Arkadaşlar bu nedir ben anlamadım ondan habersiz evine gidiyim dedim yalnız yaşıyor ona sürpriz yapmak istedim o gelme falan demişti kavga etmiştik çünkü ve evine geldiğimde gördüğüm manzara karşısında şok oldum ağladım evden çıktım gittim neden böyle oldu biri açıklama yapsın delirmek üzereyim? https://hizliresim.com/REAz8o https://hizliresim.com/zQZoLB
Cevabın nedir?
+1 yılvalla gaylik ile oje arasında bir bağlantı kuramadım, olabilir olmayabilir bilmiyorum. Yalnız niye oje sürmüş gerçekten merak ettim bir neden gelmedi aklıma (sanatsal yönü kabarmadıysa birden :D)
benimde ruj sürmeye çalıştığım oldu, tek başımayken değil de seviglimin yanında, geliyor bazen işte. Bir nedeni makyaj yapmasından nefret ediyorum (genel olarak karşıyım yoksa güzel duruyor onda) benim ruj sürmeme izin vermiyor ama sen sürersen ben de sürücem diyorum :D bir de çocukken gazlı kalemlerle vucüduma resim falan yapmayı severdim oradan gelen bir dürtü olabilir. Belki böyle bir yönü vardır, cinsel algılamamak lazım bence.03 Yorumla
Soran+1 yılNerden geliyor bu dürtü peki?
- +1 yıl
bu konuda hiçbir fikrim yok, erkeklere ilgim yok ama birşeyler boyamak, kendim olur, mum eritip damlatmak, mumla oynamak, yara kabuklarını soymak pek elimde olan şeyler değil :) uyandırmadan eline gazlı kalemle yıldız falan çizseydin çocuğun merak ettim ne tepki vericekti ^^
Soran+1 yılHiç düşünmemiştim güzel fikirler verdi bu da onlardan biri +1
En İyi Cevaplar
sevgilinle seks yapıyo muydun? bence burada başka bişey var ağlayıp evden çıkmak yerine onu uyandırıp neden böyle bir davranış yaptığını sorabilirdin.. belki arkadaşlarıyla iddalaştılar ya da birisi uyurken haberi olmadan ojeyi sürdü hemen gay dedemelisin gay olsa senle ilişkisi olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapıyorduk
Bu manzarayı görünce aklına ilk gelen şey fotoğraf makinasını eline almak mı oldu yani, o da iyiymiş...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet delil olmasını istedim
Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Oh mann 0. o aman ALLAHIM diyorumm kac kosa kosa ziplaya ziplaya kac!
17 Yorumla
Soran+1 yılVe eve girdiğimde çok fena uyuyordu çok yorgundu sanırım korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor neden böyle oldu ben ona yetemedim mi ağlamaktan bir hal oldum
Soran+1 yıl:(( offf hep bizi ağlatıyorlar..
Soran+1 yılSana katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
65Cevap
Arkadaşları uyurken şaka yapmak için oje sürdüler ve fotosunu çektiler bence..
Bu kadar mı güvenmez bir insan ama!05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşı yok ki evde
Soran+1 yılYa sen manyak mısın ben çektim beeeeeennn
- +1 yıl
Sen ojeleri sürerken gormedinmi aynı evde yaşıyorsunuz madem
Soran+1 yılAynı evde yaşamıyıruz ki anahtar var bende
O anda retrica ile çekmek nerden aklına geldi acaba?
31 Yorumla
Soran+1 yılNormal kameraya çekmek gelmedi aklıma asıl offff ne diyorsunuz siz ya kendi derdinizdesiniz ne yapıcam ben şimdi
+1 yılBayan gizli kullanıcı olarak kendi resmini atman hiç hoş olmamış haydarcımm evi basıyosun çocuk sana böyle pozmu veriyor allah aşkına :D
16 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun sen gerizekalı şikayet ettim * git şimdi terbiyesiz mal mal insanlarsınız ya tipe bak tipe yorum yapıyor bide iki gram aklıyla küfür ettirme annene ayrıca poz vermedi soruyu iyi oku dangalak
- +1 yıl
bu tiple hem sana hem sevgiline ç... m ben merak etme ;) Sen terbiyesizlik görmemişsin hayatında anancı velet ;)
Soran+1 yılGördüm sen mesela? Neden * olup gitmiyorsun burdan hemen şimdi?
- +1 yıl
Daha sevgilini doyuramamışsın ki adam gitmiş başka adamlarda medet arıyor hahahaha !!! :D:D:D KOMEDİ YAA muhabbete gel
Soran+1 yılOf siktirol ya
+1 yıleğer ciddiysen bunun gay olmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum trans eğilimleri olabilir..
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
yani mesela nasıl desem hani gayler erkek olmaktan memnunlardır. ama bir erkek feminenliğini fiziksel olarak yansıtıyosa eğer transeksuellikle alakalı oluyo o durum. bülent ersoy gibi düsün
Soran+1 yılMidem bulandı... Kendimde sorun var gibi hissediyorum
- +1 yıl
yalnız benim söylediklerimle bir yere varmamalısın. sonucta onu gene en iyi tanıyan sensin dimi.. bence ona sormanda da fayda var çünkü yanlış anlamalar da olabilir. görünüşüne göre cinsel kimliğini çözmen imkansız
+1 yılbu adamdan uzak dur , ha kız arkadaşın yoksa kız arkdaşınmış gibi davranabilirsin
birlikte oje sürersiniz kendinize huhhahahaha :D02 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik!!!
- +1 yıl
huhahahaha :D ulan ne insanlar var ya
Kızlar bu nedir ya, delil için çektiğiniz foto bile RETRİCA
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye giriyorsanız tam emin olmak için bir daha gir arka deliği parmağınla yokla bakalım. Tepki verecek mi vermeyecek mi? Parmak filan rahat girerse eyvahlar olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklııııı en iyi cevap seçebilirdim seni ama nasıl bir daha ilişkiye giricem bilmiyorum midem bulanıyor
Cevap sahibi+1 yılZaten başka bir açıklaması yok bunun da. İyice emin olmak istiyorsan diye dedim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkonomik duurmu kötü sanırım gece e5 e cıkmıs baksana nasıl yorgun yorgun yatıyo :D
Retrica yla cekmen de ayrı bir olay :D13 Yorumla
SoranEvet o anda normal kamera falan aklıma gelmedi alışkanlık
Cevap sahibi+1 yılbence ona bol bol oje jartiyer falan al yardımcı ol cocuga asdasdasd
Soran+1 yılOf dalga geçme!! zaten sinirim bozuk
+1 yılTam sürememiş, bir kat daha sürmesi lazım kenarlarda boşluk kalmış.
10 Yorumla
+1 yılAman tantım didim o neydi yaa :Ooo Kaç bacım kaç uzaklaş git bir daha yüzünü görme
00 Yorumla
+1 yılbence gay değil travesti kadınsı takılıyor baksana ahahaaahahha
00 Yorumla
+1 yılBiz yurttayken arkadaslarla saka yapardik uyuyanlar. Kizlardan oje alip erkek arkadaslarin ellerine ayaklarina oje surerdik. Boyle birsey olmus olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D Caktirma, kizi rahatlatmak icin soyluyorum :P
+1 yılne bileyim gayler oje sürermi bilmiyorum. bu baya ileri derece demekki. ama ojeye kadar elli kere anlaman lazımdı.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım işte sorun orda nasıl anlamadım ben salak mıyım neyim ya ve eve girdiğimde çok sızmıştı dün gece bişeyler mi oldu düşünmekten deliricem..
- +1 yıl
arkadaşın topmuş ama öyle böyle değil yani. bikere erkek adam yatışı değil. ojeyi saymıyorum bile. ama bunun ne mal olduğu yürüyüşünden bile belli olur ya nasıl anlamadın. bu seninki gay hemde en kötüsü vurduran tipte. kusura bakma açık yazdım. pılını pırtını topla çık git. birde şükür secdesi yap
Soran+1 yılNeden benim suçum ne.. Ben Bakireyim ondan mı oldu anlamadım yetemedim mi ona ben onu çok sevmiştim.. Neden böyle oldu kimseye anlatamıyorum çöktüm psikolojik olarak..
- +1 yıl
hanımefendi bakire olmanızla alakası yok. bu herifin zaten size meyili yokuş. sen yetemedinse bir ton kız var dışarıda. adamın arzusu farklı. kendini erkek gibi hissetmiyor. gözyaşlarınız sevinç gözyaşları olmalı pislik bir hayata girmekten kurtulmuşsunuz. kızla bassaydınız terkederdiniz siz neredeyse erkekle basmışsınız daha ne üzüntüsü. hayır yok bundan size.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra dedim ki
https://www.youtube.com/watch?v=dUwy9FO1CNc22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfotoshop yapmışsında tam olmamış kanka dikkatli gözle bakınca net şekilde anlaşılıyor. sazanlar sıralanmış ama yedirmişsin
Soran+1 yılKur'an çarpsın Yemin ederim sana
+1 yılTek o mu Fotografını Cekmıssın Ondan Bahsetmemişsin acıklamada Onuda Soyle hele Nasıl Cektın sen o Fotoyuu :D:D:D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyden bahsetmedim adam gibi yaz?
- +1 yıl
Gözlük Kullan Adamım Zaten :D Fotografınıda Çekmişsin Onuda Anlat Nasıl Çektin o Fotografı Diyorum :D:D:D
Soran+1 yılNe demek nasıl çektin ya ben neyin derdindeyim telefonu elime aldım çektim bu kadar anladın mı daha önce hiç fotoğraf çekmedin mi sen
- +1 yıl
Way arkdaş Ben Gider Kafama Sıkarım ya Sil Yorumlarımı Ben Bişe Yazmadım KAHRETSİN Lanet Olsun Ya!!!
İşiniz gücünüz dümen... Fotoğrafi nasil çektin de hemen çiktin gittin. Adam sana poz verdi bide öylemii..! yav bu ergenlik başa bela 😆
08 Yorumla
Soran+1 yılYa mal mısın uyuyordu bu bir poz vermedi bir baktım uyuyor şok oldum anladın mı beni kendi ergenliğinle uğraş sen ne yaşadığımı bilmiyorsun bile neden bu gerizekalılar hep beni bulur anlamıyorum ki ne salak insanlar var ya
- +1 yıl
18 yıllık hatunum oje sürüpte ellerim böyle uyumadim üstelik deli ötesi kıl ve Türk erkeği sembolü beyaz atletle :D
Soran+1 yılNe siteye koyması aklımda bu yoktu fikir almak istedim ama senin gibi malların yazacağı aklıma gelmedi başka kapıya sakın yazma bir daha beynini diktiğimin malı
Soran+1 yılYa bir gitt allahın kırosu. Daha önce kandırıldın herhalde çok. Yazık sana acıyorum
Soran+1 yılLaf da sokarmış bak bak tipe bak tipsiz
Arkadaşları şaka yapmıştır belki hemen hükme varma bence
00 Yorumla
+1 yılEvet GAY hemde pasif olanından one l*n öyle midem kalktı
00 YorumlaSinirim bozuldu gülmekten:))) Yalniz gay olan adam göğsündeki killari alirdi herhalde:D
00 Yorumla
+1 yılGeçen hafta böyle tırnağı olan bir gay görmüştüm Avşa'da. Seninki olmasın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş ya :) Kızım sen çok tehlikeli sularda yüzüyormuşsun ya. Çık o sudan karaya at kendini hemen yoksa yem olursun orda
00 Yorumla ya olm bune allah askına yaa gayları toposları gördükçe fitil oluyorum abi Bir erkek niye böyle olurki Lanet olsun ya :D
00 Yorumla
+1 yılyok ya neden gay olsun biz türkler bu tip insanlara top diyoruz...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılAçık açık sor sende sinirlenirse fotolari gosterirsin
04 Yorumla
SoranNasıl sorabilirim ki alacağım cevaptan korkuyorum..
- +1 yıl
Face falan kullaniyorsa aç bir fake hesap sende krndi. kendine anlarsin yaz v. s birşeyler de ne bilim anlarsin bence
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Kolay gelsin
hayır bence normal erkek siz bıyık bırakınca biz bişey diyormuyuz
10 Yorumla
+1 yılVücud maymun, eller kadın :D Nerden buluyorsunuz şöyle tipleri anlamıyorum ki :D
00 Yorumla
+1 yılBen hayatimda hic ellerim bagli bu kadar duzgun uyuyamadim nasil oldu da denk geldi acaba?
00 YorumlaO kadar takma sende sevgilinin memnun et straponla bak seni daha çok sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış anlama ama bana sen ona kötü bir şaka yapmışsın gibi geldi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki omeglede falan milleti kandırmıştır korkma :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni rahatlatan tek cevap buydu
Cevap sahibi+1 yılKarakterini iyi kötü biliyosundur ya da başka bişey içindir gaylar bile eline oje sürmezde çok saçma bişey sor ona sen :D
Soran+1 yılSoruyım di mi evet haklısın böyle olmaz içim içimi yiyor
Cevap sahibi+1 yılTabikide öyle düşünmende doğru değil ne oldu hayırdır de
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşısındakini erkek gibi görünce kadınlığa yönelmiştir.
05 Yorumla
SoranÖl öl güldük
Cevap sahibi+1 yılgül gül öldük
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılölüp ölüp nasıl güleceksin , asıl gül gül gülmekten ölürsün.
Soran+1 yılBeyin fırtınası
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu seni tokmaklıyoken başkasının da onu tokmaklamasını ister ilerde demedi deme
02 Yorumla
Soran+1 yılYa of hayır ya öyle biri değildi :(
Cevap sahibi+1 yılBunlar hep meraktan oluyo knka merak ediyo deniyo hoşuna gidiyo sonra
CD olmus yani makyajla kadin kiligina giriyor igrencbya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahhahaahhhhaha bir herifin döşündeki kıllara bak bir tırnaklarındaki pembe ojeye dsadaslfdsdsadas
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen bu resmi nasıl çektin?
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce Fotoğraf çekmedin mi?
Soran+1 yılYemin ediyorum ki sana uyuyordu
yok yok kesin sen erkeksin ve şaka yapıyorsun :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim sana ya
Soran+1 yılNasıl çektin derken?
Soran+1 yılBen çektim benden böyle bişeyi nasıl saklar ya ben nasıl anlamadım kendimi çok slaak hissediyorum nefret ediyorum
Retricayla cektin yani aksjsjsksj
23 Yorumla
SoranEvet alışkanlık olmuş hem daha önemli bir konu var ona mı taktın salak mısın nesin
- +1 yıl
ahah takıldığı noktaya bak
Aman sen sürmüşsündür
10 Yorumla
+1 yılyalnız ojeler çoh yahuşmuş
10 YorumlaAmmaaaa. Oje sürmüş ya la
00 YorumlaMalasef bir karışıklık var senin sevgilinde :)
00 YorumlaNiyeyse sorunun kafa bulmak olduğunu düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmeye devam et o zaman allahım ya
+1 yılOnu her haliyle sevmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSevemem ya saçmalama
+1 yılAdam gay olsa ojeye kadar o kılları alırdı bence.
10 Yorumla
+1 yılçok tatlı beeeeeeeee bende istiyorum bundan ^_^
14 Yorumla
Soran+1 yılNeresi tatlı of kendimden tiksindim onunla olduğum için
- +1 yıl
enee harbi sevgilinmi :D ağdada yapıyomu kaş bıyık falan :D
Soran+1 yılHayr hiç fark etmedim şimdiye kadar ya
- +1 yıl
sende bıyık bırak mesajı alsın güzelim
+1 yılsonra didim ki aman tanrım...
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun kardeş :) unutmaya başla şimdiden
00 Yorumla
+1 yılSeninle cinsellik yaşamış mıydı? :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimden tiksiniyorum şu an bildiğini bilmiyor sessizce çıkıp gittim
- +1 yıl
Zaten senin gibileri böyleleri götürüyor.
Kızlar sizi ayarlamak için illa i*ne mi olalım? ahaha :D:D:d
Soran+1 yılSevgilim i*ne mi şimdi karmaşa yaşıyorum :(
- +1 yıl
O parmakları gece boyunca nasıl kullanmıştır acaba ojeli neresine sürmüştür ıyyy neyse benim midem bulandı bb.
sen uyurken surmus olmayasın kanks
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya
- +1 yıl
o zaman korkarımkı durum vahım kanks
https://www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI
+1 yılbeyaz atlet giyen adam gay olmaz :D
06 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi bu neden o zaman?
- +1 yıl
bilmem , denemek istemiştir içinde kalmıstır cocugun :D
- +1 yıl
ama söyle herşeyi denemesin
- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
Gay olan adam beyaz atlet giymez de ondan :D
Soran+1 yılO ojeler neden o zaman?
Fantazi yapmış olmalı gay olsa senle ilgilenmez ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi? Ayrılmalı mıyım benim bildiğimi bilmiyor henüz
+1 yıldalga gecmek amacıyla koymustur aldırma derim :))
02 Yorumla
SoranAnlamadım?
- +1 yıl
espri falan yapıyodur sen bunlara gerçek gözüyle bakma
gercek olsa sadece oje sürmez ruj falan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin geceleri vurduruyo knk :ddd
11 Yorumla
SoranÇok komik allahım yaaaaa! Kendime acıyorum nasıl fark edemedim:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden retrica kullandın ki? ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık valla
+1 yıldoğruysa bişeyler var.
00 Yorumla
+1 yılOnu çeken kim acaba :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaaa bu ne asdnasdnasdajsdasdasd
00 Yorumlagay değildir crossdresser'dır
00 Yorumla
+1 yılBune a. q yavşana bakkk
00 Yorumla