunların hepsını versınler ya da turkıyeden sıfır tl aman kalsın
mesela benim o kadar gelirim olsa senden 10 tane alırım derdim :D
dimi 😂
öyle :D kadın milletine yüz vermicen
25 bin Neki Ben yönetim Kurulu üyesiyi Babam Benide öyle yapmak istiyor Benle evlensin😂😂 ama 25 bin istiyorsa barbara palvin ya da gigi hadid olması lazım ama bu türkiyede :)))
25000 /3=yaklaşık 8000 dolar. Yurt dışında mühendislerin maaşı. Bazı firmalarda. Neden olmasın.
babam var 20 yildir direktör bir sirkette onun yakin. Genc adamin o kadar para kazanmasi zor
millet hayal gucu ile yasiyo hayaller paris tabi herkeste
az kazansin durust temiz insan olsun. Para karsiligi omrunu satan kadindan es olmaz zaten.
o kadar gelirim olsa gider iggy ile falan çıkmaya çalışırım net.