Artık kötü etkileniyorum çok kötü durumdayım ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
Aşağıdaki yorum ve görüşler de saygımı bozmuyorum felan demişsin benide dedem sevmezdi 😂 saygıda hic kusurum olmamştır yurtdışından turkiyeye tatile geldiğinde gider elini felan operdim ama o beni sevmezdi 😂 bir sene adami siklemedim hic yanina gitmedin tesadufen yolda gördüm yönümü bile ona donmedim o baya bakti bana 😂😂 şimdi koçum evladimli konuşuyor 😂😂 deneye bilirsin insanlara iyilik yaramıyor mesafe yok saygıyı bozmadan laf sok
03 Yorumla
Soran+1 yılVay be iyiymiş 😂 bunu bende deniycem kesinlikle 😅
Soran+1 yılBence en iyisi. Benim dustugum duruma düşmekten iyidir
En İyi Cevaplar
asla ailene anlatma onlar seni iyice ikileme sokarlar. aslında net bir şekilde durumu dile getir çivi gibi. çarpıtmalarına izin verme o sırada ailene aktar. sen onları ezemezsin ama ailen yüz yüzeyken onlara gerekeni söyler daha etkili olur
123 Yorumla
Soran+1 yılBabamın yanında asla asla yapmıyorlar annemin yaninda yapıyorlar oda bişey demiyor
Soran+1 yılNe demek istediğini anlamadım ama öyle bir yerden carpiyolar ki insan kalıyor öyle bişey diyemiyor.
Soran+1 yılAnnem beni onların yanında kötüler doğrudur galiba ondan cesaret alıyorlar
Soran+1 yılO manada değil yani mesela bir iş var bizim kız da hiç yapmaz gibi
- +1 yıl
ya bazen öyle ortamları değerlendirirler anne babalar. ben kaç kere bu durumu yaşadım. bizim oğlan da işe girse diye daha yeni tanıdığı marketteki adama beni kötülüyor aklınca. birkaç ay sonra hakimlik sınavına girecem, bir işe girse diyor sümsük sümsük. atanırsam ilk onun icabına bakacam zaten. benden çok çekeceği var.
Soran+1 yılNe güzel ya en azından kendini kanitlayabilirsin bende öyle bişey de yok
- +1 yıl
ne kanıtlaması ya cano çok kudurdu tam da atama sürecinde böyle delleniyor sınavlarımı kötü etkiliyor. bir keresinde komşu kızı gelmiş dul bir kadın. şirket henüz ona araba vermemiş o da market uzak diye bizim anneye oğlunla gidebilir miyim demiş bana geldi söyledi bizim pezoya söyledim gitti anahtarı ona kendi verdi hani benim arabam ha! beni trolledi! kadın da mecbur şoför koltuğuna bindi gittik.
Soran+1 yılOha baban çok zor bir insanmış
Soran+1 yılAynen kendini kanıtlama çabası zararı bize
- +1 yıl
şerefsiz bazen olayı abartmasa iyi ama len ne var atansam sen okuttun işte ne gocunuyon girse bir işe diye konuşup canımı sıkıyon. korkuyor herhalde bizi artık yanında istemez diye. valla 3 yıldır aynı laf. sen kız halinle iyi dayanıyorsun biz biraz sert yaparız biraz daha sıksalar ne var diye ayağa kalkarız da siz dayak da yersiniz :D:D:D
Soran+1 yılEe niye psikolojim bozuk benim
Soran+1 yıl18 yaşındayım bu yaşta evlenemem o yüzden uniyi şehir dışı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Soran+1 yılYurt daha iyi değil mi
Soran+1 yılEv daha iyi o zaman peki yardimlarin icin Tesekurler
Soran+1 yılAmin amin hepimizi :)
Nasıl kötü davranıyolar ki?
16 Yorumla
Soran+1 yılTavır olarak
Soran+1 yılO zaman arkamdan yine konuşup duracaklar diğer akrabalara da rezil olucam
Soran+1 yılDeniycem teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
Bendede ayni durum var peki sendeki sorun ne neden karisiyirlar sana
112 Yorumla
Soran+1 yılNedenini ınan anlamadım
Soran+1 yılBilmiyorum kıskanıyor olabilirler
Soran+1 yılNasıl baş ediyorsunuz
Soran+1 yılÇözüm yok yani 😣
Soran+1 yılAynen bende ya
Soran+1 yılEvet ve özgüven problemi de yaratıyor
takma kafana saygı duyana saygı duy duymayana sende saygı duyma.
112 Yorumla
Soran+1 yılSonra kendimi kötü hissediyorum
Soran+1 yılÇünkü ben bişey dersem ki demem çok zor onlar 100 şey diyor
Soran+1 yılDeliriyolar o zaman çok daha kötü oluyo
Soran+1 yılÖyle tabi ama ne bileyim
Soran+1 yılHerşeyi zorlastiriyorlar bu umursamamayi deniycem çok teşekkür ederim
Akrabayı akrep soksun 😁 Hiç takma insanlar kendine yakışanı yaparlar sende kendine yakışanı yap
20 Yorumla
+1 yılneden kötü davranıyorlar annem ve babam la olan ilişkin nasıl
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin yaninda yapıyorlar babamın yanında böyle birşey yok
- +1 yıl
babanla konuş durumu
Soran+1 yılBabam bana asla inanmaz. Sadece bu konuda değil genelde de inanmıyor ve soylediklerime güvenmiyor. Halbuki hiç bir pürüz yapmadım. Babam babalığı yedirip icirip okutmadan ibaret sanıyor.
- +1 yıl
ozaman akrabalarını takma kafana hiç umursama sende onların her lafını zeki kısa ve keskin cümlelerle iade et
Soran+1 yılEdiyorum cehaletleri diz boyu ama amaçları sinirlendirmek olduğu için fark yapmıyor
- +1 yıl
ozaman sessiz kal ve umursama sessizlik insanları daha çok çileden çıkarır
Soran+1 yılTamam deniycem teşekkür ederim
+1 yılsadece tavır olarak mı yoksa fiziksel şiddet de var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılTavır
- +1 yıl
duruma göre yoksayma, geçiştirme, kabul eder görünme gibi tercihlerle ince diplomasi uygulamanız gerek ama bu da dile kolay birşey tabi Allah yardımcınız olsun...
Soran+1 yılTesekurler hepimize
+1 yılhiç akrabam yok yalnız yasıyorum keske olsa da kötü davransalar
06 Yorumla
Soran+1 yılBilseydin o acıyı keşke.
- +1 yıl
ah be ben iki kez intihar ettim bir kez alkol komasına girdim hangi acı bunları yaptırabildi sana kızın teki beni elde etmek için adet kanını sandvic arasına koyup yedirdi büyüledi beni evime domuz yagı sürdü neyin acısını söylüyorsun sen
Soran+1 yılAkrabayla ne alakası var
- +1 yıl
ya burda anlatmak istemiyorum yanlıs anlarsın diye mesaj atda diyemem en iyisi bosver
Soran+1 yılAkrabayla alakası var yani
- +1 yıl
burda anlatmam
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. bunun tek yolu sen de kötü davranacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılTers tepme olmuyor malesef daha fazla devam ediyorlar
Sen de onlara kötü davran, laf sok görüşme
13 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılBende onlara kötü davranınca suçlu hissediyorum
ne yönden kötü davranıyor
112 Yorumla
Soran+1 yılTabir
Soran+1 yılPardon tavır
Soran+1 yılLaf sokuyorlar , fikirlerimi onemsemiyolar , iyi bişey olduğunda kötü davranıyorlar , fikirlerime doğru olduğunu bildikleri halde karşı çıkıyorlar arkamızdan konuşuyorlar ve samimi olmadığımız insanların yanında asagiliyorlar
Soran+1 yılYaptığımı sanmıyorum her zaman saygılı olmaya çalıştım hem 18 yaşındaki bir kız kaç yaşındaki insanlara ne yapabilir ki teyzem hadi oğlundan kıskanıyor diyelim halam ve diğerleri neden kötü davraniyor
Soran+1 yılCok ta güzel degilim ilgisi var
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Akrabalarin cani cehenneme. Noye gorusuyorsun ki
03 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka görüşüyoruz ışte
Soran+1 yılMutlaka derken karşılaşıyoruz
Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. sende onlara kötü davran
01 Yorumla
Soran+1 yılIyice siddetleniyorlar iyice kalbim kırılıyor
Nasıl
16 Yorumla
Soran+1 yılLaf sokuyorlar , fikirlerimi onemsemiyolar , iyi bişey olduğunda kötü davranıyorlar , fikirlerime doğru olduğunu bildikleri halde karşı çıkıyorlar arkamızdan konuşuyorlar ve samimi olmadığımız insanların yanında asagiliyorlar
Soran+1 yılNasıl
çok mu güzelsin kıskanıyor olabilirler
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık degilim kendimi kötü hissettirdikce kötü oldum
Soran+1 yılVar ama onların yanında yapmıyorlar sadece annemin yanında yapiyolar o da bişey demiyo
+1 yılGörüşme
017 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka görüştüğümüz yer oluyor kaçınılmaz bir şey
- +1 yıl
O zaman fazla muhatap olma onlarla mesafeyi koy
Soran+1 yılTamam peki nasıl yapabilirim biraz anlatirmisin
- +1 yıl
Yani onlarla bir araya gelmek zorunda kaldığın zaman başka odaya geç onlarla fazla oturma sana karşı kötü konuşurlarsa sende ters cevap ver ağızlarının payını ver kendini ezdirme
Soran+1 yılIyi de beni dinlemeyip fikirlerime saygı duymayan birine ağzının payını nasıl vereyim öyle kalıyorum orda
- +1 yıl
Onlar sana karşı nasıl konuşuyorlarsa sende onlara karşı öyle cevap ver laf sok yani acıma
Soran+1 yılCildiriyorlar olan yine bana oluyo
- +1 yıl
O zaman hiç muhatap olma onlar gelince ortamı değiştir
- +1 yıl
Bunu yapmalarının sebebi ne peki
Soran+1 yılSebebi çekememezlik
- +1 yıl
Neden dolayı bu çekememezlik
Soran+1 yılOnlardan farklıyız
- +1 yıl
Derken nasıl fark yani maddi yönden mi
Soran+1 yılHayır maddi olarak değil daha farklı
- +1 yıl
Nedir işte yazabilirsin buradan yazmak istemiyorsan özel yaz
Soran+1 yılZekamizi mesela , yaptığımız şeyleri , gittiğimiz yerleri halbuki o kadar abartılacak bişey yok asosyal bile sayılırız. Sonra insanların bize saygı ve sevgi duymasını kıskanıyorlar. Annemin arkadaş ilişkilerini kıskanıyorlar. Ya hatta hatta babamın bakımlı biri olması bile kiskaniliyor. Tabi bu kiskanimlarin sonucunda sürekli bize bir laf sokma çabası ciddiye almama çabası falan. Ama işleri düşünce kuyruk oluyorlar
- +1 yıl
Tek çare onları umursamamak fazla samimi olmamak
hadi ordan et👍
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi?
01 Yorumla
Soran+1 yılTavır
Kötü davran.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
- +1 yıl
Tek kelime ettiklerine bin pişman ettir. Güvenlerini sars. Hainlik yap. Kırılacakları noktalarını biliyorsan üstüne basa basa yüzlerine karşı gülerek söyle. Herkesin içindeyken daha sık yap. Sırlarını biliyorsan , kimi daha fazla etkiliyorsa çevresinde onlara açıkla. Ne tepki verirlerse versinler taviz verme. Dik duruşun olsun.
Soran+1 yılBen bunları yaparsam annem evden atar
+1 yılgörüşme onlarla
03 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka görüştüğümüz yer oluyor kacinilmaz birşey
- +1 yıl
bak canım benimde var sevmediğim akrabam ama niye kendime eziyet edim ki dimi mesafe koy çok aynı ortamlarda durma
Soran+1 yılTamam bunu deniycem teşekkür ederim umarım ise yarar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelir be kanka.
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 sene düzelmesi bunun anneme karşı yapılan öncesi de var şimdi mi düzelecek
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih