mesela eşek at ile çiftlemesinden katır ya da bardo zebra ile çiftleşmesinden böyle garip bir hayvanmeydana gelebiliyor. bu şekilde türler çaprazlanıp yeni türler oluşturulabilir mi? veya eşeğe hallenen malum insanlar da yeni bir tür yaratabilir mi? belki zaten yaratmıştır 💛❤💚 :D bu yöntemle katır örneğindeki gibi daha güçlü insan modeli sizce oluşur mu?
elbette oluşabilir :D
hayır insan sadece insanla verimli çoğalabilir
yaratıcının işine karışmamak lazım O istese katırı da ayrı bir canlı olarak sürerdi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Farklı türlerin birleşmesiyle ortaya çıkan canlıları biliyor musunuz?
Cinliler yaratacak az kaldı. Sonuca olumlu bakmıyorum. Insanlarda insanlık kalmazken klonlar veya yeni türemiş canlılar insanlık katar mi? Zaten ticari amacı ile yaratacaktır adı üstü
klon insan halen insandır senden benden bir farkları yok ve aynı haklara tabiler dediğin sadece insana yakın bir canlı için olabilir çalışacak kadar zeki ama insan olmazsa
bu şekil yazarsam beni çok seven yöneticiler hemen soruyu silerler :D böyle bir durum var sen yazsan silmezler ama benimkini siliyorlar :D bende bunların beyinlerinin tam olarak anlamaya yetmeyeceği ama bir şeyler anlayabileceği şekilde giriyorum
En İyi Cevaplar