sevgilim fiziğiyle hava atmasını çok seven biri kendiside söylüyo kızlara kendini beğendirmeyi çok seviyor. gün içinde ne yapıyo ne ediyo hiç bilmiyorum benimle buluşmadan önce mesajlarını siliyo. her zaman eski sevgililerinden lafı açıyo aklınca beni snirlendirmeye çalışıyo. ayrılmayacağımızdan çok emin en azından benim ayrılmayacağıma. çünkü hep üstüne düştüm onu bu hale getirende benim şimdi benim büyüttüğüm adam beni beğenmiyo nerdeyse. ben bunu yola getirmek istiyorum arkadaşlar lütfen yardım edin bunu nasıl düzelticem, bir erkek nasıl yola getirilir? ayrılıktan başka tavsiyelerini bekliyorum lütfen yardım edin :(
Cevabın nedir?
+1 yılAyrılık harici bu adamı yola getirme şansın çok az. Çünkü egosu okadar tavan yapmış ki sayende. Mesajları sildiğini söylüyorsun eminim aramalar da siliniyordur. O zaman kusura bakma ama sen boynuzlu geziyorsun haberin yok. Bir erkek sevgilisine eskilerden bahseder mi yabu nasıul bir mantık ya da neyin peşinde? Asıl soru sen hala nasıl soğumadın nasıl bir bağlılık buı? Bağlılık demeyelim de afedersin nasıl bir aptallık? Dünyada tek senin konuştuğun bu egoist kıçı tavana vurmuş odun mu var? 2 İhtimalin var yola getirmek için. İlki yaptıklarından bıktım beni soğuttun artık istemkiyorum seni diyerek konuşmasına bile fırsat vermeden kalkıp gideceksin ve bekleyeceksin onun aramasını ama hemen kabul etmeyeceksin ki dünden razı diye düşünmesin. İkincisi sende giyimine özen göstereceksin yani dar kot hafif dekolte ya da mini etek falan giymelisin. Belki sana kötü gözle bakıp kötü şeyler söyleyebilir ama aldırma "senin fiziğin güzel ya benimkide güzel ne var beni de beğensinler bak hoş oluyoprmuş beğenilmek" dersin. Ama bana göre 3. seçenek daha var ki bunu yapmalısın. Gerçekten kıçına tekmeyi basıp defol demelisin. Ömür boyuda asla affetmemelisin. Çünkü 1 kez bile affetsen o ilişki yalama olmuş demektir. Zaten aldattığı da kesin. Ama sen bile bile kabullenmişsin ya neyse...
41 Yorumla
Soran+1 yılondan sonrası muhtemelen daha güzel olacak benim için yapmaya çalışıcam :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek ve ya bayan bir insan,güzel bir yüze,güzel bir görünüşe sahip olabilir.Ama bu insan görünüşünü,bir popülarite malzemesi olarak kullanıyorsa,demek ki ilgi çekeceği başka hiç bir iyi özelliği bünyesinde barındırmıyor demektir.Yani şunuda unutmamak gerek,kişilik,karekter,ahlak,kültür,bilgi bunlarda bir insan için önemli özelliklerdir ve esasen belirleyici olanda budur.Ayrıca şu da bir gerçek,bir kişi gönül bağı içerisinde olan insana karşı cep telefonuna gelen mesajları siliyorsa,diğeri de illede şüpheyle merak edip okuma ihtiyacı duyuyorsa,bu ilişkide karşılıklı güven söz konusu değildir.Sürekli olarak eski sevgililerinden bahsediyorsa,belkide aklında unutamadığı birisi var ve sizide yedek olarak düşünüyor olabilir,buna çok dikkat edin.Benim size söyleyeceğim tek şey var,şunu yapın,bunu yapın demiyorum açıkçası alın karşınıza konuşun ve rahatsızlığınızı dile getirin.Şunu da unutmayın;Fiziğinden başka hiç bir artı özelliği olmayan bir insan en fazla göze hoş görünen bir ot olabilir,ot da yaşlanınca sadece saman olur,başka bir şey olmaz...
52 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için çok teşekkür ederim bu fikirlere bende sahibim her şeyin farkındayım ama yapamam gerekeni yapamıyorum belki aptal olduğumdan belkide acizliğimden..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ilişki yürümez. Çünkü ortada büyük güvensizlik var. Sevdiğim insan nasıl olurda bana eski sevgililerini anlatabilir. Benim görüşüme göre çok saçma seven biri eski sevgilisini sana söylemez kızdırmak istiyorsa bile eski sevgililerini kullanmamalı bir erkekte asla değişmez bunu sakın unutma..
00 Yorumla
Onu bırakmama güvenini vermissin bir kere.Nasıl olsa seviyor bırakmaz gibisinden her haltı yer bu erkekler.Biraz sende aç kendini ondan başka bir dünya var dışarda üzerine düşme tam tersi ondan daha önemli işlerini ön plana çıkarmayı dene bu onu deliye döndürür
13 Yorumla
Soran+1 yılkendime güvenemiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
28Cevap
+1 yılBenim büyüttüğüm adam diye birşey yok..
Artist bir adam bulmuşsun orası belli.
Bu ülkede bu kadar erkek var nefes alsın yeter diyen, gidip artistini buluyorsan bu senin suçun kusura bakma, ne ekersen onu biçersin.
Demekki öyle insanları arıyorsun, fiziği güzel artist erkek.15 Yorumla
Soran+1 yılben onu ilk tanıdığım zamanlar nefret ediyodum zaten ama nolduysa sonradan oldu. emin ol elimde olsaydı kesinlikle birlikte olmazdım ona bakmazdım bile benide fiziğiyle değil sempatikliğiyle kazandı zaten :)
- +1 yıl
Neyse, zaten siz kız milleti nerde artis var gidip aşık oluyorsunuz zaten.. Elinizde değil o yüzden sizi suçlamıyorum.. Sizin doğanızda var zor erkeği istemek..
Yalansa yalan de.
Soran+1 yılarkadaşım sana kızmıyorum geçmişte böyle sorun yaşadınki bunları söylüyosun. söylediğin kişiliğe göre değişir. ben fiziğine değil konuşmalarına aldandım. emin ol ikisi bir araya gelince daha güçlü bir çekim oluyo.
- +1 yıl
:) bende kız milletine kızmıyorum zaten :) Yoo bir sorun yaşadığım yok. Çok şükür genel olarak iyi bir gözlemci olduğum için sorunları başkalarında görüp ona göre yorum yapabiliyorum ve ayağımı denk alabiliyorum.
Sorunun çözümüne gelince, biraz elini eteğini çek, seni özlediğini hissetsin. Ama böyle tepki koyar gibi tam gaz yapma. Hafif hafif, çaktırmadan..
Sana sorduğunda da birşey mi var diye, yooo falan de sevgi göster, hem ispatlayamasın hemde çok hafif soğukluk hissetsin. Delirir bakgör
Soran+1 yılteşekkür ederimm bunu yapıcam :)
sadece kendin olma :) ona benze mesela sende ne yapıyorsa sende yap canını nasıl acıttığını görsün :) eski haline geri dönücektir. ama onun yaptıklarını yaparken dikkatli ol mesela bir erkeğe fiziğini gösterip onun senin hissetiğini sağladıktan sonra o erkeğin adını bile duymaman gerek eski haline döndükten sonrada hala peşini bırakmayanlar olursa bu sefer suçlu sen olursun
22 Yorumla
Soran+1 yılben onun gibi olamam :) hiç bir zaman kendimi beğendirme gibi bir çaba içerisinde olmadım ve bir erkek içinde olmam. ama onun için ezikliği tercih ediyosun diyeceksin hiç söyleme orası çok karışık
+1 yılAynı tarzda çok kişi gördüm ama yola geleni görmedim :))) Bence sen bu omurgasızla fazla zaman kaybetme ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :)
ilmeğee boynuna geçiriver "ya benim olursun ya da kar toprağın üleeeyyyyynnn" de panteri kaplanı ortaya çıkar bacım "sen aslansan ben de terbiyeciyim" de iki de kırbaç şaklat bak nassı yola gelir o ... bu noktalı yerlere yazacak çok şey var da senin için boş bıraktım bak )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kızlar çok tuhafsınız. Neden adam olamamış erkekleri hizaya getirmek için zaman harcarsınız hiç bilmem. Elde hazırları duruyorken onlara dönüp de bakmazsınız üstelik. Bi yandan iyi oluyor aslında bu tip erkeklerin sizi kıvrandırması, hakediyorsunuz. Bu yüzden yardım etmek yerine oh olsun demek daha hoşuma gidecek. Oh olsun bebeğim.
14 Yorumla
Soran+1 yılbu sadece kızlar için geçerli değil sizin içinde geçerli. kim hayatına ediyosa onu seçiyo kalp böylede mantıksız bişey
Cevap sahibi+1 yılBen kalbimi dinlemiyorum artık, sana da tavsiye ederim.
Soran+1 yıldinlememeyi nasıl öğrendin?
Cevap sahibi+1 yılDoğru kararlarda, aptalların sözüne kulak asılmaz lafını idrak ederek.
+1 yılAyrılıktan başkası yola getirmez bu adamı.. Arsızlaşmış bu iyice. En büyük ders senin onu bırakman olur. Beklemediği bir anda ve aniden
11 Yorumla
Soran+1 yılişte beklediğim şey
sadece yaşı küçük veya zihin yaşı küçük olanlar fiziğiyle karşı cinsi etkilemeye çalışırlar. diğerleri ise kendinde bulunan tüm özellikleri harmanlaıp kullanırlar. sen onu büyütmemişsin, küçültmüşsün bence. onunla açık açık bu konuyu konuşmaktan daha verimli yol yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni dinlemiyo hep başka şeylerle uğraşıyo
+1 yılsalla ya seven ınsan dokunmaya cesaret bile etmez kıyamazki ins gerceks eveni bulup yuvanı kurraısnbekar iesen yasın kac bilmiyorumama hepsımızn dilegi yibiriolsun
10 Yorumlaadamın götünü kaldırıp egosunu tavan yaptırmışsın.. artık herkes için senin gösterdiğin değere sahip olduğunu düşünüo.. ayrılma korkusu kalmamıştır onda.. sen gidersin başkası gelir ona göre.. tabi bunlar benim düşüncelerim..
03 Yorumla
Soran+1 yılyapabileceğim bişey yok mu sence?
- +1 yıl
haddini bildirebilirsin.. senin bu tavırlarından bunaldım. bu halin beni çok rahatsız edio bu şekilde devam edemem de. eğer seni seviosa ve sırf sen bu kadar şımarttığın için böle davranıosa hatasını anlayıp telafi etmeye çalışacaktır. yok ayrılalım derse. umurunda değilsin demektir ve devam etmenin anlamı kalmamıştır.
Soran+1 yılhaklısın bunu hiç beklemediği bir anda yapıcam
yola gelmezler yavrum hıc ugrasıp kedını yorma bence ;)senı yormayacak bırını bul asık ol mutlu ol:)bu erkek arkadasına takılı kalan kızlara ayar oluyrm yahu sınırlerm tavan yapıyr nasıl bı yapıdasınız
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle demekle olmuyo işte :(
adamı yormuşsun. bendede var aynı durum. Kız alıyo telefonumu mesajlar kimler aranmış falan.bu bana bir hakarettir kusura bakmasın kimse. Güvensizlikte tavan yaptırıyorsunuz adama.artık bende siliyorum deli olsun güvenene kadar bu böyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılgönderdiği sms sayısı 700 bana gelen 30 sence? :)
+1 yılbiraz süründür buluşunca sarılma elini tutma soğuk davran sebebini sorunca da sende aramıza bir mesafe koyuyorsun kendini gizliyorsun de... inceldiği yerden kopsun de bak nasıl paçaları tutuşuyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbana ben ayrılmak istiyorum desin tamam dicem bırakıcam. ama ben ayrılırsam bu sevgime yazık etmiş olurum gibi geliyo
+1 yılŞekeri gösterip vermiceksin; kendi değerininde farkında olucaksın, ilgini gösterip gösterip çekiceksin ki biraz aptallaşsın ayakları yere bassın.. dediğin gibi erkeği şımartırsan değerini bilmez kendimden biliyorum :) kolay gelsin
20 YorumlaBiscolata erkeklerinden birinin fotosunu telefonuna duvar kağıdı yap arada sırada onların fiziğinden bahset hayata küser.
15 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilimde biscolata erkeklerinden :D
Soran+1 yılbende ezik değilim hani :D yanyana geldiğimizde ben daha iyi dururum ama arkadaş anlamıyo yediremiyo kendine galiba
Soran+1 yıl:P :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir iki tana tavsiyede bulunacaktim ama bunlar sır gibi bilgiler :) başkasıyla paylaşmak yalnış olur.Bence konusmayi dene ve isteklerini anlat ve mutlu olun .
00 Yorumla o yola falan gelmez canım bilirim böylesi nasıl çekilmez oluyor. benim gibi yol yakınken kurtul çekme hiç.
10 YorumlaAyrılmaktan başka bir çaren yok . Ayrılalım de eğer peşinden koşarsaa tm ama eğer bırakırsa seni hiç umursama bile mutlaka senın olur tekrardan veya kendine ceki düzen ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılkaraktersiz ve bir okadarda gururlu
sen şu dizinin ismi neydi ya küçük sırlar vardı ya orda bir tane kız vardı, kenan doğuluyu dize geitirdi yaptıklarıyla, sende o yola başvur şaka yapmıyorum ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi kız ne yaptı çok merak ettim :)
- +1 yıl
link arzu ile ali, ne oldu ben sana anlatiyim kısıca, ali bunu takmıyordu, ne yaparsa yapsın sallamıyordu, ama kız ne ypaptı ne etti çocuğu mum etti aşık etti kendine ali arzusuz yapamadı o denli bir bi takıntılıydı arzu bölümleri baştan izle nasıl olduğunu anlarsın, fırsat buldukça bir bak bence ;)
+1 yılÖNEMSEMİYOR GİBİ DAVRAN BEN ÇOK YAPTIM İŞE YARIYOR BAK O SENİ ÖNEMSEMİYOR DİYE ÇILDIRIYORSUN O DA ÖYLE OLACAKTIR MERAK ETME
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmakla tehdit ediyor
- +1 yıl
ayrılsın ya ne takıyon sen öyle insanı
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. merak etme en sert tekerlekler bile elbet bir gün kaçırır hawa sen yola getirmesende başkaları senin için getirir malum toplumumuz artizleri sewmez =)
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir artist ki kendini dünya mükemmeli zannediyo :D evet çok iyi ama mükemmel değil anlamıyoki
üstüne düşme tabiii...o o konuları konuşunca sende gül geçççönemseme ..ama kızdğnı belli etme ...
02 Yorumla
Soran+1 yılo beni arasın o beni merak etsin istiyorum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yıleğerki senle buluşmadan mesaj ları siliyosa hiç bişey ispatlamaya gerek yok kaldıki kendini beğendirmeyi seviyo diyosun kesinlikle başkası var
02 Yorumla
Soran+1 yılispatım olsun ayrılıcam ama ispat?
- +1 yıl
zor değilki tanımadığı bir arkadaşın yokmu sanki basit bir tesadüf gerisi gelir zaten
+1 yılbiraz geri çek kendini ilgilenmiyormuş gibi yap bakalım ne olcak
10 Yorumlasana biri yazarsa kıskanır üstüne düşerde, uzun vadede bu tiplerden bir cık olmaz, ne demek seni beğenmiyo, bir iki kur yap etrafındakilere de aklı şaşsın
00 YorumlaEgo törpüleyecek bişi bulman lazım senin..yoksa işin yaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi mesela?
+1 yıltrafik levhaları ve trafik lambaları asacaksın güzergahına... küçük küçük notlar... yol şeridi...
05 Yorumla
Soran+1 yılah bir yapabilsem benim için her şey çok güzel olacakda
- +1 yıl
o dediğin film senin. herşey çok güzel olacak... ama olmadı sonunda :))
Soran+1 yılolmuyo mu ?
- +1 yıl
ıh ıh olmuyo :(
hic onemseme o anlatırken umursamaz yüz ifadeleri takın komik duruma düstügünü belli et gül gec
00 YorumlaSen yola getirmezsen bırak o zaman hayat ağzının payını verırı merak etme sen
00 Yorumla
+1 yılKarayolları veya ulastırma bakanlıgına sıkayet et belkı caresını bulurlar..Adam olmayan olmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin de senden ilgi duymalarını sağla. dekolte ve biraz sevecenlik bide sempatik ol yeter :))
02 Yorumla
Soran+1 yıldekolteyi yapamam. nasıl sempatik olacağımı bilmiyorum tatlıyım ama konuştuğum zaman sempatik oluyorum :D
Cevap sahibi+1 yılyapamam değil de yani hepsini açcak da değilsin. mini falan giyin hiç olmazsa
+1 yılsen de mesajları silmeye başla buluştuğunuz zamanlarda erkeklerin ilgisinin senin üzerinde olduğunu göster ona yani onu kendi silahıyla vur
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunu nasıl yapıcam erkeklerin ilgisini nasıl üstüme çekicem?
- +1 yıl
aslında çok basit toplumun yozlaştırılmışlığından ve yaz olmasından yararlan giyimin kuşamın çekici olsun eskiden bizim annelerimiz falan mini şortlarla askılılarla gezermiş ama bunları gittiğin yerlere göre düzenle yani tarla başına da mini şortla çıkılmaz :) ayrıca gülümsemesi bir kadının en ilginç silahıdır bu konuda
Belden bağlamalıyı çıkart. Yola gelmezse ben de birşey bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılvurucan kırbacı vurucan kırbacı bak nasıl yola gelir
00 Yorumlakısa süreli bir ayrılık yaşamanız lazım seni cepte görmemesi için herhangi bir şeyi bahane edip ayrıl sonra barışırsın
00 Yorumla
+1 yılanlattığından şunu anladım
civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş03 Yorumla- +1 yıl
kablolarda temassızlık vardır yokuş aşagı vurdur arkadası :P
Soran+1 yıleh biraz
Soran+1 yılen iyi çözümm :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1..onu umursama...2...fazla üstüne düşme...3..onu kendi haline bırak...4 nezaman seni ararsa bir bahane bulup işin olduğunu söyle bir iki defa onu kıskandır ...bak peşinden nasıl koşuyo süt çocuğu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılo da bunu bekliyodu zaten :D
uzaklaş biraz.. senin gidebilceğini hissetsin
10 Yorumla
+1 yılbırak da görsün yolları
00 Yorumlaönce bu ezikliği bırak bence
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapıcam?
+1 yılNasıl kaldırdıysan öyle indiricen işte
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kaldırdığımı iyi biliyorum ama nasıl düşüreceğimden hiç bir fikrim yok
- +1 yıl
Neyi fazla yapıyosan onu az yap. Cok mu ustune duserek kaldırdıysan bıraz mesafelı davran. Asık oldugunu cok mu bellı ederek kaldırdıysan sevgını bellı etmemeye basla bunun gıbı
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkek olan yola gelmez :D
00 Yorumlaaldatlkıyorsun bebğm .d
01 Yorumla
Soran+1 yıldışardan öyle ama içerden çok değişik
başka erkeklerle mesajlaş kesin çözüm bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılben onun gibi değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende kendinii havadan at :D
00 Yorumla
+1 yılbiraz ayrı dur sende
00 Yorumlabunu düzenle ona yaz
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi