İstediğim soruyu sormakta özgürüm!
#DeliKizDerBana 💋💋
ben sızı gecen hafta sanırım sorularınızı gordum taskıbe almıstım nıckınızde evlı oldugunuzu okudum zaten asla zaten sormadım konu dışında bır şey sıze ayrıca evet cok guzel bır bayansınız ALLAH mesut etsın demek duşer bana yanlış cumle kurmadıgımı duşunuyorum sıze karsı
Evet teşekkür ediyorum
Rica ederim
Abazaların şımartmaları, çok ciddiye almamak gerek. Beyinleriyle hareket etmeyi beceremiyorlar. Umarim evlendikleri eşlerine aynilarini söyleyecek insanlar olur.
Aminnn inşallah
Güzel his kissin, için dişin bir , huyunu suyunj bilemem, o da iyi diyelim haliyle esin şanslı yani iyi kıza düşmüş anlamında
bunu anladiginizi düsünüyorum. güzellik vs. eger bir erkek söylüyorsa !
Erkek de bayan da diyor
tamam iste güzellik, alimli olmak vs. kadinda bu sekilde yorum yapabilir
İnsallah
Cevap
33Cevap
Yani güzel bir kadındır, ondan deriz. Hani kendisinde yok, ama diğer erkekte var. Çok şanslı adam be, ne güzel kadınla birlikte. Seks yönü güzel, aşk yönü güzel. O açıdan. Yoksa sayısal loto oynamasın, o şans; bu şans değil...
:)))
Bana gore iltifata ihtiyaci olan kadin aciz ve ego sahibi bir kadindir. Yalanlar duymak egosunu oksar ve bu yalanlara inanir...
Iltifat eden erkekte, yalan soyleyerek kadini avlamaya calisir cunku kadinin zayifligi egosudur...
Elestirimi lutfen hakaret olarak algilama ve eger elestiriye aciksan, sozlerime devam ederim?
Cunku nedenmi hemsom sen brni tanıdın erkekler diyorsa cekicisinya ondan onlarinda Gönlünde seningibi guzel cekici bir bayan hayalinde tabi amaç evlikten ziyade fantazi süsleme cınselık dır bundan oyle soyluyorlar. Kiskandiklarina
Yok abi benin
O kim ki ya
Kişiliğini tanıyorsa iyi bir eş olacağını söylüyordur tanımıyorsa güzel olduğunu
Yanlış anlama ama benim görüşüm hani seksisindir onlarda seninle sevişmek istiyorlardır ama evli olduğun için eşin çok şanslı diyorlardır.
Diğer kızlar şimdiden düşman oldu sana.. Çoğu kızın sevgilisi var burda ya onlardan biride dediyse 😄😄😄
Burda beni çekemeyen kız çok zaten onlara bir paket anten hediye ediyorum :)))
Sana onu kimler diyor hiç enterese etmiyor beni ama böyle saçma sorular soran biri kim için şans olabilir; karar veremedim :)))))
1- Güzelsindir
2- Karakterin güzeldir
3- Cinsellik konusunda iyisindir
4- Sevgi dolusundur
Onun diyen seni beğeniyo, kendinin olsun ya da kendindekinin senin gibi olmadığından, yapmadığından eşin şanslı diyo. Gıpta ediyo yani
abazaların evli kadınlara kurdugu fix bir cumledır kocan cok sanslı onun yerınde olmak ıstedım vs..
Seni tanmayanlarda zamanla tanır ben inanıyorum sana
Çok güzel olduğun için veya fizigin güzeldir onun için derler
geçen bende dedim sana bunun nedeni benim gözümde iyi bir fiziğinin olmasıydı
çok güzel yemek yapıyorsun :)
Saol canım :)
Guzelliginn ve yemek marifetlerin icin demislerdir deli kiz
Eşin çok şanssız bence böyle saçma sorular soran bir eşi var.
İşine bak boş işler müdürü sende o şansın ş si bile yok sonra diyorsunuz ki neden gizli ye soru açmıyor sun senin gibi boş konuşmak için konuşanlar konuşmasın diye biraz delikanlı olup yekten deme gizli altında iş çevir.
Dediklerim demek ki çok mantıklı geldi bu kadar yazdın? Oysaki hakaret bile etmedim ha sadece kendimce düşüncemi paylaştım sende düşüncelerimizi sormuyormuydun bize?
Keşke karakter seviyen sadece klavye de değil de kimliğini belli edecek kadar olsa idi.. beni kıskanan tırnağım olamayacak kizlar seni artılar anca
Mantıklı konuştuğum için olsa gerek. Ayrıca böyle düşünmeden yazan birisiyle pek muhatap olmak istemiyorum.
bu yaşına geldin hala bunu anlamadın öylemi ne bilelim neden şanslı görmedik bilmiyoruz
Görmeden yorum yapamayız :)
Göremezsiniz üzgünüm : )
Anlat o zaman kısaca merak ettim ;)
Olmaz ;)
E varmış profil fotoğraf canım :)
Günaydın :)))
Tamam merakımı giderdim :)
Pekala ;)))
:)))
Akıllarınca sana iltifat ediyorlar
güzel seksı akıllı olman diyebilirim.
Teşekkür ederim
Yeteneklerini görüyorlar demek
Ne alaka anlamadim
Seni övmenin kısa yolu gibi :)
hani sen fıstık gibisin ya sana dolaylı bunu dicek ya. seninde aslında duymak istediğin bu ya
Alaka yok
çoğu dikkatini çekmek için söylüyordur
Güzel olduğun içindir
, mesafeni koru biraz derim 😇
Senden hoşlanıyor ve beklentisi vardir
Ego tatmini 😂
İhtiyacım yok beni bilen bilir bilmeyen kendisi gibi bilir.
Belli oluyor böyle sorularla
İşine bak erkek elli kız :D
demek muhteşem birisin
güzl bir byan oldugnz icindr blki olamzmi
biliyosun :))
Bilmiyorum :)))
Dürüstüm ve saygılıyım.
Çok güzelsen eğer
demek güzelsiniz
Güzel oldugundandir
benim olsan neler yapardim sana ama evlisin demek
Es cinsel değilim
bence şu an egonu tatmin etmek istiyosun
İhtiyacım yok bayan gizli şimdi ikile :)
buradan hiç öyle durmuyo
ki ego tatmini değilse gerizekalılık belirtisidir
Bence çok şanssız eşin
Evet sen öyle san ;)
Aynen bencede bırak o düşündün sen değil yorma kafanı.
Sen de şanssız olmak istiyorsun sanırım ;) adamı çok pis şanssız yaparım
Hayırlısı be gülüm :))
Fark etmez ikisi de Allahtan hayırdır sen yürek mi yedin bugün pek bir atarlisin
Kime kim ne mesaj attı sana yaranı kanattı yine o mu İlknur mu
Bu da başka bir sevgilin hmm anlaşıldı
He he belli
:( :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar