3 senelik sınıf arkadaşımdan bu sene hoşlanmaya başladım. Hemen vaz mı geçmeli? Bu saatten sonra olmaz mı?

3 senedir arkadaşız. Daha doğrusu ilk sene hiç konuşmadık bile ama sonraki 2 sene 5-6 günde konuşan iki arkadaştık.

Geçen sene onda hoşlanma belirtileri vardı baya baya. Ama ben ondan hoşlanmıyordum. Yada kendimi tutuyordum diyelim kendime verdiğim başka birine bağlılık sözünden dolayı :) O yüzden onu birazda tersliyordum.

Bu sene bende ondan hoşlanmaya başladım ama onun bana geçen seneki kadar yüz verdiği yok. Az çok hala bir şeyler vardır belki diyorum ama diğer yandanda belki hiç sevmedi ben yanlıs anladım diye düşünüyorum.

Kötü ihtimal olan onun beni hiç sevmemiş oldugunun doğru olduğunu farzedersek eğer bu zamana kadar beni sevmemişse bu saatten sonra olmaz mı?

Ben ondan adam gibi hoşlanmaya başlayalı 3-4 hafta oluyor. Ama gözgöze gelsek aynı sınıftasın tabi gelirsin diyorum. (Zaten çogunlukla gözlerini kaçırıyor.) Konuşsak arkadaşsınız zaten, konuşcaksınız tabi diyorum. Mutlu olamıyorum bir türlü. Ama henüz onu elde etmek içinde hiçbir şey yapmış değilim. Yapsam mı yoksa zaten işe yaramaz mı? Boşuna zaman harcamayıp vazmıgeçsem?
3 senelik sınıf arkadaşımdan bu sene hoşlanmaya başladım. Hemen vaz mı geçmeli? Bu saatten sonra olmaz mı?