#loveislove 🌈

bu mu daha ıyısı. Tamam saygı duyuyuormda gelıp de karsımda sevıssler gırısırım mıdem bulanıyor bızım onlara degıl onların bıze saygılı olması lazım.
Dunyayı daha ıyısı ıcın degıstıyoryuz dıyor bıde cocuklarıma boyle bır gelecek bırakmak ıstemıyorm o yuzden cocuk yapmıyacam.
ne saygısı ya ne diyon ya mide bulandırıyon mandalinayı kustum yeminlen sadhad
Güldüm hahaha.
Bana ne sizden yaaa alışmak da zorunda değilim. Nedir bu baskı kardeşim. Gidin ne halt ediyorsanız edin, gözümüze sokmak zorunda değilsiniz... Biz de bu tip şeyleri sevmek zorunda değiliz.
Gözümün önünde bir erkekle bir kız öpüşebilecek ise iki erkek de öpüşebilmeli.
İğrenç. Yeni dünya düzeniymiş bir de 😂 Görürsem söylerim
Amerika'da eşcinsel evlilikler yasallaştı. Bundan haberin var mıydı? Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun? 😂
"Amerika'da" yasallaştı. O zaman defolun gidin oraya.
Evet yakında Los Angeles'a yerleşiyorum. Siz varoş varoş oturun k*çınızın üstüne..
O zaman defol git amerika'ya!!! Amerika Amerika deyip durma, beyinsiz !!!
@HistoireNaturelle Evet canım sana da Yves Saint'ten hediye parfüm yollayacağım.. Sen de bu eğitimsizlerin içinde yok ol!
sen bana "egitimsiz" diyecek en SON kisisin emin ol!!! egitimsizmis, bunu kabul etmek bir insani "egitimli" veya "egitimsiz" yapmaz, buradan belli oluyor zekan yemin ediyorum!!!
@HistoireNaturelle eşcinselliği araştırmaya üşenecek kadar eğitimsizsin.
eşcinsellik hormonlarla ilgilidir. Yani insan cinsel yönelimini seçemez. Oldu mu? Artık kes sesini. Sinirimi bozuyorsun.. senden daha iyi bir hayatım var diye kıskançlık krizlerine girdiğin çok belli. Taam mı bebeğim? ;)
yaaa bir sus, kim oldugumu bilmiyorsunn ha bire konus, "senden daha iyi bir hoyotim vorr' paramla seni satin alirim beee!!! Kaldi ki benim tepki fotoyaydi , escinselligine degil yorumlarimi iyi oku,!!! Amerika Amerika deyip durdun, en nefret ettigim sey, buraya gelip birde kendini gosteriyorsun!!!
asil sinirlerimi sen bozdun yemin ediyorum, hiç soylemecegim laflar soylettirdin bana !!!
@HistoireNaturelle Yorumlarını iyi okudum. Tepkin resmeydi, ama resimdekiler eşcinseldi. Yani senin bu tepkin eşcinselliğe olmuş oldu. Dış görünüş konusunda genele göre tipim harika.
Range Rover ve Cadillac kullanıyorum. Annemin 2 tane tekstil şirketi var ve babam emlakçı. Herkesin rüyasında ki hayatı yaşıyorum. Ben eleştiri kabul etmem canım.
Bu @BayanKıvırcıkEsmer bana defol Amerika'ya dediği için haklı olarak ona varoş dedim. Sonra bir anda sen ortaya çıkıp bana beyinsiz dedin..
Pardon, sen kimsinde elestiri kabul etmiyeceksin, Prensim? , iyi bak sende zenginsin ama zittiz, iyi aferin okumussun yorumlarimi, tepki resmeydi evet, cunku goze batiyor anladin mi, benimde escinsel arkadaslarim var emin ol, ama yasam tarzlari goze batmiyo, biz sevgilimizle opusme fotosu koymazken, sen gelmissin bunu koyuyorsun, anladin mi simdi tepki mi? "Amerika" deyip durdun, bize ne onlardan, iyi bir ornek mi?
@HistoireNaturelle merak etme erkek arkadaşımla sokak ortasına s*ks yapmıyoruz. El ele tutuşmak istiyorum ve el ele tutuşacağım. Hollywood bulvarında el ele yürüyüp Santa Monica iskelesinde öpüşeceğiz. İnsanların ne düşündüğü umrumda değil. Fotoğraflarımı da sosyal medyaya yayıp göze batacağım (!)
evet, aferin iste kal Amerika'da gelme, iyi seçim bak!!! katiliyorum sana Hollywood'a git evet evet :-D
@HistoireNaturelle ama senden bir ricam var; geri döndüğümde sen de İran'a git.
Yuh artikk!!! kabul edemem o kadar degil yani :)
@HistoireNaturelle neyse iyi akşamlar.
Saka bir yana, sunu bil kalp kirmayi sevmem, ister bana kufur et, saygisiz ol ben boyleyim ( ister escinsel ol demeyecegim cunku artik gorusumu biliyorsun ) tepki resimeydi ve tavrina, ama hos bulmuyorum bu kadar!! bu yuzden eger incittiysem ozur dilerim, gece vicdanim rahat uyumayi severimde :-D, sadece bil istedim , kabul etmeye bilirsin, kendin bilirsin. Sana da iyi aksamlar.
Cevap
23Cevap
küpe takanı dövüyorduk öpüşene neler yaparız bilmiyorum buyursunlar gelsinler.
İğrenç mk gidin kapalı kapılar ardında ne b. k yiyorsanız yiyin milletin midesini alt üst etmeyin..
birde 45 üstü yazıyor Allah bilir milletten gizlenmek için birde karın felan vardır senin.
Çok tatlılar anlatamam :/
67.media.tumblr.com/.../...ySW1snpc3lo4_r1_500.gif
bu site insanların ahlakına yönelik saldırı yapıyor uyanın artık bunların hepsi fake hesap kendiniz olun !!!
Ne alaka? Ahlak mı? Sen burda karı kıza yavşarken kendini çok mu ahlaklı sanıyorsun?
adamlara saygı duyarımda bunların saygı duyalacak bir tarafı kalmamış.
adam nerede göremiyorum
@Çengelli_İğne işte diyorumya adam olana saygı duyarsın ama bunların adamlığı kalmamış Bro neslimiz tükenio 😂
ula bunları dinlene dinlene yaş söğüt dalıyla döveceksin
:D...
Çocuk çocuk allah seni islah etsin emi:) birgün dogru yolu bulursun işallah iğreç bu arada resim kızlar kadar narın güzel bir varlık varken erkeklere yönelmek niye allah akıl versin
Hani saygı olayı tamam da abartilirsa sıkıntı. Benim çok samimi 2 arkadaşım gay sürekli aynı ortamda olmak zorundayım ve hiç de bu fotodaki gibi davranmıyorlar 😉
tatlılar ama jsjssjsj bu kadar tatlı birilerinin gey olması sjsjsj
Benim için daha iyi ama ben bir tane sevgili bulamadım be ya elhdkwmes
eyvallahta bana baya iğrenç geliyor 😒 böyle olması gerekiyorsa neden cinsiyet var 🙄
Ayy cok tatli oglan lar yav
OMY çok şirinler ya ♥
Ilüt kavminden haberin var mı?
Yok. Olmasın.
Olucak ama
Aman çok korktum.
La bir hadi ordan gidin6
Sen de İran'a git.
Tabikide değil. Bu ne...
Gayet iğrenç ama saygı duyarım tabi
Hay senin yeni dünyana da düzenine de..
Ayrı ayrı evet de birlikte iğrenç