Aile & Toplum Mafia 4 'ün Samsunda Geçeceği Doğru Mu (Samsunda Sıradan Bir Mafia IV) ? pilavımıkaybettim_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mafia oyun serisini tamamen bitirenler ve çok özleyenler için bir müjde olabilir sizce Mafia IV samsunda mı geçecek böyle söylentiler dönmekte gerçek mi bilmiyoruz yalnız olsa fena olmaz :)Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum her türlü görüş benim için önemlidir teşekkürler :)#pilavımıkaybettim #şehrisamsun #Mafia4 #samsundageçecekmi #doğrumudur #oyunhaberleri #pilavonlinecom Güncellemeler+1 yıl güncel Mafia 4 'ün Samsunda Geçeceği Doğru Mu (Samsunda Sıradan Bir Mafia IV) ? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eşekliprens111111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Olur mu ya Allah askina. Adamlar dünya çapındaki oyunu niye samsunda yapsin kanka. Hayatta yapmazlaryapmazlar :) 1 7 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl samsunda mafialık yer ama bence olur neden olmasın :D :D orjinal şehirlerimzden :D Yorumla eşekliprens111111 +1 yıl İnşallah olursa oynariz. Crysis 4 te çiksa on numara olur:) Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl umarım çıkar düşünsene dünya çapında mafialarla çatıştığını :D :D Yorumla eşekliprens111111 +1 yıl 3 ü bitirdim be kanka :) Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl ben eski oyunları seviyorum açıkçası Yorumla eşekliprens111111 +1 yıl Sen herşeyin eskisinin seviyon zaten. Sen müzikte dinleme. Taş plak getiren onlari dinle;) Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl taş plak severim ben ya :) Yorumla
ruhhalimguzel Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Ustam, hic ilgilenmedigim bir konu, soru kazik geldi bana ))) 1 7 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl mafia oyunu usta gta 7 den sonra sorayım dedim tutmadı Yorumla ruhhalimguzel +1 yıl Sanal oyun tarzim diil, ben hayatla oynuyom, tespih yaptim salliyom ))) Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl adam lafı soktu :D :D thug life mı neydi ondan yaptı bana :) Yorumla ruhhalimguzel +1 yıl Valla ben bisey yapmadim, valla yapmadim ))) Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=KLOjqtclVmw bu :D Yorumla ruhhalimguzel +1 yıl )))) Yorumla ruhhalimguzel +1 yıl Zahmet oldu ))) Yorumla
İyikalpli_cadı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Adana bitti samsun serisi devam ediyor ya da sezona mı çıktı? 1 3 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl bakacağım tutmadı soru ama Yorumla İyikalpli_cadı +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl ricalar Yorumla
Sprite Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl hayır mafya dört suriyede geçecek. esad mafyasıya, türk mafyası çatışacak... 1 1 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl vay online olacak ama kesin sanırım Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama güzelmiş😂 1 2 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl olsun olsun :D Yorumla HayalperestPisicik +1 yıl 😛😛 Yorumla
Düşünenkedi Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl gta da adanaya uyarlı olucak zaten. 1 1 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl evet gta 7 adana :) Yorumla
MisMikrop Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bence o Adana'dır 😂 1 1 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl gta 7 adana geçecek kanka bu samsunda :D Yorumla
ArChaE Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Neydi o günler 1 2 Yorumla pilavımıkaybettim_ +1 yıl mafia 1 ve mafia 2 yi sanırım oynadın vito karakteri vardı efsane idi :) Yorumla İyikalpli_cadı +1 yıl Galiba abimiz geri dönmüş öyle mi? Yorumla
En İyi Cevaplar