Benim canımı sıkan insanların başına kötü şeyler geldiğine çok şahit oldum.
Askerliğimi ceza evinde yapmıştım. Genç bir mahkumla sohbet etmiştim iftira abi diyordu her seferinde. 3 ay sonra iftira atan kızın annesi fabrikada elini makinaya kaptırıp kaybetti. Babası şöförmüş yolda hareket halindeyken aracı yanmaya başlamış. 1 hafta sonra şikayetlerini geri aldılar çocuk tahliye oldu. İlahi adalete inanıyorum.
Hem de nasıl yyakın bir âkrabimin evliliği kaynana gorumce doldurusundan bbitmişti kkocası kadına ben bir ssuru karı bulur evlenirim ama annemle bacimi bulamam ddemiş. Yıllar sonra gorumcesinin kkızıevlendi kız bir sene sonra eve döndu bosanacam diye kkocası da ona aaynıbu ccümleyi kkurmuş bir sürü karım olur ama bbaşka anne babam olmaz demis. İlk duyduğumda aaklıma ilk akrabam gelmişti.
Çok fazla şahit oldum. Hemde hep farklı kişilerde biraz uzun süredir ama harbiden kime ne yaptılarsa başlarına geldi. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Böyle avunuyoruz.. ama bakıyoruz bize yaşattıklarından sonra daha kral yaşıyorlar sana attıgı kazıklardan sonra daha yüksek yerlerdeler ben şahsen görmedim gören varsa söylesin
En İyi Cevaplar