merhaba arkadaşlar öncelikle lütfen dalga geçer gibi yorumlarda bulunacaksanız hiç bulunmayın bu benim için çok önemli bir konu, ablamla senelerdir konuşmuyoruz o 23 ben 21 yaşındayım , küçüklükten beri anlaşamıyoruz , aslında anlaşamıyoruz demek yanlış olur çünkü o benimle anlaşmak istemiyor. en basitinden bir açığımı yakalayınca beni yermeye laf söylemeye yer arıyor en son olayımızdada beni çok üzdü artık bende ona karşı bir sevgi bırakmadı kendisi nişanlı ve nişanında para birikti bizde ablamla aynı odada kalıyoruz ben odaya girdiğimde odaya girip ne yapıyorum diye biriken paralarını kontrol etti, ki hayatımda onun hiç birşeyini çalmış değilim heleki parasını asla. sürekli beni aşağılamaya birşeyde başarılı olamadığım zamanda mutlu oluyor, ne kadar kendimi kandırsamda gerçekten beni sevmesini isterdim. üç ay sonra evleniyor ve hala bu evden gideceğim son günlerimi iyi geçireyim diye düşünmüyor sizce bunun nedeni nedir ne yapmalıyım eve gitmeyi canım istemiyor.
Cevabın nedir?
Ablanla karşılıklı konuştunmu ya da ailene bahsettin böyle bir durumu nasıl düzeltebiliriz ben seni çok seviyordum abla ama yıllarca hep açığımı aradaın paranı bile kontrol ediyorsun beni kırıyorsun ben senin kardeşinim bak Hayırlısıyla evleneceksin inşALLAH de Bu evden benle küs ayrılmanı ayrılmamızı istemiyorum lütfen ne hatam varsa söyle düzeltmeye açığım sen benim ablamsın diyebilirsin Abla kardeş arasında olurdu baya soğukluk girmiş ama düzeltilir kardeşinizi Atsan atılmaz Canın kanın sonuçta. İnşALLAH Yakınlaşır aranızdaki buzlarda erir :)
15 Yorumla
Soran+1 yılben bir çok kez denedim okul için evden ayrıldığımda haklı olduğum halde özür diledim o benim ablam değil mi bir kerede o ılımlı olsa ne olurdu ne annem ne babam senelerdir böyleyiz diye onlarda yoruldu umursamıyorlar artık.
- +1 yıl
Ailenin hepsine karşı böyleyse ya psikolojik sorunları var sizden birine açamıyor belkide bu yüzden evleniyor da olabilir. Sen yapman gerekenleri saygını, sevgini, yeri geldiğinde özür dilemesini göstermiş, bilmişsin. Külahıma anlat yapısında olan bir ablan var yazdıklarına göre çıkardığım sonuç yani şunu diyebilirim Abla de en azından evden ayrılırken sevgi sözcükleri sarılarak bizden ayrıl ama unutma diyerek ayrılabilirsiniz. O yapmasa kabul etmese bile sen yap zorla hiç yüzünü de asma mutlu anında ne kadarda yakın davranmasa Kardeşi ve Ailesi siniz oda belki göstermek istiyor sevgisini ama başka sorunları olabilir engelleyen anlamak lazım oda artık sonuçta ablan ayrılmak istiyor ALLAH Yolunu açık etsin, Mutluluğunuzu daim etsin diye dua edip dileklerde bulunabilirsin :) Üzme Kendini.
Soran+1 yılöyle yaptım yapmayada devam edermiyim bilmiyorum çünkü çok yaraladı beni bir insana salak salak salak dersen ondanda o şekilde karşılık alırsın ben artık yoruldum bu konudan ama gerçekten sadece mutlu olmasını istiyorum psikolojik sorunları vardır illaki ama bende çok sağlıklı bir insan sayılmam onun sayesinde dahada sağlıksızlaştım.
- +1 yıl
Son anında yap bence sonradan üzülmemek için kötü hissediyorsan içinden gelmiyorsa bile yalandan mutlu ol. Anlıyorum seni sıkmış baya aynı evde sürekli görüşüyor olmanız bu durumlarda karşısında can sıkıcı olmuştur baya ama ne yapacaksın kardeşin ALLAHın izniyle gelin olmuş gidiyor oda artık. İdare et biraz daha madem yapacak başka bir çaren yok öylede gözüküyor ama bağını koparma asla Sılahi Rahim ALLAHın akarabalar arasında ilişkilerini bozmamasını istediği kabir azabı verdiren bir durum. Umarım Düzelirsin Sevgilin varsa vakit geçir sohbet edin, gezin dolaşın en azından ordan bastırırsın ya da anlatırsın dinleyen biri olur benim gibi hayırlısı olsun ama onuda üzme kendinide üzme gidiyor artık görmezsin evlenince değerini ve yaptıkları kafasına dank edecektir.
En İyi Cevaplar
Çok kötü bir durum. Yapacak bir şey yok bu satten sonra düzelmesi zor gibi ama yinede belli olmaz zamana bırakmak lazım. Hiç kardeşim yok tekim, bir ablam olmasını her şeyden çok isterdim. Anlaşamayan küs olan kardeşleri aklım almıyor. Bazen düşünüyorum, acaba bir kardeşim olsa bendemi anlaşamazdım diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde iki yabancıdan farksızım onun nasıl biri olduğunu dahi bilmiyorum keşke benim ablam olmasaydı yalnız olmayı yeğeylerdim.
+1 yılMüslümanlar küs kalmamalı. Siz kardeşsiniz birde emin ol o evlenip yuvadan gittiğinde onu çok arayacaksın şu an ablam evli ve yok onu çok özlüyorum o yokken ev çok sessiz o varken neşeli ve hareketliydi. Yani küsmek için abartılacak kadar bir sebep yok küçük basit şeyler yüzünden olmamalı. Ablana da kızdım çünkü sen onun kardeşisin seni asla aşağılamamalı ve korumalı sahiplenmeli. Ailen aranızı yapsa olmaz mı? Üzüldüm durumuna.
01 Yorumla
Soran+1 yılsenelerdir böyle artık annemde ben karışmam deyip çekiliyor. ben haklı olduğum halde özür diledim bir çok kez ama gerçekten konuşulacak gibi değil aynı evin içinde iki yabancıyız beni kendinden soğutuyor hastalandığım zaman bile burnunu çekiyosun çık bu odada yatma diyebilen bir insan sen olsan nasıl davranırdın.
+1 yılHer ne kadar seninki kadar cok olmasa da benim de ablamla problemlerim bu sekilde ve cok sıkıcı o da benim acigimi kollar ve yayar daha bisuru sey ama ayagima diken battiginda da yine ilk kosan ablamdir anlasamiyor olabilirsiniz ama o senin canin kanin hem evleniyormus da uzaklasinca daha cok ozlersiniz birbirinizi sen saygini sevgini kaybetmemeye calis
12 Yorumla
Soran+1 yılama o ne sevgi bıraktı ne sevgi.
- +1 yıl
Olsun yine de kin gutme o da duzelir belki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
13Cevap
+1 yılbunu oturup ablanla konuşmalısın. öncelikle Allah yardımcın olsun sabır versin zordur bilirim aynı evin içinde küs kalmak. bana kalırsa ailenin seni daha çok desteklediğini aile de değil baya çevrenin senci olduğunu düşünüyor olabilir sen yokken ona seni örnek gösteriyor olabilirler yeriyor olabilirler onu kin beslemiştir bu nedenden dolayı
00 Yorumla
+1 yılevlenip gidince aileden uzaklaşınca aklı başına gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur :)
- +1 yıl
fazla takma zamana bırak et tırnaktan ayrılmaz
+1 yılablanla konuşamanı tavsiye ederim böylr davranmasının altında yatan nedeni bulmalısın önce oldukça iyimser yaklaş hatta ona küçük gönlünü edecek bir hediye bile alabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılbir çok kez konuştuk ve konuşmayı başlatan ben oldum bana öyle nefret dolu söylemler söylüyor ki konuşmayı yarıda kesip ağlatıyor. o benim ablam değil mi bir kerede o alsın konuşsun karşısına.
- +1 yıl
ara bulan annen veya baban yok mu ya da bir psikyatrist ile bile görüşebilirsin buna bir çözüm lazım illaki birşey vardır ya da seni çekemiyordur ondan güzelsindir ya da daha başarılı yanlış anlama ama bunlae olağan bir durum
Soran+1 yılablam ve ben ikiz gibiyiz yani yüz hatlarım ondan biraz daha düzgün ama gerçekten oda çok güzel bir kız güzellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum annemin bu konuda daha ilgili olmasını o kadar çok isterdim ki yinede hayırlısı olsun teşekkür ederim görüşlerin için
- +1 yıl
rica ederim yinede seni çekemiyor olabilir se bir düşün bunu çünkü bu kadar yakınlaşmana rağmen istemiyorsa bu iş te bişey vardır:D
+1 yılBaban ikinizede şöyle okkalı bir dayak atsaydı adam olurdunuz
17 Yorumla
Soran+1 yılböyle olmayacaksaydık atsaydı keşke.
- +1 yıl
Iş işten geçmiş şu an yapman gereken asırı bir sabır gösterip ablana iyi davranmak sana söylediği sözleri dikkate almamak gerçekten güçlü bir insansan aranız düzelir çabana bağlı
Soran+1 yılyapmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılıyım bilmiyorum artık tahammül kalmadı.
- +1 yıl
Bende seninle aynı durumdaydım çevremdeki insanlara karşı hem de en yakınımdakiler kendimin herhangi bir tartışmada haklı olduğunu düşünürdüm gerçekten çoğu zamanda haklıydım fakat düşüncelerini isteklerini arzularını kabul ettirememenin verdiği rahatsızlık beni yiyip bitiriyordu en sonunda birkaç adım geri adım atıp olaylara öyle bakmam gerektiğini düşündüm ve hep sakin kaldım kim ne derse desin hep tatlı dille ve alttan alarak konuşmamı Yaptım en sonunda çevremdeki insanlar her dediğimi yapar bile oldular hemde hiç sorgulamadan sen de ablana karşı aynı şekilde davranmalısın
Soran+1 yılüç ay dayanabilirim belki haklısın sonradan ben hep iyi davrandım diyebilmeliyim teşekkür ederim.
- +1 yıl
Kıyamam ya iyi niyetin bile çok hoş kafaya takma Rabbim inşallah Aranızı bulur
Soran+1 yılamin inşallah
Bende ablamla öyleydi hemde dahada kötüydü ama yinede canımdan çok seviyordum seviyor nda sen onu sevginle iylestir sadece sevgi ve saygı o sana birsey diyorsa cevap verme bu hayatta insanın en buyuk silahı suskunluktur şimdi ise birbirimizi çok seviyoruz üniversiteye giderken bile zor k ama şimdi yanimda gayet e iyi ben soyleyeyimde cunki o duygu gerçektende çok kötü insanı diri diri toprağa görseler okadar acımaz
00 YorumlaBazen anlamda bana yapıyor ama genel olarak iyiyiz. Ama canı isteyince küçük düşürücü sözlerde söylüyor bende karşılığını veriyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbizimki kadar çıkmazda değilmişsiniz sevindim.
+1 yılAyni benim kardesim
Ama malesef bn kus kalamiyorum
Ve hep pohpohlayan tarafim
Ama kardes yapacak birsey yok03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke böyle düşünen bir ablam olsaydı..
- +1 yıl
Ablamda kizkardesimde malesef senin gibiler
Ablam evli ve ben yklasik 1 bucuk yildr hic gorusmuyorum. Hakli sebeplerim var. O olgun ama karxesim daha 17 yasinda daha cahil deyip malesef ktlaniyorum
Soran+1 yılhayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.
+1 yılbir insan kıskanıyorsa böyle davranır çok üzücübi durum allah yardımcın olsun 😔😔
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim hayırlısı ne diyelim.
+1 yılvay canına ben küs olsam taş çatlasa 1 ay siz seneler inanmıyorum :O
04 Yorumla
Soran+1 yıltoplam 5 senedir böyleyiz malesef
- +1 yıl
tühh üzüldüm ne olduda küstünüz dur bir okıyım
- +1 yıl
canım üzüldüm gerçekten zamanla geçer desem 5 sene peki bu kadar zaman geçmiş barışmamışsınız
bir abla neden parasını kontrol eder buna üzüldüm şahsen empati yaptım çok kötü bişiy bana hep derdi annem bu dünyada biz olmasak kardeşinle birbirinize destek çıkın derdi üzülme ben çok üzüldüm şimdi şahsen üzülmemek elde diğil ALLAH kolaylık versin istersen beni takip et derdin varsa anlat ne kadar erkek kankam bile olsa benimde bir kız kankaya ihtiyacım var :( - +1 yıl
belki nişanında barışır nişanda belki duygusalsa olabilir
hıı bişiy diyecem sen yalnız diğilsin
benim bir kuzim var biri 10 yaşında biri 17 yaşında 17 yaşında olan küçüğe aynı davranışları sergiliyor okuduğumda o aklıma geldi :)
+1 yıldemek ki o kaybetmemeiş hiç bir zaman ama yakındır kaybetmesi sen saygını bozma sen düşersen sana bakmaz baksada başına kakar zor işin sakın allah düşürmesin seni
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla senden nefret ediyor. Saf nefret hemde
02 Yorumla
Soran+1 yılve bende salak gibi hala bunu kendime dert ediyorum.
- +1 yıl
Dert etme ama küste kalma senden nefret etme sebebi kiskanclik olabilir. Büyük ihtimal çocukluktan gelen bişey şimdide gurur yapıyor kendine yediremiyor gibi
Vay be, ablan seni küçüklüğünden beri kıskanıyormuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılBence onun huyuna gitmeye çalış bırak naparsa yapsın takma umursama en azindan kafan daha rahat olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok şaşırdım, iki kız kardeş birbiriniz ile anlaşacağınız yer de, birbirinizi yemenize. birbirinizin kıymetini ayrıldıktan sonra daha iyi anlarsınız. kıskançlık iyi bir şey değildir.
06 Yorumla
Soran+1 yılben kıskanç değilim ablam gibi bir ablanız ya da kardeşiniz olsaydı beni anlardınız okula gittiğim zaman bile bana allaha emanet ol demedi nişanlandı bana beni kıskanıyosun imrenerek bakışlarını görüyorum bile dedi. ben böyle bir insanla napabilirim ki?
Cevap sahibi+1 yılben zaten sizi değil ablanızı kastettim. büyük olarak sana ablalık yapacağı hatta arkadaşlık yapacağı yer de kıskançlık yapması çok çocukça ve saçma bir davranış ama olsun senin ya da ablanın anlamasanız da başına bir iş gelse, en yakın dediğiniz arkadaşınız değil, birbirinizi sevmediğiniz zannettiğiniz siz koşarsınız.-anlaşamadığınız-
Soran+1 yılbuna o kadar çok inanmak isterdimki. 6 ay önce çok kötü hastalanmıştım ayağa kalkamıyordum ciğerlerim iltihap kaptığı için ama umrunda olmadı nişanlısı hastalandı ona çorba yaptı ertesi gün :)
Cevap sahibi+1 yılo senin annen değil ablan. anlaşamıyoruz diyorsun sana kalkıp bir de tarhana mı yapacak. su bile vermez. hem anlaşsanız da işin rengi evlendikten sonra değişiyor. sen de evlendiğin de babana değil ilk kocana çorba yaparsın. acı ama gerçek.
Soran+1 yılöyle mi :)
Cevap sahibi+1 yılöğle değil.
Yarın yollarınız ayrılınca birbirinizi çok özlersiniz ama iş işten geçer bence beraberken değerinizi bilin derim
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten üç ay sonra gidecek. anlaşılması zor bir insan benimle hiç bir ortak noktada buluşmuyor.
Bizde ablamla 4 senedir konuşmuyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz okuyunca bile oha dedim neredeyse birebir yaşadıklarımız seni o kadar iyi anlıyorum ki
10 Yorumla
+1 yılAynı benim ablam ben de 4 aydır konuşmuyorum
00 Yorumla
+1 yılAbla kardes arasinda kusluk olmaz barisin
00 Yorumla
+1 yılDüğününe gitme sen de
01 Yorumla
Soran+1 yılgitmemeyide düşündüm ama annem var arada üzülür..
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne kadar kotu uzucu.. anne babaniz napiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbabamın umrunda değil annemde üzülüp ben karışmam demekten başka birşey yapmıyor.
Soran+1 yılben evden üni için ayrıldım giderken bana allaha emanet dahi demedi ölüm var kalım var haklısınız ama hep ben hep ben yoruldum artık
Elalemin Ogluna yaransin..
16 Yorumla
Soran+1 yılhayatında tek önem verdiğide zaten nişanlısı hazmedemiyorum artık bir an önce evlenip evden gitmesini istiyorum sürekli beni yaralıyor.
Soran+1 yılbende gitmiyeceğim diye çok dedim ama annem var arada.
Soran+1 yılçok merak ediyorum enişteme beni nasıl anlattığını acaba el oğlu dediğimiz haklıyı haksızı ayırd edip ablamı ehlileştirir mi ki.
+1 yılGit elini öp özür dile ablan o senin
00 Yorumla2 Günlük dünyada birbirinizi kırmak mantıklı degil
06 Yorumla
Soran+1 yılben kırmıyorum o beni kırıyor
Soran+1 yılablam gibi biri hayatında olsaydı beni anlayabilirdin beni kendinden uzaklaştırıyor seni aynı evin içinde hırsız bile yapabilen bir abladan bahsettim ben , ne kadar içinden konuşmak gelir ki.
Soran+1 yılbende isterim iyi olmayı ama şu an ki stresi bana yaşatması haksızlık değil mi
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKus kalmayin ugursuzluk getiricek ilerde
01 Yorumla
Soran+1 yılnası yani?
3 ay dayan sonra geceler bizim senin yani
00 YorumlaÜvey gibi..-.-
03 Yorumla
Soran+1 yılbenden nefret ediyor..
Soran+1 yılbilsem buraya bu sorunumu yazmazdım bu kadar özelimi açarak gerçekten ben hiç birşey yapmadım ona bana beni kıskanıyorsun bile dedi nişanlandığında ben o mutlu diye mutlu oldum aksine benden en kötü şeyleri yapabilecek kapasite görüyor.
bizde 4senedir kusuz
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi sebebi nedir?
- +1 yıl
ben kucukken hayrandim ona aramizda 3 yas var bu arada. cok severdim hep onla olmak isterdim o bana bagirsa ben ozur diler alirdim gonlunu biyle saf salak seviyodum 10. sinifs geldigimde farketdim ki aaflik yapiyorum ben buna deger veriyorum bu bana neler yapiyo insanlara beni kotuluyo kucumsuyo. tatile gitdigimizde onunla hic takilmadim arkadas buldum falan bu yediremedi onlarla takilirsan benimle takilma dedi keyfin bilir dedim. o gun bugundur konusmuyoruz ne zaman bisey dese tersliyorum. cocuklugumu mahfetdi ya
+1 yılkuyruk acısı varmış ablanın belliki seni kıskanıyo
00 YorumlaSen iyi ol
01 Yorumla
Soran+1 yılben iyi olamıyorum çünkü aynı evde aynı odada kendi yatağımı bile sahiplenemiyorum o kadar yabancı hissettiriyor.
Konus karsina al da
02 Yorumla
Soran+1 yılkaç kere konuşmayı denedim ama benden nefret ediyor sürekli sen bana şöyle yapmıştın böyle yapmıştın deyip duruyor. söyledikleri şeyde hep küçükken yaşadığımız şeyler çok kinci halbuki bana o kadar çok şey yaptıki bir kere olsun abla gibi davranmadı.
vefasızlık yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ben vefasızım?
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılCanın ne istiyosa.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Küs kalmak iyi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuşulacak bir insan değil ben şehir dışına okula gittiğimde bile benimle helalleşmedi gitti uyudu.
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası