tüh yazık olduğu güzelim çocuğa :D hayır belli değil tipinden belli olmasını istiyorsan git pembiş süslü şeyler giy saç uzat sen bildiğin erkeksisin kardeş :D
Gayliğin tiple ne alakası var arkadaşım her tarz gay var. Feminen gayler anlaşılr genelde ama maskülenler anlaşılmaz e gaylerin çoğu da maskülendir zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya nasil gay olursun ya çok yakışıklisin erkekler yaşadı valla :p
Nasil olursun derken asla kinamak icin falan demedim yanlis anlama lutfen.. ayrica gayleri herzaman icin diger insanlardan daha insancıl ve daha vicdanli bulduğumu itiraf etmeliyim.. sizlerin ozel oldugunuzu düşünüyorum.. ama ne yazıkki bizim toplumumuz fazlaca cahil fazlaca anlayışsiz..
ben kızlara aşırı saygı duyuyorum hayranım size erkeklerse seks konusunda ilgimi çekiyor ama hiçbir erkekle arkadaşlığım yok kızlarla var kızlar benim için erkeklerin bir üst modeli kızlara saygı duymayan bir toplumda bize saygı duyulmasını bekleyemem haa ama bizim toplumumuzun erkeklerinin inanılmaz bir çoğunluğu oğlancı onu da ekliyorum
Bende erkeklere karşı bişiy hissetmiyorum ama lezbiyen degilim yakışıklı görüncede insanın içi gitmiyor değil lakin yakışıklı yok olanlarda gay çıkıyor işte
En İyi Cevaplar