Aile & Toplum :D Neden ben :D? FatihKahraman Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar annem beni tanıyamadı yanındaki kim dedi o kızın ne iş var yanında dedi senin sevdigin yok mu dedi :/ :( * bu ben digilim insanlar bu ben sanıyorlar pffff tamam benzeye biliriz ama olmazki bu kadar :D :D Neden ben :D? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Enrikelf Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Fotodaki cocuk cok guzel lan 😂 prenses gibi tüh maşallah 1 3 Yorumla FatihKahraman +1 yıl ben digilmiyim Yorumla Enrikelf +1 yıl Kiz suratli cocuk bu.. Sen daha erkek duruyorsun yanında Yorumla FatihKahraman +1 yıl öyle olması gerek mior mu Çd Yorumla
VALєRİe_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Annen hakli. Kardeş olsaniz bu kadar benzemezsiniz. 😄 1 1 Yorumla FatihKahraman +1 yıl aglıcam ben buyum yaa :D AMA ne bilim havasıda ayrı oluyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ya anani ya da babani sorgula 1 16 Yorumla FatihKahraman +1 yıl yaparken kime baktınız :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ya da de ikimizim varmiydi de hastanede gitmis te olabilir Yorumla FatihKahraman +1 yıl NERDEN bilim yanlışlıkla uçaktan mı düştüm noldu o vakit bilmiom :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iste sorgula sen Yorumla FatihKahraman +1 yıl dayak yersem özene bözene yaptık derse :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden dayak yiyecen ki onlar gapmis suclu senmi olacan Yorumla FatihKahraman +1 yıl bide begenmior derler atarlar terligi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl De yakisikli cocuk baba annem kim Yorumla FatihKahraman +1 yıl sülalemdeki hi. kimseye benzemiyorum yok benden başka maraşta :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman dna testi ya da muge anli baska caren yok Yorumla FatihKahraman +1 yıl yok be bu kadar mal varlıgını boşa cıkaramam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kalacagi ne malum Yorumla FatihKahraman +1 yıl nüfüs cüzdanımda ana adı baba adı var kısaca kendi üslerinde :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Desene yarin mallsra ortak cikar Yorumla FatihKahraman +1 yıl yok be o kadarda digil işte :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben diyimde Yorumla
bilgilibayannn Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Evet benziyorsunuz ama bundan bize ne?😄 1 1 Yorumla FatihKahraman +1 yıl yaa ne bilim dersanede herkes konuşmaya calışıyor arkadaş olmaya bu kadar tepki nedir kızlar bizi begenmez tribinde :/ Yorumla
En İyi Cevaplar