Evde kedi besliyorum bir kaç tane bazen olur olmadık yerlere tuvalletini yapıyorlar oruç tutuyorum tuvalletlerini yaptıkları için bazı yerlere namaz kıllamıyorum kılmak istiyorum tuvalletlerini yaptıkları için tedirgin oluyorum namaz kılsam kabul olur mu bilgisi olan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Merhaba sanırım kedilerin yavrular onlara süt yoğurt gibi gıdalar verme ishal olabiliyorlar ve tuvalete yetişmede zorluk yaşıyorlar ayrıca yaş mamada sıklıkla verme ve 1 gün kumuna yakın yerde dursunlar gerekirse sen arada götür alışırlar ama geçmezse veterinere goturmeni öneririm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- 1 yıl
Namazın şartlarında hadesten taharet ve necaretten taharet var.. kendi üzerin ve namaz kilacagin yerim temiz olması lazm.. şart bunlar
02 Yorumla- Soran1 yıl
Her yere girip çıkıyorlar annem bu yüzden istemiyor kedi ben dayanamıyorum üzülüyorum bir çözüm bulmaya çalışacağım
- 1 yıl
Hayvanları severim ama evde ben tercih etmiyorum yaa bahçeli ev olması lazm.. hem onlara da yazık doğada özgürce yaşamak varken.
Kendine ufak bir alan veya kapalı bir yer belirle oraya kedileri sokma o zaman.
00 Yorumla- 1 yıl
Tuvalaet eğitimi ver kediye
01 Yorumla- Soran1 yıl
Çok sayı da var kedi kedi kumu kullanıyorum zaten bazıları kuma yapmıyor yaptıkları yeri de temizliyorum
- 1 yıl
Yavrular mi
08 Yorumla- Soran1 yıl
Yavru da var büyükler de var kedi kumu kullanıyorum onlar için ama bazen oraya yapmıyorlar yaptığı yerleri de temizliyorum ama gene de tedirgin oluyorum
- 1 yıl
Kum kabı çok mu gürültülü bir yerde
- Soran1 yıl
Hayır sakin bir yerde ayrı ayrı kum kabı var bazıları kuma yapmıyor olur olmadık yerlere yapıyorlar
- 1 yıl
Küçüklerin ki normal yeni yeni ogreniyokar ama büyükler neden yapmiyo idrar yolu enfeksiyonu olabilir cislerini falan tutamama gibi
- Soran1 yıl
İşlerine gelmiyor ya sağlıklılar 1 tane cins kedim var diğerleri tekir sarman onlar sıkıntı yapıyor bana arada dışarı çıkıp geliyorlar sürekli evde de değiller ama neden yapıyorlar bunu anlamış değilim annem bu yüzden istemiyor kedi ben dayanamıyorum çok üzülüyorum
- 1 yıl
Kız o zaman biraz buraya yapılmaz de tut kumuna götür buraya yapicaksin de biraz zmn geçirsin kumla
- Soran1 yıl
Ben kızamıyorum da annem kızıyor bir çözüm bulmaya çalışacağım 🙏
- 1 yıl
Çişini yaptığı anda al kumuna götür bir sure sonra alisiyor
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Kaç tane kedin var ki
03 Yorumla- Soran1 yıl
8 e yakın ama bazıları sürekli evde değil dışarı çıkıp arada eve geliyorlar
- Cevap sahibi1 yıl
Ohaa
- Soran1 yıl
Çocukluğum hep hayvanlarla çekti o yüzden aşırı zaafım var hayvanlara karşı onlarsız sanki ben bir hiçim sokakta hasta vs kedi görsem direk alıyorum huzur veriyorlar bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi