+1 yılİkisi de benim için aynı aslinda. Ama beynimizin kurbanı olduğumuzdan maalesef açık/kapali kızı her ne kadar kabullenmesekte farklı goruyoruz. Nedense kapalı kızlar benim için her zaman saf, temiz olarak görünüyor ama tabiki hepsi öyle değil. Ama beynim bunu kabullenmiyor. Şahsen ben şu an senin fotoğrafa baktığımda kapalı olanını çok daha iyi, güzel , samimi, saf, gerçek ve mükemmel buluyorum. Ancak açık fotoğrafında çok güzel. Kararsızim çünkü beynim ve ruhum farklu şeyler anlatıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl1. resim bana ait değil. 2. Ben kapanmadim açıgım 3. O resimdekiler aynı kız değil :D açiklama geregi duydum.
Yani degişik bir cevap verdin. Aslında bu bilinçaltımıza işlemis birazda biliyormusun? Hani şuraya 2 tane kız koy birisi kapalı birisi şortlu açık bir kız konuşmasına , ahlakına bakmadan hemen 2 dk milletimiz kimin âhlaklı olduğuna karar verir :D çünkü çok şekilci bir milletiz malesef.
En İyi Cevaplar
tesettürlü olup da neler yapanlari görenlerdenim.
gönlünü, zihnini, aklini tesettürle kapatmadiktan sonra ne fark var ki herseyi açik seçik yapandan?
bana göre fark yok. kadin kadindir. hepsi ayni nihayetinde177 Yorumla
Soran+1 yılGüzel 👍 söyledin. Tabikide kapanmakta önemli ama gönül güzelliği ahlak çok daha önemli.
Soran+1 yılİsyankâr derken. Kapanmak sandığımız kadar kolay bir müessese değil kardeşim. Hani size kolay gelebilir erkeksiniz ama cidden değil.
Bence bu isyankâr olduğumuz anlamına hiç gelmez neden boyle bir şey dedin anlamadım.
Soran+1 yılSize kolay gözükebilir olucak o :(
- +1 yıl
Kusura bakma ama, Allah emretmiş. Rica değil. Kolaysa kolay zorsa zor. Bir erkeğin kızlara bakmaması ne kadar zorsa bu da o kdar zor işte. Ben yerdeki kaldırım taşlarını attığım adımları sayıyorsam Allah için başım eğik geziyorsam, sizde örtüneceksiniz. Başını örtmeyen, tesettürle örtünmeyen isyankardır
Soran+1 yılBak işte sen yanliş düşünüyorsun. Evet Allahın emri farz ama cidden kolay değil. Bende dısarda gezerken gayette başim eğik yürüyorum. Fakat edep , hâya bunlarda olmasi gereken seyler dimi? Ama bunlarin ikisi kapali kizlarda var mı peki hepsinde yok yani kapanmakla tam anlamiyla müslüman olmuyorsun. Ben kapanirsam da tam anlamiyla kapanmak isterim onuda yapamiyorum.
Bu yüzden de isyankar felan oldugumu asla düşünmüyorum. Keza diger açık kızlarımız içindr aynı şey geçerli
Soran+1 yılSaygı duyarım ama kendime gerçekten isyânkar lafını yakıstıramıyorum. Bu yuzden kusura bakma kardesim
Soran+1 yılIşte bu tarz düşüncede olan kişiler ilgimi çok çekiyor ama :( bir yandanda istemiyorum. Anadolu Imamhatip oğrencisiyim ben :) yani bitti sayilir aslinda her seyin farkındayim ama hiçbir seyide yapamiyorum işte sozde kaliyor her sey
- +1 yıl
Şeytanı geçmişsin ama nefsine takılmışsın sadece. Sana tavsiyem nedir biliyor musun?
Kendini odana bir kaç saatliğine kapat. Kulaklığını tak ve aç kur'an dinle. Ama düşün. Senin istediğin ney. Allah'ın rızasını mı istiyorsun yoksa nefsini doyurmak mı? Mücadeleye böyle başla. Önce aklında yenmen gerek nefsini. Bende senin gibiydim. Namaza bir türlü başlayamıyordum. Eskiden kılıyordum. 3 yıl ara verdim. Geçen hafta tekrardan başladım :)
Soran+1 yılKuran okuyorum sürekli zaten dersim gereği ezberlerim felanda var hatta şu soru yüzünden mülk suresini ezberlemiyorumm diyebilirim.
Ben gerçekten ne istedigimi kendimde bilmiyorum. Tabikide Allahın rizasini kazanmak çok istiyorum. Ama başka hayallerimde var. Ama inşAllah nefsime hakim olurum her konuda. Bende kıliyordum bıraktik sonra simdi kilmıyorum Allah affetsin :(
Soran+1 yılSiteden kimseyi takip etmiyorum acikcasi :/ erkek olarak. Bence sen daha bilgilisin banada oyle geldi.
Soran+1 yılTwitter hesabiniz varsa söyleyin takip edebilirim.
Umarim. ;)- +1 yıl
Hesabım kapandı. Bunu yeni açtım. Twitter hesabım yok maalesef. Insta veya ks var işte. Neyse ben sadece teklif ettim. Allah'a emanet ol :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Farkettim kapandığını neden kapandıkı? Öyle kolay kolay kapanmaz KS hesabı çünkü.
İnstagram da olur.
Soran+1 yılProfile girdim baktımda 😮 bir soru sormussunuz nasılım adlı? Abi sen 20 misin cidden ya 😕 yanlış anlama ama 20 olduğuna inanmıyorum :(
- +1 yıl
Evet 20 yaşındayım.
Kardeşimin de hesabı vardı ve ks 1 den fazla hesabin var diye kapadı.
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ pekii anladım yani beni ilgilendirmez zatende söylemek istedim. Sadece öyle
- +1 yıl
neyse hadi, Allah'a emanet ol.
Insallah tam anlamiyla dogru yolu bulursun :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Sağol abi 👋 İnşAllah bulurum. Bu hayatta en önem verilmesi gereken şeylerden birisi ama malesef ben daha çok senin dediğin gibi nefsini doyuranlardanım biraz.
Neyse takibe aldım. 👍 ama daha sonra takipten çıkartırım sadece kendimi belli etmek adına. Dediğim gibi kimseyo takip etmem siteden asla.- +1 yıl
senin yasin 21 mi? cidden öyleyse bana niye abi diyon :D
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ 21 değil. 😕 Sene olarak 18 yaşi rastgele girmistim üye olalı zaten yaklasik 2 seneye yakin oldu.
- +1 yıl
anladim :) gizliden yaz da insta nickimi verem. sonra da takip den çikarirsin dilersen
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ yani artik kendimi belli ettim :) inst gerek yok.
- +1 yıl
hmm peki nasil dilersen :)
muhabbet eder miyiz yoksa rahatsiz olur musun?
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ derslerimden dolayı giremem büyük ihtimal mesaj felanda atamam. Rahatsızda olabilirim ayriyetten ama sormak istedigin soru olursa sorabilirsin ara sıra sorun yok ama no muhabbet ✋ :)
- +1 yıl
peki. iyi dersler :) :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ sağol :) siz okuyormusunuz?
- +1 yıl
hem okuyup hem çalisiyorum :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ hangi bölüm abi? ( bu arada ben abi kelimesini saygıdan kullanirım.)
- +1 yıl
lise'yi uzattim biraz. lise sondayim.
bu arada ben yurtdisinda yasiyorum :)
makine mühendisligi istiyorum Allah nasip ederse :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Anlıyorum. 2 kuzenim okuyor o bölümü benim biri kız biri erkek valla puanını yüksek tutman gerek yoksa kazanamassın.
Bende 1 sene geç yazıldım malesef. :/ yurtdısı derken?- +1 yıl
Kanada da yasiyorum. sehrimdeki en iyi mühendislik okulunu kazandim ama iste lisedeki son derslerden kalinca, tekrar ediyoruz...
bizde sizin gibi sinav sistemi yok. simdi anlatirdim ama çok uzun ve vaktimi alir :D
profilinde geziniyordum da, seni bu kadar üzen kim?
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Kanadada en iyi mühendislik okulunu kazanıp. Son derslerden kalman çok tezat geldi :( yazık olmuş keşke kalmasaydın.
:/ yani boşver. Uzunsa
Evet güzel soru. Bu siteden taniştiğım ve yaklasik 7 ayımi verdiğim birisi konu çok uzun abi ya :/ fazlada gezinme profilde 🙈- +1 yıl
Hiç sorma, hafta da 30-40 saat ise gittigim için ders çalismaya firsat bulamadim. Yapacak bisey yok :)
Erkekleri eklememenin sebebi o mu peki? :)
bu arada, bisey soracam.
arkadaslarin arasinda, daha evvel hiç sevgilisi olmamis var mi? yani hayatina girmeyen biri.
simdi söyleki, ben burada bir kaç kisiyle görüstüm ama anlasamadim. ki zaten ben kimseye gönülden kolay kolay baglanamam, ve bu yüzden ben evlenecegim kisinin ilki o da benim ilkim olsun istiyorum.
yani sende imam hatipe gidiyorum dedin ya, acaba öyle ortamlarda var mi böyle kizlar merak ettim
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ okudugun zaman neden çalışmak zorundasın ki? Derslerine yoğunluk vermen gerek :/ çalışma bence son senen birde.
Hayır , o değil. O giti bitti sevgilisi var banane ondan. Ben doğru bulmadıgım için takip etmiyorum birde mesaj kutum kapalıydı eğer bir erkegi takip edersem dogal olarak bana mesaj atabilicek bu yüzden.
Birincisi benimde sevgilim olmadı int ortaminda flortlestigim bir kisiydi. Ben istemeyince dogru bulmayip ayrildigimda ve bulusmak istemedigimden bir erkekle cocukta gitti dogal olarak.
Daha evvel hic sevgilisi olmamis var ama az illa hoslandigi flört ettigi bir cocuk oluyor ne yalan soyleyim. Ama var.
Ya tabikide herkes ilki olsun ister. Ama bak sendr konusmussun bir kac kisiyle simdi ayni sey olmuyor mu sence? :D ben ona flortlesmek diyorum kisaca ki oyle yani. O yuzden takilma bu tarz seylere.
Evet var. Ama az ;)- +1 yıl
ya konustum tamam, ama sadece tanimak amaçli.
hoslanti filan normal. ama söyle, yani mesela sen flörtlestigim diyorsun, ama profiline yazacak kadar önemseyip, gönlüne alip sevmissin belli ki.
ben öyle istemiyorum.
mesela son konustugum kiz vardi burada, anneme dahi bahsettim. o da bahsetti annesine.
annelerimiz istemedi. ben annemin karsisina dikildim, ya olacak ya olacak. olmayacaksa, kiz istemezse olmaz dedim.
çünkü kiz aradigim gibi biriydi. gönlüme girdiginden degil, mantiksal açidan aklima ve gönlüme yatkin biriydi.
görüsmek yanlis bisey degil, zaten 1 hafta sonra bahsettim anneme. onun annesi istemedi. ve konusmayi kestim/kestik.
Yani ben evlenecegim kizin kalbine giren ilk erkek olmak isterim.
kim istemez ki diyorsun da, iste herkes önemsemiyor.
kaldi ki ben simdiye kadar hep sakindim, hem Allah'tan korktugumdan, hem gönlümce diledigim birini hak edebilmem gerek
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ profilime yazdıgım seyin korece bir sarkının türkçe cevirisi olduğunu bilseydin böyle yorum yapmazdın. Ben sürekli aşk sozleri aşkla ilgili şeyler paylaşırım bu benim kalbimde hala onu taşıdığimı hala unutamadıgımı veya önemsedigimi göstermez. Ki isteseydim o çocukla çokda guzel sevgili olurdum ben istemedim sadece biraz boşlukta hissettim kendimi onun haricinde bu zamana kadar elbet hoşlandiğim kisiler oldu ki bunlar cidden cok doğal yani sonuç olarak hoşlandigim kisi ile bir sey yasamadim dimi yani elinde sonunda ilki olursun takilma cidden. :)
Daha yasiniz 20 siz baya bir abartmissiniz. Ciddrn boylemi yaptiniz 😮 inanmiyorum. Insanlar birbirlerini tanimasi lazim hemen oldu bittiye getirilicek bir sey degil bu şaka gibi...
Nerden biliyorsun o kizın dogru soyledigini :/ bu kadar cabuk insanlara güvenme sana tavsiye- +1 yıl
Ben inanırım. Doğru söylediğine yani.
Ben Allah'a inaniyor ve güveniyorum. Belki de Allah beni o bana göre olmadığından uzaklaştırdı. Belki yalan söylüyordu bilemem.
Yaşım 20 ve öğrenciyim ama bu benim evlenmeme engel değil. Hatta dinimizce en iyisi de erken evlenmek. Bence ben geç bile kaldim.
Afedersin gerçekten. Profil şeyi yüzünden.
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Bak insanlara güvenme helede bu siteden sanal ortamdan tanıstigin bir kisiye asla güvenme bu dünyada babana dahi güvenmiceksin diye boşuna demiyorlar. Ayrica kusura bakma ama sen birinin ilki olmak istiyorsun ama sende bir kizla konusmussun ustelik ciddi bir sekilde evlilik felan düsünmussun yani :/
20 çok erken erkek icin 25 den asagisi evlilik olmaz ki universite vs okumak zor olur. Erken evlenmek iyi degil sadece dinî yönden bakma olaylara geniş açılarla bak.- +1 yıl
ben herseye her olay'a dini yönden bakarim. ben konustugum kizla el ele tutusmadim, hiç bisey yapmadim. söyle düsün, iki arkadas gibi konustuk gibi.
kaldi ki bu saatten sonra da hiç bir kizla da konusmam. degmez çünki.
ben kimseye güvenmem, ama inanirim. agzindan çikan her kelimeye aksini görene kadar inanirim.
dedim ya, zaten hayirli olmayan kisiler, hayatimdan çok çabuk bir sekilde çikiyor. bu son kiz bile 1 hafta dayandi. yani demek ki hayirlisi degilmis. arkadas olarak da öyle. mesela bu konusmamizdan sonra bir daha konusacagimizi düsünmüyorum ben, ama bakalim ne kadar sürecek bu muhabbet.
dedim ya, ben gönlüme kimseyi almadim simdiye kadar, ve evlenene kadar almamakta israrliyim.
zamaninda o kadar eziyet gördüm ki insanlar tarafindan, artik kalpten sevmekle mantiken sevmeyi ayirt edebiliyorum. diledigimde kalbimi açabiliyor, diledigimde kapayabiliyorum
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Bende öyle arkadaşca konustum hiç samimi konuşmadım buluşmadım dahi yuzünu bile gormedim ama ne diyorum flört seninkide öyle emin ol istedigin kadar arkadaşca konus insan arkadasca konustugu kisi ile ciddi dusunurmu kendini kandirma.
Bencede güvenme çünkü benimde hiç bir erkege güvencim kalmadı :(
Ya bak bu dünyada kimse kimseyi beklemez yalan bunlar. Hayırlısı değilmis demekki neyse.
Ben bir erkekle sevgili gözüyle bakmam istedigi kadar kafa dengim olsun. Çünkü çok çabuk baglanirim ben bir kişiye bu yuzden uzak durmak en iyisi.
Eziyet gordüm derken açarmisin?- +1 yıl
Orasi özeldir benim için. Ama anlatayim.
Ilk okul ve orta okul boyunca arkadasim olmadi benim. Gerek Müslüman olusum, gerek Türk, gerek hem okulda hem de spor'da basarili olusum, ve de ögretmenlerim tarafindan çok övülmemden dolayi kimse benle arkadas olmak istemezdi.
Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak asagi yukari her gün dayak yerdim.
Tenefüsler'de agacin arkasinda veya kimsenin olmayacagi köselerde aglayarak geçirdigimi hatirlarim.
Görünüs olarak da çok alay edildigimi filan hatirlarim.
Zaten ne zaman bos dersim olsa okula gitmek istemezdim, oysa ki film izlerdik, oyunlar filan oynarlardi. bense bir köse'de oturur izlerdim. bu yüzden istemezdim okula gitmek.
anlayacagin, küçük yas'ta anladim ben insanlari, ve gördüm gerçek yüzlerini.
Mesela ortaokul'da kizlarla arkadaslik dahi etmezdim, ve bundan dolayi gey lakabi dahi taktilar bana 5 yil boyunca üstelik.
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Bu yurtdısında okumandan kaynaklanıyor dicem ama benim kuzenlerimde yurtdışında yaşıyor. Onlarda böyle bir şey olmamıştı ki masallah çok zekiler. Sende neden böyle olmuş ki uzüldum baya :( fazla dinine düskün oluşundan kaynaklanıyor sanırım.
Görünuş ile dalga geçmek nedir ya? Allahın yarattiğı bir kul ile dalga gecmek basli basina sacmalik ama iste onlar bilsin.
Hayatın boyunda hep geride kalan kisi olmussum sanirim eglence hayatin pek olmamis bir erkek olarak kötü bir durum cidden kendimi senin yerine koydumda :(
Gey lakabi takmak da nedir 😮 yok artık. Bu arada siz neden yurtdısında yaşiyorsunuz ki babanizin mesleginden dolayi felan mı?- +1 yıl
babamlar zamaninda göç etmis buralara. bende burada dogdum zaten.
yok, ben zaten eglenceyi sevmiyorum. geri plan'da kalmayi da tercih ederim. ama komik olan da, hep anneler babalar beni övüyordu ya. hep ön plandaydim. bunu hiç sevmezdim. ki bu da yasitlarimi bana düsman etti hep.
Rabbim var, O bana yeter. Zaten hayalimdir benim. Benim gibi biriyle evlenmek. Beni Rabbime daha çok yakinlastiracak biri olsa, benim gibi baskasini sevmemis olsa, ben onun o benim ilkim olsa, sessiz sakin, insanlarin olmadigi veya az sayida oldugu yerde yasasak, ailem olsa. filan hep öyle duâ ettim. zaten beni intihar'dan vazgeçiren de bu hayalimdi. ama anladim ki bu hayal sadece hayal olarak kalacak. zaten kimseye ne güvenebiliyorum ne de sevebiliyorum
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Türkçeyi bu kadar iyi nasıl ögrendin sonuçta baska ülkede dogup büyümüssün. Tabi derslerin güzel olursa överler.
Benim gibi biri evlenmek bende isterim herkes ister :) fakat bu tarz konularla kafami fazla yormam daha cok YGS benim derdim 😢 Bu istediklerinin hepsi olur insAllah sen nasilsan Allah karsina oyle insanlar çıkartir sadece yüreğini ferah tut abi. Ve bu evlilik konusunada fasla takma zamani gelince olur su anlik dersler cok daha onemli cidden çooook erken- +1 yıl
sana erken geliyor iste.
çünkü sana göre evlilikten gelen daha önemli seyler var. oysa ki insanoglu zaten herseyi ileride bir aile kurabilmek için yapiyor.
ben diyorum ki, ileride yapacagima, evlenirim, hem günahtan sakinabilirim, hem kendi basima yapacagim seyleri esimle yaparim. onunla bir düzen kurarim. benim arkadasim 2 sene önce evlendi, anasi babasiyla yasiyor, ayni anda okuyor. olmayacak sey degil yani.
kaldi ki, ben olacagina pek inanmiyorum.
bu arada insallah YGS'de diledigin puan'i tutturur, basarili olursun :)
ama dedim ya, tamam okul, filan önemli, ama önceligin her daim dinin olsun. o zaman Allah'in rizasini kazanmis olursun ;)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Evet öyle evlilikten daha önemli seyler var. Hayır sen kendini uzak tutarsan böyle şeylerden günaha girmessin ki :/ bilinçsiz yapılan erken evlilikleri görüyoruz. Ama bu senin düşüncen yani tabi ama ben :D valla 25 den asagi evlenmem. Bir insani tanimam lazim ilk once yani butun hayatimi hemenn evlenerek zehir edemem önemli bir konu bu çünkü.
Seneye giricem YGS ye ben :) 1 sene gec yazildim dedim ya. Umarım. Orası öyle ama :( işte pek yapamıyorum onu ben en azından tam anlamıyla şimdi yalan söylemenin alemi yok.- +1 yıl
uzak tutarsan diyorsun da, hepimiz nefis sahibi degil miyiz? hele bir erkegin gözünün kaymamasi için neler çektigini en iyi ben anlarim :D :D hele ki Kanada gibi bir ülkede, kizlarin daha cürretkâr oldugunu da gözardi etmemek gerek.
Hayallerin ne ki evlilikten evvel tutuyorsun?
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Orası öylede yapıcak bir şey yok bunun için ben erken evlenemem o kadar kolay şey değil bunlar. 😕 Çoğu kizda benim gibi düşünür en azından okuma gibi hayalı olan kisiler en olmadi ailesi izin vermez senin konustugun kizda yasadigin gibi.
:D gözüm kaymıyor erkeklere ( sarısın hariç ) dermisim saka bir yana anlarım zor yani birde o ülkede başlı başına zor.
Benim Güney Koreye gitme hayalim var ordan müslüman bir çekik gözlü bulursam birde ne güzel olurdu ama imkansız. Ben iç mimar veya peyzaj mimarligi istiyorum yani basarili bir insan olmak istiyorum önceligim bu.- +1 yıl
sirf su kore filmlerini izlediginiz için bu kore hayranligi saçma geliyor iste. buna ben nefis derim.
var benim müslüman güney koreli arkadasim :D :D
ama o da sana bakmaz :D
etrafimda o kadar güzel kadin var onlara bakmayip Türkle evlenmek istiyorum, türklerin dedigine bak yaa.. baya kizdim simdi -_-
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Sırf Kore Filmi izlemekten değil ben yabancı dizide izliyorumnama hayranlık duymuyorum. Çok tatlı ve sempatik oluyorlar.
:)) Tipsiz bir kız değilim aksine güzel bulunan bir kizım ama beğenmesse beğenmesin zaten benimkisi sözde ya istemem tabikide kendim gibi Ankarali istiyorum ben.
Belkide tip o kadar dikkatini cekmiyordur senin bu yüzden istemiyorsundur bilemem ama valla ben bakabilirdim :/- +1 yıl
yoo tip az da olsa önemli yaa :D :D
dedim ya o kadar güzel kiz görünce yani nefis bir cosuyor :D :D
profilindeki sen isen, evet masallahin var :) :)
Ankara mi dedin sen? ahahaha :D :D sen konya'nin kulu ilçesini bilir misin?
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Tabikide tip önemli herkes dengi dengine :)
Ben erkeklerle ic içe olmadigin icin malum lisemde erkeklerle ayni ortamda bulunmuyoruz bu yuzdem fazla yakisikli erkek görmedim öyle bu yüzden nefsim felanda coşmuyor. Bir erkeği begensemde bakmam zaten utanirim. Aynen Ank ben bilmiyorum valla 😮- +1 yıl
ankaraya 100 km mesafe de, konyaya 150 km -_-
neden ankaranin ilçesi degiliz anlamis degilim :D :D
hee bak simdi, ben senle arkadas kalayim, 2-3 sene sonra bana kiz bul :D - +1 yıl
baktigimdan degil, yani daha dogrusu bende utaniyorum, ama markette çalistigim için insanlarla iç içeyim :/
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Konyalısın o zaman yakınmısız :)
Kızmı bulayım :D hadi buldum Kanadadasın nasıl gelicen? Sen ordan bul. Kendine guzel bir kiz.
Anladım. Yani evet öyledir eminim :) iste muhendis olucan ya fazla kız yok iyi meslek secmissin kendine- +1 yıl
kanada'dan evlenmem, yemin ettim bu konuda.
Türkiye'den evlenecem. Yazin gelirim yaa :D hem sen bul, ben ilk firsatta gelirim :D :D
kaldi ki, onu buraya getiririm evlendikten sonra, zaten ileride bende Türkiye'de yasama hayali kuruyorum. :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Müslüman bir bayan bulursun evlenebilirsin. Neden yemin ettin ki?
Anladım :) Türkiye güzel şehir de işte şu son olaylardan mütevellit :/ biraz kötü durumda. Kanada güzel ülke şanslısın şimdi sen ne guzel 2 tane dil biliyorsun. 😑
Hmm.- +1 yıl
3 dil biliyorum. Ingilizce fransizca türkçe.
Yemin ettim zira ailem zaten Türkle evlenmemi istiyor, ve buradaki Türkler kriterlerime uymuyor. yani hepsinin en az 1 kez sevgilisi olmustur, el ele tutusmuslugu vardir.
güvenemem.
ki onlar kanada da kalmak ister, bense türkiye de yasamak isterim :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ hey maşallah bende ingilizce öğrenmek için çabaliyorum işte 🙈
Valla geçmiş geçmişte kalmistir ama çok takılıyorsan bu tarz konulara tabikide bir Türkle evlenmen senin için daha hayırlı olur abi :)
Tabikide insan nerde yaşadıysa orda kalmak ister.
- +1 yıl
ingilizce ögrenmene yardim ederim seve seve, ama tek sartla :D onu da biliyorsun :D :D
bende uçak biletlerine bakiyorum, ablam ingiltereye gidelim diyor da, ben türkiyeye gitmek istiyorum yine :D :D bir daha ki yaz.
yoo geçmisime alistim ben, pek aglamam da. iste baskalarinin geçmisini de dinlemeyi pek sevmem. benim de güzel anilarim var ama geçmisimden :)
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ oo yook abi inşAllah benide o kiz gibi düşünmüyorsun ben :) cidden bir erkekle ciddi düşünmem yanlış anlatmışım kendimi sana biraz sanırım :( sadece konuşmak sardiği icin konustum cidden sohbetin sarıyor konusasim geldi :/
Ben baskalarini dinlemeyi dertlerine ortak olmayi cok severim insnlarlada bu yuzden konusurum çoğu zaman. Pekiii :)- +1 yıl
yok beee, seni kardes olarak görüyorum. sende abine bir iyilik yap diyorum, kizi sen bul diyom laaa :D :D
hemende yanlis anladi haa :D
zaten imam hatipten olmasi bir arti puan :D :D
Allah'im yaaa iyi güldüm ama :D :D
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Oo 😮 arkadaslarima tanimadigim bir kisiyo ayarlamam. Ayrica arkadaslarimda benim dedigim bir kisi ile sevgili olmaz ki?
Yanlış anladım evet kusura bakma.
İlahiyat okuyan fazlaca kızımız mevcut ülkemizde muhakka bulursun. Ama artık bir arayiş icinde olma. Buda günah ve zararlı fazlaca arayış içindesin.
Ve iyi geceler. Saat burda 23.00 geç oldu- +1 yıl
arayis içinde olmanin neresi günah ki? :O
iyi geceler gardas :) :D :P
haklisin hakli olmasina da, simdi tanisiyoz iste. sanki hemen mi istedik? 2-3 yil sonraya gerek. hem görücü olsun benim için daha iyi :D
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Bir arayıs içinde olma zaten o seni bulur anlıyormusun.
Benim yasitimdakiler 8 sene sonra dusunuyor evliligi kardesim :) olmaz sana.
- +1 yıl
Hmm peki. Teşekkürler yinede. Iyi geceler sana
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ Rica ederim. 👋👋
Soran+1 yılTakipten çıkartıyorum. Allaha emanet 👋 sen çıkartmıssın veya etmedin herneyse 👋👋
- +1 yıl
Sen bilirsin. Ben arkadaş kalırız sanmıştım ama neyse. Bir daha rahatsız etmem
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ arkadaş kalmak icin takip etmen gerekti. Ama :/ şu an saat 12 olmak uzere ve benimde gitmem gerek. 👋
- +1 yıl
Yok boşver
Hadi bende kactım
Soran+1 yıl@DeliKanlı96_ pekii sen bilirsin. Benim için hiç sorun değil. Son mesaj.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen açığım kapalı kız derken tesertürlü kızdan bahsediyosun Allah ın emrini yerine getirmiş kapalı ne güzel ama kapalı derken sadece saçlarını insanlardan bahsediyosan onları sevdiğimi söyleyemem çoğu kendini kapalı sanıp açık kadınlara namussuz demeye çalıyor çünkü
galeri14.uludagsozluk.com/.../...tmesi_1073493.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılÇok guzel yorum 👏👏👏 resimde çok anlamlı.
Benim çevremdeki genç kapalilar malesef sadece saçıni kapatan turlerden bazen kizıyorum felan ama karışamıyorsun bazende diyorum ki hani nefsine bu kadar hakim olabilmis zamanla oda anlar diyorum. Ama işte kapalı olupta yok açık kızlar şoyle diye arkamdan konuşan kapalilarada acayip kıl kapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBende bişey demiyorum tabiki herkesin kendi tercihi :)
Kapali bayanlari begenmeyenler ;
Onlar zaten sizin begenmemeniz icin kapaniyolar. Güzelliğini kocasina saklamak için. Bazi kapalilar icin bir sey demiyorum onlar örtülü çıplaklar! Ilginizi cekmemesi guzel bir sey aslinda ama onlara hakaret etmek nasil bir seviyesizliktir. Anlayamiyorum bazen.44 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmeyenler olabilir saygı duymak gerekir. Evet dinimiz gereği kapanıyor çoğu yanı kısmen.
Ama açık olanlardada aynı şey onlarda kendilerini eşlerine saklıyorlar sadece kapalilara has bir şey değil bu.
Onun haricinde haklisın kardesim :)
Soran+1 yılGercekten dogru bir sekilde kapanan kişilere laf atanlara bende sinir oluyorum. Onun haricinde diğer kapalilar icin bir sey diyemem :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılkapalılar parklada kafe köşelerinde sevişmese iyiler aslında, bozucu derece yobaz olması durumu da var tabi, kendilerini cenneti garatilemiş namus timsali zannedip açıklarara or*spu gözüyle bakıolar. ha unutmadan yüzde doksanı süslüman zaten...
31 Yorumla
Soran+1 yılIşte o tarz kişilere kapali gözüyle bakmıyorum ben. Ama açıklarda bu tarz vakalar daha fazla şimdi açik bir kız olarak bunu gönül rahatlığiyla soylerim.
Açıklara o gozle bakan kapalilar ise ne diyim baksınlar beni ildelemez 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalı olup her haltı yiyip bütün kapalıların adını kirleten de var açık olup bütün kadınlara taş çıkaracak kadar edepli ahlaklı olanı da var. Yani iyisi de kötüsü de var. Kişi kendinden sorumludur. Ben şunları sevmiyorum bunlardan nefret ediyorum demek yanlış. Kimse kimseyi ilgilendirmez sonuçta. Kapalıyım. Kapalı olmaktan da gurur duyuyorum. Asla ve asla açıkları da yargılamam. Dini görüşlerine saygı duyarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabikide insanin beyin yapısada önemli açikcası.
Kapali olman guzel bir sey umarim hakkıni veriyorsundir kapalıliğın kardesim.
+1 yılİnsanlık olarak bir ayırım yapmak çok yanlış olur sanırım.
Etrafımdaki insanları karakterlerine göre değerlendiririm; hakkıyla da tesettürü taşıyabiliyorsa biri, onu da ayrıca takdir ederim.12 Yorumla
Soran+1 yılGuzel söyledin :)
- +1 yıl
Estağfirullah...
+1 yılNefes alsın yeter ya, insan insandır, açık kapalı diye ayırt etmedim. İnsanların vicdani özgürlüğünü yargılamak benim haddime değil. Sonuçta herkesin kendi inanışı.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) yargılamaktan daha çok tercih etme diyelim buna biz.
Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Toplumda kapalıysa namusludur algısı var ama bana göre öyle değil.
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet o algı hep var. Hani kapaliları çok seven bir insanım her zaman arkalarindayim ama hepsi namuslu değil cidden. Insanlarimiz çok şekilci :(
Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. ikiside kendi tercihi. Yakışana ikiside güzel. Umrumda olmuyor pek benim çevremde açık yok arkadaş olarak. Farketmiyor :)
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim çevremdede fazla yok :) bu yuzden sordum soruyu zaten.
Soran+1 yıl@nurann35 evet 😊👍
+1 yılkorkaklar, tırsaklar. en kötüsü de sevdiği adama helal diğerlerine haram gözüyle bakarlar. açık kızlardan bazıları vardı sevdiğim bile olsa elimi tutması haram dedi biliyor musun :D
19 Yorumla
Soran+1 yılBen açık bir kizım bende çekinirim ama yani sevdigim insanin elini tutarim tabikide.
Allah korkusundandir o kardesim herkesde olmasi gereken ama çoğumuzda olmayan şey. Umarım oyle bir erkekte ben bulurum senin dediğin türden- +1 yıl
yok başka anlaşıldı dediğim. yani sevdiği adamla herşeyi yapar günah benim der, başka kişilere akıl satmaya gelince haram yanacaksınız der. haram olduğunu kabul etsin isterse ilişkiye girsin bana ne. diğer türlüsü elini bile sürmesen ama haram değil gözüyle baksan imanı siler atar. boşuna saçını örtüp de sıcakta yanmasınlar bunu diyorum. sen tut veya tutma bana ne mesela. fetva vermedin. onlar da dini öğüt veren abla misyonuna girmesinler. sen yapıyorsun sana haram değil mi dediğin an söner
Soran+1 yılSimdi anladim. Yani evet var oyle kişiler tabikide bu tarz kişilerle konusmam da zaten bir insanim bana akil vermesi için once o soyledigi seyleri kendisi yapmasi lazım yoksa boşa doluya herkes konuşur.
- +1 yıl
yapmayı bırak dediğine kendi bile inanmıyor ki. sevgi adı altında götürüyor erkekleri. ama içine sinmeyen erkek gelse haram, cinsellikten nefret ederim filan. ya he he!
Soran+1 yılYani abi bir sey diyemem senin karsina oyle kisiler cikmis demekki
- +1 yıl
kızlar hep öyle güzelim. istediği olunca vizeyi her şekilde verir. beğenmediğine sapık damgası bile çeker isterse elinde çiçek ve çikolata iile istemeye gelsin. değişmiyor değişmez de. yeter ki karşısındakinden hoşlansın kapalısı da aynı açığı da. dini koruyan ve yaşayan erkek tir. eğer o adım atmazsa kadın da dindarsa dindar yaşar. hoşlandığı erkek yürürse yatağa da gider. kaç kere başıma geldi. kadın yeter ki sevsin. gerisi boş
Soran+1 yılHepsi öyle değil beğenmedigim insana neden sapık damgası vurayım ki? Böyle bir şey yok " hepsi deme bence"
Hoşlandigi erkek yürürse yatağada gider kelimesi ne kadar yanlış bir kelime... siz boylemi görüyorsunuz cidden. Bu kadar basit mi yani? Edepli yaşayan kızlarda fazla benim sevdigim bir cocuk vardi oda beni seviyordu hatta baya çabaladı benim için ama ben bıraktım misal sırf kendimi rahat hissetmedigim icin. Herkesi aynı kefeye koymayın. Yani sürekli başinıza gelmesi genelleme yapacağınız anlamına gelmez.- +1 yıl
neyse.. demek ki düşüncede olan ile gerçekler farklıymış
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılPek ayırt etmiyorum ama genel de kadınlarda ilk olarak saça baktığım için açık kadınlar tercihim (kızıl olanlar )
17 Yorumla
Soran+1 yılkapalilarinda saçi var 😂 evlenince görürsün ama olsun.
- +1 yıl
Var da kapalı kadının saçını nasıl görebilirim 😄
Soran+1 yılIşte evlenince görursun diyorum :D
- +1 yıl
Kapalı bir kadın ile evlendim ama kızıl saçlı bir kadın ile evlenmek istiyordum ya kızıl çıkmaz ise...
Soran+1 yıl:D boyatır sende saça takmıssın niye sınırlandırma getiriyorsun ki
- +1 yıl
Boya olmaz benim tercihim kızıl kadından yana her vakit
Soran+1 yılYani hayırlısını istemek varken boyle düşünmende değişik ama neyse :)
+1 yılKapalı kızlar cok detaycı kendileri cok güzel olmadıgı halde karşılarındakini cok güzel isterler bu yüzden sıkıntı.
17 Yorumla
Soran+1 yılYani bilemiyorum nasil olduklarini :) ama degisik bir düşünce seninkide simdi
- +1 yıl
yok gerçek böyle karşıdaki erkeğin şeyine kadar yorum yaparlar ay öyle ay böyle sonra kendinlerine bakmazlar hiç gönülleri büyüktür dostum istisnasız hepsi böyle
Soran+1 yılGenelleme yapma bence. Yani insanın huyu değişmez öyle insanlar varsa bir şey diyemem
- +1 yıl
sen cok iyisin ama
Soran+1 yılIyilikle alakali değil geniş açılardan bakmaya çalısıyorum sadece
- +1 yıl
olsun ben sendeki iyiliği gördüm
Soran+1 yılSağol o zaman ne diyim ki
Açıktan kasıt olarak sadece saçı açık diğer yerleri kapalıysa tercih ederim. Kapalıda tercih ederim. Ama mini etek giyicem, göğüs dekoltesi giyicem diyen birini tercih etmem.
Ama normal insan ilişkilerinde çokta fark edeceğini sanmıyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılYok açık derken onu kast etmedim sadece sac açiklıgından bahsetmistim. :)
kapalı kızlara cok buyuk saygım var severım.. bende kapanabılırımde yanı.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😊 benim kafadansin sende o zaman
Neden kadın olmak istemem sorusuna vereceğim 3 cevaptan biridir kapanma zorunluluğu. Gönlüm ister her kadın istediği gibi giyinsin ancak bazı nefsine hakim olamayan yobazlar yüzüne koyulmuş bu kural yüzüne kadınlara verilmiş büyük bir cezadır. Benim için iki kadında aynıdır. Zaman gösterir hangisinin iyi olduğunu.
00 Yorumlaaraştırma sorgulama yapmamış, aileden çevreden gördüklerini kopyalamış, koyun zekalı yani sürüye uymaya çalışan fakat gerçekte hiçbir işe yaramayan bir örtüyü kafasına bağlamak suretiyle kendini bişey zanneden fakat yanlışı bile daha yanlış hale getiren kişilerdir çünkü o örtünün din ile hiçbir alakası yok zerre ilgisi yok tamamen büyük bir yanlışlık ve embesillik
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçms konuşmadın mı? Özellikle son cümlen nasıl din ile alakası yok dersin ya
Sevmiyorum, ne kadar kapalı tanıdıysam gizli kaşar çıktı. Töbe ettim bir daha asla yaklaşmam.
13 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmak doğru olmaz ki
Soran+1 yıl:/ bir sey diyememm
+1 yılben kapalıları seçerim ama kapalı derken sadece başını kapatıp g*tünü açanlardan bahsetmiyorum 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılO tarz kisiler kapaliligin hakkini veremiyorlar malesef Allah dogru yolu gostersin ne diyim. Belkide nefsine o kadar hakim olabiliyorlardir.
- +1 yıl
Amin inşallah onlar da düzelirler
Soran+1 yılİnşAllah :)
+1 yılkapalı açık diye ayırmam insan olsun çevreye saygılı olsun yeter.
13 Yorumla
Soran+1 yılYani :)
- +1 yıl
Gerisi beni alakadar etmiyo ;)/sevgilisi arkadaslari dusunsun haasaha
Soran+1 yıl😊 evet. Onlar düşünsün
Gizli Üye(30-35)+1 yılister acik olsun ister kapali , kimse kimsede üstün degildir bunu bir netlestirelim. acik veya kapali olmak herkesin kendi tercihi bir insan acik diye kötü veya kapali diye iyi olmaidigi gibi bunun tam terside olabilir. kisacasi insan olsun karsimdaki kafam uyustuktan sonra her kültürden dinden insan ile arkadaslik ederim , ayrica sirf bir kiz kapali veya acik diye onu terkeden erkege erkek demiyorum baska tür biseydir o
02 Yorumla
Soran+1 yılUstün tutmak derken o anlamda demedim yani 1. Tercihim kapalı veya açık kızlardan olur gibisinden.
Gorüşune gelicek olursak çok mantikli ve doğru bir gorus oldu tesekkurlerr. Bu yuzden terk ediyorsa bende kesinlikle erkek demem ona
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalı kız evlenmek istediğim kızdır... ama açık kızlada evlenirim...
Önemli olan karakter geçmiş vs vs bu tarz şeyler ama önceliğim kapalı kızdır..11 Yorumla
Soran+1 yıl😊 peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiyasi göeüşü nü belli etmek içinse saçma buluyorum. Dini sebeplerdense kendi yorumu der saygı duyarım. Açıksa kendi yorumu der saygı duyarım
13 Yorumla
Soran+1 yılSiyasi görüsü belli etmek içinmi yoksa farz olduğu içinmi? Bilemem. Kimin nasıl ne zihniyetle kapandığını. Ama dediğin gibi saygı duymak şart.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta bir kıyafet. İçin bu kadar polemik yapmaya gerek kıyafet yönetmelikleri hakkında bişey diyemem
Soran+1 yılBir kiyafet olarak bakma buna Allahın emri olarak bak iyi aksamlar.
Eşit görürüm, açık ve ya kapalı olacak diye bir dayatmam yok. Tesettürün yakıştığı bayanlar yok değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılGuzel cevap :)
Soran+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdebi ve şuuru ile kapanan her kız; öz kardeşim kadar değerlidir. Ve eşim de şuurlu bir tesettüre sahip olmalıdır. Ama evlenemedim işte 😢
13 Yorumla
Soran+1 yıl😊 Siz nasılsaniz karşınızada o tarz insan çıkar. Bence çok güzel bir kapali hanimla karsılacaksıniz içime doğdu
Cevap sahibi+1 yılKeşke dediğin gibi olsa ama pek de umudum kalmadı benim 😯
Soran+1 yıl😊 Kapalı olmakla alakasi yok aslında edebin. Yo çok var edepli kız bulursun elbet.
+1 yılSolda ki daha iyi benim için
Giyinik şeytanlar daha tehlikeli13 Yorumla- +1 yıl
Giyinik şeytanlar yine şeytan gibi gelip eksilemiş şeytanlar işte boşa demiyoruz
Yelloz şeytan
Soran+1 yılŞeytan demek hoş olmadi :/ bu arada - ben vermedim.
- +1 yıl
Hak ediyor onlar
Solda ki sensen sana kurban olsunlar
En azından ne olduğun belli
- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılPsikopat_hatun diyor Kİ kimseyi kimseden üstün tutmam. Ama dikjat çekmek için kapananlara üzlüyorum ibadet için kapanmıyorşar çünkü.
110 Yorumla- +1 yıl
@orknc Psikopat_hatun diyor Kİ eski hesabım bayan kurukafa ondada bunu yaptım
- +1 yıl
@orknc Psikopat_hatun diyor Kİ ayy çok teşekkür ederim :) bende seni görüyordum yorumlarda eski hesabı kapatmasam bende guruydum demek :)
- +1 yıl
@orknc Psikopat_hatun diyor Kİ kenarda durayım diyemi takip atcan.
- +1 yıl
@orknc Psikopat_hatun diyor Kİ tamam ozaman:) üslup ynlışsa demekki :)
- +1 yıl
@orknc Psikopat_hatun diyor Kİ sıkıntı yapma bilitorum :)
kişilik ve insanlara yaklaşımları önemli benim için kapalı olsun açık olsun kafası düzgün değilse o boş insan demektir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrım yapmam tabiki de şuana kadar tanıdıgım kapalı bayanların çogu açık kızlardan çok daha tehlikeli ben bunu gördüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılVar öyleleri malesef. Yani kapali olmasi tabikide cok iyi oldugu anlamina gelmez.
+1 yılAllah insanın düsüncesini kapatmasın aslında yapılması gereken o
10 Yorumla
+1 yılMühim olan insan olmak. Kimsenin kimseye üstünlüğü yok.
10 Yorumlafark yok bnce ikisi arasında bnde kapalıyim her çevreden arkadaşım var ve gayet de kafa dengiyiz
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kapali kizla konusurken rahat olamıyorum normal bir konuda bile tepki verir diye korkuyorum ama açık insanlarin çoğunluğu daha anlayisli oluyor
111 Yorumla
Soran+1 yılBiraz oyle haklisin yani kapalilar :) daha sert bu tarz konularda ama iyi bir sey bu tabii
Cevap sahibi+1 yılIyi birşey de ben nazik kibar bir adamım benden daha kaba oluyorlar oyle olmamasi gerek biraz tebessüm insana daha cok nur katar
Soran+1 yıl:) belkide sana öyle geliyordur tanıdıkça anlayabilirsin bir insanin iyimi , kabamı , nazik mi? Olduğunu sendeki biraz sadece önyargi tabularını yık.
Cevap sahibi+1 yılBen insanlarla konusurken gozlerin hareketlerine yuz kaslarina mimiklerine sesin inis çıkışına ellerin ayaklarin durusuna kelimelerin ahengine dikkat edip yorum yapiyorum ve on yargili degilim sadece onlarla konusurken biraz daha hassas oluyorum bir tık daha
Soran+1 yılÇekiniyorsun aslında biliyormusun kapanmanin en guzel seylerinden biride bu erkekler yaklasmiyor sana senin icin demiyorum ama hep bir onyargilari oluyor bu kapali kesin erkeklerle vs konusmaz gibisinden dusunuyorlar ve yaklasmiyorlar bu sekilde kötü düşünen insanlardanda kendini koruyorsun iste.
Cevap sahibi+1 yılSanirim siz kapanmak istiyorsunuz bunun icin fikir topluyorsunuz benim annemde ablamda kapali gayet guzel birsey ben sadece hissettiklerimi soyledim bana kizmayin lutfen
Soran+1 yılHayır kapanmak istemiyorum şu anlık :) sadece meraktan sormuş olduğum bir soru. Ama kapalılarada laf ettirmem ☝☝☝
Cevap sahibi+1 yılTamaam eden yok zatenn seni alan adama Allah sabır versin
Soran+1 yılEvet ablanizda annenizde kapali siz onlara laf ettirsiniz o zaman ben iyi bir şey söylemiştim ama işte insanın nasıl düşündüğü önemli.
Cevap sahibi+1 yılTam cadisin cadı
Soran+1 yılCadı felan değilim doğruları konuşuyorum sadece. 😒
Karakter ve kişilik örtüyle olmuyor. Türbanlı kategorisini de biliyoruz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de aynıdır benim için, ama kapalı bir kızla arkadaşlık kurmam
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikisi de aynı benim için hatta başı kapalı kız kıl payı önde.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama açık kız güzelmiş.
Soran+1 yıl😊 evet ikiside guzel.
Cevap sahibi+1 yılolabilir.
+1 yılBence herkes ayrı güzel yanı karşılaştırma hoş degil
10 Yorumla
+1 yılbenim iki ayrımım var..
iyi insan & kötü insan..
dili dini ırkı benim haddim değil..10 Yorumla
+1 yıldaha neler neden üstün ya da düşük olsun, insan önemli giydikleri değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılKardesim bak ustun derken o anlamda demedim yanlış anlasılmisim ya da yanlış bir kelime kullanmisim her neyse. Yani bazı erkekler kapalı kız ister hayatında hatta bazıları açık kızlara bile bakmaz var bildiklerim. O anlamda dedim yoksa haşa kimsenin kimseden üstünlüğü tabikide yok.
+1 yılKız işte bir gece Yakamoz da elektrikler kesilince şehirde bana bakarken korkarak acaba öpsemmi diye düşündüğüm kız
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. kapalı kızlar daha çok moda ikonu gibi olduklarından saklı olan güzeldir çerçevesinde ilgi çekebiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacik kizlari daha cok seviyorum, el üstünde tutarim
10 Yorumla
+1 yılHakkını vererek kapaniyosa helal olsun derim kolay bisey değil
10 Yorumlahangisi daha çok güven veriyorsa ona göre davranırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini baskılar yüzünden dişiliklerini yitirmişler, bakımsız bakımsız ortalıkta dolaşıyorlar, kadından başka her şeye benziyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapma abi ya. Benim annem arkadaşlarim teyzem halam hepsi kapalı ağır bir söz olmadımı bu şimdi tamam sevmeyebilirsin ama bu hakaret etmeni gerektirmez dimi?
Cevap sahibi+1 yılYok, hakaret etmiyorum. Kapalı kızlarda erkeklere çekici gelen bazı kadınsı özellikleri göremiyorum, bana o özelliklerini yitirmiş gibi geliyorlar, sadece bunu demek istedim.
Soran+1 yılYani saygı duyarım tabikide. Olabilir ama kadından çok her şeye benziyorlar lafı bana uygunsuz geldi belirtmek istedim yoksa sıkıntı yok her görüşe saygı duyan bir insanım Elhamdülillah
Tüm sülalem kapalı. Ama şu devirde açığı yeğlerim.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılBir şey diyemiyorum çunkü haklısın. Hakkıni vererek kapanan çok az :(
+1 yıldünya ahret bacım olurlar
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂 yaw
+1 yılahlakı güzel olan her insan iyidir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman atilicak diye bekliyordum :) kardeşim ben açik bir kızım ama kapalı kardesleriminde böyle bu video ile anılmasına istemem yani direk kapalı diyince aklına bu gelmesin dimi.
Cevap sahibi+1 yılbu geliyo nabıyım
Soran+1 yılGelmemesi gerekir. Yazik bu tarz kişiler yüzünden kapalıların adı kirleniyor işte böyle kişilere bemde kızıyorum. :(
Cevap sahibi+1 yıldemekki kapanmak yetmiyormuş
Soran+1 yılBazen yetmiyor evet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılikisinide düşünmüyorum aslında çoğu şeyi düşünmüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisi de aynı benim için dış görünüşe aldanmamak lazım. Kapalı olup kaşar olan çok kız tanıdım çünkü
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı biraz önde gelir
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıklar daha güzel ve daha hoş ama evlenince bilemem
10 YorumlaAçık kızları üstün tutuyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBoyle yapanlar varsa iyi bir sey degil tabikide. Ama olmayanlarda var iste cidden dininin gerektirdigi gibi kapanan ve o tarz düsüncelerde olmayanlarda var ama bu senin düşüncen tabi :) oyle kapalilar varsa benden uzak dursun
Soran+1 yılYok yok korkma valla iyi kızlar 😂
Soran+1 yılSana kötüleri denk geliyor açiklardada var bu tarz huylar sınirlandirma simdi sende.
Karakterine göre değişir bu durum
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılİnsan olmasi vicdanli olmasi birinci onceliğim
10 YorumlaBnce kapali kizlar daha guzel oluyorr
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) anladim
Soran+1 yılDost olarak gormende ayri bir irani 😂
Soran+1 yıl*ironi
İkiside aynıdır benim için
10 Yorumla
+1 yılAksine benim icin 2nci konumdadirlar
10 Yorumlaikisine de aynı bakarım
10 Yorumla
+1 yılAyrım yapmam. İnanç meselesi
10 Yorumla
+1 yılİkiside aynı benim için
10 Yorumla
+1 yılKarekteri iyiyse sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılah onlar ne fingirdek onlarrr :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yıltransparanlar yani :D (hepsi değil )
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat