Milletin 88 yaşındaki büyükannesi İnstagramda fenomen. Benimki 76 yaşında iki değnekle yürüyor. Ama milletinki şu şekil; Öz güvenim tavan diyen teyze, ‘Benden nefret eden insanları çoğunlukları görmezden geliyorum. Kakayı ne kadar deşerseniz, o kadar kötü olur.’ diye de ekliyor. Ne dersiniz? Sizin anneanneniz/babaanneniz instagram fenomeni olsa kendinizi nasıl hissederdiniz? Ben, bu kadının torunuyum pankartıyla dolaşırdım sanırım :)
Babaanneniz İnstagram fenomeni olsa kendinizi nasıl hissedersiniz?
Böyle palyaço gibi babaannem yok. Babaannem yaşına göre gayet güzel kadındır, yaşından da genç gösterir. Sağlığı da yerinde.
Şimdi şu kadının instagram kullanmasına bir şey diyemem, olabilir de ama şu tip ne ya? Makyajı, giyimi, pozları falan komedi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bastırılmış duyguların sonradan açığa vurulmuş hali gayet iyi ve enerjik bir görüntü.. yadırgamam ama benim babannem boyle olmaz bizim gelenek göreneklerimize aykırı babannem yaşasaydı yaşına uygun türk kadınlarına yakışan bir şekilde giyinmesini isterdim
rahmetli babaanneciğim ayaklarının altı öpülesi bir kadındı, yemez yedirir, içmez içirir, giymez giydirirdi. Allah'a kul olmaktan hiiç bir zaman kaçınmazdı, gel gelelim ki benim babaannem böyle bir ahmak asla olmazdı ki Allah ona bu rezilliği göstermezdi.
Ben bu teyzenin genç halini düşünemiyorum :) çok tatlı ama bizde buna denk Ajda Pekkan var :) ayrıca emel Sayın Ajda Pekkan gibi isimler bunlar gibi paylaşım yapsa dünya da fenomen olurlardı
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
125
Cevap
81
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Babam facebook fenomeni 😄 Bir gün iceri atacaklar ama ne zaman bilmiyorum 😄Ama gercekten kotu bir sey herkes benim paylasimlarimi beğeniyor, paylasiyorlar sen neden begenmiyorsun beni mi engelledin yoksa diye triplerini cekiyorum ona da dikkat ediyor yani 😄 Zaten elinden telefon dusmuyor benden daha cok fotograf paylasimi yapiyor 😄😄
Bu kadın benim nenem değil" pankartıyla dolaşırdım. Rezillik resmen ya.. Kadın belki yarın ölecek, toprak altından foto paylaşır artık. 😂😂 "Ben bu cehennemde, aha şu cehennemde hiç fena değil, dur şu cehennemlede selfi çekeyim" olacaklar bu. :))
Ben götürüp bir su teneşirde yıkardım... 40'ından sonrasını teneşir paklarmış ya :) yakın bir geleceğin yaşlı modeli bence bugünün kokoş kızları yarının 90 yaşlı instagram fenonineleri :)
Çok tatlış ya :) ben bile bu kadar enerjik değilim böyle insanlara hayran oluyorum sonuçta önemli olan yaşlanmak değil ihtiyarlamak. bu teyzemin sadece yaşlanmış ama benden genç valla :D
Hayat dolu pozitif bir teyze işte eleştirilcek bir tarafı yok. kimisi de gençliğine bastırdığı duyguları açığa vurmuş demiş ne alaka bir insan ömrü boyunca eğlenmeyi ve yaşamayı seven birisi olabilir
En İyi Cevaplar