Çok korkuyorum nişanlanmaktan.. Offf offf kafam çok karışık sizce nasıl olur

arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var ve biz ciddiyiz geçen sevgilimin babası babana şöyle müsait zamanda KABUL EDERLERSE SİZE GELECEZ DEDİ . bende anneme söyledim zaten ailem biliyordu annmde bunu hemen babama söylemiş geçen günde babam benimle konuştu ne zaman gelecekler daha neyi bekliyosunuz falan diye bnde yaz sonu geleceklerini söyledim ama çok korkuyorum nişanlanmaktan sevgilime sonsuz güveniyorum zaten nişanlansakta 2 yıl sonra düğün olur ama benim korkum nasıl geçinecez.Çünkü sevgilimde bende asgari ücretle çalışıyoruz evimiz kira olcak ailesi biz kiranızı veririz düğününüzüde yaparız ilerdede ev alırız demiş ama ben korkuyorum nasıl olacak bu iş acaba nasıl olur bi akıl verin iyice strese girdim yaa bunu sevgilimede yansıtıyorum dün akşam kavga ettim offf nolcak yaa ben 23 sevgilim 27 yaşında zaten nisan olana kadar ben 24 olçam sevgilimde 28 olcak nasıl olur ki
Güncellemeler
+1 yıl
kendı annemlerde dıyor bızde yardımcı oluruz herseye dıyorlar ama ne bılım kı
Güncellemeler
+1 yıl
sevgılım cok iyi bir ozel hastanede calısıyor yanı ordan cıksa baska yere gırse ordakı aldıgı maastan ıkı katı alır ama bıraz daha kendını yetstrsın dıye beklıyoruz
Çok korkuyorum nişanlanmaktan.. Offf offf kafam çok karışık sizce nasıl olur