Eskiden süper ligde oynayan 31 yaşında evli bir adamla evli ve cocuğu oldugunu bile bile beraber olmuş kendisinden 13 yaş küçük kız düşünün adam yurt dışına transfer oluyor karısı ve cocuguyla gidiyor olan kıza oluyor ama kız hamile bu durumda doğru olan aldırması mıdır
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bir akıl vereyim o akıl hayatını kurtarsın
Önce onunla konuş olayı yokuşa sürerse hakkında dava aç
Karısından hiç bahsetmedi evleneceğiz dedi sevgili olduk sonra evindeyken kapıyı kilitledi bana tecavüz etti hamile bıraktı ve bir süre daha kandırıldıktan sonra yurt dışına çıktı o zaman evli olduğunu birdaha aramamamı söyledi tehtid etti çok korktum şimdi mağdurum falan çocuk için nafaka talep ediyorum dersin
Yani o eşeklik yapmış cezasını çeksin en azından şunu diyebilirdi ben evliyim olgunum bu kızın hayatını karartamam sen düşünmedin o düşünmeliydi çünkü görmüş geçirmiş ve evliydi
Öyle sessizcee gittme hata karşılıklı ama madur olan sensin unutma zaten olaydan sonra ikinize de nafaka ya da tazminat ödemek zorunda kalacak ailesine de hainlik yaptı çünkü035 Yorumla
Soran+1 yılİyide atladıgın bir kısım var ben onun evli oldugunu cocugu oldugunu biliyordum zaten bu adam milli takımda oynamış üç büyüklerde oynamış bir futbolcu bende gazetecilik okuyorum milli takım arasında tanıştık zaten yani o tanınan özel hayatıyla her şeyi ortada ben çocuktan filan bahsetmeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBak dostum anlattıklarının gerçekle pek alakası yok ama ciddiye alırsak böyle bir durumda her kadın o çocuğu aldırır çünkü şu an 18 yaşındasın sağlıklı düşünemiyorsun önünde belkide çok uzun yıllar var ve önceden hiçbir evliliğin olmadığı için bu çocuğu kimse kabul etmez
Ve o bir futbolcu ise ve senden bir çocuğu olmuşsa ona tazminat veya nafaka ödemeli yediği b*ku düzeltmeli dahası o kişi seninle ilişki yaşayacak kadar zamanı olmayan biri çünkü ünlü ayrıca diyelim ki öyle birşey yaptı o zaman eşine ve ailesine de ihanet etmiş oluyor
Ve sen eğitimin bittiğinde eve döneceksin ailene ve çevrene nasıl açıklayacaksın öğrencinin parası olmadığı için İstanbul'da da kalamazsın
Gazetecilikmi okudun ooo gel hemen işe başla diyeceklerini de sanmıyorum öyle bir dünya yok malesef
Bu durumda kendini aklamak zorundasın öyle bir ifade yaz ki hayatını kurtar ya da çocuğu aldır Çünkü çocuğa yazık gayrimeşru bir çocuğun varken evlenemessin İşin çok zor 😕 ayrıca çocuğa her türlü yazık
Soran+1 yılBu yazdıklarınının benimle bir alakası yok ama ben doğdugum yere dönmeyecegim ki İstanbul'da evim var seninle ilişki yaşayamayacak kadar vakti yok demişsinde benimle ne kadar vakit gecirdigini bilmiyorsun ki babası belliyken cocugumu bir baskasının kabul etmesine gerek yok zaten benimle takılırken de yaşımı biliyordu bu saatten sonra yaşım sorun olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılAnladım ya hani olayın detayını çok bilmiyorum sadece yardımcı olmaya çalışıyorum senin kararın senin doğruların senin seçimin inş babası gibi iyi bir futbolcu olur
Cevap sahibi+1 yılBabasına söyleyecekmisin peki
Soran+1 yılBabasının iyi bir futbolcu oldugunu nerden cıkardın ya bilmiyorum artık erkek mi olur futbolcu mu olur bu saatten sonra tek isteğim acımasızca becilce ama benim ve cocugunun yanında olmasını istemekten baska bir sey değil
Soran+1 yılSöylicem ama zamanı var aldırmamı istese bile aldırmak elimde olmaması lazım
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun gelişmeler oldukça paylaşırsan sevinirim
Soran+1 yılHahahahaha yok ya bir gelişme olursa soslyal medyada dosta düşmana duyururum zaten az önce babası kadar iyi bir futbolcu olur derken özellikle birini kastetmedigini umuyorum değil mi
Cevap sahibi+1 yılBabasını bilmiyorum ki 😊edit: iyi bir futbolcu olur inşallah
Soran+1 yılErkek olursa sevdigi kadını böyle bir duruma düşürmesin adam olsun yeter
Cevap sahibi+1 yılSen onu güzel yetiştir sevginle besle ki o senin bir parçan olduğu için senin gibi iyi bir insan olsun 😇
Soran+1 yılevli oldugunu bile bile bildigini okuyan iyi bir insan olan anneden mi bahsediyoruz yaşnız anne diyoruz baba diyoruz adamın haberi bile yok baba olcagından istemezse görcem ben onu
Cevap sahibi+1 yılBildiğini okutan ona olan aşkın yoksa sen kötü biri değilsin
Soran+1 yılŞuana kadar onunla yaşadıklarımdan pişman olmadım ama hamile oldugumu öğrenmeden önce onun cocuklarına karşı nötrdüm sevimli bile buluyorsum ama artık farklı mesela instagramda cocuguyla bir fotoğrafını gördüğümde video da o cocugun ona baba diyişini duyunca bilmiyorum kıskanıyorum
Cevap sahibi+1 yılNormal tabi aynı duyguları kendin de yaşamak istiyorsun onunla nasıl tanıştın hikayeni anlatmak istermisin
Soran+1 yılAntalyada tanıstık gecen yıl milli maç arasında ben stajyerlik yapıyordum tecrübe adına en azından erken baslamak avantajım olur diye mesela bir abi muhabir olarak millilerin ağzından bir kaç cümle almaya çalışıyor bende kameraman arkadasın yanından izliyordum öyle bir kaç kez göz aşinalığı havaalanı filan fistan öyle böyle gelişti işte ben tabi evli oldugunu biliyordum her futbolcununkini bildigim gibi bekar yok muydu sanki vardı ama o göz göze geldigimde gercekten liseli kız gibi ne tarafa bakıcagımı şaşırıyordum
Cevap sahibi+1 yılSonra peki
Cevap sahibi+1 yıl@Danlab tanıyorsan bile isim vermeden yorum yap ya da o konuları özelden yazış kızın derdine sorunlarına destek çıkmalıyız herkesin doğrusu farklıdır yaptıklarından da kendisi sorumludur
Soran+1 yılSonrası yok böyle şu an mutluyum yinede ya cok enterese etmiyor beni kimin ne dedigi ne düşündüğü istiyorsa babalığını yapar istemezse de kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılYani sonuçta dünya tatlısı bir çocuğun olacak gerisi önemli değil
- +1 yıl
Ya nasıl mutluyum diyebiliyorsunuz anlamıyorum adamın bir ailesi var cocugu karısı yani nasıl bir yüzsüzlük bu genelde futbolcu cocukları maddi olsun popülerite olsun şanslı kesimdir ama yerinde olsam o cocugu hayatta doğurmazdım toplumdaki yeri picc cunku o adam o cocuga babalık falan yapmaz
Soran+1 yılYanii o dünya tatlısı cocuk dünyaya geldiginde cok şanslı olacak çünkü annesi benim ve iyi ki cocugum sevdigim adamdan olacak diyorum ondan ve benden bir parça @danlab kurdugun cümlelerle beni zorluyorsun bak coluk cocukla uğrasmak istemiyorum hukuki olarak hallederim gerekirse haddimizi bilelim benim hayatımdan sanane
Cevap sahibi+1 yıl@Danlab lütfen tartışmayın
- +1 yıl
Ya kardes tartışma değil düşüncemi söylüyorum türkiyede yaşıyoruz kabul edilir bisey degil adam ünlü oldugu için belki daha olabilir gelir insanlara acun ılıcalıda oldugu gibi ama normal olarak bile baska adamı ayartmak cok kötü ya cocugu adamı garantilemek için yapar böyleleri yoksa kim 18-19 yasında cocuk yapar
Cevap sahibi+1 yıl@Danlab evet haklısın sadece isim vermeden yazışmak uygun olur diye aklıma geldi
Aranızda ne var bilmiyorum tabi sadece tarafsız olarak yardımcı olmak istedim elimizden başka bir şey gelmez çünkü olan olmuş 😕
Ve sana yüklenmiş gibi oldum afedersin 😊
Cevap sahibi+1 yılŞeyma düşüncelerini veya amacını bilmediğim için ileri geri konuşamam ama ne olursa olsun kuralına göre usulünce yaparsan böyle sıkıntılar çekmezsin
@Danlab a da hak veriyorum doğru söylüyor ve bizim sana verebileceğimiz çok şey yok
Tek söyleyebileceğimiz servet avcısı olma kazanırken kadınlığından çok emeğini kullan adalet doğruluk ve dürüstlüğü prensip edin
Yani hiçbir zaman kolay para yoktur ve yalanların sonu mutluluk getirmez o yüzden gençliğin varken iyi düşün bu çocuğa da yazık olmasın ya aldır ve başka biriyle samimi ve yeni bir başlangıç yap ya da çocuk dünyaya gelsin
Ama elde edebileceğin şey paradan öteye geçemez mutlu ve refah bir hayat isterken yalnız yaşamaya da mahkum olabilirsin çünkü para herşey değildir hiçbirşey de değildir
İnsanlar aşkı ve duyguları kontrol edemez ama bazen mantıklı kararlar vermek zorundasın ve bu kararlarını kendin vereceksin umarım herşey yoluna girer ve hikayeler mutlu sona erer.
Cevap sahibi+1 yıl@Danlab evet birde işin o boyutu var 😕
- +1 yıl
Ben tahminimi söylüyorum bu kız o bebegi aldırmaz bir 2-3 yıl sonra karısı adamdan boşanır üstüne servetinin yarısı olmasada çeyregini alır sonra magazinde metresiyle el ele çıkar adam bu bizim kıza evlilik teklif eder ama evlenir mi orası meçhul falan filan futbolcu zaten artık bol paralı lüks hayatlar gazetecilikte yapmaz kız futbolcu maaşının yanında çerez parasını napsın değilmmi😉
Cevap sahibi+1 yıl@Danlab orasını bilemem ama çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor o yüzden attığın adınları konuştuğun kelimeleri çokkez düşünerek yapıp söylemek lazım bakalım ne olacak
Ama kız fena bir hata yapmış belkide futbolcu parasının yanında çerez parası kalan gazetecilik parası ve samimi bir dünya kursa çok daha mutlu olurdu
En İyi Cevaplar
Doğru olan senin yani o hikayedeki kızın hiç bulaşmamasıydı bir anlık zevk ve heyecan için adamla yatıp günaha girdin aileni kendini düşünmedin hamile kaldın şimdide bebeği öldüreceksin ve kendine suç ortağı arıyorsun ne yaparsan yap. Diğerlerini yaparken buraya mı sordun
012 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık zevk için değil işte
Soran+1 yılEvet cunku mutlu oldugu kişi benim
Soran+1 yılBırakmadı bak hala konuşuyoruz sadece cocugu olcagından haberi yok ve ben zaten aldırmayı düşünmüyorum şu dakikadan itibaren. Ben onunla gecen yıl spor servisinde stajyerdim milli maç arasında Türkiyeye geldiginde tanıstım yani evde oturmakla alakası yok
Soran+1 yılBöyle bir seyi nasıl diyecegimi bilmiyorum aldırmamı istecek büyük ihtimalle bunu yapmak istemiyorum günahsız bir canlı oluşmaya başlıyor içimde yani söylesem bir dert söylemesem bir dert bilmesi hakkı bir yerde
Soran+1 yılFarkımdayım ben her şeyi ilk basta doğruyu söylemek gerekirse bebeği sadece onu bana getiren karısından koparan bir araç olarak düşünmüştüm sonradan daha farklı bir psikolojinn içine girdim
Soran+1 yılO kısmı düşünmek bile istemiyorum henüz bilmiyorum üniversite 2 deyim daha ve tabiki hicbir zaman aman futbolcu bulayımda evliysede cocukla tutarım gibi düşüncem olmadı bir şeyler yanlış şu an ve ben köşeye sıkışmış hissediyorum
ne gerizekali bir kızmış
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAcunda kızı yaşında şeymayla beraber oldu
Soran+1 yılŞöyle özetliyim ben gazetecilik okuyorum henüz öğrenciyim stajyer olarak spor servisinde çalıştım önüm arkam erkek sen düşün milli maç döneminde gecen yıl futbolcuları ev arkadasımdan daha cok görmüşümdür böyle bir etkileşimle inan evli mi cocugu var mı diye düşünmüyorsun ki o an bir sey hissediyorsun ama futbolcu ne işi olur diyip o mesaj atıncada kendine engel olamıyorsun anlatabildim mi biraz olsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılBir çok doğum kontrol yöntemi varken bu kız gidip de illa hamile kalıp doğurmayı tercih ettiyse yapılacak bişey yoktur...
017 Yorumla
Soran+1 yılCunku sevdigi adamdan bir parça istedi
- +1 yıl
Devlet kanunları ve yasalar ortada çocuk ortada kalmaz artık çocuk babasının nufusuna yazılır devam ettirilir çocuğun da bir soyadı olur ama şunu unutma babası onun üzerinde istediği zaman hak elde eder annesinin bile elinden alabilir...
Soran+1 yılYa haberi olmazsa böyle bir cocugun varlıgından
- +1 yıl
O zaman annesi gidicek başka biriyle evlenicek ve çocuk o evlendiği kişinin soyadını taşıyacak
Soran+1 yılHayır yok artık o kadar da değil yani benim soyadımı alamaz mı cunku gercekten cok olası cocugu alması
- +1 yıl
Bir avukat ile görüşmen gerek neyse sözlerinden de anlaşılacağı bu durum senin başına gelmiş 🙄
Soran+1 yılAvukatım var zaten arkadasım ama hakkı olarak bir çocuğunun olacagını bilmesi gerektigini söylüyor bunu söylersem büyük ihtimalle benden cocugu aldırmamı isteyecek bende bunu istemiyorum
- +1 yıl
O isteyecek sen kabul etmiceksin bu böyle devam edip gidicek
Soran+1 yılKarısı biliyor üstelik aldatıldıgını boşanmaya kalktı ama nolduysa vazgecti birden eğer aldır derse ki öyle diyecek napıcam bilmiyorum yeminle acun zeynep şeyma üçgenindeki şeyma oldum sıkıldım
- +1 yıl
Bu bahsettiğin oyuncu gs de mi oynuyor?
Soran+1 yılşu an mı ne alaka
- +1 yıl
Anlattığın hikayeyi düşündüm söylesiğin yaş grubunda olup transfer olan eşiyle boşanma eşiğine gelen ama boşanamayan oyuncuların listesini çıkarttım sadece elde bir oyuncu oluyor o da en son türkiye de iken gs de oynadı
Ayrıca sana bir tavsiye eğer o oyuncu ise eşine şiddet uygulayan bir kişi ile ömür geçmez bunu sakın unutma... - +1 yıl
En son bir kaç bişey söylemek isterim istersen özelden yazabilirsin?
Soran+1 yılKimi kastettiğini anlamadım! Burdan yazabilirsiniz özelde ifşa etmek istemiyorum kendimi durup dururken böyle daha iyi konuşmak iyi geliyor
- +1 yıl
Gazetecilik okuyup Spor servisinde staj yapan kendisiyle ilişki yaşayan bir kız için aptal numarası yapmayı pek başaramıyorsun... o adam Çin'den ayrılır ama şunu unutma Türkiye'ye zor gelir 😉 gelse de senin için gelmez bunu unutma 😉 B. Y. Futbolcu mudur? Değildir... Adam mıdır? Tartışılır.
Tartışmamıza gelince sevgi - aşk bunlar özel şeylerdir! Ama sen daha çocuksun önünde koskoca bir ömür var kendi önüne bak ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum ama başka yolun yok... duygusal davranmak için şu anda çok erken yaştasın... senin sorumlulukların var bunu sakın unutma...
Soran+1 yılBahsettigin kişiyle konusmam bile olmadı hiç yani belki hayatı fazla hızlı yaşadıgımdan fazla bodoslama oldu her sey ama duygusla davranmyıp mantıkla hareket etmek cokta kolay değil robot değiliz
aldır diyipte suçuna ortak olmayalim kiz neden kullanırmış kendini cana kıymasın bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılKullandırmış mı oluyor burda kendini
olmaması lazımı o metres kendisi etti erkeğğe guven olurmu
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam onu seviypr ama yasalar imza attı diye diğer kadından yana oluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli barkli adamla ne isiniz var. ondan sana koca olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sey sormak istiyorum hangi takımlısın
Cevap sahibi+1 yılFenerbahceliyim
kendi bebeginin katili olacak kadar dusmesin yeter
010 Yorumla
Soran+1 yılYok şu dakikadan itibaren onu doğurmayı düşünüyorum zaten
Soran+1 yılİnan bundan sonrasını hayal gücüm bile çevrim dışı kalıyor
Soran+1 yılHala içinde bulunduğum durumu kabullebilmiş değilim sanki sabah uyanınca bunlar kabusmuş gibi hissediyorum bebek olmasa işin içinde ayrılmak bile kolay olur ama elim kolum bağlı şu an onun iki kızı var biri 1 yaşında bile değil yani mağdur olan benim aslında
Soran+1 yılBiliyordum ama mantıgım kalbimin önüne gecemedi işte aksine engel olmaya çalıştıgımda her zamankinden de cok istedim onu ve sonuclarına katlanmak zorundayım
Soran+1 yılAynen öyle maddi durum sıkıntım olmaması ve okuyor olmam maddi olarak ona bağımlı olmamı engelliyor benim tek istegim belki bencilce ve acımasızca ama onlarla değil bizimle yaşaması
+1 yılBeni ilgilendirmiyor herkesin hayatı kendine
00 YorumlaDoğurup hak istemesidir.
016 Yorumla
Soran+1 yılYa seviyorsa adamı
Soran+1 yılAdam seviyor ama yasalar siğer kadından yana
Soran+1 yılAile var bir de işin ucunda sen antalyadan istanbula gazetecilik okumaya gel futbolcunun. tekine asık ol hayatım kaydı yemin ediyorum
Soran+1 yılNapalım belkide olması gereken böyledir
Soran+1 yılİstedigim şey onun yanımda olması ve karısıyla cocuklarının hic hayatımızda olmamış olmaması olurdu
Soran+1 yılDeğil tabi ki sadece hayal ama aslında mağdur olan benim
Soran+1 yılBen cocugumu tabikide dünyaya getiricem şu dakikadan sonra karar verdim son kes konusurum eğer türkiyeye dönmeyecekse zaten bir cocugunun varlıgından haberinin olmasına da gerek yok
Soran+1 yılAntin kuntin hayale dalmıyorum boşanma konusunu açarım eğer kem küm eder lafı gevelerse bir cocugunun olacagını öğrenme şansını zaten kaybeder
Allah ıslah etsin. Benden bile beterler
02 Yorumla
Soran+1 yılO niye
Bu kiz sen misn
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruya soruyla cevap vermek neden
Soran+1 yılGerek yok kendimi ifşa etcek değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi