Girmeyin falan ders çalışıyorum derim onlar gelince yatağın altına iterim olmamııı😢😢
Evde gizli gizli kedi beslemeyi düşünüyorum.. Başarabilir miyim?
Girmeyin falan ders çalışıyorum derim onlar gelince yatağın altına iterim olmamııı😢😢

Arzu ve isteğiniz son derece makul, lakin ev halkının bundan bihaber olmasını beklemek hayalcilik olur diye düşünüyorum. Kendisi has kokusu, döktüğü tüyü vs ev halkından belki bir süre gizleyebilirsiniz ama sonunda muhakkak anlaşılır. Bu arzunuzu şimdilik barınağa gidip onları besleyerek, severek, maddi manevi desteğinizi vererek, tatmin edebilirisiniz, hem aile hem siz, hemde kedileri mutlu edersiniz. Kendi düzeninize geçtiğinizde daha rahat hareket edersiniz. Sevgiler.
mümkün değil. ne kadar saklarsan sakla o kedi illa tüy dökecek ya da bir ses çıkaracaktır miyav diye :)
he oldu! ey allam :D
değil :)
hamster kolay sesi fazla cikmaz ama kedi miyavlar.. odadan hic mi cikmiycan yani elbet yemek yemege falan cikcn kedi de kapiyi falan tirmalar arkandan gelmeye calisir sesini duyarlar bence.. bende kopek istiyorum almiyolar ya anliyorum seni kediye de kopege de izin yok.. en tatlis exotic shorthair kedisi sirin kopekte samoyed
kedi gizli beslenebilecek bir şey değil, gece gece miyavladığı oluyor, sen yokken annen hiç mi odana girmiyor, hepsini geçtim ki engelli de olsa o hayvanı bir odaya hapsetmeye hakkın yok.
bir şekilde annene yakalanırsın, onu saklamaya çalışırken hayvana da eziyet edeceksin, kediler kırılgan hayvanlar, ben de besleyen biri olarak söylüyorum, eve kedi sevmeyen biri gelip ondan uzak durduğunda üzülüp odama gidip yatağın altına girip çıkmıyor falan. yani senin durumun kedi beslemeye müsait değillse besleme, illa ki istiyorsan da annene yalvar yakar, onu ikna et. illa vardır bir yöntemi.
Cevap
23Cevap
Benim bildiğim evde kedi köpek vs olunca namaz vs kabul olmuyomuş eğer annen namazın niyazında biriyse eve kedi gizlice kedi sokupta anneni ibadetinden etme günaha girme
Bence kediyi eve al sen, annende zamanla alışır niye biliyomusun anne yüreği hiçbir yavruya kin tutmaz.
Bak kararını ver, annene karşı çık ben getiricem de ve ilk önce eşyalarını al ardından kediyi getir eve 2-3 güne alışır oda sevmeye başlar :D
Dövlet baba sahip çıkar :D
imkansız kapalı kapılara tahammül edemezler ben de besliyorum ya bazen evi ayağa kaldırıyor :D
Gizlemen pek mümkün değil ama denemekten zarar gelmez dicem zarar gelebilir annem titiz diyosun sonuçta 😀
başaramazsınnn :D kedi yerinde durmaz mutfağa falan girer annen de keiyi keser benden söylemesi :D
kedi çok ses çıkarır gizli beslemen imkansız evde bunun içinde ikna etmen gerek anneni
Kediyi saklarsin ama kokusunu asla. Odana kedi kumunu koy 1 hafya sonra les gibi kokar kiyafetlerine siner
Çok zor. Kediler meraklidir birde. Mutfagi karistirinca felan anlasilir elbet.
yok artık daha neler :D gizli gizli mi :o yok olmaz öyle bacım :D
bende almak istiyorum ama benim valide de izin vermiyo bende gizli kedi bakmaya karar verdim ama yavru alacağım buyüzden miyavlamaması için 2 tane alacağım kardeş kediler bence gizli olur dene bende denicem Allah yardım eder illaki kdkfdkfk
Alabildin mi bende ona göre alacağım benim valide de sorun var yaa. Bu arada iki tane almayı bende düşündüm ancak aşılarını harcligimdan yaptıracağım için biraz masraflı olur diye düşündün ikisini. O yüzden bir tanesine karar verdim ama sence bir mi alayım sessiz olması için mi iki mi?
Bende Mart ayında yarular 2 aylık olacakmış o zaman sahiplenmeyi ve bende gizli gizli beslemeyi düşünüyorum. Ama ses yapmasınlar diye 2 tane mi alsam emin de değilim. Çok masraflı olur 2 si ve harçlığımdan gidecek. Sen gizlice alabildınmi?
Sıla dan imkansız şarkısını armağan ediyorum
en fazla 1 gün gizleyebilirsin :D
Puding yapamıyorsun senin kedi neyine 😒😒?
😩😩😩😩 boğazında kalsin pislik
olmaz konus ailenle oyle al
Kediyi odaya mı tıkacaksın cani sen besleme hayvan falan bir de gizli diyor.
mümkün değil.
sokaktakilere mama verebilirsin ama
başaramazsın dırmaz kedi 😂
alırsan annen farkettiğinde sokağa gidicek ama :((
bende beslemek istiyorum camlarda tel yok ama olsa beslicem heemn 😔
5. kat ama 😅 kentsel dönüşümden taşındıkta
atlar aşağı falan yoksa çoktan al ıştım 😅
Gizli gizli olmaz o iş:))
Merak ettimde gizli gizli alabimdin mi çünkü bende kedi almak istiyorum gizli gizli
görünce kiyamet kopar 😂
Çok zor kedi yaramaz bir canlıdır durmaz
Bence yapma
Basaramazsin.
Basaramzsin er ya da geç çıkar ortaya
Miyavlar mutlaka
😄😄😄neden giZli yapıyon kedi sevmeyenleri mi ifşa edeceksin
O da doğru
Hamstere ne oldu
Kedi bütün eve yayılmak ister
başaramazsın annen mutlaka fark eder
ahhaha imkansız :D
basaramassin gosterir kendini pisicik :D
Başaramazsın.
Yürü beee kim tutar seni!!! Aslan yürekli fil 🐘🦁
Odanda tasma bağla 😎😎😂
Senin odan dan dışarı çıkmasın diye sapsall gizli tutacağım diyorsun kedi elinde salondan mi cikican 😎😎😁
basaramazsin
Olmaz kış geldı
Ev kedısu nasıl yaşıyacak dışarıda
çok zor
Besleyemezsin.
yakalanırsın
gizli hiç bişi olmaz
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar