Ben asla bulmam ✌️🤢
Evet
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben asla bulmam ✌️🤢
Önemli olan boy değildir aslında ama erkekler de kendilerini çok boş görüyorlar ve bırakıyorlar, spor yapıp güzel bir beslenme ile veya boy uzatma yöntemleri için doktora görünseler bir problemleri olamayacak
Bu durumu bende yaşadım bir ara 1,78 boydaydım şimdi ise 1,84 gibiyim sanırım var yani kendime değer verdiğim için çabaladığım için bu haldeyim 😊
Maalesef herkes o kadar şanslı değil 160 ta kaldım plaklarımda kapalı
maalesef. yalnız ölücem
Bekliyorum zaten benim elimde olan bir şey değil keşke diğer insanlar gibi olsaydım
Abi doğru diyonda medikal olarak imkansız eğer uzarsam dünyadaki tüm bilim yaniliyor demek ki
abi onlar bilmiyor olabilir de çok araştırdım uzayacak bir şey yok vücudumda şimdi şöyle uzayan şey aslında kıkırdaktır ve o yavaşça kemikleşir kemik uzamaz bendeki kıkırdaklarda kemikleşmiş basitçe anlatmak gerekirse
abi bende başlamak istiyorum da kafamdan boy düşüncesini atamıyorum şu an hiçbir şey yapamıyorum hayatta bunun yüzünden ağlayıp duruyorum sadece
teşekkür ederim
Ya siz neden sürekli kadinlaei ve erkekleri üzen paylaşımlar yapıyorsunuz?
Ben de maalesef şekilciyim ve bu gurur veren bir şey değil. 180 altı çekici erkek illaki vardır. Ben kişinin boyuna gire birini bulması taraftarıyım. Eğer kısa biri bunu paylastiysa boyunun kıymetini bilsin. Ben 173 boyundayim. Fazla seksi olduğumu yaşadıkça aldığım tepkiler olsun kendimi tanımak bilmek olsun öğrendim. İstiyorum ki şu boy takintisini bırakayım. Annem sayesinde şekilci oldum. Kendisi de çok kısa Ben baba tarafına çektim. Sürekli boy pos güzellik diye büyüttü. Hem kriterlerimi karşılayan hem uzun erkek bulamadım. Belki uzun deyince 185 düşünürsünüz. Benim için uzun boy 190 ve üstü. Kendime o kadar kızıyorum ki 190dan kisalara şans vermediğim için. Bir insan kendi kısmetini anca bu kadar kapatır. 185 bile kısa geliyorsa bu normal değil. Ha şunun da altını çizmek istiyorum. Bu şekilcilik hep kisalarin kompleksleri yüzünden ortaya çıkıyor. 160 boyundaki kızın 190 istemesi bana saçma geliyor. Ben yataktaki birkaç kucak pozisyonu dışında kısa boyun erkek için çekici olduğunu düşünmüyorum. Erkek olsaydım boyum artık ne kadar uzunsa kendimden 10 ya da 15 cm farka olan birini isterdim. Ha belki gönül kayar olmaz dedigimize bunu da anlarım. Mutluluk dilemek düşer sadece. Ama özellikle kısa erkeklerin kısa kızların hedef gösterilmesi böyle saçma paylaşımlar yapılması hoş değil. Normal hayatta da bu kompleksleri görüyorum. Yapmayın her halinizle güzelsiniz. Kısası da güzel uzunu da güzel.
30 yaşındayım
Kriterlerim günden güne artıyor. Bu iyi niyetli yorumuma bu kadar tiynetsiz cevap vermen senin bayağı kötü durumda olduğunu gösteriyor. Profilinden anladığım kadarıyla hetero değilsin. Rahat ol genelde çok güzel ve seksi olduğum için hetero olmayan erkekler beni hep kiskanmistir.
Sen kendi işine bak.
Erkek olsan sap kalirdin sevgilin olmazdi ki
Senin sözlerin bana şiir gibi geliyor. Kıskanılmak harika bir duygu. Güle güle ib*ne 😂😂
1,90 altını kısa görüyormuş. 1,90 üstü az sayıda erkek var zaten. 1,90 üstü standart dışı bir boydur. 1,90 üstü boya sahip insanların çoğu çelimsizdir.
30 yaşındasın kriterlerin giderek artıyor. Çok güzel. Tek başına geberip gidecen o zaman. 1,90 bir de yakışıklı arıyor. Kendisi çok seksiymiş ama profil fotoğrafı yok. Sorulara da gizli yaşı mastürbasyon olan hanımefendi.
Ya bi sg ya bi sg babanın kömürlüğünde g. tün yağ bağlamış hala embesil embesil yorumlar yapıyon mk. Az biraz ölçülü salla.
173 boyunda 185'i kısa görüyor sg mk ya bi sg. Ben 1,86 boyundayım senden başka bir Allah'ın kulu bana kısasın dememiştir.
Tarkan karşına çıksa ayak üstü ıslanır üstüne atlarsın adam 1,73 boyunda. Kenan Doğulu 1,72 boyunda, Tom Cruise 1,69 boyunda anladın mı koca kafa.
Ben 160 olarak ölüyüm galiba
Fikret ne zaman yorum yapsam kuduruyorsun. Sg dalyaprak. Tarkan kenan diye örnek verdiklerin çirkinin önde gideni. Kenan imirzalıoğlu varken ulan ünlülerden Tarkan kenan mı diyorsun. Vala yanımızdan geçen çok ünlü gördük. Dikkatini çektiğimiz ama yüzüne bakmadigimiz ünlüler de oldu. O kadar mı asagidasin. Seni beğenmiyorum Fikret her yoruma atliyorsun. Kibariye görsen ona islanirsin ama kalkmış benim gibi güzeli görmeden kıskançlıktan kuduruyorsun. Vala ben uluslararası güzelim de uzun da çok ta. Sen zerre kadar tipim değilsin. Biz kısa diye zengini geri çeviriyoruz. burada ne kadar ruhu irispi varsa bizlere saldırıyor. Fikret sen benim yorumlara gelme. Tiksiniyorum senden. Kısasın. Got kendine 150 bul 160 bul beni ilgilendirmez. Ziktir ol git.
@nicksiiisiiz ya sen başka bir paylaşımda boyun kısa diye isyan ediyordun. Uzun kız yorum yapınca senin bir kıskançlık damarlarin kabarıyor. Nerde benim yorum orada sen ve Fikret denen kişi. Def olun yazmayın.
Tanımadığım kompleksliler buraya toplanıyor.
ben 1,80 altıyım ama uzun boylu kız seviyorum şöyle min 1,90 max 2,20 bende fino köpeği gibi alttan çalışıyım sjdf :d
Dedi ve 1.90 dan kısa erkeği reddetti.
1.50 de olsan en az 1.90 erkek isteyecektin.
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Ahahha sen ne anlatiyon yav seni 190 ustu erkekler istemez bende istemem biz daha cok minyon kiz istiyoz kudurup durmussun ne bu sinir lan tercih edilmeyen kiz siniri bu 😂
Ulan buraya cevap yazan erkekler hasta mısınız olum? Kız uzun erkek istiyor tamam da bu halinden memnun değil ki. Keşke bu kafaya sokmasaydı beni annem manasında konuşuyor. Siz ne diye yanlış anlayıp haksız yere linç ediyorsunuz. Karşılıklı birbirinizin psikolojisini bozuyorsunuz sadece.
@İstanbulByfnds1999 teşekkür ederim kardeşim. Ben alıştım artık bu saldırılara. Kompleksli olanlar sürekli saldırı halinde. Yorumumu anlayan bir erkeğin çıkması çok hoş.
🌸
Rica ederim hanımefendi. Alışmayın, anlayan sadece bir erkek çıktı gibi düşünmeyin. Gerçek hayatta çoğu kişi anlar diye düşünüyorum. Yine de 10 cm farkı yeterli bulsanız sizin faydanıza olur gibi duruyor. Boy ortalamalarında kadın erkek farkı 10 cm de ondan 😄🌸
@İstanbulByfnds1999 Puahahhaha, sondaki tavsiyeye bak
@SBEÇ914 aynen izin veriyorum gülmene.
@İstanbulByfnds1999 eminim boyun 1.90 dır. Tuzun kurudur. Bizim gibi 1.80 den kısa olsan ne aynısını diyebilecekmiydin?
@türk5561 Canım cigerim benim boyum 180. Yine de tuzum kuru haklısın. Tuzu kuru olmakla alakası yok benim de yakın arkadaşlarımda çok kısalar var. Kızlar da bakıyır gayet. Siz "kendisi kısa olduğu halde" 180 altına bakmam diyen kızlara sinir olup boş yere psikolojinizi bozuyorsunuz. Hem tüm kızlar öyle değil. Birçok kız bakıyor. Hem de bu cevabı veren kız zaten uzun olduğu için uzun biriyle olma hakkı zaten var. Ortalamalara göre benden bile uzun bu kız. Ona rağmen bu yönümü sevmiyorum diyor. Hala bu kızı linçlemeyi nasıl haklı bulabilirsin? Tabi ki tuzum kuru olmasa da aynısını derdim. Hatta şey derdim: "Sıkıntı yok hanımefendi siz zaten uzunsunuz sizinle derdimiz yok. Biz kısa olduğu halde uzun isteyen kızlara gıcığız." Falan derdim.
@İstanbulByfnds1999
Acaba kendisi gerçekten uzun mu? Uzunsa bile acaba kısa olsaydı 1.80 den kısa erkeklerle sevgili olacakmıydı. Ayrıca 1.80 erkek için alt sınırdır. 1.70 olsaydın her kız seni reddedeceği için acaba bunları diyecekmiydin?
@türk5561 kanka bak bu kafadan çık. Samimi söylüyorum manyak olursun bak. Kendi tecrübelerinden ibaret değil dünya. Bakıyor diyorsam dümenden demiyorum. Bak örnekli anlatayım. 170 arkadaşımın 155 çok güzel bir sevgilisi oldu gerçekten birbirini sevdiler. Arkadaşımın da tipi iyiydi tabi. Ama kız istese 190 + yakışıklıları bile rahat tavlar. Buna rağmen baktı diyorum anlıyor musun. Aynı arkadaşıma daha sonra başka kızlar da baktı, kendisi beğenmeyip bakmadığı kızlar bile oldu. Sana göre bunlar imkansız şeyler. Hatta bu arkadaşımdan daha kısa duran ve hatta kilolu bir arkadaşım var. Onun da birçok sevgilisi oldu. Ciddi ilişkileri oldu. Başka bir 175 bir arkadaşım evlendi.
Sana cidden bakılmıyorsa bunun birçok sebebi vardır. Ama emin ol en son sebebplerden biri boydur. Mesela ya kendi tip levelinden üst kızları deniyorsundur ya bu kafa yapısında olduğun için kadın düşmanlığı duygularına kapılmışsındır ve kafınlara iyi davranmıyorsundur ya da başka birçok sebep olabilir veya bu sebepler birlikte olabilir o daha kötü. Sen beni dinle düzelir.
Demek ki iyi niyetli yorumuma yapmamak gerekiyor. Ben kendime aşık biriyim. Kendimi çok seviyorum. İnsanların kısa uzun diye birbirine ayrım yapmasına karşıyım. Ben boyumu posumu fiziğimi orantimi çok seviyorum. Yanıma da kısa yakıştıramıyorum. Bu bende bir takıntı. Ailem beni şekilci yetiştirdi. 190dan kısa bırak sevgiliyi flortum bile olmadı. İlk sevgilim 198di. Son sevgilim 192. Erkek çok. Güzellik var. E herkes geliyor bana. Ama benim kriterlerim sadece boy değil. Başka kriterlerim de var. Maddiyat ile ilgili değil gayet soyut özelliklerden bahsediyorum. Ben 30 yaşındayım. Soyut isteklerim ile boyubir kişide bulsam 50 kere evlenirdim. Ha diceksiniz hiç mi denk gelmedi. İsteklerim maddiyat olmadığı için düşünce ile ilgili olduğu için ben evlenecek birini bulamadım. Ben bu boy ve Güzellik ile çok uzun buldum çok kısa buldum. Çok zengin buldum. Atıyor sallıyor diceksiniz belki. İstediğinizi diyebilirsiniz. Kadınlar bile fiziğime bakıyor. Hayran oluyor. Ben kendime bu kadar aşık olduğum halde birini geri çevirince hiç kırmadım. Hakaret etmedim. Ozguvenini sarsacak tek kelime etmedim kimseye. Çünkü ben aşağılık değilim. Kimseye de bu yüzden düşman olmam. Ha aklınıza gelirse nasıl evlenemedin. Bu ülkede dinsiz birini ailesine tanıtmakta zorlanan çok kişi var. Feminist dinsiz kendi kuralları olanı adam kabil etsede ailesi itiraz ediyor. Dediğim gibi bana gelen kişiler evlenmek isteyenler şu ksde herhangi bir kıza gitse hepsi kocasını boşar onları alırdı. Bis insan değilim. İnsan gibi yazdım dedim ki kısası da güzel uzunu da. Ailem şekilci yetiştirdi. Umarım bu boy takıntımdan kurtulurum dedim. Ama belki erkekler şekilci olmayı hak ediyor. İnsan gibi davranınca içindeki kompleksleri dışarı çıkıyor ve saldırıyorlar.
Abla takma sana burdan laf edenler kısa bile değil ben 160 ım laf etmiyorum insanların tercihlerine yapacak bir şey yok konuşmuştuk zaten
@İstanbulByfnds1999 dur bi bakalım biraz ciddi tartışalım. Acaba kilomdan dolayı bakmıyor olabilirler mi? Keza 90 kiloyum, yani fiziğim düzgün değil. Ayriyeten saçlarım dökülüyor ve burnum hafif kemerli.
@türk5561 en azından 180in altındaki hiçbir erkeğe bakmayacakları fikrin ortadan kalktı galiba.
Kilolu dediğim arkadaşım da 90ı gördü. Genel olarak da 85 falan. Kocaman ve hafif olmayan kemerli burunların sevgilileri oluyor. Saç zaten umurlarında değil bir çok kadının. Göbekli seven kadın sayısı kaslı srvenden daha çok deniyor hatta. Tabi srninki kadarını kastan daha çok sevmez genel kilo değil sade göbekti muhtemelen. Ki kaslıdan daha çok da beğenmesin bi zahmet. Ama
Herkes kendi tip seviyesinde biriyle olabilir. Senin davranışlarınla alaklı bir durum bu. Sen hayatında kendin kadar kilolu kaç kıza teklif ettin mesela?
@İstanbulByfnds1999 yok hocam boya cok takmiyorlar ama tipe takiyor kizlar eger saydiklarinizin evi arabasi dolgun maasi varsa onlarin paraaini yemek icin istiyorlardir bu da normal degil
@nicksiiisiiz Ya aga bir erkek olarak senin ne haddine kızlar tipe bakıyır demek? Kızlar erkeklere göre daha az tipe önem verdiği bilinen bir gerçektir. Paraya ya da güce diyelim, bakıyor desen sadece tamam. Saydıklarımda hiç de öyle durumlar yok. Koz tarafıyla erkek tarafı eşit. Biri markette çalışıyor biri daha öğrenci zaten. Siz kendi yalnızlığınıza bahane arıyorsunuz. Bunun için de "birlikte olmak isteyip de olamadığınız" cinsiyeti kötülüyorsunuz. Böylece kendinizde suç olmadığına inanıyorsunuz. Madem bu kadar dert ediyorsunuz para kazanın spor yapın sağlıklı beslenin kaslı olun da görelim bakalım 180 altındasınız diye hala kızlar bakıyor mu bakmıyor mu. Ben de yalnızım ama sizin gibi bahane aramıyorum. Kadınları kötülemiyorum. Fazla uzadı konu kapatalım herkes hayatına devam etsin.
@İstanbulByfnds1999 ben zaten 183um kizlar boya cok bakmaz diyorum tipe bakar ama hep burada karaktere bakiyorum diye sallarlar madem oyle azcik durust olsunlar karaktere bakiyoruz demesinler o zaman
benim ne haddime ne demek la kadinlar erkekler icin tipe tapiyor der sikınti yok onlarin 10 kat tipe baktigini soyleyince mi sıkinti cikiyor kizlar 10 kat daha tipe bakiyor sen yakisiklisin demek ki orta tip bile yetmiyor
@İstanbulByfnds1999 kilolu olmasada burnu bana benzeyen kızlara yazdım. Ama red yedim. Ayrıca 1.80 altı erkeklerin sevgilisi olmaz düşüncem henüz kalkmadı.
@türk5561 YUH. burnundaki kemere de zaten hafif dedin ne önemi var? Kendini kandırıyorsun anca sen. O kadar aşırı kilonun yanında burnunu kinse farketmiyordur bile. Ama sen bir tane bile kilolu kızı tavlamaya çalışmamışsın, bi de kalkıp kızlara laf ediyorsun. Asıl kızların laf etmesi lazım kilolu kızlara kilolu erkekler bile bakmıyor diye. Ki herkes senin gibi değil bakan kilolu erkekler vardır. Seninle daha fazla muhatap olmuyorum dostum. Kendi mutsuzluğuna sebep olup millete b0k atan herifin tekisin. Bak işine hadi.
@nicksiiisiiz dayı sen de daha dünya ve cinsiyetlerin düşünce farklılıklarıyla ilgili bi halt bildiğin yok. Gidip kendinizden 10 kat güzel kızların peşinde red yiyorsunuz ondan sonra kendi yakışıklılık seviyenize eşdeğer güzellikte kızları beğenmeyip reddedip kendinizi yalnızlaştırıyorsunuz. Ondan sonra kızlar tipe bakıyormuş. Bi gidiniz işinize lütfen ya.
@İstanbulByfnds1999 abi özele bakar mısın rica etsem
@İstanbulByfnds1999 sen ne biliyon olum kimlere baktigimi hayatim hakkinda hicbir sey bildigin yok beni kendinle karistirma
@İstanbulByfnds1999 sana şunu söyleyeyim. Kilolu bir kız kilosunu verebilir ama kısa bir erkek uzayamaz.
@türk5561 ahhah ya bu senin aleyhine bi argüman. Uzayamayacağı için uzun bir kız tabi ki kısa bir erkeğe bakmaz. Ama sen kendin kilolu olduğun halde kilolu kızlara bakmıyorsun üstelik o kiloları verme ihtimali olduğu halde. Egonu da al git hadiii uzaaaaa
@İstanbulByfnds1999 ben zayifim zayif ve minyon kiz istiyorum bro bakarlar mi 183 boyum var?
@nicksiiisiiz aynen hep kendi tip seviyendeki kızlarda şansını deniyorsun ama hep de red yiyorsun öyle mi? Ya bırak çocuk mu kandırıyorsun hadi uzatma ya.
@İstanbulByfnds1999 benim dengim zayif kizlar iste bakmiyorlar ama
@nicksiiisiiz kardeş o zmaan karakterinde ya da davranışlarında sıkıntı vardır. Kızlar bakmayınca kızlar mı suçlu okuyor azk. Bunca insana nasıl bakılıyor? Yeter artık kapansın konu bak bu son söylediğimin üzerine daha diyecek bir şey yok yeter konu aşırı sıktı
@İstanbulByfnds1999 hee moruk en alfa sensin tamam en iyi sen biliyon bu isleri
@nicksiiisiiz dayı aşırı yıkıksın ya. Bakana nasıl bakıyorlar diyorum, en alfa sensin diyosun. Ben bu konularda iyiyim falan bile demedim, üstelik önceki mesajlarda ben de yalnızım demiştim galiba. Sokağa çık bak kimlerin yanında kimler var. Daha hayat yaşamamışsın resmen. Hiçbir hayat tecrüben yokmuş gibi ağlıyorsun burada bana bakmıyor kızlar diye, 30 saati geçti yeter be.
@İstanbulByfnds1999 olum bakana bakarsin adim atarsin bakmiyorlarsa nasil olsun lan o dedigin erkeklerde cok para vardir eminim tek oneriniz para mi kazanalim bu mu? Hepsi paraya mi bakiyor
@nicksiiisiiz ya ahhsjshsjhs
Kanka bi uza ya. Aynen *hepsi* paraya bakıyor. Ulan sitede sevgilisine parası yok diye bilmemkaç bin lira gönderen enayi seviyesinde kızlar bile var. Paraya bakmayanı bul. Bakan yoksa aracıyla bulmaya çalış. Arkadaşların ya da ailen bulsun. Bakana adım atarsın ne aga sokakta bakanla mı gidip tanışacaksın? Yav yeter bak daha bu konuyu konuşmakstemiyorum engellemeden kapat konuyu bin tane taktik verdim hala uzatıyosun
@İstanbulByfnds1999 olum sakin ol la ne bu sinir
@nicksiiisiiz e yeter da kardeşim. 30 saattir aynı konuda tartışıyorsun.
@İstanbulByfnds1999 abartma olum ben sonradan dahil oldum konuya sjdjjd millet 10 sey yazar biz iki sey yazariz bizim yazdigimiz batar zaten iyi lan kes kapat konuyu
@nicksiiisiiz bardak doldu. Taşıran sana yazık oldu dalaksız ciğersiz 😄😄😄😂😂
Yani şimdi senin karşına 170cm boyunda TOM CRUİSE gelse genç ve yakışıklı olduğu! Bu adam hiç çekici değil mi diyeceksin?
ya da 173cm Zac Efron gelse…
ya da 173cm Mark Wahlberg gelse…
ya da 170cm Dave Franco gelse…
ya da 172cm Ed Westwick gelse…
ya da 173cm Kit Harington gelse…
Ve daha nice kısa ama yakışıklı olan erkek!
Özetle sen bunların hiç birini belirli standartların üstlerinde olmalarına rağmen sırf boylarından dolayı çekici değiller mi diyorsun!
Ulan senin hoşlandığın 180cm ve üstü erkekler bile bu adamlara çekici der!
Sen kime ne paltavar anlatıyorsun!
Bir boy sorunlusu daha. 😂😂 biz be diyelim 1.70 üstü olmayan kızlar asla çekici olmaz mı diyelim 😂 1.78 im tüh be hiç çekici olamayacağım. 😂😂
Tabii ki bulabilirim! 🤩 Boy, bir erkeğin çekiciliğini belirleyen tek faktör olmamalı. Karizma, özgüven, kişilik ve nasıl davrandığı gibi pek çok etken var. Kaldı ki, boy kısıtlamasına takılacak olsaydık, çok harika insanları kaçırabilirdik. ✨ Önemli olan, o kişinin sana nasıl hissettirdiği. Uzun ya da kısa, kalbinin derinliklerine dokunan biri her zaman çekici olacaktır. Boyun illaki bir ölçüt olmadığını düşünüyorum ve bu yüzden "Evet" şıkkını işaretlerdim. Sensin kendine ve sevdiklerine değer katacak olan kişi! 💪❤️
Cevap
103Cevap
Bulurum ben.
Linç yemesin diye gizli yapmış kendini
Kıyamam 😆😆
@türk5561 Boyunu da sonradan öğrenmiştir kesin
@türk5561 hocam sen niye her kıza bunu yazıyorsun, senin boyun kısa mi bu kadar gocunuyorsun.
Geldim reisim noldu hahahah
@türk5561 sana daha fazla cevap vermek için aklımı kapıda bırakıp yazmam lazım herhalde.
Diyorum ki, hoşlandım, aşık oldum, ve sevgili oldum hatta ciddi düşünüyorduk. Sen beni anladın dimi? Ben hiç 1.90 boy 185 boylarında erkeklerle konuşmadım mı sanıyorsun? Konuştum ama kafa dengim değildi ve konuşmayı kestim.
İnsanların fizikleriyle ne zaman uğraşmayı bırakırsınız tahminen? Çünkü fizik bir kimlik olamaz asla. burada kendimi boy takıntım olmadığını kanıtlamaya çalışmıyorum. Ama benim üzerimden boș çıkarımlar yapma. Yaran varsa onu ben açmadım. Boy takıntısı kızların totolarini kaldırıp gelip burada boyla alakası olmayan kızlara yazıp rahatsızlık verme daha fazla. İyi günler..
Tamam ben uzay mekigindeyim bir şey olursa kod yolla hahah
@türk5561 yok bana boynuzları taktığı için ayrıldım
Fotosu vardı atiyim mi çok güzel boynuzlarim var abam. 😇
La oğlum var ya aşırı bi toksiklik durumu var sende hani yaptığın bompok çıkarımdan midem bulandı 🤣kim üzdü la seni bu kadar
Git biraz sosyalleș olm bu kafayla yașanmaz vallahi yașanmaz billahi yașanmaz yaa acıyorum sana ne diyim.
Kadınlar pek bulmuyor gadası
kızlar çekici bulmaz
Parası olsun , yakışıklı olsun, arabası olsun , evi olsun , işi olsun , işinde ise mertebesi yüksek olsun , yok şu konumda olsun yok bu konumda olsun yok 1.80 olsun yok 1.90 olsun... Olsun da olsun istekleriniz bir bitmedi. Diyemiyor musunuz adam olsun karakteri olsun erkek olsun aslan olsun tuttuğunu koparan olsun. Benim boyum 1.50 hiç böyle takıntılarım da yoktur. İster sevgilim uzun olsun ister kısa olsun. Ya bu dış görünüşe göre insanları ayrıştırma bana çok yanlış ve itici geliyor. Benim fikrim. İyi geceler.
@türk5561 👍👏🙏
Bir insan, boyuyla tipiyle öne çıkmaya çalışıyorsa ya da başkalarını boy ya da tip üzerinden horlayıp zorlayıcı sorular açıyor, görüşler yazıyorsa o kişinin reel hayatta hiçbir başarısı ve kariyeri olmadığı gibi yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur.
@türk5561 Pardon kardeş yanlışlıkla seni etiketlerim. Etiketlemek istediğim kişi cevap sahibi @1avuccilek
Eşimin boyu 1.65 @türk5561 yani 1.80 den aşağı hatta 1.70 den aşağı ama bu bir sorun değil
☺️☺️☺️ 13 seneye yaklaştık neyin ne olduğunu biliyorum sen rahat ol 1.65
@türk5561 Paran çok değilse, ortamın yoksa, araban yoksa, işçi sınıfındaysan istersen 1,95 ol. Kıvanç Tatlıtuğ klasmanında tipin olsun. Kimse senin boyunu da, tipini de, s.. kini de almaz. En iyi ihtimalle 55-60 yaşında turşusu çıkmış karıların işemeli, sıçmalı sapıkça fantezilerine hizmet eden bir jigolo olursun. Başka da bir s.. im olmaz.
@türk5561 1,86 boy 67 kiloyum. Vücut kitle indeksim 19 puan. Zayıf grubundayım. Kas kütlem düşük. 1,85 üstü erkeklerin çoğu benim gibi çelimsiz zaten. 1,85 üstü erkeklerin doğal yollarla kas yapması çok zor. Ülkede 185 ve üstü olup gerçekten ideal fiziğe ve etkileyici yakışıklılığa sahip 2 isim var. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu... Bunlar dışında 185 üstü yakışıklı adam yok. Emin ol 1,70-1,80 arası daha ideal fiziğe ve karizmatik yüze sahip erkek yüzdesi daha fazladır.
@türk5561 bence sen kimsenin hayatını bilmeden her şeyi çok bildiğini sanan ve konuşan birisin. Zengin değildi fakir bir adamdı birlikte yaptık her şeyi çalışarak.
@türk5561 Yooo hiçbir kızın dikkatini çekmiyorum dışarıda. Çünkü vücudum enine gelişmiyor. Dikkat çekici yüz hatlarım da yok. Bunlar olsa bile maddiyatın, statün ve bu statüyü sinyalleyen olmadığı zaman bir kızla oturup Starbucks'ta kahve içebilirsin. Nolacak ki kızla o kadarını yapabilmek için 185 üstü boya, kasa ihtiyacın yok. Hayatım boyunca sadece birkaç flörtüm oldu, sevgililiğe bile dönüşmedi.
Kadın sana diyor ki kocamın boyu 1,65 sen kalkıyon 1,85'tir boyun. Kadın diyor ki 13 yıllık evliyim kocamın boyu 1,65. Bu sefer parası var diyip çuvallıyon. Haaayır adamın çok parası da yok. Demek ki tipi de boyu da parayı da sollayan bazı nitelikler var
Karakteri var. Bitti nokta
@Mert32485 He he olur. Yakışıklı olunca gökten para yağıyor dimi. Çalışmaya gerek yok. Aaaah ah hayaller hayatlar...
@1avuccilek 👍👍👍👍👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏
Dış görünüş ve statü, bir erkeğin sosyal değerini belirler. İnsanlar genellikle başkalarının beğenisi için ilişkiler kurar ve sevgiyi kendi imajlarını güçlendirmek amacıyla kullanır. Bir kız seni sen olduğun için değil, seni sevmenin kendisine nasıl avantaj sağlayacağını düşündüğü için sevecektir. Bu nedenle, kişi gerçek anlamda sevilmeyebilir; çünkü başkalarının sevgisi, kişinin kendi gerçekliğinden ziyade, onların kendilerine sağladığı faydayla ilgilidir. Sonuç olarak, kişi kendini gerçek sevgi ve kabulden mahrum kalmış hissedebilir.
@Mert32485 Statü ve konumu çalışarak elde edersin tipinle değil. Acun çok mu yakışıklı, Hakan Sabancı çok mu yakışıklı. Ülkenin en saygın adamları... Geçiniz bu işleri. Çalışmaya g. tünüz yok bizim. İş kuracak sermayen yok. Kıvanç gibi olsaydım multi milyoner olurdum diye kendi kendini kandır.
@Mert32485 Ülkenin bütün yakışıklıları fabrikatör ya da banker falan değil. Çoğu en iyi ihtimalle devlet memuru.
@Mert32485 Her çalışan zengin olmaz ama zengin olman için çalışman gerekir. Yakışıklılık seni zengin etmez bir başına
@Mert32485 Hiçbir erkek, maddi koşulsuz sevilmez ne kadar yakışıklı olursa olsun. Zenginin muadili olarak zengin varsa, yakışıklının muadili olarak daha yakışıklısı var.
Zenginliğini kaybeden erkek terkedilebilir ama yakışıklılık dediğin şey de kalıcı değil. 20'lerinde çok yakışıklı görünüp kendine fiziksel maddi yatırım yapmadığı için 30'larinda g. tü göbeği salıp patatese dönen, saçı dökülüp orta skalaya düşen çok erkek. Yakışıklılık da geçici yani.
Yakışıklının da zenginin de alternatifi vardır ama karakterin muadili yoktur.
@Mert32485 Yaaa boşversene abi. Parayı bulan estetik olur tipini düzeltir, fitnesse gider vücut yapar, sağlıklı beslenir 55 yaşına kadar da dipdiri genç görünür.
O senin gençliğini yaşıyor dediğin fukaralar 33 yaşında patatese dönüyor, saçı dökülüyor. Geçmişte 20 yaşında kızlarla partileyen birey tipi şimdi orta skalaya düşmüş A 101'de kasiyerlik yapıyor ve bekâr.
@Mert32485 Ben hiçbir iş alımında tipe bakıldığını görmedim mankenlik sektörü dışında. S.. ko gibi tipi olan adamları üst düzey yönetici yapıyorlar. Tipine göre değil eğitimine ve yeteneğine göre bir işte istihdam edilirsin
Niye benim yorumum niye niye niye yaaaaaaa la bir durun durun yeter yahu kim kiminle oluyorsa olsun bize ne sakin beyler.
@1avuccilek Kusura bakma arkadaşım haklısın. Birileri böyle provokatif ve insanların sinir uçlarıyla oynayan sorular açınca ortam geriliyor. Herkes cevap sahibi kişilerin yorumları altında ister istemez münazara ya da münakaşa ediyor haklısın gerçekten. Senin de başını ağrıttık. Kendim ve tüm arkadaşlar adına özür dilerim verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü.
Yok sorun yok estağfurullah ben onun için demedim ki... Laf anlamıyor bazıları biz de boşuna çene yoruyoruz☺️ dimi fikret bey
1,86 boy 67 kiloyum. Vücut kitle indeksim 19 puan. Zayıf grubundayım. Kas kütlem düşük. 1,85 üstü erkeklerin çoğu benim gibi çelimsiz zaten. 1,85 üstü erkeklerin doğal yollarla kas yapması çok zor. Ülkede 185 ve üstü olup gerçekten ideal fiziğe ve etkileyici yakışıklılığa sahip 2 isim var. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu... Bunlar dışında 185 üstü yakışıklı adam yok. Emin ol 1,70-1,80 arası daha ideal fiziğe ve karizmatik yüze sahip erkek yüzdesi daha fazladır.
Bir insan, boyuyla tipiyle öne çıkmaya çalışıyorsa ya da başkalarını boy ya da tip üzerinden horlayıp zorlayıcı sorular açıyor, görüşler yazıyorsa o kişinin reel hayatta hiçbir başarısı ve kariyeri olmadığı gibi yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur.
1.78 boyum.1.80 sayılırım yani ama 1.90 olsamda farketmezdi.
Senin gibi insanların çekiciliğini karakteriyle veya tipiyle felan değilde saçma sapan boyla felan ölçecek birinin çekici bulup bulmaması zerre umrumda olmaz.
Adamlığa bakmak yerine böyle saçma sapan şeylerde çekicilik aradığınız sürece daha çokkk ağlarsınız niye hep bize şerefsz denk geliyor diye. Hakettiğiniz o çünkü
Çekici bulup bulmamak kişisel öznel bişi fakat sonda o koyduğun kusma emojisi olayı çok kötü yerlere getiriyor biraz egoistliğİ ortaya çıkarmış oysa ki hiçkimse ne boyunu nede saç göz rengini kendisi seçmiyor seçse de bundan bizene dediğim gibi fikrine saygı duyuyordum fakat o kusma emojisini görene kadar.
Kesinlikle çok kötü görünüyor, 180 altı erkek şişme gibi kas yapmayacak ya da yağ dokusu olmayacak, zayıf ve fit olacak böyle ve çok hafif kası olacak. Saç bakımını yapıp uzatıyorsa ve iyi bir yüze de sahipse anca o zaman olabilir. Ama sadece çıkılır, evlenilip çocuk yapılmaz. Çocuklarımın genetiğini kısa bir adamla mahvedemem.
@hynjinnnn
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@hynjinnnn
Aynen o ortaya çıkar. Hem erkeklere muhtaç değiliz dersiniz hemde erkek bizi koruyup kollayacak dersiniz.
Senin hemcinsinin sapıklığı bizi bağlamaz arkadaş, yazan bir sürü tip de kel aynak gibi kendine bakmadan güzel kızlara yazmaya utanmayan kişiler. Güzel birisiyim, istediğim kriter de bu. Ancak sen, o kadar kendini beğenmiş ve burnu havadasın ki, kendini bu kadroya dahil etme çabasındasın. Neden kendini tanımadığın kadınlara yamamaya çalışıyorsun? Neyi kanıtlayacaksın? Merak etme, erkek olarak bile bakmıyoruz senin gibilere.
@hynjinnnn
Yooo tam tersine. Önümüze gelen kıza yazıyoruz. Ama yazmamızla red yememiz bir oluyor. Ayrıca kendini beğenen ve burnu havada olan varsa onlarda güzel ve uzun olmayıp kısa boylu erkeklere burnu havada, kendini beğenmiş diyip reddeden ve en az 1.80 yakışıklı erkek isteyen kadınlardır.
@hynjinnnn
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. İste feminizm budur. Kocayı buluncaya kadardır. Lafta kadın erkek eşitliği ama ilişkide ataerkillik.
Bu ataerkillik değil, ilişki dinamiğidir. Karısını değil sadece kocasını kollayamayandan da bir şey olmaz, feminizim 160-170 erkek güzellemesi yapmak için değildir. 180 ise güzellik algısı, çocuk genetiği için olması gerekendir. Ne oldu? Sen kadının her şeyine karışıp ağlarken iyi sümsük seni.
@hynjinnnn
Hayır feminizm erkek düşmanlığıdır. Keza kadın erkek eşittir diye mangalda kül bırakmayıp ilişkiye gelince 10/10 erkek aramaktır. Ayrıca bir kadın diyorsaki erkek dediğin uzun boylu olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek o zaman o evin reisi de erkektir. Ve feminizm bir balondur, ataerkillik ise hakikattir.
@hynjinnnn
Eğer karım benden güven bekliyorsa bana itaat edecektir. Hiç aması maması yok. Ben koruyup kollayacak isem evin reisi de benim. Bu yüzden bana hiçbir şey basamaz. Ayrıca ezik falan değilim. Gerçekleri söylüyorum.
Daha feminizmin kadın erkek eşitliği olduğunu bilmiyor boş ver @hynjinnnn 😂😂 böyle bir şey görmedim erkek düşmanlığı diyor feminizme ahahah. Kadın erkek eşitliği haklar demek. Sen güzel kadın ararken guzel kadında yakışıklı uzun erkek arar. Gayet adil gayet eşit. eminimki çirkin kızlara bakmiyorsundur bile. Burada bakıyorum diyorsun.
@hynjinnnn
Yooo abaza değilim. Sizin gibi sadece dış görünüşe bakmadığım için önüme gelen kıza yazıyorum ama sonuç olarak her defasında red yiyorum.
@hynjinnnn
Siz sadece işinize gelince feministsiniz. Ama işinize gelmeyince bir anda ataerkil kesilirsiniz. İlişki konusunda olduğu gibi.
O senin boyuna göre değişir. Yani bana göre erkek kadından uzun olmalı ama aşırı uzun oluncada yan-yana hiç yakışmaz ya. Ben uyumlu olalım isterim. Benden 15-20 sm uzun olması yeterli. Aşırı da olmasın. Ben 1.71’im 1.80 beni kurtarmaz topuklu giyince aynl olucaksak napıyım😅
@Aylinaydınlı88
Sanki 1.50 olsan 1.80 den kısa erkekle sevgili olacaktın.
Arkadaşlar 172 boyundayım. Eski kocam 183 spor yapan cekici bir adamdi , fakat asla uyusamiyorduk, huzursuz ve mutsuzdum.
Şimdi evlenmeyi düşündüğüm sevgilim 177 vallahi çok daha mutluyum. Zekası, kültürü, espri anlayışı, ilgi alanlarımız, birlikte yaptığımız her şey o kadar çekici geliyor ki, bir an önce akşam olsun da kollarında olayım istiyorum 🫣
Tek sorun topuklu ayakkabılara onun yanındayken veda etmekti onu da yaptım 🥲
Vallahi mesele boyda değilmiş🤗
Abla 177 uzun değil mi
@mayisssss evet yanyanayken aynı boydaymisix gibi oluyor neredeyse, ama asla sorun etmiyorum, bence erkeklerin kendi boyunda veya birazcık uzun bir kadınla yürümesi çok havalı değil mi
kızlar çevresinin ne diyeceğini çok umursuyor galiba en çok onu fark ettim. uzun erkek bulmak övünülecek bir şey olmuş. ki insanların 170 e kısa demesi komiğime gidiyor
@Adinisenkoy43 yasla ilgili, genelde 20 li yaşlarda görüntüye çok önem verebiliyor kadınlar. Bugün 32 yaşındayım, kendimi en kadınsı en mutlu hissettiğim yastayım, ne istediğimi biliorum, dış görünüşü asla önemsemiyorum, bana hissettirdijleri yasartiklari önemli, ten uyumu da varken boyun bence asla önemi yok
ben ten uyumunu da önemsemiyorum sevgi olsun yeter kafasındayım abla bu arada mayiss beni engellemiş galiba kötü bir şey mi dedim acaba kimseyle kırıcı konuşmadım ama
@cevap sahibi
Erkekler açısından havalı
Aslında kızlar da uzun erkek bulunca havalı gibi görünüyor
Ben hep yabancı erkekler buluyorum şansıma
Bu ülkede kendi kültürümden olsun istiyorum bulamıyorum
Düzgün dediklerim kısa çıkıyor
Ailem de çok şekilci kılar yüzünden yanıma kısa alamıyorum
Şu boy takıntımı bir yensem mutlu olacağıma inanıyorum
Ha işin kötü yanı
Ailem beni yıllarca manken gibi kızsın uzunsun yanına kısa gelirse ne güleriz diye dalga geçtiler hep.
Şimdide aman ne olcak diyorlar
Halbuki ailem yaptı bana bunu. Ben şekilci olmak istemedim. Ama ailem hep kısa arkadaşlarımı kız arkadaşlarımı bile dalgaya aldı.
Yenmeye çalışıyorum
Ama yenemiyorum bunu
Çok uzun değilse yakışıklı olması umrumda bile olmuyor
Erkeklerden soğudum resmen
Engellediğiniz veya engellendiğiniz üye yorumu ne yazdın acaba :D
@mayisssss yav kes sesini uza be şurdan 177 ye kısa diyor
@_elsevier_ ne yazıyor bilmiyorum ama belki kendisine göre kısa diyordur çok boy takıntısına sahip olan insanlar hayatta güzel şeyleri kaçırıp ilerde kedi anası olabilirler veya istemedikleri biriyle evlenebilirler. tabi amacım eleştirmek değil ama hayatın gerçekleri. ben o yüzden şu an karşımdaki kızın güzelliğinden çok beni sevip sevmeyeceğini umursuyorum
@mayisssss sg tipsiz
@adınısenkoy bu hayatta her şey paradır. Paran varsa kedi annesi olmak köpek annesi olmak hiç sıkıntı değil. Asıl sıkıntı rastgele evlenip mutsuz olmak. Paran varsa kimse bir b*k yiyemez. Vala seversem kocama da bakarım. Sevmiyorum aw Sevmiyorum. Sevmediğim için de kriterim çok. Kedi annesi olmayı sen neden asagiladin hayırdır?
@mayisssss abla yanlış anlama ama ailen iğrenç biri benimde annem iğrenç biri o yüzden anlıyorum.
@mayisssss insanlarla bu yüzden dalga geçilir mi Allah korkusu da mı yok hiç
@adınısenkoy aileme iğrenç deme karşımda olsan fena yapardım seni. Haddini bil. Kendi annene söylediğin söz beni ilgilendirmez. Ailem şekilci yetiştirdi evet ama seviyorum ailemi. Ne kadar bu konuda kızsam da seviyorum. Ailede herkes çok uzun olunca böyle bir beklenti oluyor. Boy mu sanıyorsun. Dubaili erkek arkadaşım uzundu annem yurtdisinda diye olay çıkardı. Siyahi erkek arkadaşım oldu burada yaşıyordu. Ona da bu ne diye olay çıkardılar. Alman vardı tam olcak ciddiyete gidiyor dedim Hristiyan olmasını sorun ettiler. Halbuki ben dinsizim bunu bilmiyorlar. Bu ülkeden de uzun bulamıyorum. Bulamıyorum derken kriterim çok bunları karşılayacak uzun bulamıyorum. Yoksa uzunu da ayrı çok fazla var. Kısası da çok fazla var. Ben tek bir kişide özellikleri toplamak istiyorum şimdi bir irlandali ile konuşuyorum. Ama ailem ona da sorun çıkarır diye korkuyorum. Ailemin etkisi benim üstümde çok büyük. Kötü bir şekilde oluyor bu. Ama napim canımı isteseler aileme veririm.
@mayisssss özür dilerim "ailem hep kısa arkadaşlarımı kız arkadaşlarımı bile dalgaya aldı." bu cümle zoruma gitti. bu konuda tramvalıyım öyle insanlar yüzünden çok ağladım 160 ım halada ağlıyorum. kedi annesi olmakta kötü bir şey demedim zaten. umarım seveceğin birini bulursun
@adınısenkoy pardon ben yanlış ifade ettim galiba. Aslında kısa arkadaşlarım üstünden beni dalgaya alıyor ailem. Annem kısa arkadaşlarımı nerdeyse hepsini bağrına basıyor. Sadece diyor ki senin neden arkadaşlarının çoğu kısa neden uzun arkadaşın az. Dedim kafam kime uyarsa o benim arkadaşım olur. 150 arkadaşım da oldu 180 kız arkadaşım da oldu. Hani diyorlar kısa arkadasla deveyle cüce. Ama uzun arkadasla tam denksiniz diyorlar. Hani laf ettikleri benim. Yoksa annem kısa dediğim kız arkadaşlarımı acayip sever. Onlar beni dalgaya alıyor.
@mayisssss senin ailen kusursuzun dünyada vücut bulmuş halini istiyorlar ama öyle bir insan yok buldum sanarsın farklı bir şey çıkar bunları kabullenmeden işin çok zor ailenle oturup konuş bence
@türk5561 hayır ya 😃 vallahi doğru söylüyorum. İnanmak zorunda değilsiniz 😊
@türk5561 değil benim de kendi işim var , parasıyla asla ilgilenmiyorum
@Karakamyon bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen birinjn hayatına girecek giren her kadına asıl ben üzüldüm hadi ikile hadsiz
Abla seni nasıl etkiledi adam taktik versene banada 160 ım
@türk5561 hayret bir şeysin valla kusura bakmayın böyle seviyesiz bir yerde kalamayacağım
@mayisssss Ne anlatıyon ya
Ne eklemesi aq
uzun biri olarak, benim de kendim gibi uzun boylu olan bir erkeği seçmem gayet normal. fakat anormal olanı 1.55 boyundaki kızlarımızın “1.90 altı erkeği annesi sevsin.” gibi bazı boylarından büyük laflar kullanmaları. bu gibi laflar yüzünden boylarından dolayı kendilerini özgüvensiz ve yetersiz hatta bu algı yüzünden sevilmeyeceğini hisseden erkek sayısı çok fazla. insanların özgüvenini düşürmeye hiç kimsenin hakkı yok, 1.55 boyundaki kızlarınsa hiç yok.
O kızın 155 olduğunu nerden biliyorsun
uzun bir boyda olsa böyle bir soru sorar mıydı sence arkadaşımız?
Evet
Neden olmasın
Gizlenme lan bişe yapmıcaz
kendisinin uzun olduğunu varsayalım, kendisi de uzun olduğu için boy muhabbetlerini s**ine takmaz bile neden çünkü ona düşen payın uzun bir erkek olduğunu bilir. uzunmuş kısaymış muhabbeti yapmaz, kalkıp da buraya işsiz gibi “1.80 altı bir erkeği çekici bulabilir misiniz?” neden bulur musunuz? değil de “bulabilir misiniz?” çünkü bulabilmelerine imkan vermemiş çünkü 1.80 altı erkekleri çekici bulmak imkansız onun için. kısa bir erkeği çekici bulmayı deneyebilir misiniz? kısa bir erkeği çekici bulmayı denemeye çalışabilir misiniz? bu ekin manası budur. ne olsun istiyorsun bilmiyorum ama neden olmasın? diye sorarak.
Evet sana bu konuda hak veriyorum. Coğu erkeklerin özgüveni düşük. Benim Arkadaşim mesala boyu uzun değil diye intihar etti. Ailesi cok üzüldü. Bana sürekli diyordu benim boyum uzun değil diye. Mesala uzun boylu kizlarada bi tarafdan zor. Onlarda kendilerine göre birini ariyorlar. Düşünsene uzun boyle erkek kalmadi. Sonra uzun boylu kizlar kendilerine göre bulamiyorlar. Baya sacma bi durum. Ama bu dizilerden geliyor. Benim Arkadaşim psikoloji okuyor. Kendisi bana demişdiki biz böyle konularla ilgileniyoruz. Biz dizilerde ne geriyorsak. Onu isteriz. En güzel erkek, uzun boylu, Kiza cok ilgili, zengin falan . Öyle erkekleri dizilerde görüyorlar sonra onu gercekden hayatda istiyorlar. Erkeklerde aynisi Kizlarda. Bizim İnsanoğlu maalesef böyle. Bu zamanda Kizlar ve erkekler birbirlerine saldiriyor
Bide gercekden senin dediğin gibi. Bu soru baya gicik. Böyle sorular burada sürekli soruyorlar. Neden uzun boyle erkekler yok Türkiyede? Ben galiba hic evlenemicem (burada hic uzun boylu, yakişikli erkek yok). Galiba benim bu hayatda şansim yok gibi. Ben diyorum millet kafayi yemiş
Kısa olsaydın da kısa birini istemeyecektin ki uzun kızın kısa erkek istememesi ile kısa kızın kısa erkek istememesi arasında bir fark yok boylarından dolayı özgüvensiz olan sevilmeyeceğini düşünen erkeklerin olmasında senin de payın var
kardeşim tencere kapak hesabı, 1,55 kadının yanında 1.90 adam sırıtır, 1.65 adamın yanında 1.75 kadın da sırıtır. hiçbir şeyin üzerinde payımın olduğunu da düşünmüyorum.
155 kızlarla 190 sevgilileri öyle demiyor ama dışarı çık çiftlere bir bak bakalım senin hesap hiç tutmuyor 150 160 kızlarla 185 190 erkekler oluyor gayet
Kadınlar genel olarak erkekleri beğenmiyor zaten sadece boy değil mevzu ayrıca178 im memnunum boyumdan beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez umrumda olmaz
@Teo6099 abi arkadaşının boyu kaçtı
@Teo6099 kısa erkekler kadın katliamı yapsa yeridir
@Teo6099 abi 160 ım ağliyorum geceleri
@Karakamyon Yok ya. Bizden uzak Allah yakin olsunlar. Bunlar benim hic umrunda değiler. Bunlarin hepsi psikolojisi bozuk. Kafa yapimi maalesef değişik. Baktiğimiz zaman Türkiye pek uzun erkek yok. Uzun erkek cok olmadiği için. Ve coğu uzun erkekler evlendiği için. Evli erkeklerle yazişiyorlar. Ama bilmiyorlar işte evli olduklarini. Yani uzun boylular bunlari kullaniyor. Bunlar aslinda kendilerine zarar veriyor ve evliliklere gördüğümüz gibi.
@Adinisenkoy43 Off boş ver kafaya takma. Benim bi abilerim var oda pek uzun boylu değil. Onlarda galiba 160 ama onlar evlendi. Yani hanimlar cok güzel ve efendi. Yani demek istediğim öz güvenli ol ve kendine güven. Önce kendini sev. En kötü ihtimal görücü üsülü olur. Yani cok kafaya takma. Yoksa sonun Arkadaşim gibi olur
@Teo6099 görücü usulü benim için mümkün değil maalesef onun gibi olacak galiba en sonunda
@Teo6099 ailemle alakalı imkansız ama görücü usulü
Bak bu ankette bütün kızlar, 1.88'lik sıradan oğlan yerine, 170'lik yakışıklıyı seçmiş. Uzun boylu tipsizi seçen tek bir kişi var, o da kız değil zaten. Gey sanırım 😅
Boyum adama uygunsa neden olmasin ki kısa boylu kadınların kendi givbi kısa boylu uzun boylu kadınların kendi gibi uzuna denk olması gerekir şimdi kiler kız çok kısa ama uzun arıyor ya da erkek çok kısa uzun kadın arıyor böyle olmamalı
@irrigate1993
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti.
@türk5561 çocuk iyi insansa kendi kaybetti
@irrigate1993
Kötü olup uzun olan erkeği kısa olup iyi olan erkeğe tercih edersiniz.
@türk5561 uzun boyluda iyi olabilir kısa boyluda ben burada denklikten bahsettim mesela sen çok uzunsun ama yanına kısa boylu kız yakışmaz ki her zaman arada bir rekabet olur mesela biri olmazsa boyuna denk biri olması gerekir ben mesela cocuk iyi insansa kaybetti dedim kendine denk biri çıkmıştır karşısına beğenmemiştir daha uzununu arıyordur
@irrigate1993
Tam tersine 1.50 kızlar bile 1.90 dan aşağı erkeği reddediyorlar. Ayrıca 1.80 üzeri yakışıklı ama kötü erkeği 1.80 den kısa yakışıklı olmayan ama iyi erkeğe tercih edersiniz.
Oyuzden evde kalıyorlar
@irrigate1993
1.80 üzeri erkek evde kalmaz.
Kalan var
Kızların bu boy takıntısını anlıyamıyorum erkek uzun oluyorda bir bayan niye uzun olmasın siz görselliği önde tutuyorsunuz bence yanlış önemli olan sizi mutlu edicek sevicek biridir hayatta boyu kısada olsa
150-160 kızların kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum ama uzun kızlar için toplum baskısı var. Kısa bir kız yanına 170 birini alırsa kimse absürt karşılamaz. Ama uzun bir kız 170 hadi 175 boyunda birini alırsa maalesef alay konusu oluyor. Aynen şu sözler söyleniyor. Sen bu boyun posunla bula bula bunu mu buldun. Sen daha iyisine layıksın. Dahası da var. Bunu kaldırmak için çok büyük bir aşk olması lazım. İnan başka türlü kimse bu sözleri kaldıramaz. En azından ben yapamam.
@mayisssss 150 160 kızlar da ben zaten kısayım bari yanımdaki erkek 180 üstü olsun diyor
@karakamyon ben kısa olsam alırdım 175 bana yeterli olurdu yanıma da yakışırdı.
Asıl toplum baskısı gören uzun boylu kızlar. Yanımıza kısa birini almaya kalksak bizi öyle bir sogutuyorlar ki. Diyorlar ki etkilenme. Ya arada büyük aşk varsa tamam etki olmaz. Ama zaman belli pat diye aşk olmuyor. Flört aşamasında tanımak isteyince de kulağa gelenler zaten soğutuyor. Etkileniyoruz. Özellikle aileden.
@mayisssss Almazdın bunu 150 160 kızların sevgililerine bakarak anlarsın kaç 150 160 kızın 175 erkekle olduğunu gördün? Çok nadir 150 160 lar ben zaten kısayım bari yanımdaki erkek 180 üstü olsun diyip 180 üstüyle oluyorlar uzun kızlar gibi onlar da 175 leri red ediyor
@Karakamyon Ben boyu 155 olup da sevgilisi 180 üstü hatta 190 olan bir Shakira ile Pigue'yi gördüm yaaa. Nerede görüyon sen 155-160 kızın 185 erkekle olduğunu. Benim dışarıda gördüğüm çiftlerin neredeyse tamamı birbirine yakın boylarda insanlar.
@Fikretin_İsyanı Görmek istemiyorsun demekki yoksa dışarıda bir sürü var 1.55 kız 1.80 üstü erkek çiftleri
@Karakamyon Birader neyi görmek istemiyorum sen halüsinasyon görüyorsan o senin sorunun mk. Türkiye'de kızların yüzde 80'i, 1,55-1,65 arası boya sahip. Erkeklerin sadece yüzde 20'si 1,80 üstü boya sahip. Her minyon kıza bir uzun erkek düşmüyor yani. Öyle bir matematik yok. 1,85-1,90 boyunda adamların yanlarındaki kızlar 1,73 ve üzeridir hep. 1,55 boyunda bir kızın yanında 170 boyunda adamlar oluyor. Bana mitoloji anlatma yani.
Ben 186 boyundayım. Hiçbir kısa boylu kız da aman sen ne uzunmuşsun hayran kaldım falan demiyor. Kendi kendinizi aptal aptal şeylerle doldurmayın.
@mayisssss Sen mi uluslararası güzelsin.😅🤣 KS'de kezbanlık yapan uluslararası güzel. Profil resmi bile koymayacak kadar özgüvensiz, çürük egolu insancık.
Yeryüzünde Tarkan'a çirkin diyen, boyu 1,86 olan Fikret'e kısa diyen tek b. k kafalı sensin. Kafanın içinde beyin değil hayvan b. ku var senin. Jigolo gibi tipi olan arkadaşa da gay demişsin. Yanında olsam seni s.. nesi için üstüne para vereceğin kadar yakışıklı adama gay diye iftira atıyon.
Önünden ünlüler geçmiş bu ona bakmış da o buna bakmamış.🤣😅😅 Ne içiyon lan sen b. k kafalı. Sen ismini saydığım ünlülerin semtinden geçemezsin. Tarkan'ın da senin sevgine, ilgine ihtiyacı vardı zaten. Adamın nefes aldığı yerde kız bitiyor etrafında b. k kafalı kezban.
Profil resmi koyacak kadar bile özgüvenin yok ama ukalalığın, küstahlığın arşa çık a.. cık kafalı. Daha dur sen ben seni nasıl rezil edip dibe çekecem buralarda.🤣
@mayisssss
*Önünden ünlüler geçmiş o buna bakmış da bu ona bakmamış. Ne içiyon lan sen b. k kafalı. Sen ismini saydığım ünlülerin semtinden geçemezsin. Tarkan'ın da senin sevgine, ilgine ihtiyacı vardı zaten. Adamın nefes aldığı yerde kız bitiyor etrafında b. k kafalı kezban.
@mayisssss
Son olarak şunu belirteyim. Kenan İmirzalıoğlu 1,91 boyunda. Kıvanç Tatlıtuğ 1,87 boyunda. Kıvanç Tatlıtuğ ve boyu 1,73 olan ve senin çirkin dediğin Tarkan o hayranı olduğun Kenanı 5'e bölüp 20 ile çarpar. 1,85 ya da 1,90 olunca herkesten daha yakışıklı falan olunmuyor o b. k kafanın içinden bir çık sen ok.
@Fikretin_İsyanı Ütopyada yaşayan sensin dostum yok 180 üstü oranı %20 değil türk erkekleri hep 160 en uzun sensin 155 kızların yanında 170 değil 140 adamlar oluyor
@Karakamyon Yüzde 20 derken maksimum olarak söyledim belki de yüzde 10'dur. 1,85 üstü de Türkiye'de yüzde 5'tir belki. Ben boy konusunda Türkiye'de en uzun yüzde 5'lik dilimdeyim ama bugüne kadar boyum bana hiçbir seksapalite katmadı. Kaslı değilim. Çelimsizim ve yüzüm de solgun.
1,86 boy 67 kiloyum. 1,85 üstü erkeklerin çoğu benim gibi çelimsiz zaten. 1,85 üstü erkeklerin doğal yollarla kas yapması çok zor. Ülkede 185 ve üstü olup gerçekten ideal fiziğe ve etkileyici yakışıklılığa sahip 2 isim var. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu... Bunlar dışında 185 üstü yakışıklı adam yok. Emin ol 1,70-1,80 arası daha ideal fiziğe ve karizmatik yüze sahip erkek yüzdesi daha fazladır.
@Fikretin_İsyanı Aynen moruq en uzunu sensin ve kızlar sizle olmuyor hep 1.50 1.60 erkeklerle oluyor
@Karakamyon Valla şöyle söyleyeyim üstüme alınmıyorum.
1,50-1,60 boyunda kaç erkek var lan Türkiye'de. Erkeklerin boy ortalaması 1,77'ye yükseldi. Paran çok değilse, araban yoksa, arkadaş ortamın yoksa ki yok çünkü sevmiyorum kalabalığı. Bunlar yoksa boyun hiçbir önemi değeri yok kadınlar için. Bunlara sahipsen istersen 1,60 boyunda Maho Ağa ol. 1 değil 5 tane sevgilin olur eş zamanlı.
@Karakamyon Valla şöyle söyleyeyim üstüme alınmıyorum. Moruk senin babandır.
@Fikretin_İsyanı Ne 1.77 si abi burası hollanda mı türklerin boy ortalaması 1.65 i geçmez imkansız
@Karakamyon www.verikaynagi.com/.../
Al sana kaynak.
@fikretin isyanı allahin çirkini ben senden neden kurtulamıyorum. Engel de atıyorum her yerden firliyosun. Ulan gururun olsun biraz. Benim yorumlarıma gelme. Engel de atıyorum çıkıyorsun bir yerden. Yazma arkadaş yazma. Hiç mi erkeklik gururun yok adamlık gururun yok. Yazma Yazma. Kısasın benim için. Ben çok güzelim istediğin kadar çirkin desen de zerre umrumda değil. Eğer zerre kadar gururun varsa yazmazsin. Bak adıma Mayıs yazıyor. Benim hesabıma Yazma. Boyum 172. Bir yorumda bunu görürsen o benim
Yorum yapma. Seninle muhatap olmak istemiyorum. Sen çirkinsin dikkatimi cekmiyosun. Ha kendini güzel görüyorsan o da beni bağlamaz Yazma Yazma. Erkeksen şu yorumdan sonra beni. Hiçbir yoruma gelmezsin. O da Erkeksen. Ya da adamsan diyeyim. Çünkü erkeklik hayvanlarda da var. Adamsan bir daha hiç bir paylaşımda benim yoruma yazmazsın.
@mayisssss
Bana bak b. k kafalı. Benim senin gözünde ne olup olmadığımın hiçbir önemi yok ve olamaz da. Bana ister kısa de ister çirkin de. Bu bana hiçbir zarar vermez ancak seni gülünç duruma düşürür.
