AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
751Cevap
bence çok iyi karşılık verir :)
vermez vermemeli adamsa
Bir kereden birşey olmaz
valla ne desem yalan olur
Vermez
o zaman adam olmuyor orrospu oluyor :)
İman ve Kişilik
Sadakat nerde kaldi o zaman tabiki de vermez
Yapabilir belli olmaz
Eğer adamsa vermez
Irıspı değilse vermez.
önünde merteği olandan korkacak sın
Hayır vermez..
Verde bilir vermeyede bilir KARIŞIK BİRAZ :)
Karakter meselesi adamsa vermez
eğer gerçekten adamsa karşılık vermez
valla büyük konuşmamak lazım bu konularda.
Ben de onu diyecektim. Hiçbir zaman büyük konuşmamak gerek.
Çapkınsa kesin karşılık verir
eger seviyorsa eşinden başkasını görmez adam
karaktersizse verir. sende yuva yıkma!
Verir... fakat niyetine bağlı
Vermese de verdi derler...
Çok azi karşılık vermez. .
Kimleri gordum oyle duymaz etmez deyipte konuşan
karşılıkta verir başka şeylerde verir
Dimi ama
Seytan uyarsa evet verir
Insandan insana adamdan adama degisir
Insanoglu sonucta. AFFETMEZ
Tabiki verir ama yolu 😉
Hayır verirsede reddetmek olur
Ben vermem. Veriyorum diyen de bakmaz.
niye versin ki herkes uckur peşinde değil
verir :/ ama eşini sevmeye devam eder..
Gavatsa verir
adamina bagli adamsa vermez
ben şahsen vermedim ve azarladım
Tabi ki... Dalda ki kuş iyidir :)
Eldeki kus daldaki kuştan iyidir
Karşılık vermez bence
sende diyorsun cok seven vermez
Evliyken gözler kör olmalı
Seven asla aldatmaz
Çirkin olsa da verir.
Öuhtemelen karşılık verir
eşini seviyorsa vermez
Verirse adam değildir
Vermemesi gerek
Cinsellik açısından olabilir
çok güzel olasına gerek yok gideri olsun yeter :D
Gerçekten seven adam vermez.
Evet
neden
@ardaaasennn1 erkeklerin zaafi yuksek kapilabilirler eslerine karsi bir doyum soz konusu
iradesiz biri ise verir bence
Vermez yüz veriyosa sevmiyodur zaten
Veriyo çiçeğine koyim
Sen zahmet etme ben koyarım
Erkekler tek eşli olarak yaratılmadılar
Dünya nüfusunun hemen hemen yarısı bayan yarısı erkek (3,25 milyar erkek, 3,21 milyar bayan) Bunun anlamı ne sence?
@VoynukReis Olaya istatistiksel yaklaşmışsın. Daha basite indirgersek sadece seks yaptığın veya evlendiğin biri başkasıyla da aynı eylemi gerçekleştiremez mi? Gerçekleştirir kadınlarda gerçekleştirir ama kadınlar olaya daha duygusal anlamda baktığından biriyle duygusal anlamda bağını koparmadan diğeriyle herhangi bir eylem gerçekleştiremez ama erkekler bunu gayet iyi becerirler çünkü onlar sekse bir duygu yüklemezler. Genellemede olmasın tabi ama bu işi yapan insanlar için öyle en azından.
Bir bayanın böyle bir yorum yapmasına aklım mantığım ermedi. Milyarlarca insanın olduğu bir dünyada bayan erkek sayısının eşit olması, aklı olan her insanın ders çıkaracağı bir durumdur. Asla tesadüf olamaz. Çıkarılacak olan ders de şudur; insanlar bir kadın-bir erkek şeklinde çift yaratılıyor. Çiftini, hayat arkadaşını bulmak için belki 100 kişiyle tanışırsın. Ama 1 kişiyle evlenirsin. Boşanmalar istisnadır. Ama o onunla yatar, bu bununla kalkarsa erkekle bayanın çift olma dönemi biter, dünya damızlık hayvan çiftliğine döner.
@VoynukReis Çok sığsınız
Tek bir soru sorabilir miyim? Baş örtülü, dinine sıkı sıkı sayılabilecek kadar bağlı biri misin? Cevap vermem dersen de saygı duyarım.
@VoynukReis Konuştuklarımın dinle hiç bir alakası yok ki. Ama islam dininde bile erkeklerin birden fazla eşi olabiliyorken kadınlar sadece tek bir eşe sahip oluyor. Sizce bu tesadüf mü?
Tesadüf değil. İnsanız ama çoğalıp neslin de devamı gerekiyor. Bazı özel durumlarda erkeklere çok eşlilik izni de bu nedenle veriliyor. Şöyle düşün; bir çiftlik kuracaksın. Asla bir dişiyi birden fazla erkekle bir araya getirmezsin. Çünkü bunun devamlılığa katkısı yok. Ama bir erkeği birden fazla dişiyle bir araya getirirsin. Dünyada erkek nüfusunun azaldığı dönemlerde çok eşliliğe bu nedenle izin verilebilir. Ama şu an böyle bir tehlike veya özel durum yok.
@VoynukReis Beni yanlış anlıyosunuz galiba ben bunun aslında yaratılıştan beri geldiğini söylüyorum. Benim için tasvip edilebilir bişey değil ama düzen o şekilde. Aldatmak falan başka bişey zaten. Erkeğin neden aldattığını anlatmaya çalışmıştım başta ben konu çok başka yere gitti.
Şimdi daha iyi anladım aslında. Yalnız şunu da bilmeni isterim, erkekler için de (ya da en azından benim için) "tek eşlilik" kavramı sadece ahlaki olarak benimsediğimiz bir olgu değil. Beyin olarak veya yaratılış olarak da tek bir kişiyi gönülden sevebilecek durumdayız.
@VoynukReis Tebrikler o zaman yaradılıştan beri gelen duyguları dizginleyebiliyorsanız gerçekten tebrikler. Mutlu günler.
Öndekinide verebilir.
ben veririm çünkü flörtleşmeyi severim
Vermez
Kesin verir
Neden?
Erkek doğası Lanet olsun güzellere hayır diyemiyoruz
Neden iradenin mi zayif şerefine mi?
Güzelliğe irademi dayanır 😉
Alakası yok eşine aşıksa bir insan onun gözü başka birini görmez zaten demek ki sevmiyor
Karşılık vermek ne kelime? Bakmayacaksın bile efendi, gayri ihtiyari göz göze gelsen dahi görmeyeceksin. Buna merkez dışı görüş diyoruz. ;)
ben birini sevmiştim hem de karşılığı yoktu ama başka biri de benden hoşlanıyordu ve ben ona karşılık vermedim. üstelik benden hoşlanan kişi manken gibi bir kız belki benim beğendiğim kızdan daha güzel. ama işte tuhaf bir şey. ben hala onu seviyorum. o da başka birini seviyor, beni de başkası seviyor. gel de çık işin içinden :(
@crazyysf bilirim aynısı başıma geldi çıkılmaz durum maalesef. .
cok seven vermez
İllaha aşk yaşar anlamında demedim ama mutlaka bir karşılık verir 😬
aşık adamlar neden aldatır?
@melinell sende mi karşılıksız sevdin?
Hayır merak ettim yani çok şükür karşılıklı sevgi ilişkim var. dd
@cansiles aman uzak dur karşılıksızdan :b
Bence vermemelidir
Verir, çünkü eşine olan sevgisiyle ilgisi yoktur o karşılığın.
Sırf soru olsun diye soru sormayın ya
Eğer erkekse verir adamsa vermez