Bende bir ara internetten para kazanmaya merak salmistim ama baktim hepsi bos kurus kurus veriyolar biriktirmek icin bir ay boyunca gunde 5 saat ugrassan 30 dolar kazanamassin onun yerine farkli seler dene derim ozel ders verebilir logo tasarlayabilir tavsiye melegi olayina girebilirsin vs vs illa diyosanki bunlarla urascam anket siteleri bunlardan daha ii
Birçok internetten para kazanma sitesi var belirttigijiz gibi ama ne yazikki hayallerinizi suya atın. Belirli bir miktar paradan aşağısını cekemezsiniz. Ve o belirli miktara da ulaşmanız aylar hatta yıllar bulur
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aylar sürsün fark etmez acil lazım değil öylesine kazanmak istiyorum. sizin bildiginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
Kazanabilicegin para 50 60 usd dir. Bunun için uğraştığını değmez. Yakın bir arkadaşım avrupada bu iş uzerine olan firmada çalışmakta fazlasiyla bilgidye sahibim. Size küçük paralar sirkete dev paralar kazandıran bir tuzaktır
çalışma saati olarak düşün bu sitede 1 ay zaman harcarsın 30 lira zor birikir, 1 ay dışarıda en basit işte çalışsan kaç para kazanırsın düşün Ben dışarıda o işleri yapmam diyorsan, kursa falan git bir meslek edin, bilgisayarlı işleri de öğrenebilirsin ama böyle yorum yaz, üye getir, şunu yap bunu yap işleri milleti avutmaktan başka bir şey değil
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kurslara yetecek param olsa böyle bir şeye başvurmazdım. 1 ayda 50 lira olsada yeter fark etmez. tabi 30 lira gibide olmasın 😄 biraz yardımcı olurmusunun? 😏
halk eğitim kursları, belediye kursları ücretsizdir, işkurda ise üstüne para bile veriyorlar
internetten harçlık çıkarmak için aklıma sadece youtube geliyor, video üretebilir misin? diğer şeylerin karı çok düştü, bir ara blog yazıyordu herkes mesela...
Öyle yetenekli değilim makyajla alakam yok. Espirili veya hayal gücüm kuvvetli değildir 😄😄kurslarda yaş sınırı vardır mutlaka okulum falan var olurmu bilmiyorum bir arastirayim ben teşekkürler :-)
Dimi 😄 yaşadığım yer küçük ve ailemde harçlık veriyor pek ihtiyacım yok fakat yinede istediğim seyi de alamıyorum o yüzden en azindan o kadar kazansam iyi olur diye düşündüm. Tabi 200 300 falan olsada kötü olmaz shdhshdjsbdd
yaşın küçükse ilk başta kendine dikkat et... zor durumda değilsen bu kadar zorlama kendini fotğrafçılara filan bak ne bilim gez kırktasiyelere sor eleman için etrafına bak camlarda filan asarlar eleman aranıyor diye
burda olsan seni okuturdumda tatile bile götürürdüm ben çiftçiyim ama benim gezdiğim gittiğim yerleri herkes gitmemiştir herşey olur devir kötü kendine dikkat et kalbin allahla olsun allah iyileri zor durumda bırakmaz
En İyi Cevaplar