Hep merak etmisimdir o ip nereye sabitleniyor nasil asiliyor diye hayir tasimaz yani o ip beni o yuzden :D
Not: intihar etmicem sadece merak ediyorum
Not: intihar etmicem sadece merak ediyorum
Tek sorun bu mu o cesareti olan bunu mu halledemeyecek zaten bir sıkımlık can yani
hep şu lambaaya tavana asıyolar ama taşımaz gerçekten kopar gider :D
herhangi bir çubuğa olabilir odanın lambası bile olabilir
O kendini zor tasiyo damk
hayır lambanın kablosunun tavana girmeden önce orada bir çivi olur ona bağlar
Harbiden ben asmak istesem evde ascak biyer yok fkfkf
Cevap
13Cevap
ters v şeklinde ip yere bağlı yüksek bir tahtanın üstünden geçiyor orada senin boynuna bağlı takoz gibi bağlıyorlar böyle düğümlü düğümlü nefessizlikten dğeil boynun kırılarak ölüyon
Kolayı var balkondan aşağı at kendini. Yok biz 2. Katta oturuyoruz yine bir şey olmaz diyorsan çatışan atla 😂
Eski evlerde tavanda kanca şeklinde demir olurdu oraya sanırım. Bizim eski evde vardı ahahahaha.
Balkon demirine bağla aşağı atla bir şey bilmiyorsan. bunu yapanlar ise genellikle giriş kısmında ki merdiven boşluğunda yapıyor.
merdiven boşluğunda zor olur xd
Şey işte çengelli mengelli birşey oluyor ona asiyolar tabi o çengelin o tavanda ne işi var. s 😂
Ölmek bile zor be
Çay en güzel intihar ediceklerine çay yapsalar ohh misss. Ya ben çok susadim 😂😂😂
Orucmusun
Mantikli bir soru mu bu? Yook sular kesik o yüzden içemiyorum hatta neyse 😂
Aa cesmeden mi iciyosun yazik :D
Senin gibi damacanadan içmiyoruz sosyete güzel ala damacanida beni çeşmemle yalniz birak 😒😂
Genelde tavanda doğal gaz boruları oluyor oraya ipi bağlayıp boğazına geçirip asıyorsun kendini işte öyle oluyor
Bâlkondaki demire olabilir çünkü bişe olmaz orada
:D
Bende asmak istyrm. Agac var kanka agaca ip baglıcaz.
EMES PATOS SÜMBÜL SİKEN (ayip) (opsiyonel)
Kalorifer peteğine bile asarak intihar edilebilir.
Azrail tutuyor yukarıdan
Kancayı tavana çakıyorlardır :D
Havada duruyor o
yere bağlıyorlar
duvara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar