• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Evcil Hayvanlar

Evde kedi beslemek istiyorum bakması zor mu?

amaçsız45c
amaçsız45c Takip Et
Yoda Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
Annem babamla tek yaşıyorum evde tek başıma canım sıkılıyor ilgilenebilecegim sevebileceğim bi hayvan bakmak istiyorum o yuzden kedi bakması zor olur mu ev içinde?
Evde kedi beslemek istiyorum bakması zor mu?
Babalık Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Uveys Veysel Becerman
Uveys Veysel Becerman Takip Et
Hayvan Hastalıkları
  • Evcil hayvan sahiplenmek sorumluluk sahibi yapar

Sahipleneceğin kedi yavru mu yoksa yetişkin mi bilemiyorum. Her ne olursa olsun ilk zamanlarda biraz zorlanabilirsin.

Yavru kedi dostlarımızı anne sütünden kesildikten sonra sahiplenirseniz eğer yavru kedinin bağışıklık sistemi güçlü olacağından hastalıklara yakalanma oranı düşük olacaktır. İki aylıktan büyük yavru kedilerde ilk iç dış parazit aşılarını yaptırmanız şart. Kediniz için bir tuvalet için kum kabı, kum oyuncak, mama ile su kabı , bir minder. Sadece bu kadar malzeme yeterli.

Durumunuz müsait değilse ücretsiz olarak belediyenin veteriner kliniklerine gidebilirsiniz. Bakım ve beslenmesini ihmal etmediğiniz sürece sağlıklı kediniz olacaktır. Bir veteriner kliniği ile görüşüp yapılacak aşılar için bir takvim oluşturmanız lazım. Gün içerisinde onunla ilgilenmeyi lütfen ihmal etmeyin, onu sevin ve sevdiğiniz belli edin. Şimdiden ikinize sağlıklı günler dilerim.

4
    4 Yorumla
    • amaçsız45c
      amaçsız45c
      +1 yıl

Baya yararlı bi yorum olmuş teşekürler ✨

Yorumla
    • Sedakaram
      Sedakaram
      +1 yıl

Merhaba. Soru sahibi değilim ama bir şey söylemek isterim. Yanıtlarsanıx çok memnun olurum ❤️ belediyenin ücretsiz kliniklerinde sahipli olan kedilere bakmıyorlar, geri gönderiyorlar diyor herkes. Ve hasta olan bir sokak kedisini götürdüğünüzde de alıyorlar ve sokak vs adres verseniz bile kafalarına göre bir sokağa bırakıyorlarmış. Bu yorumu onlarca kez görmüşümdür. Sistem değişti mi acaba? Artık alıyorlar mı?

Yorumla
    • Uveys Veysel Becerman
      Uveys Veysel Becerman
      +1 yıl

Sokaktan sahiplenilmiş kedi ve köpeklerin rahatsızlıklarında , belediyenin veteriner hekim işleri var ise sizlere ücretsiz bakım tedavi yapmak zorundalar. Beldiyenin beterienr hekim işleri yok ise ilçe tarım müdürlüğünün hayvan sağlığında çalışan veteriner hekimlerin sizin evcil hayvanınıza bakmak zorundalar.

Yorumla
    • Sedakaram
      Sedakaram
      +1 yıl

😊Tamam çok teşekür ederim ❤️

Yorumla

En İyi Cevaplar

• H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl

Çok büyük sorumluluk.

Çünkü hayvanı eve aldığın zaman sokakta yaşamayı öğrenemiyor, yarın bir gün vazgeçip sokağa bırakırsan ya açlıktan ya da tehlikeli insanların tekmelerinden ve arabalardan kaçmayı bilmediği için ölür.

Eğer alacaksan ömür boyu bırakmayacaksan al, yoksa hiç bulaşma, hayvanı mahvedersin.

Ve hayvana bakmak sadece yemeğini suyunu verip kumunu temizlemek değil, onunla ilgilenmelisinde, oynamayı çok severler gün içinde vakit ayırıp onunla oynaman lazım.

Aşıları, mamaları oldukça pahalı, hastalanırsa veterinerler pahalı, üreme çağına gelince kısırlaştırman gerekecek, kısır kedi maması yedirmek zorundasın kısırlaştırdıktan sonra, veterinerlerde satılan özel mamalar pahalı, normal mama verirsen kısırlaştırdıktan sonra idrar yolları tıkanmasınması gibi son derece acılı sebeplerle can çekişe çekişe ölümünü izlersin.

Bu yazdıklarım özetti, gözünü korkutmuş olabilirim belki ama hayvan da bir canlıdır, hiç büyümeyen bir bebek gibidir, sürekli ilgi bekler masrafı vardır, ve aldığın zaman asla bırakmamalısın. Bunları göze alıyorsan al, göze alamıyorsa sakın alma.

İnternette evde büyütülüp sokağa atılan hayvanların hikayelerini incele ne demek istediğimi anlarsın, mahvedersin hayvanı. Bence dinler gerçekse yapabileceğin en büyük günah olur. Ona göre düşün.

3
    2 Yorumla
    • amaçsız45c
      amaçsız45c
      +1 yıl

Çok doğru söylemişsin teşekürler ✨

Yorumla
    • H2__O
      H2__O
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
  • kurpagiribanzarşi
    kurpagiribanzarşi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Yani alışana kadar. Eve alışma süreci yaklaşık 2 hafta. Sokaktan kedi edinmeni tavsiye ederim, onca sahipsiz hayvan var. Aylık sabit masrafı var. Mama ve kum. Bir de yıllık aşı ve damlaları var. (Ömrünü uzatman için) . Kedi almadan önce kedilerle ilgili yazılar okumanı tavsiye ederim. Aldığın kediyi tanıman adına. Unutma, her kedinin kendine özgü karakteri vardır. :)

1
    0 Yorumla
  • Sedakaram
    Sedakaram Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Evcil Hayvanlar konusunda 420 cevap paylaştı.

Kedi bakmak zor değil ama masraflarını karşılamak zor. Aldığının ilk 6 haftasında (haftada bir) sürekli aşıya gitmen gerek. Tabi yerlere göre değişiyor ama bizim burada tanesi 150 tl. Yani aşılar için 900 tl yi gözden çıkar. Sonrasında almadan önce kum kabı (100), oyuncak (30), mama su kabı (50), aylık mama parası (min. 50 tl) aylık yaş mama parası (min 20 tl), aylık kum parası (70) tırnak makası, malt, Vitamin, tarak (200) yani sahiplenmeden önce 1 aylık masrafı dahil toplam 1420-1500 tl arası masrafı olacak. Sonraki aylar içinde yaklaşık 150 tl diye devam edecek. Masrafı dert etmezsen kesinlikle sahiplen derim. Günlük kapılarını temizlemeye vs 15 dk ayırsan ve günlük 25 25 :50 dk oyun oynasan iş bitiyor. Yani günlük 1 saatini ona ayırman geriyor. Tabi bir de sevgini göstermen gerek 🤗🤗 ama onların verdiği sevgi, öğrendikleri minik yaramazlıklar, şirinlikler, akşam yanına kıvrılması, dışarıya çıktığınızda ve geri döndüğünüzde sizi özleyip kucagımızdan inmemesi, gece uyurken yüzünüze yatması ve mırıldanması😍😍😍 Muhteşem bir sevgi

6
    2 Yorumla
    • amaçsız45c
      amaçsız45c
      +1 yıl

Bütün bunları karşılayacak parası olmayan ben😃 aydınlattığın icin sagol😂

Yorumla
    • Sedakaram
      Sedakaram
      +1 yıl

😊 Ama şöyle bir şey de var ki eğer sokaktan sahiplenecekseniz onların şartları çok çok kötü. Çünkü onlar açlığa, susuzluğa soğuğa karşı bir yaşam mücadelesi veriyorlar. Soğuktan bir yere sığınmaya, bir parça yemek bulabilmek için bütün enerjilerini sarfediyorlar. Ve bu çıkmazda onları sıcak evinize almanız onlar için büyük bir minnet olacaktır. Evinize alın da yediğiniz yemekten verseniz bile olur. Çünkü her zaman yemek bulamıyorlar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

13

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eğer gerçekten maddi durumun sahipleneceğin kedinin aşı, kum, mama vs. masraflarını karşılayabilecek düzeyde ise sahiplenmelisin. Bazen hastalanabiliyorlar ve maddi durumun yerinde değilse karşılamakta zorluk çekebilirsin, sonrasında vicdan azabı çekmeni istemem.

1
    4 Yorumla
    • amaçsız45c
      amaçsız45c
      +1 yıl

Yaklaşık nekadar oluyor masrafları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani bilemiyorum kedim yok ama köpeğim var veterinerden veterinere değişiyor. Aşılarının tanesi 100 liraydı köpeğimin ama kedi için ne kadardır kaç tane gerekiyordur bilemem. Araştırdıktan sonra sahiplenmeniz daha doğru olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rahatsızlandıklarında fazla masrafları olabileceğini de düşünmelisin. Köpeğim kanlı ishal olmuştu bin lira da tutabilir dört bin lira da demişti veteriner ve ben sadece antibiyotik iğnesini karşılayabilmiştim. Yani eğer köpeğim ölseydi ömrüm boyunca o tedaviyi yaptıramadığım için kendimi suçlayacaktım. İyi düşünmelisiniz.

Yorumla
    • amaçsız45c
      amaçsız45c
      +1 yıl

Haklısın teşekür ederim 🌼

Yorumla
  • Neves00
    Neves00 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Hayır ilgilenmek zor değil sadece onun ihtiyaçlarını karşılayabilecek maddi durumun olması yeterli kedinin aylık olarak aşılarını veterinerde yapmalısın bir tane kum kabı almalısın ve herhangi bir petshoptan kum almalısın sonra mama kabı ve su kabı almalısın. Kedine mama alırken ona uygun olanı seçmeyi bilmelisin paketlerin üstünde yazıyor zaten ve güzel markaları tercih etmeye çalış kedi güzel beslenmezse tüy dökülmesi dahada artıyor. Ve kesinlikle tırmalama tahtası alın kediniz orada stresini atıcak diybilirim tırmalama tahtası olmadığı zaman çok daha fazla tüy döker ve koltuklara falan saldırabilir bu bahsettiğim şeyleri halletikten sonra gerisi kolay

1
    0 Yorumla
  • ÖyLeLi
    ÖyLeLi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer bunu gerçekten istiyorsan, ne maddi ne manevi seni hiç yormaz.
    Bu 2 günlük bir hevees olmamalı tabiki bir canı kendımize alıştırıp sonrada bırakmak pek mantıklı değil. Ki azıcık sevgın varsa kedılere evıne aldıktan sonra bırakman pek de mümkün olmuyor. Tuvalet eğitimi olmayan bir kedicik sahiplenirsen biraz başta zorlanırsın ama onuda zamanla halledersınız😍 Gerisi zaten cok ama çook keyifli🤗

2
    0 Yorumla
  • hayatinirvanasi
    hayatinirvanasi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bizde iki kedi var tatlı mı tatlı yaramaz mı yaramaz ama o kadar çok eğleniyorum ki onlarla işten çıkıp geldiğimde günün stresini onlarla atıyorum biraz zorluğu olabilir belki yani şöyle ordan oraya atlayıp dağıtıkları için ve bazen mamalarını etrafa da dağıtabildiklerinden extra iş çıkıyor ama kediler gerçekten evde beslenebilecek en temiz ve bakımı daha kolay hayvandır kesinlikle tavsiye ederim 🤗

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben sokaktan kedi sahiplendim yaşı yaklaşık 1 civarında. Sorumluluk almak başta beni korkuttu ama 1-2 gün içinde alıştım. Sadece aşılarını, öngörülemeyen hastalık masraflarını, mamasını vs. karşılayacak maddi durumda olduğunuzdan emin olmanız lazım.

1
    1 Yorumla
    • amaçsız45c
      amaçsız45c
      +1 yıl

Anladım teşekkürler ☺️✨

Yorumla
  • Nazlı_Kor06
    Nazlı_Kor06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Aslında kolay tabi çocuğun gibi bakmalısın sabah uyanır uyanmaz tüyünü tarayacan sonra tuvaletini temizleyecen sonra hiçbir şeyi yok tüy tarama derken dökülen tüyleri alan tarakları var. Yemeğini koyacan bide oldu biti

2
    0 Yorumla
  • protozoasre
    protozoasre Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Sırf sıkıldığın için bi hayvanı sahiplenemezsin önce onun için uygun bi ortam hazırlamalısın sonra kendini bu sorumluluğu alabileceğine inandırmalısın mama, kum, barınacağı yer, aşı takvimi, bakımı, gezdirmesi ayrı ayrı ilgilenilmesi gereken konular bi bebek gibi ilgilenmen lazım yoksa hayvana eziyet etmiş olursun

2
    0 Yorumla
  • maviüzgünkedi
    maviüzgünkedi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Hayır bence değil ve değilde
    Bana hep kedi bakmak zordur sen bakamazsın dediler, sadece dediler
    8 aylık calico bir kedim var İnstagram sahiplendirme hesabından sahiplendim
    Sadece bazen çok masraflı olabiliyor
    Birde hastalandıği zaman çok zorlu süreç oluyor. Ha birde kısırlaştırma süreci veya kısırlaştırmak istemiyorsan o zamanki dönem ve durumda zor. Eğer dersenki bunlar ne ki ben yaparım durumumuz iyi ailem zaten izin veriyor
    Ne duruyorsun
    Ama lütfen sahiplen 🙏

1
    0 Yorumla
  • doğaxd
    doğaxd Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Asla zor değil sadece aşıları falan masraflı. Günlük yemini vermen lazım nasıl ki sen de günlük yemek yiyorsan ve kumunu değiştirmen lazım ( çok koku olmuyorsa ve sık kaka yapmıyorsa 2 günde 1kum temizliği yapabilirsin.)
    Bazı kedilerde tüy dökümü oluyor onun da tedavisi var, bakımı var.
    Yani bir insan gibi seninle arkadaş, dost, sevgili her şeyin oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Cieli
    Cieli Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Bakımı zor değil bir bütçe ayırmak lazım beslenmesi kumu hasta olabilir sorumluluk alabirim ömürlük bakarım diyorsanız neden olmasın bende 3 tane var sokaktan hasta ve bakımsız halde bulundular biri görmüyor sevgileri çok özel eve hareket getiriyorlar çok seviliyorlar.

1
    0 Yorumla
  • VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yavru kedi bakmak zor çünkü beslenmesi kuma alışması biraz zaman alıyor büyük kedi de zor uyum sağlıyor o yüzden zor oluyor ama ilk iki haftadan sonra uyum sağlıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Beslemedim * abana göre zor, tüy döküyor , düzenli yürüyüş, tatile gitsen kime bırakacaksın ayrı dert

1
    0 Yorumla
  • UDixon34
    UDixon34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Yemini Suyunu Ver İyi bir yatak hazırla biraz sevip oyun oynat aşılarını yap bu kadar bir de kumunu haızrla dışkısını temizle

1
    0 Yorumla
  • pukipuk
    pukipuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Sorumluluk istiyor ama bir köpek kadar zor değil bakımı

2
    0 Yorumla
  • hasan01aydin
    hasan01aydin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 90%
    +1 yıl

Tüyü rahatsız etmeyecekse başka bi sıkımtısı yok. Aptal komik hayvanlar. Bi de uzaylılar :)

1
    0 Yorumla
  • cikolatikek
    cikolatikek Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Köpek kadar değil ama sorumluluk sonuçta.
    Ömür boyu bakmayacaksın sahiplenme

1
    0 Yorumla
  • whatkindof
    whatkindof Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Değül mamasını alacan günlük kakasını atacaksın ayda bir de yeni kum

1
    0 Yorumla
  • Normal483
    Normal483 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bu soruyu soruyorsan ve zorluklarına katlanabileceğinden emin değilsen, aldıktan sonra yarı yolda bırakıp sokağa atacaksan asla alma!

0
    0 Yorumla
  • bakmıyorum
    bakmıyorum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Zor tabiki bende evde besledim heryere k_kasini yaptı

1
    0 Yorumla
  • VennNis
    VennNis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Senelerdir bakıyorum kesinlikle kolay değil ama dünyanın en güzel şeyi benim için değer. İnsanlar kolay falan yazınca bir heves alınıp süs eşyası gibi kapıya konuyorlar farkında olarak almak en iyisi

1
    0 Yorumla
  • kolechia
    kolechia Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok kolay kumunu temizle mamasını koy bitti zaten tuvalet alıskanlıgını kendileri kazanıyor sadece tüylerine dikkat et mevsimsel fazla tüy dökebiliyorlar sana zararı olmasın

1
    0 Yorumla
  • amesnalsa_
    amesnalsa_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Kedi bakmak asla zor değil bana kalırsa...
    Ben de 3 tane kedi var biraz masrafları çok sadece bir de kisirlastirana kadar biraz kizginliklari zor geçiyor onun dışında herhangi bir sıkıntı yok

1
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı.

Yani sorumluluk ister

1
    0 Yorumla
  • damluabr
    damluabr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bakması çok zor değil aslında eğer gerçekten sorumluluğu üstlenecek ve iyi bakacak isen zor değil. Sadece biraz tüy sorunu var ama oda çözülür bir şey

1
    0 Yorumla
  • sinemmmm553
    sinemmmm553 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Cok kolay aslında yavru almalısın ama kumu farklı yere koy koku olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • Esmer9292
    Esmer9292 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Kısmen, aşırı titiz bi birey yoksa keyiflidir ama. Mümkün olduğunca temiz yaşayan bi hayvandır

1
    0 Yorumla
  • bebekkyuzluben
    bebekkyuzluben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 75%
    +1 yıl

Masrafı dışında bir zorlugu yok

1
    0 Yorumla
  • Deliyimbendeliyim
    Deliyimbendeliyim Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

Kedi sıkıntı ya tatile gidiceksin nabıcan kediyi

2
    0 Yorumla
  • SonDildarbesii
    SonDildarbesii Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

benim evde 2 tane kedi var :)

1
    0 Yorumla
  • MelihBuğra
    MelihBuğra Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Zor değil ama mama ve aşı. vb şeyler masraflı durumun varsa bakmalısın

0
    0 Yorumla
  • Bahar262
    Bahar262 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51
    +1 yıl

Masraflı ve kedi büyüdüğünde yorucu

2
    0 Yorumla
  • Gecelerinprensi0635
    Gecelerinprensi0635 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Bakması kolay temiz hayvan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Herşeyi kırarlar kıl tüy...

2
    0 Yorumla
  • CrysstalMeth
    CrysstalMeth Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Zor değil

2
    0 Yorumla
  • TipimNASİ
    TipimNASİ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Bizde Zor Oluyor Ailen Haklı Olabilir :)

1
    0 Yorumla
  • Bambaskabiri97
    Bambaskabiri97 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

zor iyi düşün derim

2
    0 Yorumla
  • Anastasia02
    Anastasia02 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

kolay sadece tüylerini temizlemek lazım

1
    0 Yorumla
  • esranurökten
    esranurökten Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Düzenli gelirin ve bakabilecek evin varsa kolay.

1
    0 Yorumla
  • bebelak31
    bebelak31 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Yok gram zorluğu yok baya güzel bişey

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sorumluluk ister surekli benimde kedim var

1
    0 Yorumla
  • hadiordan12345678
    hadiordan12345678 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Biraz zorlugu var

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Evde kedi beslemek istiyorum bakması zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kedi beslemek istiyorum bakımı zor mu? 18 cevap verildi
Evde kedi beslemek zor mudur? 22 cevap verildi
Evde kedi beslemek zor mu? 34 cevap verildi
Evde kedi beslemek zor değil mi? 3 cevap verildi
Evde kedi beslemek? 9 cevap verildi
Evde kedi besliyorum? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