İslamsal bakış açısıyla yazayım bu sefer.
İslam dinine göre kadın ve erkek ayrı ayrı yaratılmıştır. Bu yüzden birbirlerine bezemeleri günahtır. Örneğin ; erkeğin küpe takması yasaktır. Sanırım yanlış hatırlamıyorsam altın yüzük de günahtı ya da bu mübahtı tam hatırlayamadım. Ayrıca ipekten yapılmış şeyler de erkeğe haramdı diye hatırlıyorum.
Aynı şekilde , kadının pantolon giymesi de günah sayılıyor. Çünkü , erkek pantolon giyer kadın ise etek.
Ama maalesef ki , günümüzdeki radikaller bu tip bilgileri fazlaca abartıp keskinleştirerek böyle kendilerini rezil edebiliyorlar.213 Yorumla- +1 yıl
Evet İslamda karşı cinsin birbirine benzeme günah ama pantolon bence erkeğe özgü bir kıyafet değil sadece. Bence Müslüman bayanların pantolon giymesi sakıncalı değil. Ama yobazlar ne yazıkki öften püften tahrik oluyorlar.
- +1 yıl
Anladım canım benim zaten😂😂😂 Bu yobazlar pantolondan tahrik oluyorlar etekten tahrik oluyorlar bunlara göre kadın başlı başlına bir tahrik sebebi
- +1 yıl
bir de bana saydıranlar oldu lafı yobazlar söylüyo acısını bizden çıkartıyolar iyi mi😂
- +1 yıl
Okuyorum çoğunu komedi ya😂😂😂
- +1 yıl
Bu ara benimkilerde kaldırılmıyo ilginç😂
- +1 yıl
Bazen😂
- +1 yıl
Vay ablam büyüksün😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılHasta bunlar hasta. Aslında bilinç altlarında çekemedikleri kadınların iş dünyasında erkeklerle aynı işleri rahatlıkla yaptığını görmeye tahammleri yok. Yoksa kadın pantolon değil etek giyse bu seferde, rüzgarda savruluyor etekleri zındıklar derler. Ne dedikleri belli değil bunların. Çünki Bilinçaltları kötü, niyet hep kadını köleleştirmek
20 Yorumla
+1 yılNe saçmalıyon len sen_? Merhameti sonsuz olan Rabbim bir kadını sırf pantolon giydi diye mi lanetleyecek? Kaldı ki Kuranı kerimdeki yasak bellidir. MAhrem yerlerinizi örtünüz der. İlla pantolon etek şalvar kara çarşaf ya da filan elbiseyi giyin demez. Eğer bu saçmalığa inanıyorsan Tansu çilleri bir düşün. Pantolon giyen bir kadın başbakan. Ülkeye şu veya bu şekilde hizmet etmiş. Aptullah öc alanın yakalanıp Türkiyeye getirilmesinde üstün çabalar göstermiş bir kadın. Şimdi bu kadın pantolon giyiyor diye cehennem ateşine mi layık?
22 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşuyorum ama iddia ediyorum, senin gibiler islamı kurandan ya da ehlinden degil kahve hane muhabbeti yapan cahillerden ögreniyorsunuz. Annenize duydugunuz saygıyı bütün kadınlara yansıtın diyen bir peygamber ya da ''Benim merhametin gazabımı geçer'' diyen bir Rab sırf pantolon için mi kadınlarımıza lanet yağdıracak. Kaldı ki şu pantolon mevzusunu kabul ettiğin anda milyarlarca kadının hakkına girmiş olursun. Ahirette milyarlar senden hesap sorar. Aklını başına topla.
- +1 yıl
Sakin ol ben de adamın böyle demesini eleştiriyorum. Kuranı defalarca okudum gerçrkten de kapanmanın dışında kadına veya erkeğe şunu giy bunu giyme bir şey yazdığını görmedim. Bu yobazlar kendileri rahatsız olup dinde varmış gibi anlatıyor işte
Şu çarşaflı arap milliyetçiliği yapanların hepsi ülkeden sürülmeli.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kadının her türlüsü lanetlidir bunlara göre. Zira erkek aç kaldığı zaman karısını da yiyebilir.
30 YorumlaErkekten millet kadına dönüyor onlara laf yok gelmiş kadınlara laf atıyor hangi kuranda yazıyormuş bu pantolon mevzusu anlatacaksınız ibadeti anlatın ya da susun ya huzuli yere sinir etmeyin insani. Ha unutmadan o kadar lanetliysek bu kadar kız cinsinin içinde nasıl yaşıyor bu adam bunu da aciklasin.
10 YorumlaBöyle bir ayet var mı ya da hadis var mı bir bilgim yok bilgimin olmadığı konuda da yorum yapmam bazı lâik dengesizler hemen yobaz yaftasını yapıştırmış araştırma yapmadan ulan dingil önce bir git böyle bir ayet hadi var mı diye araştır yoksa ondan sonra gel de ki bu adam dini kendine göre yorumluyor bu adam yobazdır de ama yok cahil oldukları kadar ön yargılılarda
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. zaten bu ülkenin başına bu videodaki tipler yüzünden geldi :(
Bu ülkede bunlar temizlenmedikçe teknolojik gelişme olmaz refah olmaz ve bazı ülkeler ileriye giderken biz geriye gideriz :(
Bu adamın sivasta madımak otelini yakanlardan farkı yok10 Yorumla
+1 yılBu yobazlar dünyanin en serefsiz insani isleri gucleri kadinlar ve onlar hakkinda hukumler fetvalar vermek kucucuk cocuklarla evlenmeye de sevap derler sapkinlar..
20 Yorumla
+1 yılVideoyu açmadan, izlemeden cevap belli. Bu adamın kafasına göre kadında onun gibi giyinmeli ve yanlış bildiği gerçeklerle 6-7 yaşlarında ki ''kız çocuğuyla'' bile evlenilebilir. Emevi dini.
10 YorumlaCennete gitmeyi sırf huriler için düşünüp masturbasyon yapan abaza cihatçılar bunlar. Pantolonda giymesin ne giysin o zaman ak.
30 Yorumla
+1 yılPantolon giyen kadına tavım :D şort ve mini etek giymesinden se pantolon giysin abi eşit olalım ben etek giyebiliyor muyum hem :D
10 YorumlaBu herife mini etek giydirip sallandirmak lazim tipini sevdigim yobazi.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalıktır bu boyle yobazlar yuzunden mıllet ıslamı yanlıs algılıyor
50 Yorumla Kendini Tanrı yerine koyup kadınları yargılayan özürlülerin propagandasını yapmayın lütfen!
10 Yorumla
+1 yılAmaaan bunlara inanmayin ya asil allah bu adami lanet etsin...
10 Yorumlasakalları boya bu adamın. :D kendi tipine bakmadan milleti eleştriyor
10 Yorumlaöyle bir görüş vardır. lanetli derken melekler ona lanet eder derler bu görünüş olarak erkeğe benzeyen kadın ve kadına benzeyen erkek için söylenir.
11 Yorumla- +1 yıl
Pantolon?
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılPantolona göre değişir , bunları anlamak yorumlamak için bu insanları dinlemeye ya da islami alıp onlara yapistirip islam bu adamdır demek yanlış , aklın var kendin yorumla
10 Yorumla
+1 yılSuratına tükürsem falso alır sakalını s*ktiğimin aveli ya
20 Yorumla
+1 yılHahaha güldürdü bizi şamalaya gandi :)
Öyle saçma şey olur mu ya :D10 Yorumla
+1 yılya öyleyse hiç düşündünüz mü bu ihtimali bence dininizi iyi araştırın
15 Yorumla- +1 yıl
Ben araştırdım açıkçası kadınlar pantolon giymesin diye bir şey görmedim Kuranda. Yobazların çarpıttığını düşünüyorum. Bu arada Müslüman değilim.
- +1 yıl
Müslüman dwgilsen seninle neden tartışmaya gireyim ki yolun açık olsun
- +1 yıl
Neden sadece Müslümanlarla mı tartışıyorsun? 😂
- +1 yıl
evet seninle pantolon tartismasina girmek çok saçma olur tartışacak isek İslamla ilgili tartışalım
- +1 yıl
Pantolonu İslami kurallara göre değerlendiriyoruz işte bu da İslamla ilgili?
+1 yıl"Resûlullah (s. a. v.), kadın gibi giyinen erkeğe, erkek gibi giyinen kadına lânet etti." (Ebû Dâvûd, Libas 28; bk. Ahmed İbni Hanbel, Müsned, 2/325)
09 Yorumla- +1 yıl
Pantolon erkek kıyafeti mi?
- +1 yıl
Kur'an varken, peygamberin ölümünden yüzyıllar sonra hadis diye gösterilen sözlere aldanmayın. Peygamber hayattayken sözlerinin yazılmasını yasaklayıp, yazıları bizzat kendisi yaktırmıştır. Korkusu; ''Gün gelir sözlerimi Kur'an'dan üstün görürler'' gerekçesiyle. Ki şu an da korkusu gerçekleşiyor.
- +1 yıl
geçmişe doğru gidersen görürsün erkek kıyafeti mi kadın kıyafeti mi diye.
- +1 yıl
@Düşünenyazar sen namazın nasıl kılınacağını kur'an dan mı öğrendin.
- +1 yıl
Elibse, etek giyince de taciz ediyorsunuz? Siz kadını cinsel obje olarak gördüğünüz sürece her şeye tahrik olursunuz.
- +1 yıl
@I-Romanson-I Peygamberden günümüze gelen davranışlar ve sünnet farklı birşey, her sözü hadis diye yazıp inandırmak başka birşey. Ben sana ne diyorum, sen bana ne diyorsun.
- +1 yıl
kot pantalon mu vardı o zamanlar. kot pantalon 200 yıl önce amerikada çıkmış bir kıyafet. kırsal kesimde kadınlı erkekli giyinen birşey. cinsiyeti yok. ve bu yazdığın saçmalık kuran dan değil. o hanbel dediğin herifin nasıl öldüğünü ve kim olduğunu bir araştır önce. islam ile arap kültürünü karıştırıyorsnz
+1 yılElbise konusunda hatalı doğru konuşmamış
Giysi konusunda bayan hocalar bile giyerken bu kişinin söylediği giysi ile kısımlar doğru değil10 YorumlaErkeğe benzemeye çalışan kadın ve kadına benzemeye çalışan erkek lanetlidır.
30 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyi bende duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yıltipe bak ya :D imam olsa arkasında saf tutmam :D
evlat olsa cebine eroin koyup polise veririm...10 Yorumla
+1 yılBence Allah bunu lanet etmiş ondan böyle konuşuyor. Allahın beyinsizi.
10 YorumlaBu tür hocalar inanmayın kadının pantalon giymesi günah ama o hocanın anlattığı gibi degil
08 Yorumla- +1 yıl
Nesi günah?
- +1 yıl
Bakmayın siz de
- +1 yıl
Nesi caiz değil? O nerden çıkmış?
- +1 yıl
Evet Deistim ben.
İçki içmem. Hayatım boyunca hiç içmedim.
Domuz da yemem. Çünkü Domuz denen hayvandan malum sebeple tiksiniyorum.
Yani Müslüman olmayanlar sandığınız gibi içki içip zina yapmıyor. Asıl Müslümanım deyip öz kardeşine tecavüz eden imama, erkek çocuklarına tecavüz eden Müslüman vakıflara, İmam hatipte öğrenciyi taciz edenler zina yapıyor.
Şimdi diyeceksin her Müslüman aynı değil. Heh işte ben de sana diyorumki her inançsız aynı değil.
Pantolonlar ikiye ayrılır: 1. Erkek pantolonu 2. Kadın pantolonu
Erkekler erkek, kadınlar kadın pantolonu giyer.00 Yorumla
+1 yılPantolon lanetliyse mini etek giysinler :-D :-D
31 Yorumla- +1 yıl
Haha😂😂😂
Seviyorum, giyiyorum, takmıyorum...
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Boş ver sen o zibidiyi. Alma ciddiye...
20 YorumlaO zaman lanetli olmaktan mutkuyum
10 Yorumlakafa bu kadar. ne yaparsın?
10 Yorumla
+1 yılyobaz aleyhisselam :D :D
20 Yorumla@asdasdasdaf bilerek mı yazmıyosun sandım , afedersin
00 Yorumla
+1 yıl@mimarkiz61 seni götten siqiyim ammınaa koddumun ateisti
00 Yorumlaofff takmayın şunların dediklerini ya :D
10 Yorumla
+1 yılHemde nasıll şeytanız bile z😂
10 Yorumla
+1 yılbunlara göre nefes alan kadını skmek gerek
20 Yorumla
+1 yılNumune bunlar ya. Nefret ediyorum bu zihniyetten
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kadının nefes alması günah bunlara göre
24 Yorumla
+1 yılOna bu mu karar vericek!!
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet lanetliyiz biz başka gezegene göç etsinler
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık ya. Boş boş konuşuyorlar
10 Yorumla
+1 yılay sinirlerim bozuldu...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu herif lanetlenmiş zaten
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bunları görünce beni gülme tutuyor :D
10 Yorumla
+1 yılBunlara herşey lanet cübbeli zübbeleri :D
10 YorumlaDegildir sadece kadinlar arasında giyilir pantolon
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı. Yobazlik baska birsey degil
00 Yorumla
+1 yılNe alaka kanka :)
10 YorumlaYok artık ya 😄
10 YorumlaDeğildir.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCahil bence bu adam.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. ne saçma cahilce..
10 YorumlaYobazın biri işte :)
10 Yorumlaİzlemedim
10 Yorumla
+1 yılTövbe Estağfurullah
10 Yorumla
+1 yılhayıır
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılSanmam.
10 YorumlaGeri kafalilar
00 Yorumla- Devamını Gör (4)