Tüm gün garsonluk, temizlik yaptım. Tek garson bendim tüm günü idare ettim canım cıktı. Sonuç olarak 40 tl aldım çıktım işten. 40 tl çok az değil mi? Resmen insan kullanmak
Cevabın nedir?
+1 yılEvet. Bir bilgisayarcı attığı bir formatla ortalama 1.5 2 saatte ortalama 50 tl kazanabilir. Bu noktada emir altında da çalışmıyor senin kadar da yorulmuyor. Buradan çıkartacağım şey şu her zaman daha iyisi vardır. Buna göre hareket etmelisin. Yaşamını daha iyi koşullarda sürdürebilirsin. Ancak bunun için bakış açın değişmelidir.
06 Yorumla- +1 yıl
Zaten odtüde okuyorum yaz için çalısıyodum okul masrafı falan
- +1 yıl
Zaman değerlidir. Başka bir iş ayarla düzgün ve günlüğü iyi olan daha sonra şu an ki yere söyle. Verdiğiniz günlük bana yeterli gelmiyor o yüzden bırakıyorum de eğer düzgün bir yükseltme yaparsa devam et etmezse ayrıl. Yazık günah o kadar çalış 40 tl al. Vicdansız la bu iş verenlerin çoğunluğu..
- +1 yıl
Ben ayrıldım zaten direk. Üzüldüm açıkcası sinirlendim kötü oldum. O gün sıfır uykuyla çalıştım keşke çalışmasaydım
- +1 yıl
Olsun iyi ki de çalışmışsın. Şimdi okula daha sıkı sıkı sarılırsın. Artık ekmek aslanın midesinde değil kurumun bitiş noktasında alana kadar canın çıkıyor. Bunu unutma buna göre hareket et. Bazı yaşıtların gibi zengin koca ya da evde oturma hayalleri kurma ya da kendini bunlarla sınırlandırma.
- +1 yıl
Zaten öyle hayallerim yok benim kariyer yapcam başka kızlar koca parası yiyebilir umurumda değil ben o kadar ezik değilim
- +1 yıl
İnşallah her şey istediğin gibi gider.
En İyi Cevaplar
Ne bekliyordun? 100 - 150 lira arası bir para mı? Türkiye burası çocuk. Yakında alışırsın bu duruma.
210 Yorumla- +1 yıl
@Balkir arkadaşın kapitalizm'den haberi yok henüz.
para parayla kazanıldığını bilmiyor. çalışarak büyük paralar kazanacağını umuyor sanırım. millet keyfine çalışıyor asgari ücrete sanki :) devlet asgari ücret belirlemese daha da aşağı çeker patronlar asgari ücreti :) - +1 yıl
@nickolmadanolmazmi ya anlamıyosun heralde sen 100 kere söyledim ya kimse çok para kazancam demedi zaten en azından 50-55 ya da bahsis alabilirdim emeğimi sömürdüler diyorum sen hala kapitalizm biliyoruz kapitalizmi senin anlattıklarını da biliyoruz tövbe ya Patron musun nesin sen anlamadım
- +1 yıl
@nickolmadanolmazmi Kardeşim asgari ücretli bir çalışanın aylık maliyeti 1700 liraya yaklaşıyor (Belki daha fazladır). İşletme sahipleri sigortalı işçi çalıştırıp ada o kadar para vereceklerine 400 - 500 liraya suriyeli çalıştırır, 1200 lira kadar bir para cebinde kalır. Ben de karaktersiz bir işletme sahibi olsam suriyeli işçi çalıştırırdım. Bu tür işletmelerin temel amaçları az para çok iştir. Ayrıca vasıfsız, sadece garsonluk yapan lise mezunu bir çocuk için de 40 lira çok iyi para. Ben üniversite mezunu olmama rağmen asgari ücretin 900 lira olduğu zamanda günde 20 liraya çalıştım. Üstelik sigortasız. Herneyse. Biraz daha büyüdüğünde görür gerçekleri.
- +1 yıl
40 lira iyi paraysa sen çalış ben çalışmam @Balkir
- +1 yıl
Ne güzel ben de ilerde psikolog olcam inş
- +1 yıl
O zamana kadar da küçük çaplı işlerde, düşük meblağlarla çalışmak zorundasın hayatına devam edebilmek için. Eğer yorumlarımı tamamen okuduysan asgari ücretin 900 lira olduğu zamanda günde 20 liraya çalıştım dedim. Üstelik sabah 8, akşam 10 arası. Mecburdum çünkü. Üniversite mezunu birisinin amele gibi çalıştırılması insanın zoruna gidiyor evet ama evde boş boş oturup baba parası yiyecek kadar karaktersiz biri olmadığım için katlandım. Senin de önünde 2 seçenek var. Ya oturur evde baba parası yersin, ya da lise mezunu olduğunu unutmadan günde 40 liraya çalışır, yaz tatilinde ailene daha az yük olursun.
- +1 yıl
Haklısın ama işte gerçekten çok moralim bozuldu çünkü beni acele çağırdılar uyku düzenim bozuktu hiç uyumadan gittim her işi yaptım bayılcak gibi oldum bir ara gerçekten çok çalıştım tek kişiydim çünkü. 40 lira verince sinirlendim çıktım açıkcası başka iş bakcam maalesef. Bu ülkede yaşamaktan da bıktım zaten hiçbir şeyin önemi yok ilerde kurtulursam burdan ne güzel olur
+1 yılMaalesef çok az.. ne demek bütün gün tek başına idare edip temizliğine kadar her şeyi yapıp 40 tl almak.. bence bu kadar iş yapıp daha fazla alabileceğin başka garsonluk işi bulabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe bekliyordun? Garsonluk yapacak binlerce kişi varken kapıda, başından aşağı liralar mı dökeceklerdi? 😂
09 Yorumla- +1 yıl
Ya sen ne diyosun değişik
Cevap sahibi+1 yılNoldu yediremedin mi? Okuyaydın da adam gibi muamele göreydin, burada döğöşök demekle olmuyor mal djdhhd
- +1 yıl
ODTÜDE ELEKTRİK ELEKTRONİK OKUYORUM SENİN GİBİ BABA PARASI YEMEDİĞİMİZ İÇİN ANCA BÖYLE KONUSURSUN SANA KALSA BİR BARDAK ÇAY BİLE TASIYAMAZSIN BURDA KLAVYE ARTISTLIĞI YAP GER*ZEKALI
Cevap sahibi+1 yılLa dur aglama bu kadar agir olacagini dusunemedim dhdjdjfjd Odtuymus dhehdhhahahahha
- +1 yıl
Git Az ötede kudur odtünün önünden geçemezsin sen ama ben orda okuyorum fark işte
Cevap sahibi+1 yılSus ve bana 1 tane açik çay getir köle haydi shsgshdhhdhdhahgahaga
- +1 yıl
Eziksin ya
Cevap sahibi+1 yıloy oy Odtülü djdhdjehrjejdjdhehr
- +1 yıl
Aynen
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
47Cevap
+1 yılartık anlayın şunu rakiplerine (diğer işçilere) göre bir artın yoksa patronlar seni modern köle olarak kullanır. adam sana tutup da günlük 100 tl vercek hali yok. sen çalışmazsan çalışacak bisürü adam var 40 liraya der. kimse senin karakaşına kara gözüne bakıp 100 tl vermez. sen gidip de aynı kalitede 10 liralık mal dururken 15 tl olanından bile bile satın alıyor musun?
06 Yorumla- +1 yıl
Kimse 100 lira istemedi zaten!
- +1 yıl
iste veya isteme dışarda aynı paraya çalışabilecek adam dururken kimse sana daha fazlasını vermez. işçinin ederi budur. ticari yeteneğin varsa para kazanırsın bu yoksa patronlar seni yok fiyata kullanır. bu işler böyledir. iş hayatı böyledir.
- +1 yıl
Senden bıktım ya :D
- +1 yıl
adamların görüşlerinin altına yazmıyorum bildirim gitmesin diye.
emeğini kimsenin falan sömürdüğü yok. işine gelmemiş ki işten çıkmışsın öyleyse daha ne diye yakınıp duruyosun burda? herşeyi işe girmeden başta konuşacaktın anlaşmanı yapacaktın arkadaş ben bu işleri yaparım ama şu kadar para isterim sizden günlüğüne deseydin bu konuma gelmezdin. k. bakma suç sende. yakınmanın anlamı yok. kullanılmış falan değilsin. böyle olmasını sen istemişsin. patronlar senin ne kadar işi idare ettiğine, uğraştığına, alınterine falan bakmazlar. kim daha ucuza en iyi işi yapıyorsa onu çalıştırırlar bu kadar basit. sen istemesini bilmedikten sonra semer vuran çok olur. - +1 yıl
Pek Teşekkürler galiba kuyruk acın var
- +1 yıl
kuyruk acım yok. slklığınız yüzünden sinirleniyorum. patronlarda beyin var sizde yok mu arkadaş? ne farkınız var biraz kafanızı çalıştırın köle olmayın onlara. maaşlı çalışmak yerine ufak çaplı ticaretler yaparak para kazanmaya ya da yeteneklerinizi kullanarak paranızı kazanmaya çalışın. 3 krş para için onların kucağına oturduğunuz için sinirleniyorum ben size.
cok az ama tr de böyle özel şirketler lanet olası :D
11 Yorumla- +1 yıl
En azından bahşiş verebilirler. Yaz için çalışcaktım ama bu paraya değmez.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle işler için değmez yaa
iyi yapmışsın çıkarak..10 YorumlaÜnlüler günde 40 bin tl alır sende günde 40 tl alırsın o oturdugu yerden sen canın cıkana kadar.. hayat böyledir işte adaletsizligin acı yönleri.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Ben sadece yaz için girmiştim bildiğin emeğimi sömürdüler çıktım ben de 50-55 olsaydı bari :(
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılEvet şirket yönlendirdiyse oda sizler üzerinden geçiniyor 40 tl az bahşiş olayı yüksek bir yerde çalışırsan senin için daha iyi olur
00 Yorumla suriyelilere vatandaşlık veriliyor aç köpekler 25e bile çalışmaya başlarlar artık o zaman gör sen düşüşleri
00 YorumlaGarsonsun neden temizlik yaptırıyorlar? Deli oluyorum böyle insanlara. İyi yapmışsın.
10 Yorumla
+1 yılKaç saat çalışıp 40 tl aldın ben havalimanında 4 gün çalışarak 160mı ne almıştım, git organizasyon şirketlerinde çalış bırak garsonluğu
03 Yorumla- +1 yıl
12 saat
- +1 yıl
Fazlaymış 12 saate senin 45 50 alman gerek
- +1 yıl
Bence de
Garsonluk zor onca kisinin agizkokusunu cekmekte cabasi 40 lira az kardesim...
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya cıktım zaten yaz için girmiştim
- +1 yıl
Aynen öyle teşekkür ederim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 876 cevap paylaştı. Sonuçta para kazanmışsın. Bu da bir iş. Tebrik ederim
00 Yorumla
+1 yılNeden baştan konusmazsinizki baştan desen kabul etmez baska yere bakardin
40 tl o is için az tabiki00 Yorumla
+1 yılEvet gerçekten de az. Emek sömürüsünden başka bir şey değil. Durumunuza üzüldüm.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle, düzen bu maalesef, yattığı yerden para alanda var, canı çıkıpta hakkını alamayan da
10 Yorumla
+1 yılİşe girmeden önce konuşulması gerekmiyormu
12 Yorumla- +1 yıl
Yok konusamadım çünkü acele çağırdılar
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılGit ve hakkını iste. 40 lira nedir ya.. En az 80 lira alman gerek günlük.
022 Yorumla- +1 yıl
O da fazla
- +1 yıl
Ne fazlası ya. Neresi fazla. Kullandırtmayın kendinizi. Aylığa vurduğun zaman 2400 lira yapıyor. 2400 lira fazla mı ki?
Olsun olsun 65-70 lira. 40 lira nedir ya.. - +1 yıl
Fazla değil ama işte ne biliyim ya üzgünüm zaten
- +1 yıl
Keşke öncesinde konuşsaydın. Ya da 40 lirayı uzattığı zaman itiraz etseydin. Neyse sana tecrübe oldu bu. Bir dahakine ne iş yaparsan yap. En kötü, en basit işi bile yapacak olursan 70 liradan aşağı günlük çalışma. KEndinize yazık ediyorsunuz. Zaten sigorta yok, haksız mıyım?
- +1 yıl
Evet yok ben okul masrafı cıkarmak için çalısıyodum yazın acıkcası üzüldüm çok bilemediğim için bu işleri itiraz da edemedim :(
- +1 yıl
Seni anlıyorum. Sanırım ilk iş tecrüben. Belki de çekingen ve korkaksındır böylesi durumlarda. Hakkını aramayı bil. İtiraz et. Hakkını vermezse şikayet ederim de. Sigorta gider şikayet ederim de. Korkut. Pısırık kalmayın.
Zaten kadınların iş dünyasındaki zorluklarını biliyoruz. Bir de böyle haklarının yenmesi zoruma gidiyor. - +1 yıl
Haklısın aşağılıyolar bir de ben odtüde okuyorum aileme yük olmak istemiyosam bunda utanılacak bir şey yok
- +1 yıl
Utanılacak birşey yok tabii. Çalışmak, hakkını istememk kadar normal birşey var mı yaa. Helal olsun sana valla. Düşünceni sevdim. İnşallah kolaylıklarla karşılaşırsın.
- +1 yıl
Sinirim bozuldu valla teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek yaa.
Dediğim gibi ilk iş tecrübense eğer olur böyle. Yavaş yavaş öğrenirsin bu işlerin nasıl yürüdüğünü. Takılma bence. - +1 yıl
Aynen ya ne yapayım
- +1 yıl
şu an boşta mısın yoksa çalışabileceğin başka bir yer mi bakıyorsun?
- +1 yıl
Şu an boştayım
- +1 yıl
Zaten çok fazla erkek sulanıyor cafe işine girmemeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Biliyor musun, kadınları çalıştırmak zorunda bırakan sisteme hep lanet etmişimdir. Kadınları çalışmak zorunda bırakan duruma hep üzülmüşümdür. Bunların hepsi bir yana da, özellikle de cafelerde çalışan kadınlara sulanan erkeklerden iğreniyorum. Çoğu zaman kendi erkekliğimden utanıyorum. Bir kadın hakkıyla edebiyle para kazanamaz mı yani. Belki paraya ihtiyacı var ve temiz bir işte sadece hakkını almak için uğraşıyordur. NEden hor görür kullanmaya çalışırız ki anlamış değilim. Nadir de olsa arkadaşlarla cafeye gider otururuz da o başı önünde alnının teriyle çalışan nice kadına şahit oldum. sipariş isterken bile utanıyorum. İnşallah benden rahatsız olmaz diye. Hesabı öderken de kadının yüzüne bakmamaya çalışırım ki rahatsız olmasın.
Bence bir genç kız da rahatça çalışabilmeli. Bu imkanı ona sağlamalıyız. - +1 yıl
Garson kızla sırf muhabbet etmek için ikide bir sipariş değiştirenler mi dersin, yok yere menüden şikayet eden mi dersin, üstü kapalı laf atan mı dersin... Çok şahit oldum çok. Böyle davranacağını bildiğim arkadaşlarla asla cafelere filan gitmem.
- +1 yıl
Katılıyorum sana kadınlar da çalışmalı tabi ama düzgün bir ortam yok maalesef. Evet bu sipariş değiştirme vs hepsini yaşadım bir günde
- +1 yıl
Ülke olarak zihniyetimizde radikal değişikliklere gitmeliyiz. Yahu bir genç kız, babasından para istemeye utanıp da çalışarak para kazanmayı seçmişse neden bunu yanlış algılıyoruz. Sana bişey diyim mi, bazen hayvan da daha aşağıda oluyoruz ne yazık ki.
Kaldırımda bile yürürken korkan bir kız olabilir mi yaa. Buna hakkımız yok. - +1 yıl
Keşke herkes senin gibi düşünebilse hayat daha yaşanabilir olur
- +1 yıl
İnşallah.
İnanır mısın kaldırımda yürürken karşıdan gelen kız ürkmesin diye asfalta iner başımı öne eğerim. Yazık, zaten ürke korka yürüyor. Psikolojik baskıyla yaşa yaşa nereye kadar.
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsın hep, sana yapılan haksızlıklara da asla susma. Hele hele sarkan olursa böyle ağzının ortasıne geçir bitane. İşinden kovulma pahasına da olursa olsun. - +1 yıl
Umarım öyle olur da iyi insan kalmadı bu memlekette haksızlığa boyun eğmem acıkcası tanıdık vasıtasıyla girmeseydim tartısmaya giderdi bu iş de o kişi mahcup olmasın diye tuttum kendimi itiraz da etmedim. Teşekkürler yorumlar için
- +1 yıl
:D En az 80 lira mı asfjhasf Sen california falan mı sandın Türkiyeyi sfjsjhfjh 80 lira garsonluk hmm güzel kafa.
+1 yılçok acil ihtiyacın yoksa başka bir iş ara. O yevmiye çok az. Yazık ya. Emek bu kadar ucuz olmamalı.
06 Yorumla- +1 yıl
Başka bir iş bakcam ya bu nedir 40 tl küfür gibi
- +1 yıl
Ama başka bir iş bulana kadar parasız kalma devam et derim. Çıtayı yükselterek devam et.
- +1 yıl
Yok söyledim gelmicem dedim
- +1 yıl
Keşke biraz daha sabretseydin. Yeni bir iş bulana kadar. Hakkında hayırlısı
- +1 yıl
Sinirlendim maalesef zaten yaz için çalışcaktım
- +1 yıl
Yapacak birşey yok. Umarım gönlüne göre bulursun bir iş...
+1 yılStandart garson ücretleri 100 liradır burda onun altına kimse çalışmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi be
- +1 yıl
Aynen. daha doğrusu günübirlik çalışanlara verirler onu , sürekli iş ise 80 lira civarında veriliyordu.
+1 yılHayat acımasızzz
Ekmek aslanın ağzında
Boşa mı sandın güzelim
Haklı ve haksızsın01 Yorumla- +1 yıl
Emeğimin karşılığı değil
+1 yılYoo normal ne bekliyodun
11 Yorumla- +1 yıl
En azından bahşiş
+1 yılVallaha ben yazları cacık topluyorum 5 saatte 75 TL kazanıyorum zor oluyor ama hayat savaşı 2 ayda 4500-5000 TL yapıyor herkese öneririm
00 Yorumla
+1 yılBaştan böyle anlaşmışsın ama
04 Yorumla- +1 yıl
Anlaşmadık ücret konusmadık
- +1 yıl
Alacağın ücreti bilmeden mi çalışmaya başladın
- +1 yıl
Sabah gittiğimde ne patron ne de başka bir şey vardı öyle calısmak zorunda kaldım
- +1 yıl
Görüşmeye gittiğinde sorsaydın
+1 yılDeneme falan mi acaba cidden az yani
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten 1 2 ay çalışcaktım bunu da biliyordum sonradan arttırmazlardı
+1 yılaz tabi. ya o işverenin ben.
10 Yorumla
+1 yılGeçen biri 20 tl soruyordu. 40 ta az ama
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadi ya kıyamam 😕 Emek sömürücüler ölsün
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. 40 TL hiç bir şey iyi yapmış sın 😁
10 Yorumla
+1 yılBaştan konuşmadın mı kardess
00 Yorumla
+1 yılBahşişi müşteri verir
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum da bahşiş yok kasaya ödeniyo
- +1 yıl
Anladım kötüymüş
+1 yılbaştan konuşmazsan amele gibi kalırsın öyle.
00 Yorumla
+1 yıl50-60 bari verselermiş 40 ne
00 Yorumla
+1 yılstandartı yoktur bu işin..
35-50 arası değişir.01 Yorumla- +1 yıl
Bunu part time işe veriyo çoğu yer 35 40
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılAz tabi 40 neey laaan 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Gülme Olum dhsjjsjs
Aya vurdugunda asgari ucretten az
00 Yorumlacok az.
10 YorumlaAynen resmen kullanmislar
00 Yorumla
+1 yılBaştan iş tanımını ve ücreti konuşmadınız mı
05 Yorumla- +1 yıl
Konusamadık basvuru yapmıstım acele cagırıyolar. zaten gittiğimde tek usta vardı Patron falan yoktu
- +1 yıl
Ilk fırsatta iş tanımını ve ücreti konuş , uygun bulmazsan başka işlere bak
- +1 yıl
Çıktım ben emeğimin sömürülmesine gelemem
- +1 yıl
Bir gün beklentinin altında Ücret aldın ama çok daha değerli bir tecrube kazandın
- +1 yıl
Aynen öyle oldu en azından yine karlıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılLahmacunda vereydiler iyydi
