Bu ankete Fetö denilen serefsizleri karıştırmayın.
Süleymancılar
Mahmutcular
İskenderciler
Menzilciler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
arkadaşım ciddi anlamda ALLAH rızası için insanlara yol gösteren cemaatler arasında iyi kötü yoktur. Birbirleriyle kıyaslanmazlar. Bunlar parti veya yardım kuruluşu değil manevi bir yapılanma amaçları ALLAH ı ve isalmı anlatmak yaşamaktır. Bu şekilde kıyaslamak yanlış olur bence...
Hangi Cemaatden siniz
👍🏻PERFECT
Zamanında fetoya da iyi diyorlardı , başımıza getirmedik is bırakmadılar
5 sene sonra bu ankettekiler in aynı şeyler yapmayacağının garantisi var mi
Mantıklı
Fetö dediğin 40 yıllık yapılanma süleymancılar cumhuriyet öncesi mahmutcular 1950 lerde yapılanmışlardır bunca senedir bişey olmamışsa dahada korkma kaç nesil dini öğrendi onlar sayesinde
Bence bu daha mantıklı
Hepsi birbirinden saçma ve salak cemaatlerin teki, cemaatin iyisi kötüsü olmaz faydadan çok zararları vardır ki kurtuluş yılları tarihine baktığımız zaman ne kadar sığ düşünceli, isyancı insanlar varsa bunlar gibi din tarikatlarinden çıkmıştır
Salak demen biraz salak diğilmi
Ergen kız 😫😫😫😫😫😅😅
Diyebilirsiniz hanfendi 😅😅
Ergen olabilirim ama yazım kurallarıni iyi biliyorum çok şükür. Ayrıca şu dalga geçtiğiniz ergenliği yaşı gelen herkes yaşıyor, çocukluk gibi ya da yaşlılık gibi bir şey o yüzden beni ezik duruma düşürme çaban çok yersiz. Din konularına fazla kafa yoracağına eline bir yazım kılavuzu ve insan gelişimi üzerine yazılmış bir kitap almanı tavsiye ediyorum. İyi akşamlar beyefendi
Kuruluş yıllarında ezanı türkçe yaptılar ya belki ona isyan etmişlerdir he ne dersin
Cevap
10Cevap
Nurcular zirvede su anda en fazla cemaate sahipler
Bediüzzaman said nursi
Dünya üzerinde cemaatlerin faliyetlerine bakmamışsın galiba az bir araştır bakalım
Hepsi birbirinin aynı, hiçbirinin de zihniyet olarak Fetö'den falan farkı yok.
Mahmutcular diye bir cemaat yok. İsmail Ağa cemaati o.
cemaatleri sevmem kendi çıkarlarını vatan millet çıkarlarından önde tutarlar
Kendi işleri din öğretmek olduğu için olabilir
Ne kadar oksimoron bir soru. Ya da ince bir espri var ben göremiyorum.
bizim caminin cemaati bence en iyi cemaat cami cemaati kimseye bir zararı dokunmaz
Hiçbiri beş para etmez tek bişey var o da İslam bunlar anca insanları ayrıştırır
Cı cu cü ile biten cemaat olmaz, ancak cemaatçi olur.
tarikatlar dinin önündeki en büyük barikatlardır.
Aynen zaten kuran değil incil okumayı öğretiyolar ya ¿
Mahmut ustaosmanoglu tabiki de en sağlam cemaat
Hepsi aynı din ticareti yapıyor
Bu ticaretin parasını kim yioy bari onu da söle
ne farkları var hepsi aynı
hayrat vakfı
La bu cemaatlerin binlerce vakfı var hayrat vakfı niiiümüş
Hiçbiri.
ülkücü cemaati
Yeni mi çıkmış o cemaat
En iyisi Feto 😜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?