Arkadaşlar üniversite hazırlıktan arkadaşım benden hoşlanmış mıdır? Seneye ayni siniftayiz arkadas olarak konusmam yanlis mi olur?

Bu cocugun yakin arkadaşi benim arkadasima bunların arasını yapalım falan diyormuş. Arkadasim o senden hoslanmis olabilir dedi grupca otururken biri imali bir sekilde siz ikiniz demis birsey dememis. Sınıftan bir cocukla konusurken beni gordu. Sonra yanina gittim normalde konusuruz oyle cok isteksiz ve moralsizdi gorusuruz dedim cevap bile vermedi. Sonra o konustugum cocukla sevgili olduk el eleyken gordu oturuyorduk bankta o karsimiza arkadasiyla oturdu. Sonra ben sevgilime kalkalim falan dedim. Sonra uzun sure gormedim cunku online okulum 2 ay sonra ayrildik biz. Sinav gunu ayni siniftaydik beni gormezden geldi yuzume bakmadi. Sonra hic yanimda gormeyince anlamistir ayrildigimizi. En son sinav gunu naptin nasilsin dedi geldi yanima basarilar falan diledi ben cocugun muhabbetini seviyorum onunla arkadaslik yapmam yanlis mi

Arkadaşlar üniversite hazırlıktan arkadaşım benden hoşlanmış mıdır? Seneye ayni siniftayiz arkadas olarak konusmam yanlis mi olur?