02 Yorumla- +1 yıl
:D vermedileeerrr
Cevap sahibi+1 yılKötü olmuş :/
baştan konuşacaktın.40 tl çok az tabiki
00 Yorumlayani, şu an ki sistem o
00 YorumlaTürkiye'deki iş hayatına hoş geldin.
00 Yorumla
+1 yılBaşka yerde çalış o zaman
00 Yorumlawellcome to özel sektör :D
10 Yorumla
+1 yılçok azz en az 70
17 Yorumla- +1 yıl
sen çalışmazsan çalışacak bisürü rakip var. bu kadar basit. az deme hakkın yok. herşeyin bir ederi var. birşeyin ederini piyasadaki rekabet belirler. 40 liraya çalışabilecek dışarda bir ton adam varken kimse tutup da 70 tl ye işçi çalıştırmaz. sen bile bile aynı kalitede bir ürünün pahalı olanını alıyor musun?
- +1 yıl
@nickolmadanolmazmi insan sömürmektir bu başka bir şey değil kendini sömürtecek birsürü insan varsa ne diyim onların kabahatı
- +1 yıl
kızım artık büyüyün. düzen böyle. buna kapitalizm deniyor. sermayen varsa para kazanırsın yattığın yerden bile. ama sermayen yoksa çalışmak mecburiyetindesin. çalışmazsan aç kalırsın. sen milletin neden asgari ücrete çalışıp çocuklarına bakmak zorunda olduğunu zannediyodun? adam çalışmak zorunda çalışmazsa aç ve kirasını ödemeyemeyeceği için dışarda kalmaya mahkum! eğer iyi para kazanmak istiyorsan kafanı çalıştırmak zorundasın. okumayla falan olmuyor bu işler.
- +1 yıl
@nickolmadanolmazmi ya sanki bilmiyoduk bunu. ben zaten 100 150 lira beklemiyodum. en azından 50-55 ya da bahşiş olabilirdi diyorum anlamıyosun sanırım
- +1 yıl
ya kızım öyleyse dersin patronuna ben 40 değil 50-55 istiyorum dersin. adamın işine gelirse verir, işine gelmezse kafasında hesap eder yollarını ayırır. nasıl olsa 40 liraya çalışacak bir ton adam var sana neden 10-15 tl fazla versin? Anlaşılmayacak ne var bunda? kimse kimseyi mecbur çalıştırmıyorrr
- +1 yıl
@nickolmadanolmazmi ÇIKTIM DİYORUM BEN DE ZATEN.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yıliyi yaptin tabi ki cok az.
00 Yorumla
+1 yılsen üstüne 10 tane lahmacun yemişindir :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aldıgım parayı lahmacuna verdim :D
- +1 yıl
çalıştığın yerde yemedin mni :)
+1 yılSen gel yanımda çalış paraya para demesin
07 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyosun
- +1 yıl
Şirket yonetiyorum
- +1 yıl
Ne güzel iyi kazançlar
- +1 yıl
Banada eleman lazım çalışmak istersen ulaş bana
- +1 yıl
Ben izmirdeyim ama sen?
- +1 yıl
Bende adıyaman zaten aylık +kahvaltı+öğle yemeği+uyuma yeri
- +1 yıl
Sanal patronu
Kapitalimz bu malesef oyle
00 Yorumla
+1 yılÇık değmez
10 Yorumlanerde bbu insanlık suçu :)
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'ye Hoşgeldiniz.
00 Yorumla
+1 yılYaşın küçükse normal
07 Yorumla- +1 yıl
Yaşı büyükle aynı işi yapıyorum
- +1 yıl
Olsun ama yaş küçük deneyim yok. Piyasa böyle
- +1 yıl
Ben 20-25 e çalışmıstım ilk garsonlukta
- +1 yıl
İki sene önce
- +1 yıl
Part timeddır
- +1 yıl
Hayır değildi. Ve ramazanda çalışmıştım
- +1 yıl
Çok kötüymüş
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı. Kaç lahmacun yedin
01 Yorumla- +1 yıl
0000000
almışsan iyi
00 Yorumla
+1 yılBencede az
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTurkiyedeysen boyle
00 Yorumla Ciiden azmis ya
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı. Aylığa vur 1200 tl
00 Yorumla
Devamını Gör(47)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım