Ben almanyaya daha önce çok kez gittiğim için
1-Soğuk
2-gzekli bir başbakan
3-Yakışıklı erkek 😂 Yes yorumları alalım.
1-Soğuk
2-gzekli bir başbakan
3-Yakışıklı erkek 😂 Yes yorumları alalım.
ben almanyada yasiyorum ve yakisikli erkek diye bir sey yok gerci almanlardan bahsediyosan bilemicem oralara bakmiyorum :D türk erkekleri desen zaten kollarinda genellikle yabanci kizlar.
benim aklima gelen :
1. Kalite (made in Germany)
2. Kötü hava. mesela Şu an agustos ayindayiz ve yagmur yagiyor. Hasta olmak icin birebir malzeme :D
3. Soguk insanlar
Bende 9 sene almanyada yasadim ve tek kelimeyle anlat deseler soğuk derim 😂😂 ama hakkini yemeyin kölnde yakisikli cocuklar var br
Disiplin
Oktoberfest
Sarışın.
Seviyorum oraları 😍
Ama neden Merkel için onu dedin? Kadın dünyanın en güçlülerinden
Turkiye hakkinda ne dedigini arastirmalisin
Bize gore yapar sen ne dedigine bak o mana da kotu bir lider degil tamam kabiliyet disiplin vs guzel ama turkiye hakkinda dedikleri degil!!!
Yakışıklı erkekleri yoktur. Güzel kızları vardır. Alman erkeklerine yakışıklı diyorsan diğer ülke erkeklerine taparsın sen. Ancak Almanca denince akla ileride inşallah mesleğim olacak tercümanlık hayallerim geliyor. :D
Kizlari balik etli ve erkeklere yakisikli degil dersen hakka girersin sarisinlar biraz salak ama esmere yakin olanlar kesinlikle daha yakisikli
Almanya'da çok fazla Alman olmayan erkek var onlara denk gelmişsindir belki. :(
Yok berlinde normal almanlar iste iliyrum onlarin yarisi turk ama yinede yakisiklilar var
Iliyurum ne. A k
Ajun abe almanyadan geliyom rap yabcam. dhdfk
😂😂😂
teşekkür =33
Rica ederm 😂
Cevap
43Cevap
Almanya denince aklıma gelenler;Alman disiplini, mühendislik, her konuda kalite.
Angela Merkel'e gelirsek;siyasetin dinamizmini nasıl kullanacağını hiç sulandırmadan gösteren, net, estetik, güzel ve zeki siyasetçi.
Son olan sey icin dusunursek turkiye hakkinda neler dedigini arastirmalisn
😂😂😂😂 gülerek okudum
×_× tamam he evet
Ahahah öldüm gülmekten😂😂😂😂
bak listesini atayım daha çok gül :D :D ben sürekli izliyorum çok güzel espriler var ya
en baştaki mükemmel bak osuran kızın yanındaki diyor ya :D
www.youtube.com/playlist?list=PLDAF4757D3D118A3E
Tesekkurler 😂😂
rica ederim :D istersen cem yılmazın kanalını takip et
Almanca sert bir dil olmasına karşın güzel bir dil. Almanya'da sıkı bir disiplin ve ahlak var ama , genelleme yapmak yanlış olur , erkekleri kötü kokarlar.
Aynen. Almanyadaki erkdklerin parfumune diski mi koyuyolar anlamiyorum. Insnlardan uzak bir sekilde gidiyorum. Bide hep turkler kotu kokar derler -_-
Yorum icin tişikkirler 😂
adolf hitler
sağlam üretim
sarışının en salak duran halindeki erkek çocukları hempi şıvanştayger gibi
😂😂😂😂
yalan mı bunların yakışıklı dendiği coğrafyada bana taparlar ya :D
1) Zengin akraba
2) BMW ile köye gelen zengin akraba
3) Bir sürü çikolata getiren zengin akraba
Akrabaniz baya zengin sanirim 😂
😂😂😂😂
Almanya'ya bende gittim fakat sana katılmıyorum.
1-Sanayi devi
2-Disiplin ve iş ahlakı
3-Yokluktan var olan bir ülke.
Katilip katilmamak sana kalmis merkelin turkuye hakkinda dediklerini arastirabilirsin ☺
daha yazı yazmayı bilmeyen biriyle polemiğe girmek istemiyorum..
😂😂 zekani kullanirmisin?
sende yazı yazmayı öğren bence...
I yerine u ye bastim diye yazi yazmayi bilmiyormuyum? Biliyomusun baliklar senden daha zeki
Teknoloji..
Soğuk insanlar..
Yarı Türkiye..
#Vesselam
Aynen yari turkiye bizim kölnde komsularin yarisindan fazlasi turktu bizmi yanlis yere geldik bilmiyorum ama 😂😂 yorum icin tişikkirler
Rica ederim
1) Döşland
2) Sarışın çirkin kızlar
3) Her Hauzun Dib Ayn
🙈 sonuncu efsane 😂😂 ben babami alman zannediyodum
Evet sülalecek😂😂 ama kucukkn babam sadce her havzun dibayndir kelimesiyle kandirmayi becerebiliyordu 😂😂
Almanca ogrenmek bilmyenler zor gibi gorunsede ben dort ayda anadilim gibi konusmaya basladim yani sadede gelirsek zor degil...
1. Adolf Hitler
2. Berlin Duvarı
3. İkinci Dünya Savaşı
Hm +_+
1- Gurbetçi pislikler
2- Irkçılık
3- Salak bayrağı olan bir ülke.
Katiliyorum 😊
1: Soguk insanlar
2: Türk düsmanlari
3: Robot bir millet
4: Aksam 9 dan sonra sokakta kimseyi bulamasin.
5: Acindan ölsen kimse sana bir cent vermez.
daha sayyimiiiii
Aynen haklisin
Ben almanyadan geliyom acun abi bitbaks yapijam diyen gurbetçiler. Geliyor bir tej
*Tek
😂😂😂😂
😂😂
Çikolata
13 yasinda olup 20 yasinda gibi gosteren gurbetci cocuklar
Disiplin
Aynen ya 14 yasinda akrabam var 20 yasidna gibi hele sevgilisi iş adami 😂😂
Abaza kızlar.
Soğuk bir ülke
Taze ve güzel biralar
Benim tanidigim kizlarin cogu escinsel ve orda 14 yasinda öpusup iliskiye de rahatlikla giriyolar ayni evde yasiyabiliyorlar... Yorum icin tisikkirler 😂
17 yaşındaki kızlar sokakta çevirip numarami istiyordu. Kaldı ki öyle yakışıklı bir tipimde yoktur
😂😂😂
benim aklıma maden suyu geliyor su yok mu orada ya :D :D
😂😂😂
ırkçılık
barbar dazlaklar
milyonlarca katliam yapmış vahşi naziler
Haklisin
almanyadan gelen akrabalar onlarla beraber gelen çikolatalar :D :D
😂😂😂
Alman manken ve modeller,
elbette çikolata ,
ve alman marşları, devrim müzikleri.. oktoberklub mesela :)
Holokost -Yahudi katliamı.
Ve şu an Almaniyada yaşayan ırktaşlarım
😊😊😊 yorum için tisikkirler😂
Irktaşlarım komigime gitti diger madde tabiki komik değil
Bayern Münih
Borussia dortmund
Ve kayın babam geliyor aklıma
Kayin baban almanyali mi 😊
(vakti zamanında) köle gibi çalıştırılan türkler.
Çikolata
Tombul pembe insanlar
Aynen benzincilerde turkleri tuvalet temizlikcisi olarak calistirdilar. Ve tombul pembe insanlar da domuz etinden dolayi cok yiyolar 😂😂
Nedense Almanya diyince götüngen aklıma geliyo nasil yazildigini da bilmiyorum
Yaşli insanlar pena lar:) hareM birde Krombaha bira :)
1-Türk düşmanları
2-Türkiye düşmanları
3-Türkleri ezmeleri.
Haklisin. Ama yinede hepsi degil az da olsa turkiyeyi seven bir topluluk var
buzdolabi insanlari
Kicinda don olmayan issiz acliktan nefesi kokan ama altinda pahali arabasi olan türkler.
Yazlari donsuz gezen alman kizlari
Beceriksiz ve boya bidonuna kafasini sokup cikarmis türk kizlari.
Sorumsuz cocuklarina para yetistirmek icin günde 2-3 ise giden gariban anne ve babalar!
Daha cok seylerde varda bosver.
Turkler hakkinda dediklerine katilmiyorum
Sen cok kez gitmissin ben burada yasiyorum. ben bizzat gördüklerimi yaziyorum. sen katilmioyrsan demekki sende aynisin. Buradaki ana baba bile kendi cocugun aayni seyleri söylüyor. Sen uzaktan durupta yorum yapma bence benden daha iyi bilemezsin bunlari.
Bende almanyada yasadim univeriste icin turkiyeye geldim 😊
Ve hala dediklerine katilmiyorum
sen almanyada yasamissin ama asagidaki yorumlara bakinca cok güldüm. Bana slöylesene 14 yasindaki hangi kiz ailesinin evinden cikipta erkek arkadasiyla yasiyor? almanlar 18 yasindan önce kesinlikle evbden cikamiyor ve bunun cezasida cok agir. Jugendtamt ailenin elinden ccougu direkt aliyor eger evden ciktigini tespit ederlerse.
Demekki sende benim o yazdigim türkler gibisinki kabul etmiyorsun. sorun yok gercekler aci ama gercektir ;)
😂 sen oyle san. Benim almanyada tanidigim chiara adindaki kiz. Henuz 15 yasinda ve istedigi erkekle konsuya daha 2 sene once gozumun onunde cocugun kucagina atladi. Senin dedigin nerde gecerli bilmiyorum. Benim melis adindaki akarabam da burda. Ona da sorabilirsin. Lutfen bilgisizce konusma. Ayni evde yasayanlar da var
Sen cahilmisin nesin? kucaga atlamakla erkeklerle konusmak ayri birsey aayni evde yasamak ayri birsey. Bilgisizce konusma diyorsun amy senin daha yasadigin yerden haberin yok. Senin melis denilen akrabanda senin gibi olduguna eminim. Sormayagerek yok. Bozacinin sahidi siraci derler.
Almanyanin bircok büyük sehrinde yasadim, belki sen köyde yasiyordun. ayrica senin almanyada okumayi beceremedigin ve türkiyeye gittigin üniversiteyi almanyada okudum bitirdim. alman toplumuyla senden daha cok icli disli yasiyorum. BAna bilmislik taslamadan önce kendi yanlislarini kabullenmesini ögren. Bu arad emin ol bilgimle senin gibi 100 tanesini cebimden cikaririm. Ukalalik yapma daha fazla.
ihc will
dunkof
berlin duvarı
°¬°
Soğuk Donuk İnsanları
Çikolata
Ve Disiplinleri
🙈 almanyadaki insanlar hava soguk oldugu icin buz kesmis herhalde herked donuk insanlar diyo (haklisin)
Ben almanyayada gittim gerçekten öyle insanları resmen buz kesmiş adamlar Türk mahallesine koştum ertesi gün dayanamadım almanların arasında
Aynen bizde köln turk mahallesindeyiz
çikolata
şampuan
kuzenlerim :))) ahahahah
😂😂😂😂
Çikolata, cro, Hitler
Çikolata olarak schögetten miydi o cok guzel tavsiye ederm turkiyeye de gelmis 😂😂
Almanyaya gittiğimde çikolata yemekten içim dışım çikolata olmuştu 😂😂😂
Aynen 😂
Modifiyeli araçlar geliyor
Fısıııııııltı
🙈🙈🙈🙈
Çikolata, Heil Hitler birde Şvaynştayger :D
😂😂😂😂
Karpuz geliyor aklima
💀 karpuz mu¿
He bizim burda bitane almanya dan gelen dayı vardı karpuz ekiyordu o yüzden herlde
😂😂😂
1-kahve
2-çikolata 😍
3-evleri ☺️
Hm kahve olarak turk kahvesi daha iyi bence 😐 Yorum için tisikkirler
Onların da kahvesi fena sayılmaz rica ederim 😊
😊😊😊
temiz sokaklar
disiplin
çalışma ahlakı
Aynen. Almanyada sokaga çöp atilmiyor. Turkiyede balkondan firlatip etrafa saciyorlar. -_-
Aynen orda kirmizi isiktan gecince soluğu karakolda alirsin kural ihlali
😂😂😂
kardeşim
Hain
G. t bir topluluk
Aynen 😂😂
Yaniiii😃😃😃
Göbekli insanlar ve sarışın yeşil gözlü hatunlar
'_'
Çikolata falan geliyo :D
😂😂😂
Çok güzel çikolataları var kızları falan da güzel ama şişkolar sdf
Audi podolski çikolata
😂😂😂
Çikolata.
Hitler
Soğuk
Sanayi futbol soguk
°¬°
Soguktan donmus 😂😂
asık suratlı insanlar
Biraz haklisin almanyada disiplin falan oldugu icin zaten mesela bir meydana gitmistik yuksek sesle bagirmak yasakti. bir redtoranda gulmek yasak. bir sinemada konusmak yasak. Bune a k
Yorum icin tişikkirlir bu arada ☺
Rica ederm ben oylesine yazmistim 😂
ayııınn
şıvayynnn
dıgayynn
:D :D ;P ;P
Sayilari mi sayiyosun 😂😂😂
valla almancı deyince aklıma hep bu geliyor :D
Ein, zwei, drei 😂😂😂
Ben söyleyiş şekillerini yazdım 😂😂
Şuanda Türkiye ye ihanet eden en adi Orrr. Çocuğu geliyor aklıma serefsizler sen hala şey pesindesin
Ney pesindeyim? Sana katiliyorum detayi ve yazdigim cevaplari okursan merkele ve turk dusmanlarina kac kez kufur ettigimi gorursun. bir sakin ol ve bisey bilmeden atıp tutma
Göremedim küfür falan
Ozelden fotograf atiliosa atarim
Sitade gizli paylaş beni etiketle bakarim
Tamam bir ara atarim
Simdi at yalan söylediğin malum zaten de neyse ya
Ya bir yuru git senle mi ugrascam gerizekali
Sarısın insanlar
çikolata
alman bayrağı geldi
Hitler
İngilizce konuşmayan insanlar
Soğuk, otomotiv kalitesi, katı kurallar.
Futbol çikolata merkel
-Porsche
-Audi
-VW
Anladım😂😂
soğuk
türk düşmanı
çalışkanlık
Sarışın erkekler mesut özil çikolata
1) Bira
2) Medeniyet
3) Araba
1-hitler 2-futbolları 3-karıları
Karilark sisko ve pembe 😂😂
*karilari
Aynen 😂
Şizofren bir insan
Soğuk
Samimyetsizlik
mesut özil - berlin - hitler
Ebru
Uyusturulmuş hayvanlar
Sakin bir ülke
Gotingen sehri geliyor aklima
Disiplin, Avrupa ekonomi gücü, futbol 😄
Naziler...
Fashing seks karnavalı
Çaliş pis türk
Aynen
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar