Bu köpek apatmanda beslenir mi? 2 haftalık pitbul beslenir mi? öyle bir egitim vericem ki ona sadece benim sözümü dinliyicek açıkcası tam bir koruma köpegi sahibine çok sadık tır mahallede gezerken herkezin korkudan altına işeyecegi bir tür köpek ve eger iyi egitim verirsem sadece benim komutlarımı dinler saldır dersem saldırır dur dedigimde durur
Bu köpek apatmanda beslenir mi? 2 haftalık pitbul beslenir mi? büyüdügü zaman böyle oluyor?
Hep derler kotu kopek yoktur kotu sahip vardif diye Sen ona agresiflik aktarmazsan iyilikle ve sevgiyle egitirsen neden apartmanda olmasinki ama bu benim gorusum apartmaninizin insanlarini bilemem belki rahatsiz olabilecek korkacak insanlar vardir Sonucta pitbul kopek cinsi hep kotu olarak insanlarin beynine islendi Oysaki bastada dedigim gibi kotu kopek yoktur kotu sahip vardir
Besleniyor ama eğitimi on numara olması lazım. Ayrıca apartman da sana sorun olmasa bile etrafındakiler sorun yaratır yine huzursuz olursun. birde Bahçeli evde çok daha rahat besler ve eğitirsin. onun açısından da açık alan daha rahat olur
İki haftalıkmış onu atladım 😄 İki haftalıksa ev ortamı eğitimi için daha yararlı olur. Böylelikle küçük yaştan insanlara alışır. Ne kadar çok insanlara alışıp sosyalleşirse o kadar az senin için sorun yaratır 😊
Küçüklüğünde eğitmenle beraber eğittim bana sorun yaratmıyor ama çevrem rahatsız pek sosyalleşmeye alıştırmadım daha önce belirli insanları görüyordu şimdi öğrenci evinde kimin girip çıktığı belli olmadığı için herkese sarıyor yavaş yavaş alışmaya başladı
Sahibinin sen olduğunu bildiği sürece seni korumasına eğitmene gerek yok onu zaten yapıyor. Eğitmen gereken tek şey sana itaat etmesi otur sus kalk git bunun dışında ilgi ve övgüyü çok seviyor her doğru yaptığı birşeyden sonra öv yanlış yaptığında da bağırmadan yanlışı öğret gerisi kolay 😄 Ha birde kavga sırasında sakın ama sakın araya girme
beslenir cokta sadık bir köpek olur ama bir sorun var pitler biyolojik köpekler olduğu için 2 yaşından sonra beyni buyumeye devam ediyor ve köpek sahibiyle düşmanını karistiracak hale geliyor diye bir bilgi okumuştum
Doğru eğitimi vermelisin. Hayvana en basit eğitimi vermek bile ne kadar zor ki saldırganlıktan bahsediyorsun :) hayvanı sevecen büyüt ona buna saldırtma
Ne kadar egitim verirsen ver dogasinda saldirma duygusu olan bir kopek benimde vardi. Herseyden once bir kopegi heleki bu tarz kopekleri apartman dairesine tikmak mantikli gelmiyo bana. Cunku yeteri kadar enerjisini atamaz strese girerse evde hos seyler olmaz
Siz gibi cahiller milletin her dediğine inanıp pitbull un adını çıkaran sizlersiniz sonrada saldırgan demeyin NASIL YETİŞİRSE BİR KÖPEK ÖYLE OLUR ben senin baban olsam hergün dövsem bağırsam nası yetişirsin büyüyünce elbette psiklojini etkilicek köpek değil EVLAT niyetine besliyoruz
Ne tehlikesi bu işte bilgin yoksa boş muhabbet yapma derim kötü köpek yoktur kötü sahip vardır bunu bir düşün anlarsın bazen bir golden bir pitbulldan saldırgan olabilir herşeyde köpeği suçlamayın
En İyi Cevaplar