Bence bana büyü falan yapmışlar. Lgbt muhabbetine çok küfür ettim galiba Allah belamı verdi. Sizin de başınıza geliyor mu, gay çocuklar mesaj atıyor mu?
#LgbtBıktırdı
#AudemarsPiguet 👑

Du bende başıma gelen biir kaç olayı anlatıyım belki moralin yerine gelir. Bir iddiaa bayini geçici olarak çalıştırdımGenelde içeride mutlaka semtten bir kaç arkadaşım var ben hep küfür ediyorum tabi öyle şey yaparım seni böyle şey yaparım. Yok bunlar küçükken kucağıma oturuyorlardı falan diyorum makara yani bir iddia bayinde olabilecek muhabbetler işte gay di i. neydi takılmacalar falan . Bir çocuk vardı 2 3 aydır gelip gidiyor. Arkadaşın muhabbeti var diye tanıştık. Ben bınada zamanla oyle yaparım seni böyle yaparım dedim. Bir gün çekirdek paketi elinde içeri girdi çıt çıt çitliuor. Dedim ki erhan yerde bir tane çöp görüyüm tötünü tikerim adam bütün paketi boşalttı yere canımız çıktı yarım saatte topladık. Neyse grl git falan aradan bir ay geçti dükkanı kapattım kepenkleri indirdim20 metre ileride ki marketin önübde erhabı gördüm. Abi dedi bir bakarmısın gittim selamlaştık falan kısa kesicem abi dedi hep diyorsunya onun için burdayım. Erhan ne diyorum yok oyle tikerim böyle tikerim gülüyorum tabi makara yapıyo zannediyorum taki abi ben gay im deyip acaip fotolar gösterene kadar. Tabi ben oğlum manykmısın ben sapına kadar kadın severim makara onlar sen ne bakıyorsun öyle dediğime falan 10 dakika konuştum durumu ikna ettim bide fırça yedim. Abi yaptığın çok yalnış dedi ben size gelmeyi düşünüyorsum sen sürekşi öyle konusunca benim gibisin zannettim. İşte dedi umut verip yapmıyorsun falan . O gük bu gündür kimseye tötünden tikerim dememeye çalısıyorum :(
Hahahah. Bak bende sana anlatayım. Araba almaya İstanbul'a gideceğim bilet aldım koltuğuma oturdum firma kamil koç. Yanıma sarılın bir bayan oturdu ben şaşırdım. Bilşrsin bay yanına bayan bileti kesmiyorlar. Muavin geldi elindeki faturadan tek tek isim sorup kontrol ediyor yanlış yolcu binmesin diye. Bana asımı söyledi benim evet dedim. Yanımdaki karıya baktı bir durdu, ramazan bey? Ramazan bey burda mı? Diye sormaya başladı. Yanımdaki karı evet dedi ince sesle ama ben orda anladım travesti olduğunu. bir kahkaha attım ama otobüs ayağa kalktı sesten. Sonra yerimi değiştirdim 😂😂
Hahaha oda iyimiş bee. Birde Bizim kahveci erdoğan var adam aslında adam değil bildiğin kadın. Evli ama kahvenin üst katında 4 oda var bazen orda kalıuor. Birde benden 3 5 yaş büyük bir abimiz var oda bunun yanında çay servisi falan yapıyo. Ben her geşdiğiöde kahveye erdoğan kapoda karşılıyo öpüyor içten falan ama herif 60 yaşında. Yasin abide sürekli pis pis gülüyor. Bir gün çekti beni kenara rıdvan dedi erdoğan i. ne bak dedi. Senini gibi gençleri 2 3 bira ve sigara karşılığı landırıyor vurduruupr falan diyo tabi inanmıyorum falan ama kıllandım. Yasin bunun videosunu çekmiş kendisi o işi yaparken ananı avradını. Uzun zaman gitmedim kahveye bir gün yılbaşı gecesi saat 11 30 biz fatihte oturuyoruz bunun kahvenin önünden 3 5 arkadaş geçerken bunlar oo selam yok mu gençler gelin dedi mwcbur gittik selam falan derkrn mevzu işte saat 12 ye geliyo bizbizeyiz kim kimi öpecek dudaktan falan dedi güldüm herkez çıktı kahveden n son ben kaldım erdoğanda kapıyı kitledi bakirliğimi zor kurtardım :)
Sen tehlikeli yerlerdesin dikkatli ol 😅
Bunlar zaten toy zamanlarım dı. Şimdi sıkıntı olmuyor. Etrafımda pel çok sanatçı arkadaş var, her türlü insanın takıldığı taksim barlarında ki bütün abilerim ablalarım falan o barın sanatçısı. Çok talibimiz çıkıuor i. neside trosuda hatta lez olsuğunu söyleyen bir kadın bile yanaştıçKızdan çol i. ne var karı kız da çok söylüyecem inanmıyacaksın ama bir tanesiyle bile takılmadım gönül eğlendirmedim o ortamdakilerle öpüşmesim bile baya muhafazakarımdır seks konusunda ama kişisel özellikleri konusunda genişim insanlara karşı
Lez falan neyse de gaylere harbi ayar oluyorum
Aslında cinsel tercihlerini bir kenara bırakırsak yemin ediyorum pek çok erkekten daha adam gay ler var piyasada. Efendilik, kibarlık, insanlıl, misafirperverlik, para pul konuları gerçekten bu yönlerini beğendiğim pek çok değişik insan tanıdım :) Her neyse baya sinirlendiğini yazdığın için brlki tebessüm ettiririm diye başımdsn geçen bir kaç anımı yazmıştım. Telefpndan da zor olıyor iyi uykular dilerim :)
Yanımda kadim dostum vardı kafayı dağıtmak için drock'a gittik ben onun birası gökteki viski derken yanımıza adam geldi ilk defa görüyorum sizi felan dedi dedim 4. AA yenisiniz dedi. kadim dostuma işaret yaptım tuvalete gittik adam peşimizden sokağa çıktık baktı nasılsın dedi iki kişiyi döverim sonra z. kerler dedim tamam adam bizi takip ediyor dediği anda kendimi hızlı adımlarla uzaklaşırken buldum 😂 gökten @m yağsa bize Y@r@. Düşer.
Aynen öyle 😅
Ooo
Benimle birini tanıştırmıştı arkadaşlar o da öyle çıkmıştı,1 hafta sonra söyledi hoşlanamadığını. Ondan önceki sapık çıktı, Ondan önceki benle 3 ay konuşup sonra beni beğenmediğini bir arkadaşa söylüyor, ondan önceki 2 kişide karşılıksız. Asıl ben aylardır büyü olduğunu düşünüyorum.25 yaşındayım. Bu zamana kadar hep böyle oldu. Bence siz daha böyle düşünmeyin. neler var
Beterin beteri bar diyorsun.
Öyle vallaha
Sen kurşun döktür bence
Döktürmüştüm bir kaç kere. Döken kişide bırakmış dökmeyi. Ben. üniv. başlamdan bir akrabamız saçını dışarı atma kısmetini kapatırlar femişti. Aradan bir ay falan sonra böyle olmaya başladı. Daha bu ne ki musallat durumlarım oldu neler yaşadım neler. Yazsam roman olur.
Musallat mı? Anlatma ben korkarım
İyi yapmış kendince adam hayatını yaşıyor iste boşver rahatsız olduysan engelle gitsin bulup dövme işine falanda girişme sakin lgbti destekçileri (bu gruba bende dahilim) seni linç eder falan boşver 🌈🌈🌈
Hadi linç etsinler madem 😳
Cevap
9Cevap
Bana kızlar bakıyor ben yüz vermiyorum çünkü ben bir salağım kül grisi saçlı bir kızla ilişki kurmak istiyorum farklıyım tribi gibi :D
Allah yardımcın olsun.
Hepsini dene bakalım, sonra da kitap yaz. Best seller olsun :)
Kaç yaşındasın ya siteden kızı boş ver çık otur bir kafeye illa ki bir süre sonra bulursun o da olmadı arkadaş ortamın gereği biri olur
Kızsızlık çekmiyorum ki can sıkıntısından baktım. Sence ihtiyacım var gibi mi görünüyorum?
Yok gibi görünüyor o yüzden dedim kızma hemen
Kızmadım korkma hemen 😏
Kızma :)
Kızmadım ya
Canım sıkılıyor da ondan diyom
Keserim saçını, dalga mı geçiyosun benimle 😏
Saçlarıma dokunma uzatıyorum
Sacmalama elbette ki dalga geçiyorum :D
Ne kadar gıcıksın. Ben burada dertliyim, benim gibi adama gay yazdı ya. Benim sabıkam 3 sayfa çıkıyorken bunu bana nasıl yaparlar.
Tamam birader sabıka falan bacımsin
:D kendimle çelişmek güzel
Ya sinirlendirme beni
bir kere sinirlen ya :D
Burdan sinirlensem ne olacak canını acıtamıyorum ki uyuz 😒
Lann
Efendim
Ulan aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynısı başıma geldi hemde iki kere cjdnx. Biri instagramdan yazdı diğeri okuldandı iğrenç bişey ya😂😂
Bana instagramdan yazamıyorlar 😏
Niye😂
Görüyorlar nasıl biri olduğumu. Silahlı mermili fotoğraflarım var, korkuyorlar bence.
Bana niye yürüyorlar anlamadım açık fotoğrafımda yok oysaki😂
Yüzünü beğenmişlerdir.
Bebek poposu kadar masum yüzüm var onlara göre değilim neyse Allah yardımcıları olsun zor valla :d
Benim de katil zanlısı gibi yüzüm var ama yürüyen yine yürüyor :)
:))) hep bize mi olcak bide size yazsınlar nasıl oluyomuş hoş değil tabiki :)
şerefsiz bunlar ya sabrımın ayarlarıyla oynuyorlar, acıdım size :(
neyi reddedicem ya anlamadım? sen ne demeye çalışıyorsun!
sinirlendirdin :D
amin amin
kapattım üyeliği :D
öyle bişey adını hatırlamıyorum :D
Hahaha sana gayler gelio banada lezbiyenler ya bn ne yptmda bnlr bsma gli
Bizim şansımız bu.
hshshshhshshshshshshshshshahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahahh ben değilim ama hahahahahah
Ne diyetim ya şaşırdım.
Adam mı?
ahahahh kıyamam ya 😂 banada lezbiyenler yazıyor sorma
Millet şaşırmış.
Ay hiç gulecegim yoktu allah iyiliğini versin 😂😂😂
Çok mu komik
Ne deseydim adamın anlayacağı dilden konuştum 😂
knk en son askerde yatak arkadsm gaydı birgn bana sulanmstı çok pis dövdmm tabi ceza yemistim mk :/
İyi yapmışsın. Bende yanımda olsa sıkardım biyerine herhalde
senın abazalıgn ee yazmıssn bıde mevzu bellı yuruyen her gayı sorsaydım gunluk soru lımıtım yetmezdı engelle geç.
Allah korusun kardeş eğer çok oluyorsa bu durum uyliklerini kapat. d
merak ettim baktım yardırdı hemen gevşek :(
ya ama onlar yine iyi erkekler yazıyor, bana da erkek yazdı bide aktif pasifim diyor dümbük:D
adam la adam adam!!
Meme de seni seviyor mu
dibi düşüyor ama yüz vermiyorum
Neler neler yalvaranlar biliyo oluyor
Aman Allah korusun
Amin amin
Bu sitede yok merak etme :)
Rengarenk öpücükler 💜💛💚💙
yaaa!!
sinirlendirme beni :D
Halimizden anlayın 😄
beter olun :(
Hep beraber 😄
Deme öyle deme
Dedim
o tür uygulamalardan ne bekliyordun :D
merak ettik napalım yani :D
"Meme seviyorum ben" 😂
Adama gay olmadığımı anlatmaya çalışıyordum ne olmuş çok mu konik? Mağdurum ve sinirliyim bu konuda 😞
Ya sen yine tanımadığın birinin radarına yakalanmışsın, bana 3 senelik arkadaşım aşık oldu. 😑 Komik ama harbiden. 👏
3 senelik kız arkadaşın mı?
Evet..
Yazık kıza 3 yıl boyunca aşk beslemiş içinde, kim bilir hergün seni düşünüp ağlamıştır içli içli.
Hayır ya sonradan fikirleri değişti olmaz üç sene aşk falan. Sarıldım ben o kıza. 😑 Sonradan değişmiş. Bana söylediğinde "Yavrum sen mal mısın, madem böyle bir halt yiyeceksin birlikte Tuğçeye yürüyelim." demiştim. Kız, güzel.
Sana sarılırken ne hissediyordur merak ediyorum. Burada barınmaya çalışan erkekler gibi sarıldığında göğüslerni falan hissetmeye çalışmıştır. Hoş, kendinde de var aynısı ama sana aşıksa başka oluyordur herhalde. Bence de siz ikiniz Tuğçe'ye yürüyün. Yazık Tuğçe'ye.
Yok ya ben lbgt üyesi değilim, homofobiğim. Dalga amaçlı söylemiştim insan inanmak istemiyor.
İyi bari. İçimden "Allah Allah aklı başında birine benziyordu halbuki" demiştim zaten.
Çok aklı başında biriyimdir. 😎
Biraz da mütevazi olsan.
Hep kendimi övmem. Sana denk geldi.
Ben böyle şeylere çok dikkat ederim.
Güzel özellik.
Kendini çvmeye gerek yok, bak beyefendi halimle doğal doğal konuştum sen beni övmeye başladın. Böylesi daha hoş oluyor, egom iyi besleniyor. ☺️
Özelliği övmüştüm ama, sen bilirsin tabi.
Olsun övgü övgüdür, egom sevdi. ☺️
Bende egosuna düşkün insanlara dikkat ederim.
Zarar gelmez bizden, egomuzu beyefendilikle besleriz biz. (Biz dediğime bakma, kendim gibisine daha önce rastlamadım)
Hiç egoist değilmişsin, sorma gitsin.
Herşeye bir cevabım var ama haddimi aşmadan, terbiyemi bozmadan, kibirli kibirli cevaplar yazıyorum. Kızsan da bişey diyemiyorsun değil mi? Bu huyumu severim bak.
Huylarımızı eleştirebilecek durumda değiliz. Sadece kibirin, kendini beğenmişliğin, egoist oluşun, az biraz konuşunca göze çarpıyor. Öyle değilim diyorsan aldanıyorsundur. Aldanmaya devam et.
Hayır sadece sana gıcıklık yapıyorum 😝
Başarılısın bu konuda.
Teşekkür ederim 👑🙏🏻
Benşm eski sevgilim gaydi ak
O nasıl bir ilişki ya. Düşünsene erkek arkadaşın başkasına vurduruyor. Tövbe est. Hahah
Öğrendiğimde ensesine yapıştırıp gülmekten yerlere yatmıştım aklıma geldi yine gülüyorum sjsjjssjjssjjsj
Boynuzlamıştır seni erkeklerle hahaha
belanı bulmuş olabilin aynen 😂
Darısı başınıza inşallah.
İfşaya gerek yoktu bence
az bile bu yavşağa
Ay çok fena🙄 Senin sucun ama
Salaklık bende işte ne diye bakıyorum böyle siteye
Meziyetlerini fazla sergiliyorsun belki de.
Mesela?
hic:)
:) hayırlı geceler. Teşekkürler soruma katıldığın için.
Bana kimse yürümüyo 😂
Yürür yürür :)
kiyamam sana /=
buluşup dövmeyi düşünüyorum ama adım çıkar diye korkuyorum :(
bir bitmediniz mk
ne?
Hshahs😂 mustehak😈
ne müstehak benim gibi adama yapılacak son şey bu :(
Yapmışlar ama😂
salaklık bende ne işim var bu uygulamada.
Vah vah
buluşup döviyim mi sence
adım çıkar diye korkuyorum :/
Geçmiş olsun ^^
Çekiyorsan demek ki
Kızları da çekiyorum ama gay gelmesin lütfen.
Tamam ben konuşurum onlarla shjcjsnjcjnc
Bi' zahmet. 🙏🏻
işin zor o zmn :D
hayır magandaya benziyorum neyimden etkilendi acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar