Burnum hafif kemerli böyle biraz ucu kalksa o kemer gidiyor. Ilerde olmadi burun ameliyati gerci burnumu beğenenler bile çikıyor 🙈 ama ben takıntılıyım illa kalkık olucak.
Burun egzersizleri ile bu mumkunmudur?
Burun egzersizleri ile bu mumkunmudur?
ben de aynı durumdayım malesef ise yaramıyor ilerde estetik yaptırmayı dusuneblrm
Aslında ise yarar diye düsünuyorum 1 2 defa deneyip birakmamak lazim
ben nose up diye üründe almıştım ona boşa para verdim
He bak onu çok merak ediyordum ben hiçmi ise yaramadı 😯
malesef yaramadı 1 ay kullanmıştım sanırım 50 tl vermstm bir de canım her guzelin 1 kusuru vardr eğer bundan dolayı psikolojikmen etkileniyorsan estetik yaptir benim de estetikten dolayi tedirginliklerim var ama bole devam edersm yaptrcm
O kadar bir kusur yok hafif kalksa sorun ortadan kalkıcak aslında :( 18 yaşım su an estetik için durumum yok ilerleyen zamanlarda oyle olucak gibi
benim de biraz kuculse sorun ortadan kalkacak küçükken sorun yoktu ergenlikte birden büyüdüm bende ilerde düşünüyorum
Benimde öyle kucukken kemer felanda yoktu burnumda sonradan oldu her sey :( birde burun ölünceye kadar büyürmüş 😣
Aynen ya çok takıntı haline getirdim bundan 1 yıl önce böyle değildim kafayı yicem artık birde sağlık sorunum olmadan estetiğe de başvurmak istemiyorum kafam çok karışık sanırım cevremdekilerin ben estetik yaptirirsam bu estetikli diye on yargili davranmalarndan cekiniryorm
Büyüdükçe kafaya daha çok takıyoruz malesef :(
Bende ya isin birde diğer durumu var estetik sonuçta iyi bir sey degil.
Akrabalarinin bir sey diyecegini dusunmuyorum ya benim 2 kuzenim oldu burundan estetik ameliyati kimse bir sey dememisti yani :/ demeyede haklari yok acikcasi umrumda bile olmazlar benim burnum sonucta
ya ben aslında nefes problemi yaşıyorum fakat kulak burun boğaz doktoru bunun alerji den kaynaklı olduğunu söyledi ve benim daha önce alerjim yoktu
ve hızma takiyordum ben deliği kapaninca 3 kez deldrmstm doktor bununla bir ilgisi olmadığını söyledi ama bundan sonra nefes alamamaya basladm
deviasyon olmasından supheleniyorum birde alerji den dolayi hafif geniz eti buyumem olmuş farklı bir doktorda abime geniz eti için ameliyat demişti abim yaptirmadi
sence cerrahi bir doktora gitmelimiyim
Gitmelisin. Kesinlikle bence direk cerraho doktora gitmeliydin onlar cok daha iyi bilirler.
😕 doktorların dedigi dedigini tutmuyor ki mubarek her doktor farkli sey soyluyor.
Pek bilgim yok bu konularda benimde aslinda 😕
Bende sol burnumdan nefes alamiyorum. Geniz eti var
geniz eti ameliyatı var ve bu ameliyatı olurken hazır şeklini de degistireblrsn
Nasıl yani? Ciddimisin
tabiki az önce annem yengemle konuştu kuzenimde de geniz eti büyümesi varmış abimde de var doktorlar ikisinide ameliyat dedi bizde bu geniz eti büyümesi genektik galiba
Benim annemde var bide bende 😕 mecbur olucaz bu ameliyati
elinle on dakika burnunu kaldır. değişiyor diye biliyorum
Burunda iz yapmazmi oyle
çok değil ki sertçe değil
Peki tesekkur ederim
önemli değil:)
Mümkün
👍 peki bildigin bir egzersiz varsa soylermisin
Çok teşekkür ederim :)
😁😇
Cevap
1Cevap