ilk önce şunu söyleyim boyum 170 yav öyle kızlar biliyorum boyu 160 ortalamaları 165 kriterleri 180 den başlıyor şu özgüvene bak hobbit e bak ya tamam türk erkekleri olarak bizde uzun boylu değiliz kabul ama 165 lik kız 180 derse 175 olan kız ne der ? bu özgüven nerden geliyor bir şeye benzemeyen kızların bile kriterleri 180 le başlıyor biz erkekler yakışıklı isek her kıza teklif ederiz ama benim gibi bişeye benzemiyorsa bir erkek haddini bilir en kötü ihtimalle o kız bana bakmaz beni beğenmez der 165 lik kızlar bunu niye demiyor 180 lik bir erkek bana bakmaz benden daha uzun daha güzel kızlara bakar diye niye içlerinden geçirmiyorlar neden bu kadar havalılar bir arkadaşımın boyu 170 alman sevgilisi var o da 175 yabancılarda bu yok bizde neden var
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürklerde her şeyin cm'i ölçülüyor, ona göre karar veriliyor da ondan.Ben bir erkekten hoşlanacağım zaman boyunu önemsemem.Elimde mezurayla mı geziyorum sanki :)
Ama bence artık 1.80 boy da Türk erkeklerinin ortalaması değil.Ortalama 1.90'larda bence.Dışarıda hep görüyoruz, genel olarak çok uzunlar.Özellikle yeni nesil, eski nesilden daha uzun boylu.Babam 1.75, kardeşim 1.85 mesela.Eski sevgilim 1.95'ti.
Bence hoşlanırken boya posa dikkat edilmiyor zaten.
Bir kere 2 kız arkadaşın konuşmasını kulak misafiri oldum.Kız dedi ki , sarışın olsun, mavi gözlü olsun, uzun boylu olsun, üniversiteli olsun bilmem ne :D Bu tarz şeyleri ergenler diyor zaten :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sanırım bu Türk erkekLerinin kızLarı ayyuka çıkarmasından doLayı oLuyor ... zaTen 1.80 boYu oLan birisi 1.60 boYunda birini yanın yakışTırıyorsa ve kızda yakışTırıyorsa birşey diyemeyiz oNLara kaLmış birşey. 1.60 boyunda 10 cm topuk giyse 1.70 oLur :D Türkiyede 1.55 oLn biLe kendini manken sanabiLiyor bazen nedeni de dediğim gibi erkekLerin şımartması... 1.60 az bir güzeL oLsn kriteri 1.80 oLabiLiyor :d işin şakası kısa kızLarLada hep uzun erkekLer beraber oLuyor.. şaşıyorum.. benim boyum 1.76 karşıma bir Tane benden uzun çıktı... 1.82 oLsa biLe yeter yani maksat arada boy farkı oLsun .. ama sanıRım uzunLarın kaderinde var uzun boYLu birini buLamamak :D
517 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum sana uzun istemek eyvallah her kız onu ister sen 169 sun 182 istiyon 175 lik ne istesin diğer konularda tamamen katılıyom 155 lik kız bile bana tepeden bakıyor bu ne özgüven ya
Soran+1 yılpardon 176 sın seninki mantıklı :D az bir fark olsun diyon olması gereken bu 15 cm fark değil yani
- +1 yıl
:D şu var benm boym uzun oLduğu için topukLuya pek ihtiyaç duymuYorum bu yüzden çok boy farkına gerek yok :D ama 155 de biraz özgüven sorunu oLduğu için topuKLu giyecektir. ve oNa göre kriterini belirliyor :d 1.55 giy topukluyu 1.65. hoş yine fazla 1.80 :A aman bazen kızları anlamak zor :D bir de kısmetlerini kapatıyorlar.. 1.80 istiyoruz diyorlar.. adam 1.70 atıyorum talip olacağı varsada kızın kriteri yüzünden çekiniyor gidip açılamıyor.
- +1 yıl
1.55 boyundaki, kendini manken sanabiliyor?
güzelliğin sadece boy ile ilgili olduğunu düşünüyorsun :) öyle güzel vucutlu, alımlı yürüyen kısa kız/ kadın varki haksızlar mı..
ha bunun yanında boyu 1:75 ama küt vucutlu , kamburu çıkmış omuzları düşmüş, pat pat yürüyen kızlara ne demeli?
kaldıki sadece Türkiyede değil dünyada da kısa kadınlara ilgi hep daha fazladır.. burda starlara bakabilirsin
Soran+1 yılfazlasıyla sana katılıyorum kendi kısmetlerini kapatıyorlar haberleri yok 180 lik bir erkek 175 liğe bakar diye hiç düşünmüyorlar sırf bu anlamsız egoları yüzünden nice talip kaçırıyorlar haberleri yok
Soran+1 yılgüzellere sözümüz yok anlamadın beni bir şeye benzemediği halde kendini manken sanan kezban sınıfı canlıları kastediyorum
- +1 yıl
vaLLa boyu uzun oLup manken edasında yürüyen süper bayanLarda var kısa oLup yürüYenLerde var . buNLar oNLarLa aLakaLı oNLarın stiLi tarzıyLa aLakaLı buna yoRUm yapamayız zaTen ..
benim demek isTediğim Türk erkekLerinin Türk kızLarını fazLa şımartması.. yoLda yürüyen kıza Laf atar , bakar gülümser , göz kırpar , abartarak iltifat eder vs vs...
Git yabancı üLKeLere adamLar kız güzeL diye tutup boş boş iLTifat etmiYor.. öYLe ki pek bakMıyrLar biLe.. Ama Türkiye de içine girecek gibi bakıYorLar.. - +1 yıl
tÜRK ERKEKLERİN ASIL SORUNU BU ZATEN.. SADECE BAKIYORLAR .. ANCA BAKIYORLAR..
bak takip ediyorsan hep bir açılma sorunu.. CESARET EDEMİYORUM, O GELSE OLMAZ MI?
o havalı denen kızların kaçtanesi yanıp tutuşuyo karşıdaki için cevaplayan bir sen bir ben biliriz :D
Soran+1 yılkolay değil bir erkeğin açılması reddedilmekten aşağılanmaktan korktuğundan açılamıyor
Soran+1 yılöle olmuyor işte kolay değil
+1 yılBenim boy 181 o yüzden seni pek anlayamam ama bu kadar kafaya takma 170lik arkadaşlarım var gayette güzel kız arkadaşları var ama benim yok bende onları kıskanmıyor değilim bu iş boyda değil işlevde yani demem o ki benim gibi uzun olupta ne yapıcaksın çekingen olduktan sonra bir b.ka yaramazsın benim gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılkendimle problemim yok kendini manken sanan kezbanlarla problemim yoksa haklısın
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Vallahi arkadaşım öyle bıya posa bakarak karar veren bir kadınla zaten asla işim olmaz. Sadece buna bakarak karar veren kadın demek ki kafa ne kadar yüksekteyse o kadar dolu sanıyor. Ama şu da bir gerçek k hemen hemen her kadın kendinden uzun bir erkek ister.
11 Yorumla- +1 yıl
zeka küpü:)) günaydınnn..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cok sacma düsünüyosun benim boyum 1.63 ve sevgilimin boyu 1.85 civari (Kendisi alman) Boyu kisa olanin özgüveni olmaz filan ne alaka sacmalamissin. Benim boyum 1.63 ama fizik olarak cok cekiciyim mesela. Sevgilim bile senin gibi güzel cekici bir kiz bana nasil bakti diyo
00 Yorumla
+1 yılben genelde benden az da olsun uzun olmasını isteyenlerdenim :)
hiç bir zaman bu şekilde bir kriter uygulamadım.. uygulamadım..
Sonuçta hepsi Allah versi.. hem sevgi insanın boyuna dağil.. huyuna bakar :)04 Yorumla
Soran+1 yıluzun istemenize sözüm yok 20 15 cm fark istemenize sözüm var
- +1 yıl
yok ya çok uzun değil.. ideal düşünmek gerekir bence :) en azından biz uyumluyuz :) (anlaşıldı)
- +1 yıl
AMİN!.. :)
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayal etmek güzeldir :).Onun haricinde ben 169 um ama yine uzun erkekleri çekici buluyorum.Sanıyorumki yaşadığım bölgede erkeklerin hepsi uzun o nedenle bu böyledir ve babam 192, abim 187 lerde.
01 Yorumla
Soran+1 yıluzun çekicidir ama her kız kendi boyuna oranla bir uzun belirlemeli bence atıyom 170 lik kız 180 diyorsa 160 da 170 demellidir
Ya bence genelleştirmemek lazım uzun boy ilgi çekmiyor değil orası kabul;ama ben davranışlarını beğeniyorsam beni gerçekten sevdiğine inanıyorsam bırak boyu tipi bile ikinci planda kalır.
02 Yorumla
Soran+1 yıl100000 de 1 sin
sen bunlara takılma kardesim,ilerde görüceksin bunlar boş işler..bu ülkede 1.95 olupda esek siken kac erkek var haberin var mısenin? para durumunu arttır,kariyerini işini..sik anasını boyun falan..
10 Yorumlaboy komplexi var... ayrıca boy ölçüleri birbirine yakın olsun istemez kızlar... topukluyu rahat kullansınlar diye bir de tek bu değil başka faktörlerde var..
06 Yorumla
Soran+1 yılaynı boyda olsalar sorun ne kendilerinden uzun olsun istemelerini yadırgamıyorum ama 160 lık bir kızda 180 i isterse 170 ne ister başka ne faktörler var
Soran+1 yılhepsi uzun ister buna sözüm yok sözüm 15 cm fark isteyenlere
Soran+1 yılyazdım ya benim boyum 170 geçenlerde ayrıldığım sevgilimin boyu 166 dı onunla bu yüzden ayrılmadık ailesi istemedi vs
+1 yıl1,80 liğe aşık olusun 1,80 istersin, 1,60 lığa aşık olursun 1,60 istersin o anki duygularla konuşulan bir şey olduğunu düşünüyorum yani
03 Yorumla
Soran+1 yılaşık oluncada boy posun önemi kalmıyor ama onun öncesinde kriterleri çok ağır
- +1 yıl
evet bunu demek istemiştim önemi yok boyun aslında..kriter dediğin de kendin olmak kendine güven rahat hayattan zevk almasını bilen ve bayanlar en çok egosuna düşkün kötü erkekleri sever, iyilik aşka göre değildir bence.. ve ikna da çok önemli başta bir fikri savunan bayan zamanla seninle aynı düşünür hale gelebilir kritewrlere değil kendine güven..kriter de boş
Soran+1 yılfarklı bir bakış açısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa olan kadın kendinde olmayanı yani uzun olanı uzun kadın da çoğu zaman boyuna göre ya da daha kısa olanı yani şöyle diyebiliriz özgüven sahibi kadın için boy sıkıntı değildir özgüven sahibi olmayan kadın içinse sıkıntı
11 Yorumlabende 1.61 boyundayım ama uzun boy takıntım yok.
bence en az 1.65 olmalı boyu boyuma posu posuma. :D20 Yorumla
+1 yıl155 im boy takıntım yok ama sana inat nedense 185 ten aşağıda sevgilim olmadı zürafaaa.
34 Yorumla
Soran+1 yılerkek beğenir ona sözüm yok ama 160 lık bir kızın 180 istemesi biraz insafsızlık değil mi
- +1 yıl
olay isteyip istememek değil ki.aşıksam seviyorsam benim boyumda da olabilir.2 mt de.neye nelere dayandırdığına bağlı.
Soran+1 yılaşık olmak başka bir şey aşık olmadan önce kriterler çok yüksek yoksa 160 190 çiftlerde çok
+1 yılKomik buluyorum ben 160 kiz bence 170 falan istesin 1.8 0 yaninda komik duruyo kizi gibi yani ama ben uzun oldugum icin en az 180 olmasi lazim
00 Yorumlakızların özgüveni yaşadıkları yerdeki erkeklerin %99 unun abaza olmasından kaynaklanıyor,kısaymış çirkinmiş şişmanmış farketmez diyen karşı cinsleriyle dolu bir ülkede yaşıyorlar daha ne olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılbunları biz havalandırıyoruz aslında haklısın
Türk erkeklerinin abazalığı türk kızlarının g.tlerini kaldırmış işte olan bu.
00 Yorumla
+1 yıl1 70e yakınım 1 80den aşağı olmasın tamam simdi susabilirsiniz laksjda
04 Yorumla- +1 yıl
:D bende uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum ne yapıcaz şimdi. Bizim kızlar arkadaşında dediği gibi hobbit
- +1 yıl
Sen de uzun bul olum banane :D
- +1 yıl
Olsa yokki kapış kapış gidiyo piyasada yok satıyor bizim elimize birşey geçmiyor
- +1 yıl
183 desem ve yakışıklıyım desem?
+1 yılseni velisi yapip onu dogenleri sikayet edicek babasi ondan asdfjkj
00 Yorumla
+1 yıl1.81 boyum var ama şimdiye kadarki sevgililerimin boy ortalaması yaklaşık 1.68 dir.Yani olur olmayacak diye bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.80 üstü erkek olaarak onlara babayı alırsınız diyorum isterse dünya güzeli olsun.yanımda fino köpeği gibi gezdiremem:D
20 Yorumla
+1 yılBizene kardeşim
herkes ne diliyorsa onu dileyebilir..
inana bana istersen boyun 2 metre olsun yüce ALLAH sana 1 metrelik bir kız nasip ettiyse onun dışına çıkamazsın00 Yorumla
+1 yılÖyle isteklerim yok, herkesin kendi tercihi zaten..
00 Yorumlakızın boyu 1.60 hayal ettiği erkeğin boyu 1.80 beraberlik 3.30
21 YorumlaKız 1.60, erkek 1.80, beraberlik 3.30 ! İddia kuponu gibi...
11 Yorumla- +1 yıl
xD sesli güldüm
+1 yıl189 um talep patlaması yaşıyorum
sana yönlendireyim kardeş:DDDDDD01 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz tenli olsun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım Yatakta uzun eşşek oynamayı planlıyor onlar :D
04 Yorumla
Soran+1 yılgüreş yapacak erkek arıyor bence :D
Cevap sahibi+1 yıl:D olabilir. Ama merak ettiğim konulardan biri. Yani 180 boyunda adam 1.50lik kadınla yatakta nasıl sevşiyor abi :D
Soran+1 yılsevişmiyorlar bence :D işkence ediyor adam kıza :D
- +1 yıl
Bi laf vardır söylesemmi bilemedim şimdi :) ...kısada ... kösede bulunur diye
benim boyum 1.92 benimde 1.65 lik kızlar acayip hoşuma gidiyor napıyım yane bence her 2 tarafta memnun olduğu için sıkıntı yok :D
00 Yorumla
he valla.. kendi boyu iddia oranı gibi 1:55:D
sırık gibi adam istiyor Allahın sibobu02 Yorumla
Soran+1 yılaynen götten bacaklılar işte
Tam tersine aynı onu diyorlar hiç görmedim karşımda o tavrı takınan bir kız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay hamna 5 dk da dünyanın problemini çözdün ülkeyide yönetsen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu kızlar bu arama işini nereden yapıyorlar bir bilsem
00 Yorumla
+1 yıl1,68cm boyundayım ayakkabı ile 1,70
cm ben bile 1,80'den asağı olmasın demiyorum özgüven işte.00 Yorumla
+1 yılsen NEFES ALSIN yeter diyen kız duydun mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılrevizyonist aşamaya geldiklerinde duydum :D yaş olmuş 30 evde kalmışlar çok diyor :D
- +1 yıl
:D kendini mutlu edeceksen buna inan.. ama herkes bilirki kadınlar yaş ilerledikçe daha seçici olurlar
Soran+1 yılevet yaş 30 oldu mu görüyoruz kriterleri kaç tane siteye üyeyim teklifler hep 29 üstünden geliyor :D evde kalmış kapak atmaya çalışıyorlar :D 30 luk bir kadının ne seçebilir kim alır onu 20 lik kızlar varken :D
- +1 yıl
kızlara seçicilik konusunda eleştiri yapana da bakın hele... bu isyanın acaba kriterlerini fazla yüksek tutup elde edememenin verdiği bir hırs mı :)
1.90 isterim boyum 1.40
13 Yorumla
Soran+1 yılbulursun
- +1 yıl
183 olmaz mı?
Haklısın abicim.. : /
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılkendini dev aynasında görüyor derim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D kaf dağının ardındaki güzel sanki :D
+1 yıl1.90 olsun banane ://///////////////////
25 Yorumla
Soran+1 yılbasketbol milli takımına git :D
- +1 yıl
ne bu eksiler :((((
boyumunda 175 oldugunu belirtseydim bari !1!11!1! ! - +1 yıl
183'üm yakışıklıyım gören deli olur :) ama bahtsızlığım var 170 üstü bir kıza aşık olamadım hiç.
Benim boy 188 arayıp soran olmadı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkezbanlar kriterlerini yüskeltmiş o zaman :D
+1 yılTopuklu payınıda düşünüp şeetmişlerdir..
02 Yorumla
Soran+1 yılmatematik konuşuyor :D
- +1 yıl
bu yüzden işte hatunların Matematiği genelde daha iyi oluyor..
250 gramın gücü gardaş
01 Yorumla
Soran+1 yıl250 liği bunu isterse 500 lük ne ister :D
fazla değil 1 70 de olur
00 Yorumlasakin oll.. tamam haklısında yapıcak bişey yok ):
01 Yorumla
Soran+1 yılevet tüm kızların bir tarafı kalkmış yapcak bişey yok :D
Kezban diyince neden hakaret etti olyuor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkezban deyincede suç oluyor :D
Boyum 1.74 en az 1.80 isterim
04 Yorumla
Soran+1 yılseninki normal fazla fark yok senin istediğini 160 lık isterse sıkıntı o zaman peki aşık olduğun erkekte 174 ne olcak
Soran+1 yılaynen büyük konuşmamak lazım
- +1 yıl
183'üm yakışıklıyım gören deli olur :) ama bahtsızlığım var 170 üstü bir kıza aşık olamadım hiç.
+1 yılyeri geldiğinde sırtında taşısın istiyodur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgüreş tutacak :D
+1 yıl183'üm yakışıklıyım gören deli olur :)
00 YorumlaBu kupon yatar arkadaş
00 Yorumla
+1 yılezilmek istiyorlar bence..
00 Yorumlayürü be şampiyon
11 Yorumla- +1 yıl
eksi :(
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 1.60 lık kızların aradığım erkek 1.80 den aşağı olmasın demesini nasıl karşılıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler