Baby boomer nedir?
Bilmiyorum
Biliyorum, açıklayayım..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sen zahmet etme dıye okuyup cop past yaptım
ikinci dunya savasi sonrasinda amerikan nufusunun dusme egilimi gostermesi sebebiyle amerikan halki binbir yoldan desteklemelerle cocuk yapmaya yonlendirildi. bunun sonucu olarak da baby boomers ortaya cikti. reklamlarla desteklenen ilk nufus hareketidir. bircok istatistikci icinse cok onemli bir olaydir bu cunku yoneticiler insan nufusunu kontrol etmeyi basarmislardir.
bu olayin gerçeklestigi 1946-64 yillari arasinaysa baby boom years adi verilir
Ne kadar teşekkür etsem az :D
ikinci dunya savasi sonrasinda amerikan nufusunun dusme egilimi gostermesi sebebiyle amerikan halki binbir yoldan desteklemelerle cocuk yapmaya yonlendirildi. bunun sonucu olarak da baby boomers ortaya cikti. reklamlarla desteklenen ilk nufus hareketidir. bircok istatistikci icinse cok onemli bir olaydir bu cunku yoneticiler insan nufusunu kontrol etmeyi basarmislardir.
bu olayin gerçeklestigi 1946-64 yillari arasinaysa baby boom years adi verilir.
Nerden baktın söyle çabuk :D
Ekşisözlük :)
Ben bilmiyordum ordan bakmayı değil mi :D
Parmaklarina zor gelmistir belki yazmak 😀😀😀
Hımm :D
Hayır bilmiyorum.
Şimdi öğrenebilirsin :D
Cevap
9Cevap
Kopya cekme biladerr:)))
Kopyala yapıştır mı yaptınız siz iki üye :D
@111rose111 varsa bir durum ekşi sözlüğe sorun :)
Neler oluyor burada :D
Bende atladim ingilizcesini. wikipedia da çıktı 😂😂😂
İngilizce den anlamam 😊
:D :D ikinci dunya savasi sonrasinda amerikan nufusunun dusme egilimi gostermesi sebebiyle amerikan halki binbir yoldan desteklemelerle cocuk yapmaya yonlendirildi. bunun sonucu olarak da baby boomers ortaya cikti. reklamlarla desteklenen ilk nufus hareketidir. bircok istatistikci icinse cok onemli bir olaydir bu cunku yoneticiler insan nufusunu kontrol etmeyi basarmislardir.
Evet öyle 😂
Ahaha öyle mi kaç çocuğun var😂
Öyle bir kadın bulabilir misin oda var😂
Elde var mı 😂
Hayırlısı olsun😂
Bulursun inşaallah 😂
Bilmiyorum.
Öğren cahil kalma :D
Çocuk yapma hareketi :D :D
İlk defa duydum
Neymiş öğrendin mi :)
Bebek bombalamasi demekmis
Ahahahha :D :D
Bebek dogum oncesi verilen parti baby shower😄
O başka :D
Gundem degistirdim baby ile bildigim tek sey bu😄😂
o ne olaki
Bak yazmış arkadaşlar :D
:))))))
Kundakçı demek