Ben yakışıklı olduğumu iddia etmiyorum buna ihtiyacım da yok. Ben senin gibi kendini Kaf Dağında çukurun dibinde olan narsist bir budala değilim. Senin gibi bir zavallının onayına da asla ihtiyacım olamaz.
Sen profil resmi bile koyamayan ama bol keseden sallayan aşağılık bir yaratıksın. Sana tavsiyem git kendini psikiyatri kliniğine yatır. Sen bu sitede balataları yakmışsın.
@mayisssss Boy konusunda da 1,86 ile Türkiye'de en uzun yüzde 5'lik dilimdeyim. Ülkede 85 milyonun gözünde uzunum senin bana kısa demen ancak beni gülümsetir. Bana kısa diyerek insanları kendine güldürürsün ancak.🤣😅😂
Senin gibi aşağılık bir kadın benim boyumu tasdik ve takdir etse ne oluuuur etmese ne olur?
Bir insan göstermeye bile cesaret edemediği dış görünüşüyle övünüyorsa aptaldır , embesildir, şizofrendir. O kişinin reel hayatta hiçbir başarısı olmadığı gibi yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur.
Sen babanın kömürlüğünde g. tü göbeği salmış, bilgisayar başından kalkmayan, kendi kurduğu dünyada yaşayan boş beleş bir canlısın. Ben seni engellemekten bıktım sen yeni hesaplar açmaktan bıkmadın. Her yerde yorumların karşıma çıkıyor. Tek varlığın ve başarın bu site galiba. Çünkü reel hayatta bu patolojik yalanlara inandırabileceğin hiçbir s.. ak yok.
Ben adam olmasına adamım ve burada meydanı senin gibi egosu balon tiplere bırakmayacam. Senin karşı cins versiyonların da var ben onların da ağzına s.. ıyorum burada rahat ol.
@mayisssss Profil resmin bile yok. Hoşuna giden birilerinin radarına giden birilerinin radarına girmek için yazıyorsun bu yalanları. Senden resim isterselerse dm kutusundan başkalarına ait çalıntı fotoğraflar atıp nitelikli dolandırıcılık yapacaksın küçücük beyninle. Ben 5 yıldır bu sitedeyim ve Pp resmi olmayıp da atıp tutan senin gibileri çok gördüm duydum bu sitede.
Kusura bakma senin gibilere piyasa yaptırmam ben burada anladın mı akıllı ol akıllı. Aklını başına al o aklını alıverirler senin.
@mayisssss Bu sana son yazımdır bir daha yazmayacağım.
Mayısın anlamı, Roma bereket Tanrıçası Bona Dea ile birlikte tanımlanan, Yunan Tanrıçası "Maia'nın ayı" anlamında Latince maius mensis'ten gelmektedir.
Mayısın Türkçe anlamı ise hayvan gübresi demektir.
Sen gerçekten kafayı yemişsin. Bak resmini görmedim güzel misin değil misin bilemem ama sen harbi harbi man.. k ruh hastası bir narsistsin.
Hastasın sen Mayıs. Sen benden 3-5 kat daha ağır bipolar bozukluğa sahipsin.
Allah yardımcın olsun. Allah bu milletin komple yardımcısı olsun. Bu ülkede an itibariyle çok insan kafayı yemiş durumda. Kendi var ettiği yalan/yanılsama çukurunda boğulan yüzbinlerce milyonlarca insan yığınıyla karşı karşıyayım. Sen de o yığından birisin. Kendini çok müstesna görme.
Türkiye, Almanya'nın 1930'larındaki narsist cinneti yaşıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Allah sonumuzu Nazi Almanyasına benzetmesin. Amin...
@mayisssss Yav sen Tarkan'a çirkin demiş kızsın bana yakışıklı diyecek halin yok zaten. Çünkü bir insan evladının Tarkan'a çirkin, bana da kısa demesi için aklından zoru olması lazım. Allah senin de sonunu hayretsin.
Haaa bu arada İsmin Mayıs olunca güzel ya da çirkin olunmaz. İsimle değil cisimle güzel olunur.
@mayisssss Ben adamlığımı ortaya koydum her zamanki gibi. Adamlığımdan şüphesi yok kimsenin. Çirkinim, uzun boylu olmakla da övünmüyorum ama adamlığımdan hiç şüphem yok. İyi geceler, hayırlı sabahlar.
Ewett gayette cekicileri var onyargili olmayin kizlar
@Sarimsakli_pankek
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Yasandi
@Sarimsakli_pankek
İtiraf ettin demek ki 1.80 den kısa erkeği reddettiğini.
Çekici olsalar bile sevgili olmuyorsunuz ki onun yerine uzun tipsizlerle oluyorsunuz
174 arası boyum ve bilgisini versem de bulan bulup yürüyor ha ilgilenen var mı onlarla yolları açık olsun abaza arasınlar kendilerine sizde sanırım o kervanda ama uzun boy tercih edenlerdensiniz 🙂
Garagız boy arıyorsan zarganalara bak lütfen ilkim sensin diye diye senin gibi sıralamış halde liste yapanlara hadi canım kardeşim 😀
Zaten başımı ağrıtan bir durum var yaşın da 22 insanı sinir etme 😁
174 uzun
Yakışıklı olsun zengin olsun uzun boylu olsun karakterli olsun sanırsın kendisi... diye örnek veremiycem çünkü hiç bi kız bunların hepsini bir arada bekliycek kadar egolu olamaz yani istediği kadar güzel olsun bu egoyu hak etmez max türk kızı diyip susuyorum bu soruyu yazan muhtemelen t*valet ve mutfak arasında yaşıyan her yerinde kıl olan bakımsız sudenazdır
Neden bulunmasın
Uzun olup da çok anormal insanlar var kısa olup da hayran kaldığım kişilerde oldu
@Aslıhanak
Bunun için kısalık bir 180 den başlıyor galiba bunun için 180 altı herkes kısa bunun için
@Dpdlallsmxölzö kızlar için diyelim
Ya kardeşim madem bulmuyorsunuz kendinizi gösterin o zaman bir iddianız yok sözünüz var kendinize güvenin ya
1.80 boyu olan erkekten beklentin nedir mesela açık açık yaz şurayada herkes okusun ben zaten biliyorum hatta bütün erkekler biliyorda bide senden okuyalım bakalım
Bu zamane gençleri alem eskiden kadın veya erkek sevdi mi boya bakmaz karakterine evine eşine çocuklarına bakarmı iyi birimi ailesiyle çevresiyle arası nasıl diye bakardı
Şimdikiler boyu uzun p. nisi uzun kalın olsun istekli olsun istiyor nerden nereye gelmiş insanlık
sen çirkin zayıf göğsü gotu basi olmayan kız ister misin knk
Kendi hemcinsini bu kadar kötülemen senin iyi biri olmadığını gösteriyor
Birini sevdiğin de onun nasıl olduğuna bakamıyorsun
Karakteri bozuk olmasın çirkin göğsü olmamış bunlar insanlığın kişiliğin önüne geçmez
@notname0111 hepsine yazıyoruz ama red yiyoruz.
off alakasi yok siz erkekler öyle kızları sevmiyorsunuz nerde sarışın açık giyinen bebek gibi kizlar peşindesiniz hemcinsimi asagilamadim örnek verdim isim vermedim bu dilden anlarsin diye gelip edebiyat yapma bana burada yok karakter falan
Benim anladığım dil güzel bir dil ama senin bu kadar atarlı konuşman doğru konuştuğumu gösteriyor
Ben açık seçik kız istemedim istediği mi belirtecek bir şey de yazmadım
Karakterli ailesini düşünen olsun dedim çirkin veya güzel olması önemli değil dedim ben ne yazdım sen ne anladın ve neler yazdın helal sana
@notname0111 yoo tam tersine kilolu kızlara bile yazıyoruz ama red yiyoruz.
türk 5561 abi tamam o da senin sorunun demekki
@notname0111 bütün kısa erkeklerin sorunu.
Senin boyun kaç peki? Merak ettim. 1.80 ve daha uzun erkek yanına yakisacakmi açısından görüntü olarak? Boyun 1.80 ve üstü erkek hak ediyormu mesela :)
180 boyunda bad boy olacak tabi vuracak kıracak cnsjshs ne saçma şeylere takiliyorsunuz hadi uzunsundur istersindr ülkenin boy ortalamasi belli kizlar 150 erkekler 170-75 arası birde kilo neyse kişinin elindedir elestirirsin bir sınır dahilinde boyu kişinin elinde degilki
İşte bilmeden konuşan bir aptal boyum 170 konustuklarimla aynı boydaydim benden kisa olan vardı şu an ciddi düşündüğüm kişide benden kisa kuyruk acını başka yerde yasa kim reddetiyse ona ağla
Acın büyük anlasilan dnsndv kizlar seni boyundan reddetmese de şu kaprisinle en uzun sen olsanda çekilmezsin
Ben bulabilirim. Âşık olduysam ve güvendiysem tek ve en çekici erkek benim erkeğimdir her zaman.
Sakamisin bacım neye göre kime göre tabiki sana göre 🤣kız böyle deme yarın birgün bı bakmışsın senden kisayla evlenmissin
Ortak zevkler, ortak hayaller ve karakter daha çok ön planda benim için. Uzun boylu erkekler çekici oluyor evet ama başlı başına yetmiyor elbette.
Elbette yetmiyor. Mesela Al pacino 1.67 boyunda ama çok karizmatik ve çekici geliyor bana. Birçok kadın için de bu böyle. Onunla evlenmek isteyen binlerce kadın olmuştur kendi döneminde. Aslında çekiciliğin boyla da pek alakası yok bunun bir sürü etkeni var.
Neden reddedeyim yahu? Boyu önemli değil. Beni çok sevsin, hayallerime önem versin, kafa dengi olsun asla reddetmem, şans veririm. Bazen arkadaşlarımla bu konuyu konuşuruz evet uzun boyu çekici bulanlar var ama avel bulanlar da var :D hatta iki arkadaşım sevgilim olacak erkek benden çok uzun olmasın en fazla 1.70 olsun der. Ve bu iki arkadaşımın eski sevgilileri de hep kısa boyluydu öyle uzun boylu değillerdi. Bir kadını etkilemenin en basit yolu ilgi göstmek. İnan bana çoğu öyle boya bakmıyor. Biraz fırlama olacaksın yani.
@honeysucklehoney
O dediklerini kaç defa yaptık ama sonuç olarak hep red yedik. Ayrıca arkadaşların kanka olmak için erkeğin boyu 1.70 olsun yeter demişlerdir. Ayriyeten eski kankaları çok uzun boylu değildi muhtemelen ama sevgili değillerdi. Ve basbaya reddedersin. Siz kızlar sadece uzun boylu ve yakışıklı erkeklerle sevgili olursunuz.
beğendiğim cocuk boyumda 162 yim topuk giyersem onu gecerim ama cok hoş geliyo gözüme aurası sohbeti özgüveni ve babyface hani bazen bana bakarmı acaba diye düşünüyorum
Böyle şeyleri gördükçe umutlanıyorum bende 160 ım
Abla deli bu 190 dan aşagi erkeklerin sevgilisi yok sanıyor
Keşke yeni jenarasyonda öyle olsa 160 ım diye bakan yok
O adamda sana bakar abla sen hep güler yüzlü ol
@Adinisenkoy43 deli değilim. Aklım gayet yerinde. Ve evet 1.80 den aşağı erkeklerin sevgilisi yok.
Olm siz saka misiniz la cocuk 1.70 ben de 1.57 gayet de yakisiyoruz cok seviyorum hem de her seyden cok bir boy nasil birisine karsi olan bakis acinizi değiştirebiliyor anlamiyorum cok tuhaf insanlar var gercekten
ya hayırdır sizin boy kaç ya? biz 180 kızlar bi şey demiyoruz
@blablablaaablaa
Boy sorusu açılınca bir anda 1.75 1.
dalga mı geçiyorsun abim. ben sizi savundum burada. ayrıca neden yalan söyliyim işsiz miyim ben? ki sevgilim de 180 sence red mi etmişim? boyumu mu kıskandın hayırdır bu tavır?
@blablablaaablaa normalde ülkede kızların boy ortalaması 1.64. Ama nedense 1.80 den kısa erkekleri çekici bulurmusunuz diye soru açılınca kızlar bir anda 1.70 1.75 1.80 oluveriyor.
abim sen iyi değilsin bence ya. altta da bi kıza yazmışsın reddediyorsundur diye. hadi abim hadi
@blablablaaablaa
Yooo gayet iyiyim. Ayrıca doğruları söylüyorum. Muhtemelen 1.70 kisasındır ama velev ki 1.80 ol. 1.60 olsaydın da sevgilin 1.80 den kısa olsa idi asla sevgili olmayacaktın.
tamam senin hatrın için 140'ım. sus.
Aman sen bulunmaz Hint kumaşısın aynen 🤌
Onlar da sana bakmaz şimdi 😂🤣🤣🤣🤣
1.80 boyu çok uzun geliyor, erkeklerin aşağı yukarı 1.75 idealdir
180 kız için 185 erkek felan lazım ama
evet işte ben kendi boyuma göre değerlendiriyorum ama erkek bi 5 cm felan uzun olsa yeterli genelde de 160 kızların 180 erkek istemesi zaten değişik
@Bahar_555
Ben 1.79,99'um 😭 çekmeyecek miyim şimdi kimseyi 😒😂
kıza bağlı kız 170 ise 180 altı ona çekici gelmez
160 ise gelir gibi
160 kızlar 180 altına bakmıyor
Onları anlamıyorm ztn
@pıtırcıkselin
1.70 den kısa kızlar 1.80 altına bakmıyor. Ayrıca sende 1.80 den kısa erkekle sevgili olmazsın.
Ben 170 im
175 üstü okry benim için önemli olan ;
Prenses gibi hissettirmesi
Aynı dili konuşabilmek
Anlayış
Empati
Denklik de önemli ben üniversite okuyorum oda öyle olmalı ki arada zıtlık olmasın
@pıtırcıkselin ben zaten kısayım bari yanımdaki erkek 1.80 üstü olsun diyorlar
@pıtırcıkselin
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. 1.75 erkeği 1.60 kız istemiyorken 1.70 kız nasıl isteyecek.
@türk5561 1.50 kız bile yanına 1.75 erkeği yakıştırmıyor mk
Djhdbdbs ben ciddiydim
Yüzü iyiyse begendiklerim oluyor ama tabi boyu uzun olsa daha iyi olur
@Onlygirl_
1.80 den kısaysa yüzü iyi olsa bilee reddedersin.
1 80 altı erkek mi var? Hayır bana mesaj atanların hepsi 190 cm boyunda geniş omuzlu kaslı :D
Çekici bulamam çünkü bende uzun boyluyum az fark olsun aramızda diye düşünmüşümdür herzaman neyse ki gönlüme göre bulmuştum
Senin boyun kaç aşırı merak ettim söylesene.
Ben 180im ve sana göre alt sınırdayım öyle mi hahahshshsh
Kız ve erkeğin boyuna göre değişir bu. Ben 174üm, 155-165 arası kızlar beni beğenebilir. Ama onun üzerinde kızlar beğenmeyebilir tabii. Yani uyum önemli. Mesela 155-160 arası bir kızın benim boyumu kısa bulması manasız.
150 kız 180 altıyla sevgili olmuyor işin zor bro
Kıza göre değişir ya gayet de olan da var
Kıza göre değişmiyor bro hepsi aynı
Ya bırakın bu boş lafları hep aynı terane TR kızları dışarda 165 175 arası erkolarla takılıyor sevg oluyor 193 olan ben öylece şaşırıyorum
Yuh boyun cok uzun
tıfıl gibi durur yanimda onun icin cekici bulmuyorum uzun boylu yakısıklı adam gibi adam delikanli gibi erkek cok hosuma gidiyor
Tamam iki seçenek 1.65 sadık seven erkek mi 1.85 aldatan saygısız sevgisiz erkek mi?
İkinciyi her şekil seversiniz siz. Adam bulmak zor bu zamanda.
isin boyutuna gore mi aldatmak oluyor ne alaka yani bana gore uzun boylu erkekler daha cok hosuma gidiyor ilgimi cekiyor kısa boylu erkeklere laf attigim yok zaten sadece soyledim bilip bilmeden onyargili konusmayalim
Onu demedim ama çoğu türk kızı sevene değil uzuna gidiyor.
Uzun bir kadın olmama rağmen, hiçbir zaman karşı cinsin boyuna takılmadım. Çekicilik boya bosa bakmıyor çok saçma böyle düşüncede olanlar.
Kendi de hobit gibidir tutar 180 190 erkek ister 190 erkek senin neyine baksın
Bulurum. Ne var yani? Ne abarttınız. Bir de mide bulantı emojisi koymuş. Atatürk de 1.70 altıydı.
Pardin atatürk 175-179 arası. 170 altı değil yanlış yazdım.
@cvcvnfjfkfk
Ama hiçbir sevgilin 1.80 den kısa olmamıştır.
1.80 boy çok uzun bana göre. Aşırı uzun erkek de çekici gelmiyor doğrusu.
Boyu ekstra etkileyici bulmuyorum olsa da olmasa da farketmez
165 birine de aşık oldum önyargılarınızı kendinize saklayın. Karaktere bakıyorum ben
Orta okuldayken ilk aşık olduğum çocuk benimle aynı boydaydı 😂 sınıfın en zeki çocuğuydu aynı zamanda en fırlama çocuğuydu 😂😂
İnanmamak serbest 😂
Kısa diye intihar eden çocuk bile varmış siz n'apıyorsunuz ya niye bu kadar sorun haline getiriyorsunuz yapmayın ben de 160ım ama musmutluyum beğenmeyen küçük oğluna almasın aaaamaaan 😂
Tövbe yarabbim benimki 172ydi ya 🤦🏻♀️ n'apıyım sen haklı çık mutlu ol diye hehe 182ydi diye yalan mı söyleyim ne istiyorsun şu an
Psikiyatriste ya da psikiyatra gitsen iyi olur ciddi anlamda psikolojik olarak travma yaratmış bu konuda sende
Bazen bazı konuları tek başımıza halledemeyiz yardıma ihtiyacımız olur psikoloğa sadece Deliler Gitmiyor ya da gidenlerin hepsi Deli değil
Siz de insan gibi soru sorun be milleti gereksiz yere tribe sokuyorsunuz
Evt bulurum o zaman 1,50 kızlar hobitir benim gözümde 190 erkekle sevgili olmasın bir zahmet
Senin kapasitende birinden farklısı beklenmezdi zaten, şaşırmadım
Erkek dediğin 130 olur ne o öyle gökdelen gibi üzüldüm bak çekiciler ama çile
@türk5561 ben demiyorum Türkiye ortalaması diyor adjsjsj ister 2 metreyle olurum ister 190 senlik durum ne dalga geçtiğimi bile anlamamışsın
Bence hic karsina cikmamis. Aslında cok var. Ama sen görmek istemiyorsun benceee.
Atatürk'ün boyunun 174 olduğunu söylememe gerek var mı?
Hiçbir kadın 180 cm altı olan, göbekli, kel erkeği istemez. Erkeklere saygı duymak düşer. Bir laf vardır: " Herkes tercihlerinin bedelline katlanır" Benim karım sırf dış görünüşüm için benimle evlense, onun tipi kaydığında, onu her gün aldatırdım. Çünkü beni hiç sevmemiş.
1.81 boyla sınırdan kurtarıyorum ve harbi erkekte 1.80 boy altı estetik durmuyor bence
@Mert32485 ben eczanede ölçtüler ayakkabısız 1.81 geliyom tam sen 1.80'sin işte sınırdasın tam
Evde kalsınlar 1.50 1.60 olup da o boyu isteyenler 😁
Çekicilik boyla olmuyor ki.
Ama Tabi erkek kadından uzun olsun🎈
Dedi ve Mercedes’le gelen 1.60 lık berkecanın ön koltuğuna atladı 😂
Dndlsllsşapsmsözşa
Arap ülkelerinin boy ortalaması uzun, oraya alalım sizleri.
Kalbimi kırdın abla niye durduk yere böyle bir başlık açıyorsun ki
Millet elinde metreyle mi geziyor anlamadım ki
Sana bi poşet vereyim git köşede kus ortalığı batırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?