Hristiyanlar'a neden bu kadar önyargılısınız, sizi korkutan bir şey mi var? Bütün Türk Hristiyanlar'a özenti ve dönek diyerek sevap mı işliyorsunuz? Sizin tanrınız size böyle mi öğretti? Merak ettiğim, Hristiyanlık'ta sizi bu kadar nefret dolduran şeyin ne olduğu.
Cevabın nedir?
+1 yılHepsi Allahin dinidir saygi duyarim yargilamam burda atip tutan musluman kardeslerim hristiyan bir ailede dogsaydiniz sizde o gavur dediginiz insanlardan olacaktiniz... Sans eseri muslumansiniz bunu unutmayin.
Gavur dediginiz adamlar insanlik yardimi yapiyor milyarlarca dolar.. Bizim pek muhterem Ali agaogluda 18 yasinda kizlari parasiyla evine atiyor hangisi gavur simdi? Gavurun icatlarini kullaniyoruz hepimiz tip alaninda onlar cigir aciyor, duzenli yasam onlarda bence onlarda degil bizde birseyler ters gidiyor.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
müslümanların büyük bölümü dinlerini anlatıp savunamazlar bu yüzden çamur atarsak bize soru sorma fırsatı kalmaz diyip işten sıyrılma mantıgının getirdiği bir ön yargıdır bence :D
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :))
+1 yılaslında Hristiyanlara karşı bir önyargımız yok Hristiyanların Müslümanlara karşı var. Çünkü benim kitabım senin kitabını kabul ediyor. Benim kitabım senin peygamberini kabul ediyor ancak senin kitabın benim peygamberimi şeytanla işbirliği yapmakla itham ediyor. Budur yani en ufak örneği.
12 Yorumla- +1 yıl
İslam diğer ülkelerde kötü bilinir. Nedeni ise terör olaylarının genelde Müslümanlar'ın yapması, bomba patlatanların genelde Müslüman kılıklı kişilerin olmasıdır. Ayrıca son videoyu izlemişsindir. Müslümanlar, turistlere sırf Hristiyan oldukları için gidin burdan diye bağırıyorlar. Ve bu videoyu bir sürü Hristiyan izlemiş. Şimdi İslam tabi ki kötü bilinir.
- +1 yıl
Bunun altında yatanın Hristiyan toplum olduğunu sende dahil herkes biliyor. Ayrıca ben İslam toplumu çok ak demiyorum. Her şeyi ile mükemmel olan bir dil yanlış yorumlamalar, anlayışlar yüzünden bu hale geldi. Elbetteki ışıdi var osu var busu var. İslamafobinin en üst seviyeye geldiği şu dönemde ise bunun suçlusunun sadece Hristiyan ve Yahudi toplumun başında olanlar ve basın olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak Elhamdülillah müslümanım ama insanım, terörist değilim.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Müslümanlar' ın kanı akmaya devam ettikçe ve Dünya diğer din insanları buna duyarsız kalmaya devam ettikçe sevmeme durumum değişmeyecek kendi halinde yaşayan insanlardan bana ne. Benim nefret ettiklerim din adı altında 3. Dünya Savaşı' nı yaşatanlar ve hepsi Hristiyan değil.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
21Cevap
+1 yılmüslümanlıgı bılmeyen ınsanlar o sekılde yapıyor. Sende o cahıllerden olma. Artık eskısı gıbı muslumanlık kalmadı herkes lafda musluman. Osmanlı devleti de muslumandı okadar kıtaya yayıldı Şu an neden oralarda Türkçe konusulmuyor. Diğer milletler ama yayıldıkları her kıtayı köleleştirip dillleri ve dinleri ile oynadı. Osmanlı neden yapmadı bunu. Sorunun cevabı burda ben cevabı bıldıgım için arkadaşım diyebiliyorum başka dinlerdeki insanlara ve onlara on yargılı davranmıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın dostum. Başka dinlere hakaret etmeyi Müslümanlık sanıyorlar.
- +1 yıl
Anladıgın için saol :)
- +1 yıl
:))
biz o şekil davrananlara çomar diyoruz
bknz: www.cnnturk.com/.../gaziantepte-turistleri-gavur-oglu-gavurlar-diyerek-kovdular20 Yorumlaİnsanların rengine, dinine saygı durulmalıdır. Değerli arkadaşım, bu toplumda bazı kesim çağdaş yapıda olduğu gibi, diğer kesim muhafazakâr, yobaz bir zihniyet içerisinde. Lâiklik, modernlik ve çağdaş yaşam düşüncesi içerisindeki herkes sana saygı duyuyor ve seni seviyor. Biz birlikteyiz.
10 Yorumla
+1 yılİslama hosgoru iyilik barış dini diyorlar yalan cevrem musluman fakat ben hiç hosgoru iyilik baris gormedim bu dinde bu özellikleri diğer dinlere ters olduğu için digerlerini yadirgiyorlar
10 Yorumlaoo nu bende cozemedim hiristiyana vs asiri bir saldirganlik tepkiler anlamak mumkun degil maden insan inancinda ozgur neden musluman degilse ayrim farkli gozle bakma
10 Yorumlabunun müslümanlıkla veya hristiyanlıkla bir alakası yok bu tamamen cehaletle ilgili bir durum. hala modern dünyanın medeni insan tavrono otutturamamaktan kaynaklanıyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bırak bütün dinler biz ateistlere karşı önyargılı biz napalım?
18 Yorumla- +1 yıl
Dostum haklısın. İnsanlar böyle be işte. Önyargı kazanları.
- +1 yıl
Özellikle bu tarz doğu toplumlarında çok fazla var önyargı maalesef. Kendi hayatlarına bakmadan başkalarının hayatlarını karıştırırlar sürekli
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki bu durumda..
- +1 yıl
Müslüman'ım der ama namaz kılmaz, oruç tutmaz, kumar oynar... Sonra da gelip sana İslam'ın şartlarını anlatır. Aynı şey bütün dinler için geçerli tabi ki.
- +1 yıl
O olay beni çıldırtıyor zaten. Burada bile gördüm, adam abazanın teki mesela gidiyor ona buna yavşıyor türlü türlü fanteziler var aklına gelmeyecek sonra başka bir görüşünde görüyorum ki tanrıdan, dinden bahsediyor.
- +1 yıl
Cidden çok kızıyorum ya.
- +1 yıl
Maalesef böyle insanlar asla bitmeyecek. Birisi bittiğinde diğeri başlıyor..
Müslümanlık hoşgörü dini derler ama kendinden olmayan herkesten nefret ederler, hatta mezhep yüzünden kendinden olanlardan bile nefret ederler, kitapların da onları arkadaş edinmeyin diyor zaten, emir büyük yerden
10 Yorumla
+1 yılBahsettigin durum ulkerin ve insanların birbirlerini denemeleri için çalışan lobi lerin çalışmalarının bir sonucu
10 YorumlaBen müslümanım ve krisçın arkadaşım var önyargı bir yana onun kültürü hakkında soru sormak hoşuma bile gidiyor genellemeyelim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnancından dolayı kimseden nefret etmem saygı duyarım
10 YorumlaHangi dinden olduğunla ilgilenmiyorum ben şahsen..
Toplumun çoğunun öyle düşünmesinin sebebi direkt ezber düşünceler.. sorgulamadan konusan sığ düşünceliler.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı. Hristiyanların, Müslümanlara olan ön yargısını açıkla bende sana sorunu açıklıyım.
140 Yorumla- +1 yıl
İslam diğer ülkelerde kötü bilinir. Nedeni ise terör olaylarının genelde Müslümanlar'ın yapması, bomba patlatanların genelde Müslüman kılıklı kişilerin olmasıdır. Ayrıca son videoyu izlemişsindir. Müslümanlar, turistlere sırf Hristiyan oldukları için gidin burdan diye bağırıyorlar. Ve bu videoyu bir sürü Hristiyan izlemiş. Şimdi İslam tabi ki kötü bilinir.
- +1 yıl
peki Hristiyanlar, müslüman ülkelere girip dağıtıp düzeni bozup gittiklerinde o ülkelerde ne olmasını bekliyorsun. Bana Hristiyan eli değmemesine rağmen terörist çıkartan bir ülke söyle bakıyım. söyliyemezsin çünkü yok. onalrın açgözlülüğü ve tehlikeli egoları yüzünden dünya da terör var
- +1 yıl
Sana dünyadaki en büyük 3 terör örgütünü yazıyorum ;
1-) Boko Haram
2-) Leşker-e-Tayyibe
3-) Isıs
Ve bunların hepsi Müslüman gruplar. Boko Haram ve leşker-e-tayyibe Islam'ın kurallarını yaymak isteyen örgütler. Isıs ise Müslümanlar'dan oluşmakta. Ben daha bir Hristiyan terör örgütünün ülkelere bombalar atarak onları Hristiyan yapmaya çalıştığını görmedim. - +1 yıl
Hristiyanlar milletin çocuğunu şekerle kiliseye sokuyorlar. Müslümanlar ise Müslüman olmayanların kafalarını kesiyorlar. Dostum farkı görüyor musun?
- +1 yıl
Sana en büyük terör örgütlerini az önce yazdım :))
- +1 yıl
tabi Müslüman bir ülkeye girip halkın yarısını katledip, kadınlarına saldırıp, doğal kaynaklarını sömürüp ve otoriteyi yıkıp çıkanlar terörist değil. milleti şekerle parayla kiliseye çekip hristiyanlığı benimsetmeye çalışanlar terörist değil. sırf iç karışıklık olsun diye dışarıdan terör örgütlerini finanse edenler terörist değil. ama yanlışlıkla sinek bile öldüren Müslüman terörist.
En eski çağdan buyana zorbalık yapanlar kimler. Amerika keşfedildikten sonra kızılderilileri ezen, öldüren, kadınlarına tecavüz eden, öldürdükleri kadınların cinsel organlarını kesip atlarının eğerlerine asan kimler. Kendi kutsal kitabına saygısızlık edip içeriğini değiştiren, cennetten arsalar satanlar kimler. Fethettikleri yerlere kendi düşüncelerini empoze eden kimler. Teröristlerin ülkelerinde propaganda yapmasına barınmasına açık açık izin verenler kimler. - +1 yıl
Dostum komik olmaya başladın 😄 Başta seninle ciddiyetle tartışıyordum. Sinek mi? Milyonlarca kişiye katledenler Müslüman, gayrimüslim diye kafa kesen de Müslüman. Ama senin söylediğin olaylar ülke işleri. Biz burda ülke işlerinden değil dinden konuşuyorduk az önce 😄 Ama sanırım başka haklı çıkacak konu bulamadın 😂 Ben sana Müslüman terör örgütlerini sayıyorum sen bana Amerika'dan bahsediyorsun. 😂
- +1 yıl
Her gittikleri yerde kendi inançlarını empoze etmeye çalışıyorlar. sen hiç bir hristiyan ülkesinde bir imamın milleti Müslüman yapmaya çalıştığını duydun mu.
Senin dediklerin zaten hali hazırda müslüman olan ları bir araya getiriyor.
idamdan söz ediyorsun ama giyotini, elektrikli sandalyeyi, dar ağacını kimilerin çıkarrtığını sanırsam bilmiyorsun. - +1 yıl
Hiç Kuran okudun mu? Okusaydın ordaki şiddeti, ölümü ve nefreti görürdün. Lütfen yalan deyip de daha komik olma. Eğer istersen sana o ayetleri hemen şimdi yazarım.
- +1 yıl
Kuran'dan ;
yaptıklarına bir karşılık ve allahtan caydırıcı bir müeyyide olmak üzere hırsız erkek ile hırsız kadının ellerini kesin. allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.(maide 38)
haram aylar çıkınca bu allaha ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. şüphesiz allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.(tevbe 5)
arzu ettiler ki kendilerinin küfre saptıkları gibi siz de sapasınız da beraber olasınız. bu sebeple, onlar allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin. eğer bundan yüz çevirirlerse, onları yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün. onlardan ne bir dost edinin, ne de bir yardımcı.(nisa 89)
hiçbir zulüm ve baskı kalmayıncaya ve din yalnız allahın oluncaya kadar onlarla savaşın. onlar savaşmaya son verecek olurlarsa, artık düşmanlık yalnız zalimlere karşıdır.(bakara 193)
- +1 yıl
allaha ve resûlüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut o yerden sürülmeleridir. bu cezalar onlar için dünyadaki bir rezilliktir. ahirette de onlara büyük bir azap vardır.(maide 33)
Offf vay be ne hoşgörülü dinmiş! - +1 yıl
Kutsal Kitap'tan
"Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin. Öyle ki, göklerdeki Babanız'ın oğulları olasınız. Çünkü O, güneşini hem kötülerin hem iyilerin üzerine doğdurur; yağmurunu hem doğruların hem eğrilerin üzerine yağdırır. Eğer yalnız sizi sevenleri severseniz, ne ödülünüz olur? Vergi görevlileri de öyle yapmıyor mu? Yalnız kardeşlerinize selam verirseniz, fazladan ne yapmış olursunuz? Putperestler de öyle yapmıyor mu? Bu nedenle, göksel Babanız yetkin olduğu gibi, siz de yetkin olun.”
Matta 5:44-48 - +1 yıl
"Her kötü niyetle birlikte her türlü kin, öfke, kızgınlık, bağrışma ve iftira sizden uzak olsun. Birbirinize karşı iyi yürekli, şefkatli olun. Tanrı sizi Mesih'te bağışladığı gibi, siz de birbirinizi bağışlayın." Efesliler 4:31-32
- +1 yıl
Ey iman edenler! Öldürmede kısas size farz kılındı. Hüre hür, köleye köle, kadına kadın. Ama her kim, ölenin kardeşi tarafından bir şey karşılığı bağışlanırsa, o zaman örfe uyması, ona diyeti güzellikle ödemesi gerekir. Bu, Rabbiniz tarafından bir hafifletme ve bir rahmettir. Her kim bunun arkasından yine saldırırsa, artık ona acı veren bir azab vardır.
- +1 yıl
Hata dışında bir mümin, diğer bir mümini öldüremez. Ve kim bir mümini yanlışlıkla öldürürse, mümin bir köle azad etmesi ve ölenin ailesine (varislerine) teslim edilecek bir diyet vermesi gerekir. Ancak ölünün ailesinin bağışlaması müstesnadır. Eğer öldürülen, mümin olmakla beraber size düşman bir kavimden ise, o zaman, öldürenin bir köle azad etmesi gerekir. Eğer öldürülen sizinle aralarında antlaşma olan bir kavimden ise, öldürenin, ölenin ailesine diyet vermesi ve mümin bir köle azad etmesi gerekir. Bunlara gücü yetmeyenin de Allah tarafından tevbesinin kabulü için arka arkaya iki ay oruç tutması gerekir. Allah, Alimdir (her şeyi bilendir), Hakimdir (hüküm ve hikmet sahibidir).
- +1 yıl
Kim bir mümini kasten öldürürse, cezası, içinde ebedî olarak kalacağı cehennemdir. Allah ona gazab ve lanet etmiş ve onun için büyük bir azab hazırlamıştır.
Bunun içindir ki, İsrâiloğulları'na: "Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir nefsin yaşamasına sebep olursa, bütün insanları yaşatmış gibi olur" hükmünü yazdık (farz kıldık). Şüphesiz ki onlara peygamberlerimiz açık delillerle geldiler. Yine de bundan sonra onların birçoğu yeryüzünde aşırı gitmektedirler.
De ki: Rabbinizin size neleri haram kıldığını okuyayım: O'na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin, sizin de onların da rızkını biz veriyoruz. Kötülüklerin açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Haksız yere Allah'ın haram kıldığı cana kıymayın. Düşünesiniz diye Allah size bunları emretti.
- +1 yıl
Haklı bir sebep olmadıkça, Allah'ın öldürülmesini haram kıldığı canı öldürmeyin. Kim haksız yere öldürülürse, biz onun velisine bir yetki verdik. O da öldürmede aşırı gitmesin. Çünkü ona (dinin kendisine verdiği yetki ile) yardım olunmuştur.
ine onlar ki, Allah ile beraber başka bir tanrıya yalvarmazlar, Allah'ın haram kıldığı cana haksız yere kıymazlar ve zina etmezler. Bunları yapan günahı (nın cezasını) bulur.
- +1 yıl
Sen şimdi bana ölümle cezalandırmayı mı savunuyorsun?
Sizin gökteki kankanız söylendiği kadar hoşgörülü değilmiş be. - +1 yıl
Ya ahahha 😂 İdam Hristiyanlıkta yok ama Müslümanlıkta var. Hristiyanlıkta düşmanlara karşı saygılı olmak, onlar için dua etmek, onlardan nefret etmeyip sevgiye çağırmak varken Müslümanlıkta düşmanları öldürmek var. Bana ne bir ülkenin yaptığı şeyden? Ben dinim ne derse onu yaparım. Bak sen hala haklı çıkamadığın için ülke işlerini devreye sokuyorsun 😂😂 Ahahha 😂
- +1 yıl
Ayrıca Hristiyan ülke yok, çoğunluğu Hristiyan olan ülke var. İkisi çok farklı.
- +1 yıl
idam hristiyanlıkta yoksa ne diye hristiyan ülkelerde idam var. biz müslüman ağırlıklı bir ülkeyiz ama bizde yok. neden onlarda var. sana benim dinim çalmıyacaksın, zorbalık etmiyeceksin, öldürmeyeceksin diyor. ne yani sana bunları emir olarak verdiği halde yapmaman cezasız mı kalıcak.
kaldı ki kendi dininden bahsediyorsun. git 10farklı yerden 10 farklı incil al bakayım yazılanların ne kadarı aynı. o kadar eziksiniz ki. biri diğerine benzemeyen bir kitaba inanıyorsunuz. pederlere günah çıkarmaya gidiyorsunuz. iyi çıkıyor mu bari. - +1 yıl
1. si ben günah çıkartmıyorum, protestanım.
2. si Kuran da aynı şekilde farklı. Şii Kuranıyla alevi Kuranı farklıdır.
3. sü o ülkeler Hristiyan değil. Yani ordaki kişiler Kutsal Kitap'ta yazdığı için bunu yapmıyor. Kendileri böyle istediği için idam cezası veriyorlar. Ayrıca git ve Kutsal Kitap'ı oku, idam veya ölüm gibi şeyler asla geçmez. Okumam dersen de benimle burda bununla ilgili tartışma. - +1 yıl
1-Zerre umrumda değil
2-Kur'an aynı, ibadet şekli farklıdır. sizde ki Katolik ve Ortadoks gibi
3-Kur'an bir suç yaygınlaşmasın diye caydırıcı cezalar verir. Hangi birini okiyim hepsinde farklı bir şey yazıyor.
4-Daha geçen sırf kapalı diye bir kadın restorana sokulmadı. o kadar kötüsünüz ki kendinize dönüp bakmadan bize laf ediyorsunuz. hem de dünya da ki katliyamların yarısından çoğu sizin yüzünüzden olduğu halde.
5-ve hala ezik ve cahil bir insansın. - +1 yıl
o kadar korkaksınız ki kendi rezilliklerinizle bile yüzleşemiyorsunuz.
barış diye gittiğiniz her ülkeyi kana buluyor ve sizin bu kıyımınızdan sağ kurtulanlar size karşı bir şey yaptı mı terörist diyorsunuz. Ülkeleri sömürenler barışçıl insanlar ama onlara karşı duranlar ise terörist.
bu dünyayı mahvedenler nedense hep ya hristiyanlar ya da yahudiler oluyor ama terörist damgasını hep müslümanlar yiyor. tabi sizin yaptıklarınızın sonuçlarını kabullnemeye cesaretiniz yok. gerçi sonunda bir ingiliz diplomat cesaretini topladı ve biz o ülkelere girmeyecektik dedi. geç olsun güç olmasın.
ve bir kez daha sen bir eziksin hatta tanıdığım en ezik insansın - +1 yıl
Kadının restorana alınmamasının Hristiyanlar'la alakası ne? Suç atacak bir şey mi bulamadın? Tekrar söylüyorum dünyadaki katliamın %53'ünü Müslümanlar yapar. Ve az önce de sana terör örgütlerini yazdım. Hepsi Müslümandı.
- +1 yıl
Ya hala terörü Hristiyanlar yapar diyo 😂Lan kaç kere söyliyim? %53 ne demek? %53 bir daha söylüyorum %53 ünü Müslümanlar yapar. %53.
Anlıyorsun aslında ama haklı çıkmaya çalışıyorsun. Dostum, üzgünüm yapamıyorsun 😂 - +1 yıl
çünkü o oranlamalar yapılırken müslüman ülkelere saldıran sözde 'özgürlükçü, barışçıl' şeref eksikli sığırlar sayılmıyor ezik.
ve artık senle tartışmıyacam. çünkü ''Alim ile eyle sohbet bulursun mertebe; cahil ile eyleme sohbet dönersin merkebe''. yeterince bir ezikle tartıştığımı düşünüyorum. ve sonu Allah bilir ama yüksek ihtimalle diğer tarafta yanacaksınız. inşAllah burda da biraz bronzlaşmadan gitmezsiniz öteki tarafa. hadi kötü geceler. - +1 yıl
Umarım kurtulursun ne diyebilirim ki. İyi geceler.
- +1 yıl
Keşke neden çarmıha gerildiğini de araştırsaydın be kardeşim :)) Ama koruyabilirse korusun sizi allahınız. Tekrardan iyi geceler.
+1 yılgenelleme yapmazsan sevinirim senin şu cümlenin sana ön yargılı davrananlardan farkı ne? bir kişi zaten özünde müslümansa kişinin din hürriyetine karışamaz karışıyosa da müslüman değildir sende sorunu düzelt müslüman olmayanlar diye kısıtla mümkünse
10 Yorumlabasmakalip dusunceden kaynaklanjyor, alayi ezberci, dusunmek sorgulamak yok.
10 YorumlaMüslüman görünümlü insanların neye ön yargısı yok ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersi bir durum var ortada sırf müslüman diye katledilen çocuk, kadın ayırmadan su gibi kanı dökülen İslamafobi oluşturmaya çalışan hristiyan alemini görmeyecek kadar gözün mü kör yoksa sende misyoner misin
12 Yorumla- +1 yıl
Son videoyu gördün mü? Müslümanlar gelen turistlere sırf Hristiyanlar diye gidin burdan diyorlar. Ve terör olayları genelde Müslümanlar'dan çıktığı için (yanlış anlama bahsettiğim müslümanım diye geçinenler) diğer ülkelerde İslam kötü biliniyor. Tabi ki bu kadar olay olursa kötü bilinmesi normal.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar olayın arkasında kim var acaba müslümanların içine girip müslüman gibi görünen fitne çıkaran Yahudi ve hristiyanlar var.
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Tabi hristiyanların ağzından gül kokusu saçılıyor barış insnaları sizi sizden olmayan hatta sizden olanları bile katledip yok ettiniz ön yargılı değiliz sadece gardımızı aldık kalleşlik yapmayın diye
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yahudİ desen anlarım da ben hıç duymadım hristiyanliga senin anlattığın kadar nefreti
02 Yorumla- +1 yıl
Bana yazılanları görsen anlarsın kardeşim 😄
hıristiyanların müslümanlara olan önyargısı nasıl olcak
16 Yorumla- +1 yıl
Yapılan videolar da var bakabilirsin. Müslümanlık böyle biliniyor çünkü. Son zamanlarda çıkan bazı Müslümanlar'ın yaptığı terörden dolayı tabi ki İslam kötü biliniyor. Ama Hristiyanlık'ta herkesi korkutan bir şey var. Ve bunu merak ediyorum. Ayrıca gelen turistlere Hristiyan oldukları için gidin burdan diye bağıran Müslümanlar'ı gördün mü? Sonra tabi ki diğer ülkelerde kötü bilinir İslam.
- +1 yıl
Evet ama iyi olmasa da Müslüman mı Müslüman. Diğer ülkeler iyi bir Müslüman olup olmadığını nasıl ayırt edebilir?
- +1 yıl
1-) Boko Haram
2-) Leşker-e-Tayyibe
3-) Isıs
Ve bunların hepsi Müslüman gruplar. Boko Haram ve leşker-e-tayyibe Islam'ın kurallarını yaymak isteyen örgütler. Isıs ise Müslümanlar'dan oluşmakta. Ben daha bir Hristiyan terör örgütünün ülkelere bombalar atarak onları Hristiyan yapmaya çalıştığını görmedim.
+1 yılNereden bakarsan oradan görürsün. Hristiyanların da müslümanlara karşı önyargılı olduğunu görüyorum bende buradan.
00 Yorumladin rant olarak kullanılıyor anlamadın mı sende teistsin
10 Yorumla
+1 yılHristiyanlara karşı bir önyargım yok idi, olmazda. Sadece fikirleri benim açımdan doğru değil. Bu da onları ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılHristiyanlarında müslümanlara karşı ön yargısı var.. İnsanlar böyle
00 YorumlaDünyanın önğndekine koyanlar hep hıristiyanlar ya da yahudiler. Türk hristiyan evet özentidir çünkü Türk müslümandır islam sancağını yüzyıllarca dünyanın her yerinde dalgalandırmış olan millettir Türk milleti
011 Yorumla- +1 yıl
Dostum soruyu ben sordum.
- +1 yıl
Ahahha ya abi bir git şimdi de kendini savunma 😂 Soruyu soran kişiyle tartıştığını sanıyordun 😂 Neyse 😂😂
+1 yılHristiyan yahudi müslüman farketmez 1 kişi Allah ı sevmiyor inanmıyor hz. muhammedin son peygamber olduğunu bilmiyor ise ben o kişiden nefret ediyorummmmm
03 Yorumla- +1 yıl
Evet çünkü Müslümanlar hep nefret eder dimi? Tanrınız size neftet öğretti çünkü?
- +1 yıl
ya neden anlamıyorsun bir daha oku
- +1 yıl
ALLAH ı ve muhammedi kabullenmeyen biri varsa sevmiyorum diyorum sebebi bu ki.. şöyle bir şeyde var mesela müslüman olmayan birilerini görüyorum internetten çok güzel işler yapıyorlar diyorum keşke müslüman olsa onlarıda seviyorum işte
arkadasim niye buna taktın gereksiz olmus 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol
+1 yılHristiyanlarda müslümanlara ön yargılı bunu da konuşalım
07 Yorumla- +1 yıl
islam diğer ülkelerde kötü bilinir. Nedeni ise terör olaylarının genelde Müslümanlar'ın yapması, bomba patlatanların genelde Müslüman kılıklı kişilerin olmasıdır. Ayrıca son videoyu izlemişsindir. Müslümanlar, turistlere sırf Hristiyan oldukları için gidin burdan diye bağırıyorlar. Ve bu videoyu bir sürü Hristiyan izlemiş. Şimdi İslam tabi ki kötü bilinir.
- +1 yıl
1-) Boko Haram
2-) Leşker-e-Tayyibe
3-) Isıs
Ve bunların hepsi Müslüman gruplar. Boko Haram ve leşker-e-tayyibe Islam'ın kurallarını yaymak isteyen örgütler. Isıs ise Müslümanlar'dan oluşmakta. Ben daha bir Hristiyan terör örgütünün ülkelere bombalar atarak onları Hristiyan yapmaya çalıştığını görmedim. - +1 yıl
Bunları okusaydın keşke
- +1 yıl
Bu tek bir videoyla söylenemez çoğu müslüman yabancılara hep yardım ederler turistlerin çoğu bunu dile getir ayrıca evet terör olayları yüzünden olabilir ama onların da müslüman olmadıkları bariz belli ayrıca terör örgütlerine destek verenlerde hristiyan devletler bunu da bilmek gerek
- +1 yıl
Ahahha 😂 Bir Hristiyan neden Müslüman olmadığı için kafa kesen birine destek versin 😂
- +1 yıl
Kendini kandırıyorsun
- +1 yıl
Hadi bakalım öyle olsun 😄
Çünkü müslümanlar cahiller!!!
00 Yorumla
+1 yılNiye çoğul konuşuyorsun tövbeya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana taş atana ben gül atamam!
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım